Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
Witam, Co może być powodem tego, że otwieracz do puszek w czasie otwierania gnie całą puszkę wokół? Puszka jest otwarta ale pognieciona.

Gość gość
A Wy dziewczyny z Tarnowa jak długo macie swoja dystrybucję?

Gość gość kika
Z takim otwieraniem nie spotkałam się .Prawdopodobnie źle złapana puszka.Wejdź na youtube i sprawdź,czy dobrze robisz?

Gość nata 39
Jeśli puszka jest mocno powgniatana, to otwierasz ją od dołu. Jeśli otwieramy z góry raczej nie ma wgnieceń. Chyba, ze jest nie wymiarowa, jeśli otwiera puszkę to nie masz powodu do zmartwień...

Gość gość kika
Też myślałam,że puszkę otwierasz od dołu,zawsze otwieramy górną pokrywkę.

Gość gość kika
Tupperware Polska odpisali,że listę gospodyń dostał każdy Dystrybutor,więc tam się upominajcie.My w W-wie mamy.

Gość gość
napiszcie jaka oferta tygodnia i jaka aktywnosc

Gość gość
2 talerze płytkie + 2 talerze głębokie poziom 500 lub 4 talerze płytkie + 4 talerze głębokie poziom 700 a kto w tygodniu 11 i 12 osiągnie poziom 700 to dostanie 2 talerze płytkie + 2 talerze głębokie

Gość gość
a co w ofercie dodatkowej na ten tydzień???

Gość gość
ścierki tak jak w zeszłym tygodniu dodatkowo wiadro JUMBO 84,90 Ryżowy Garnuszek mały + Neo łyżka silikonowa (fiolet) - 69,90

Gość gość
Dziewczyny - czy jest jeszcze ktoś co czeka na garnki?

Gość gość kika
Tak,czekamy na garnki.

Gość gość
dziewczyny...jakiej pojemności jest ten promocyjny garnuszek ryżowy?

Gość gość
Czy ma ktoś do sprzedania jakieś naczynia z serii Inspire (z czarnymi rączkami) za wyjątkiem garnka 3,7 l i woka? Chętnie kupię. Kontakt zuzia@artuvia.pl.

Gość Magda aa
Witam ! mam do sprzedania garnek 3,7 l z czarnymi rączkami TUPPERCHEF za 170 zł

Gość gość
to nie allegro,

Gość gość
ponawiam pytanie - jaka wielkosc ryzowego garnuszka tego w promocji

Gość gość
Mam pytanie czy jak jakiś produkt nie spełnia moich oczekiwań to mogę go oddać? Wiem , że jest gwarancja, ale można zwrócić taki produkt?

Gość gość
Kupiłam we wrześniu pojemniki do sypkiego w promocji i mają intensywny zapach tworzywa (plastiku) i przechowywane produkty przechodzą tym zapachem. Nie chcę taki pojemników czy mogę je zwrócić i odzyskać pieniądze? Jak to zrobić?

Gość gość
A gdzie kupiłaś te pojemniki coś mi się wydaje że to jakaś chińszczyzna ,posiadam wiele pojemników z tej firmy ale one nie śmierdzą a napewno nie do sypkich natomiast mam też bingo w którym robiłam likier pomarańczowo kawowy zaraz po kupnie i już mija rok a bingo pięknie pachnie pomarańczą .

Gość gość
sypkie kupiłam u konsultantki na party były w ofercie słonecznik który trzymałam w tym pojemniku nie samkuje jak słonecznik czuć go tym tworzywem można oddać te pojemniki? co mam zrobić? a bingo też mi pachnie kawą i pomarańczą

Gość gość
tworzywa samo w sobie nie ma zapachu, fakt że przyjmują zapach od przechowywanych w nim rzeczy. Towaru nie można zwrócić .

Gość gość
Używanych towarów nie można zwrócić!!! Ja też mam zawsze sypkie plus i nie mają zapachu plastiku... umyłaś przed użyciem??? Może spróbuj je umyć jeszcze raz ... i zimną wodą przelać!! może to pomoże:) Garnuszek ryżowy pojemność 550ml

Gość gość
Dziewczyny wszystkie rzeczy trzeba dobrze umyć wadą z płynem do naczyń bo w fabryce są pokrywane substancją która je zabezpiecza,to może być przyczyną złego zapachu i na pewno też może zaszkodzić a garnki dodatkowo muszą być wygotowane po umyciu trzeba o tym pamiętać niezależnie gdzie kupujecie .

Gość gość
ups przepraszam wodą z płynem,

Gość gość
Ja tez je kuplam I mycie w zmywarce smrodu plastiku nie usunelo tez nie wim co robic

Gość gość
Ja tez je kuplam I mycie w zmywarce smrodu plastiku nie usunelo tez nie wim co robic

Gość gość
Spróbujcie reklamować - może trafiła się jakaś felerna seria. Nie wiem.... śmierdzieć nie powinno.

Gość gość
Jeśli w sypkich trzymałaś słonecznik i czujesz zapach plastiku, to na pewno nie jest do końca prawda. Ja bym raczej obstawiała, że słonecznik przy zakupie nie był zbyt świeży, a długie przechowywanie słonecznika nawet w pojemnikach powoduje jego zjełczenie. Jedynie w bazylach (pierwsza klasa szczelności) słonecznik będzie dłużej nadawał się do spożycia, dotyczy to również orzechów.

Gość gość
Ja podejrzewam, że smród jest z powodu zjełczenia słonecznika. Słonecznik i orzechy musimy przechowywać w pojemnikach pierwszej klasy szczelności.