Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich s膮dzicie?

Polecane posty

W pe艂ni zgadzam si臋 z Wr贸belkiem! S膮 osoby kt贸re chc膮 kosmetyki kupowa膰 tylko dla siebie i nie interesuje ich plan marketingowy, wszystkie pr贸bki i B贸g wie co jeszcze. Kizimizia, widz臋, 偶e masz sporo w膮tpliwo艣ci, ale napisa艂a艣 ju偶 tyle post贸w, tyle s艂贸w i zam臋tu w nich zasia艂a艣, 偶e mog艂a艣 napisa膰 JEDNEGO konkretnego maila do siedziby firmy i oni by Ci na pewno odpowiedzieli, a je艣li by艂aby艣 zainteresowana ci膮g艂ym kontaktem z jedn膮 osob膮 to my艣l臋, 偶e polecili by Ci konkretn膮 osob臋 (i nie ma znaczenia w jakim mie艣cie by艂aby ta osoba, wiem, 偶e s膮 Liderki kt贸re je偶d偶膮 nawet na jeden dzie艅 nad morze tylko po to 偶eby spotka膰 si臋 ze swoj膮 konsultantk膮 i zaprezentowa膰 jej kosmetyki) i co wi臋cej my艣l臋, 偶e w wi臋kszo艣ci przypadk贸w to ta osoba na sw贸j koszt kontaktowa艂aby si臋 z Tob膮, a nie Ty z ni膮. A maila kt贸rego z tymi wszystkimi w膮tpliwo艣ciami wys艂a艂aby艣 do firmy, my艣l臋, 偶e wraz z odpowiedzi膮 mog艂aby艣 tu wklei膰, a rozwia艂oby to nie tylko Twoje w膮tpliwo艣ci. Tymczasem widz臋, 偶e Ciebie tak naprawd臋 firma nie interesuje tylko chcesz wprowadzi膰 zam臋t na forum i zrobi膰 wod臋 z m贸zgu pocz膮tkuj膮cym konsultantk膮. I tak jak Wr贸belek napisa艂a, cho膰 to przykre, takich os贸b jak Ty w firmie nam nie potrzeba. Pozdrawiam i 偶ycz臋 troch臋 wi臋cej rozwagi i umiej臋tno艣ci czytania ze zrozumieniem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
witaj kiziamizia- przy艂anczam si臋 do wr贸belka i paskudnika - nie chcemy cie w firmie -powodzenia w konkurencji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulvena
Witam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Branicka
Witajcie, od ponad roku (marzec 2007) jestem konsultantk膮 i klientk膮 Faberlic. Uda艂o mi si臋 pozyska膰 do艣膰 du偶o klientek, kt贸re kupowa艂y te kosmetyki na pr贸b臋, a potem przewa偶nie nie chcia艂y powtarza膰 zakup贸w. Sprzedawa艂y si臋 tylko kremy (A B C Q), kt贸re ju偶 niestety zosta艂y wycofane. Teraz ju偶 nikt nie chce zamawia膰 tych kosmetyk贸w i ja sama te偶 rezygnuj臋 z zakup贸w, ale ju偶 podaj臋 konkrety! Wody perfumowane – maj膮 bardzo nie trwa艂e zapachy, same zapachy s膮 艂adne, oczywi艣cie to kwestia gustu. Jednak taka trwa艂o艣膰 zapach贸w i zapach to mo偶na naby膰 na rynku w cenie 5-20 z艂. Tu s膮 stanowczo za drogie. Jak cz艂owiek chce kupi膰 drogie perfumy, to kupuje znanych firm, gdzie mo偶na oryginalne na allegro naby膰 za 80-120 z艂 i to 100ml. A takie tandetne jak tu s膮 to na rynku za podane wy偶ej ceny. Lakiery do paznokci s膮 za drogie, ale og贸lnie dobre. Tusze do rz臋s to rewelacja, cena te偶 bardzo dobra jest i przyst臋pna. Pomadki s膮 za drogie, kolory jakie艣 wyblak艂e, jak to moja klientka nazywa „ruskie”, czasem zbyt intensywne w dziwnych odcieniach, kt贸re nikomu nie pasuj膮. Wszystkie serie s膮 w takim gu艣cie. Podk艂ady lej膮 si臋 i jako艣 twarzy nie trzymaj膮, oczywi艣cie du偶o za drogie do tego! Bardzo dobre s膮 krety serii RALA! Twarz po nich robi si臋 aksamitna, delikatna….no ale c贸偶 z tego, skoro za taka cen臋 jak膮 maj膮 mam bardzo dobre kremy Nivea, Loreala…jako艣膰 naprawd臋 ta sama! Kremy z serii podw贸jne oddychanie s膮 dobre, ale te偶 za du偶o kosztuj膮, co bardzo niech臋c膮 klientki, kt贸re wol膮 po drodze zaj艣膰 do drogerii, kupi膰 krem ta艅szy, sprawdzony, ni偶 eksperymentowa膰 na czym艣, czego nie zna, na co musi czeka膰, a偶 przyjdzie, do tego za du偶o kosztuje. Poprzednie kremy sz艂y jak 艣wie偶e bu艂eczki, bo by艂y dobre a do tego bardzo tanie. Piel臋gnacja z tej serii jest swietna, ale co z tego, jak r贸wnie dobra, jak Niue lepsza jest piel臋gnacja z Bielendy? A cenowo to 50% r贸偶nicy na korzy艣膰 Bielendy! Neoskin 20 czyli 偶el wyszczuplaj膮cy to dobry kosmetyk, ale za ni偶sz膮 cen臋 mo偶na mie膰 loreala czy Niven, kt贸ry jest lepszy, bo nie jest takim 偶elem, kt贸ry niestety mo偶e i likwiduje celulit, koryguje, ale wysusza sk贸re. Dla mnie rewelacja bez zastrze偶e艅 jest Wyj膮tkowa lekko艣膰 (NP 1 i 2) to s膮 kremy kt贸r膮 robi膮 cuda z moj膮 twarz膮, a jednocze艣nie kosztuj膮 bardzo dobrze. Prawde rzek艂szy pr贸cz mnie innych ich entuzjazdek nie znam, ale dla mnie bardzo pasuj膮. Seria Aromage jest dziwna – nie spotka艂am osoby, kt贸ra nie mia艂膮by na ni膮 uczulenia. Kosmetyki wyszczuplaj膮ce RA to jaka艣 pomy艂ka, oczami za nie 艣wieci艂am nie raz! Seria body – bardzo dobra! 呕ele pod prysznic SPA to bardzo dobra seria, polecam! Seria Collection russe – bardzo nie polecam, uczulenia same notuje na te kosmetyki. Reasumuj膮c przydatne s膮 tylko kremy NP, SPA pod prysznic i do cia艂a seria body oraz tusze do rz臋s. Stanowczo wi臋c rezygnuj臋 z pracy konsultantki, bo zast臋pniki tych kosmetyk贸w znajd臋 niew膮tpliwie, a klientki zrezygnowa艂y z zakup贸w u mnie.

Udost臋pnij ten post

Branicka, Zgodz臋 si臋 偶e jako艣膰 kosmetyk贸w mo偶e nie pasowa膰 wszystkim.Gusty s膮 r贸偶ne, ale o gustach si臋 nie dyskutuje :P. Faberlic ma lepsze i gorsze produkty- jak KA呕DA firma. Chcia艂am jednak zwr贸ci膰 uwag臋 na jedn膮 spraw臋. Kiedy kupujesz co艣 od FL to na cen臋 katalogow膮 sk艂ada si臋:cena producenta + Twoja mar偶a. Cena produktu w sklepie to: producent, reklama,marketing, transport,hurtownia, czasem biuro handlowe, mar偶a sklepu i to dopiero daj臋 cene na p贸艂ce... Ile wart jest krem popularnej firmy, kiedy odejmiesz sobie poszczeg贸lne koszty??? Co mo偶esz dosta膰 w s艂oiczku za tak膮 cen臋? :D Nie twierdz臋, 偶e FL jest najlepszy na 艣wiecie, ale czasem warto si臋 zastanowi膰 nad tym co wk艂adamy do koszyk贸w zakupowych... Jako艣膰 pami臋ta si臋 znacznie d艂u偶ej ni偶 cen臋.. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Branicka
A kto powiedzia艂, 偶e mar偶a kosmetyku (nie moja tylko procudenta, bo przecie偶 on te偶 charytatywnie nie dzia艂a) Faberlica nie jest sum膮 tego co inne firmy wydaj膮 na reklamy itp? A jako艣膰 kosmetyk贸w nie jest przesadnie du偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka 27
ale przecviez jak puszcza reklame w tv , to czasem jedna puszczaja przez p贸艂 roku , i potem nic a potem znowu z p贸艂 roku ta sama reklame puszczaj膮 , to wcale tak duzo nie kosztuje, telewizja tez na tym korzysta, 偶e ma bloki reklamowe, bo wype艂nia czas emisji na antenie drozsze sa reklamy np ze znanymi osobami, bo trzeba im zap艂acic, ale za to od razu idzie sesja zdjeciowa i to jest pokazywane, reklamowane w wielu magazynach kobiecych itp itd... albo np astor robi jedna reklame, i leci ona w wielu stacjach tv w kilku krajach tak samo loreal chociazby , wezm膮 Penelope Cruz, zap艂aca duzo, ale maja reklam贸wke dla kilkunastu kraj贸w, albo jeszcze lepiej, potem jej zdj臋cia sa w gazecie itp, i tak ko艂o sie kreci, masowa produkacja, wielki koncern, i stac ich na to.

Udost臋pnij ten post

jasne, zgadzam si臋, ale 偶eby zatrudni膰 Pani膮 Cruz, Lind臋 Evangelist臋 ( farby), Jane Fond臋 ( seria krem贸w dla 60), znane twarze, do promocji kolor贸wki... cho膰by raz.. to na to trzeba sk膮d艣 t膮 tak臋 wzi膮膰, prawda? potem ju偶 jest 艂atwiej. By艂am kierownikiem w drogerii i wiem jakie przychodza prezenty dla klient贸w np z L'oreala czy z Niveii.. na to te偶 trzeba bra膰 kas臋. Nie twierdz臋,ze to s膮 z艂e kosmetyki,ale s膮 te偶 lepsze na rynku.. :) Czy kt贸ra艣 z Was widzia艂a reklam臋 Dermiki? Rewelacyjna firma Polska. kremy cz臋sto dro偶sze ni偶 L. a ma艂o kto j膮 zna. Wyznaj臋 zasad臋, 偶e to klient podejmuje ostateczn膮 decyzj臋 i absolutnie nikogo nie krytykuje za to, 偶e wybiera krem znanego koncernu. Ja jako klienta w艂a艣nie \"nie lec臋\" na znane marki, bo uwa偶am, 偶e cz臋sto cena nie jest adekwatna do jako艣ci, a za reklam臋 nie b臋d臋 p艂aci膰. ale to moje zdanie do kt贸rego mam prawo. Swoj膮 drog膮 polecam Wam ksi膮偶k臋 \"No Logo\". Mo偶na bli偶ej pozna膰 jak koncerny pracuj膮 na sw贸j wizerunek. Pozdrawiam :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Branicka
Ja te偶 nie lec臋 od razu na zanane marki, ale chcia艂am zauwa偶y膰, 偶e w艂a艣nie te kosmetyki, co stara艂am si臋 uzasadni膰 w tym po艣cie d艂ugim, Faberlica, nie s膮 dobre, s膮 wyj膮tki, dobre by艂y kosmetyki poprzednich serii (A B Q ...) ale ju偶 ich nie ma!A to co jest nie jest dobre. Co do Dermiki, to mam na ni膮 uczulenie, chocia偶 cery wra偶liwej nie mam. Natomiast coraz lepiej podoba mi si臋 Bielenda, kt贸ra ma niskie ceny, ale kosmetyk bardzo dobre!A reklam te偶 nie ma!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetka 27
no tak Dermika polska firma, ale sp贸jrzcie cho膰 na soraya - tez polska firma, w dodatku tania, a zap艂acili edycie Herbus s艂ysza艂am 偶e 50 tysiecy, za to 偶e zosta艂a ich ambasadork膮 - by艂y reklamy w tv, i czesto reklamy w gazetach wydaje mi sie 偶e wysz艂o im to na plus, na pewno sprzeda偶 im wzros艂a, o firmie zrobi艂o sie troche g艂osniej, a ska wiem - chocby po liczbie kometarzy i recenzji na wizazu czy tez kafeterii, ja tyle bab kometuje to chyba uzywa艂o nie a faberlib ma tyle recenzji co kot nap艂aka艂, bo nikt tej firmy praktycznie nie zna

Udost臋pnij ten post

Dzioszki, ja nie twierdz臋, 偶e reklama jest z艂a. W dzisiejszych czasach to bardzo wa偶ny aspekt, je艣li chce si臋 utrzyma膰 na rynku. I w zasadzie ka偶da firma wcze艣niej czy p贸藕niej decyduje si臋 na tak膮 form臋 promocji. Oriflame, te偶 przez d艂ugi czas twierdzi艂o, 偶e bez reklamy w TV czy gazetach mo偶na sobie poradzi膰, a od pewnego czasu poma艂u pojawiaj膮 si臋 w mediach. Konkurencja na rynku kosmetycznym jest ogromna i marketing szeptany ju偶 nie wystarcza. 呕eby艣cie mnie dobrze zrozumia艂y.. ja nie upieram si臋, 偶e FL poradzi sobie bez reklamy, bez rozwijania firmy, bez zmian. To jest konieczne. Klienci oceni膮 czy kierunek by艂 s艂uszny, a oni odczuj膮 to po sprzeda偶y. Nie upieram si臋, 偶e ich kosmetyki s膮 najlepsze pod s艂o艅cem, ale staram si臋 by膰 obiektywna i docenia膰 ka偶dy ich krok, ka偶d膮 pr贸b臋 zrobienia czego艣 w kierunku poprawy. Ja jestem pozytywnie nastawiona do zmian, z FL nie zwi膮za艂am si臋 dla pieni臋dzy i zarobku (jeszcze :) ) lubi臋 nowo艣ci a on jest alternatyw膮 dla doskonale znanego A. i O. I staram si臋 tylko zwr贸ci膰 uwag臋, 偶e firmy pchaj膮 ogromne pieni膮dze na marketing, co cz臋sto idzie kosztem klienta ( jako艣ci lub ceny), ale nie trwam w przekonaniu, 偶e przez to do moich r膮k trafiaj膮 buble. Mam tylko wra偶enie, 偶e gdyby nie kolejna kampania reklamowa, to mia艂abym to ta艅sze, lepsze, albo wi臋cej... Staram si臋 by膰 艣wiadomym konsumentem. Wybieram to co DLA MNIE jest najlepsze. Czasem staram si臋 przekona膰 innych, ale nic na si艂臋... Dajmy FL szans臋 a potem oce艅my, czy dobrze zrobili. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Branicka
Widzisz, ja w艂a艣nie o tym pisa艂am, ze od marca 2007 pr贸buje i oceniam i w艂asnie po szansie oceniam, po spr贸bowaniu i ta ocena najlpesza nie jest...

Udost臋pnij ten post

A ja si臋 zgadzam z Branick膮. Ceny kosmetyk贸w Faberlic wcale nie s膮 takie niskie i co gorsza ca艂y czas id膮 w g贸r臋. Wycofywane s膮 dobre tanie serie kosmetyk贸w (np. you nova, czy serie do piel臋gnacji twarzy np. Q) i na ich miejsce pojawiaj膮 si臋 ju偶 dro偶sze (seria Aquamarine to ju偶 masakra cenowa). Ja jestem konsultantk膮 Faberlic od 2 lat i ju偶 od ponad p贸艂 roku nic nie zamawiam, bo nie ma nic ciekawego w katalogach. Podobnie jak Branicka uwa偶am , 偶e jest na naszym rynku mn贸stwo dobrych kosmetyk贸w w podobnych (lub nawet ni偶szych) cenach, kt贸re jako艣ciowo s膮 nawet lepsze ni偶 te Faberlic. W promocji np. w Rossmannie w cenie 15-20 z艂 mo偶na dosta膰 kremy takie jak L\'oreal czy Olay. Dla mojej cery najlepsze s膮 natomiast kremy takich firm jak Dax (kt贸re kosztuj膮 10-15 z艂) lub Kolastyna (5-10z艂) , do piel臋gnacji cia艂a , od kiedy odkry艂am seri臋 Naturia firmy Joanna , nie u偶ywam niczego innego. Balsamy do cia艂a , 偶ele pod prysznic i peelingi s膮 po prostu rewelacyjne a ich ceny s膮 po prostu 艣mieszne. Przez 1,5 roku u偶ywania prawie wy艂膮cznie kosmetyk贸w Faberlic , zdo艂a艂am przetestowa膰 ich naprawd臋 wiele i musz臋 przyzna膰 , 偶e nie s膮 z艂e , ale te偶 nie rewelacyjne. Dla mnie najwi臋ksz膮 wad膮 Faberlic jest bardzo uboga oferta produkt贸w. Balsam贸w do cia艂a w katalogu mo偶na doszuka膰 si臋 tylko 3 lub 4 , antyperspiranty s膮 tylko 3 ( i to nie w ka偶dym katalogu). Przez te dwa lata kiedy jestem konsultantk膮 tej firmy je艣li ju偶 pojawi艂y si臋 jakie艣 nowo艣ci to niestety kosztem tego , 偶e wycofywane by艂y inne kosmetyki (akurat te najlepsze). W艣r贸d moich znajomych nie by艂o 偶adnego zainteresowania kosmetykami Faberlic, wi臋c zamawia艂am tylko na w艂asne potrzeby , ale je艣li w katalogu by艂y tylko 2 lub 3 rzeczy , kt贸re mnie interesowa艂y to i tak wcale nie zamawia艂am , bo jesli doliczy艂am do tego koszty wysy艂ki to mi si臋 nie op艂aca艂o . By艂am konsultantk膮 Faberlic , Avon i Oriflame. Jako艣ciowo najlepsze kosmetyki ma Faberlic, ale to w Avonie najwi臋cej uda艂o mi si臋 zarobi膰 , bo ich oferta jest bardzo bogata i klientki mia艂y w czym wybiera膰. W tej chwili nie jestem ju偶 w 偶adnej z tych firm, bo o ile te 10-15 lat temu gdy wst臋powa艂am do Oriflame czy Avon w sklepach nie by艂o takiego wyboru kosmetyk贸w w przyst臋pnych cenach jak teraz i zamawia艂am du偶o nie tylko dla siebie ale te偶 dla klient贸w, o tyle teraz gdy w sklepach p贸艂ki a偶 uginaj膮 si臋 od dobrych kosmetyk贸w w naprawd臋 przyst臋pnych cenach zar贸wno ja jak i moje dotychczasowe klientki wol膮 i艣膰 i kupi膰 od r臋ki co艣 w drogerii, a przy okazji mie膰 mo偶liwo艣膰 zobaczenia kupowanego towaru. My艣l臋 , 偶e era sprzeda偶y bezpo艣redniej si臋 ju偶 ko艅czy.

Udost臋pnij ten post

Edward Ludbrook w \"Shakeout\" ma na to inne zdanie. Ludzie s膮 coraz bardziej zabiegani i coraz cz臋艣ciej robi膮 zakupy nie wychodz膮c z domu. MLM jest dobrym rozwi膮zaniem, pod warunkiem profesjonalizmu - zar贸wno konsultanta jak i firmy. Dziewczyny, nie b臋d臋 si臋 upiera膰. Szanuj臋 Wasze zdanie. Ka偶dy ma granic臋- moja jeszcze nie zosta艂a przekroczona.. Czekam na dalsze czyny FL. Uwa偶am, 偶e nie ma sensu rozpisywa膰 si臋 czy zmieniaj膮 sie na dobre czy z艂e. Pozw贸lmy tym konsultantkom, kt贸re nadal dzia艂aj膮 dzieli膰 si臋 tu rado艣ciami i problemami. Pozw贸lmy im szuka膰 rozwi膮za艅... Narzeka膰 mo偶na zawsze, ale my艣l臋 偶e nie warto podcina膰 dziewczynom skrzyde艂... Mo偶e warto za艂o偶y膰 nowy w膮tek?? Buziak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 funieczka
Uwa偶am, 偶e kupuj膮c u konsultantki jest po prostu wygodnie, towar dostarczony bezpo艣rednio, bez wizyty w sklepie.Ja to na przyk艂ad ceni臋. Zamawiam przez internet, p艂ac臋 tak r贸wnie偶 i jest mi wygodnie. Tym sposobem nie musze w sklepie zatrzymywa膰 si臋 przy stoisku z kosmetykami, a do tego wszystkiego zamawiaj膮 u mnie kole偶anki i jak dot膮d s膮 zadowolone. Nie zarabiam du偶o, ale dla siebie i rodziny na kosmetyki wystarcza....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 funieczka
A tak w og贸le to ka偶dy ma przecie偶 prawo wyboru, je艣li kosmetyki wydaj膮 si臋 za drogie, mo偶na przecie偶 kupi膰 sobie inne wedle w艂asnego gustu....

Udost臋pnij ten post

funieczka podzielam Twoje zdanie ,ja r贸wniez jestem zadowolona ze sprzeda偶y bezposredniej -ka偶dy ma prawo wybory a kosmetyki FL s膮 dobre i ceny tez s膮 zno艣ne, ja mia艂am problemy z cer膮 i si臋 sko艅czyly -moi znajomi r贸wniez podzielaj膮 moje zdanie- pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Branicka
No oczywi艣cie, 偶e ka偶dy mo偶e uzywa膰 czego chce, szczeg贸lnie za w艂asne pieni膮dze. Jest w膮tek, piszmy co my艣limy o Faberlicu, to napisa艂am swoje zdanie. Sprzeda偶 bezpo艣rednia te偶 mi bardzo pasuje, jednak w tym wypadku wol臋 kupi膰 przez internet np Yves Rocher, gdzie sprawdzi艂am 偶e s膮 to bardzo dobre kosmetyki (zapachy bardzo nietrwa艂e i kolor贸wka 艣rednia) piel臋gnacyjne. Mia艂y troch臋 za du偶a cene, dlatego wybra艂am Faberlicka, bo kosmetyki - kremy by艂y dobre i bardzo tanie. Jednak teraz wr贸ce do Yves Rocher i innych kremik贸w, kt贸re s膮 bardzo dobrej jako艣ci ale te偶 przystepniejszej ceny ni偶 Faberlic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B
Wracaj膮c na ziemie,czyli do Faberlica, chcia艂am napisa膰 偶e perfumka fruity story jest tak cudowna zapachowo i do艣膰 trwa艂a. Pachnie 艣liczniej ni偶 w pr贸bce. Zam贸wi艂am tez preparat na rozst臋py,zobaczymy czy b臋d膮 jakie艣 efekty. Pisano,偶e mikrodermabrazja jest fantastyczna,mam ten produkt,ale nie powali艂 mnie,ani nie widze jaki艣 super efekt贸w..mo偶e mam zbyt du偶y tr膮dzik..

Udost臋pnij ten post

Izabelo B, a ile razy stosowa艂a艣 ju偶 mikrodermabrazj臋? bo ja mia艂am efekty po przynajmniej 3 zastosowaniach ( ale to by艂a inna firma :) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B
A jak wygl膮da艂y Twoje widoczne skutki ? Ja stosowa艂am ju偶 te偶 jako艣 3 razy mo偶e 4.. nie pamietam dok艂adnie. Narazie nic nie zauwa偶y艂am r贸偶nicy :(

Udost臋pnij ten post

Mia艂am wyra藕nie g艂adsz膮 twarz, napi臋t膮, wyr贸wnany koloryt, zadnych plamek. stosowa艂am dwa razy na tydzie艅, potem ju偶 tylko raz w tygodniu, bo piling by艂 ostry a z kazdym razem ods艂ania艂 si臋 艣wie偶y nask贸rek, wi臋c p贸藕niej nie by艂o potrzeby katowa膰 si臋 :) cz臋艣ciej. Robi艂am mikrodermabrazj臋 przez 3 tygodnie. Teraz zn贸w musz臋 zacz膮膰 :) ale pami臋taj 偶eby nie wystawia膰 twarzy na s艂o艅ce, bo mo偶esz mie膰 problemy. A je艣li ju偶 musisz to u偶ywaj kremu z wysokim filtrem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B
Ja robi臋 raz w tygodniu, faktycznie mocno drapie. Mam plamy i r贸偶ny koloryt po mocnym tr膮dziku i tak jak napisa艂am 偶adnych efekt贸w nie widze narazie :( no nic poczekam jeszcze na efekt..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xaxaxax
mo偶ecie napisa膰 co艣 o produktach tej nowej serii na pryszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam tylko kremik anti-acne
z tej serii, super matuje i sk贸ra ju偶 po tygodniu jest jakby roz艣wietlona a pory czystsze, faktycznie jest mniej pryszczy, jak dla mnie ten krem jest lepszy od poprzednich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B
Kurde dziewczyny niewiecie co sie dzieje? Juz drugi raz wpisalam na zamowieniu zestaw probek pomadek gold za 9,50zl i nie ma go na zamowieniu,pierwszy razem napisalam do biura obslugi,ze nie ma na fakturze to Pani odpisala,ze nie bylo na zamowieniu,popatrzylam na e-maila potwierdzajacego zamowienie i faktycznie nie bylo tam tych probek,ale bylam pewna ze zaznaczalam,chociaz wzielam pod uwage ze gdzies nieopatrznie odznaczylam.. Teraz skladalam drugie zamowienie,sprawdzilam sto razy czy zaznaczylam probki pomadek gold i byly zaznaczone,wyslalam zamowienie i patrzac na e-maila potwierdzajace wkurzylam sie nie widziac znow probek pomadek ! Napisalam odrazu do biura e-maila, doslownie kilka minut po zamowieniu ze znow nie zostalo zaznaczone,ze zamowilam probki,zrobilam print screen z zaznaczonymi probkami gold do zamowienia i wyslalam do biura jako potwierdzenie,ze zaznaczam a nie zalicza sie do zamowienia i poprosilam o dodanie ich do paczki. Odpowiedzi nie dostalam. Teraz patrze na fakture w strefie i jak sie okazalo,znowu nie zostana mi wyslane te probki,bo NIBY ich nie zamowilam !!! To jak mam je dostac? Moze ich poprostu nie ma i odrazu odrzuca je z zamowienia?! Zla jestem !

Udost臋pnij ten post

Izabela proponuje zadzwoni膰 do biura , nie ma co si臋 denerwowa膰 na forum a lepiej wyjasni膰 sprawe u 藕r贸dla . mo偶e faktycznie co艣 w firmowym systemie jest nie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B
No w strefie widnieje jeszcze jedna faktura wlasnie na te probki ;) tylko ciekawe czy przyjda w tej samej paczce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela B
Dosta艂am do艂膮cz膮ne pr贸bki do paczki ;) szkoda,偶e tylko 15 sztuk jest bo z serii gold jest wi臋cej odcieni i pomadek :( a p贸藕niej nie ma mo偶liwo艣ci dokupienia reszty,bo jak... kupowa膰 zn贸w c膮艂y zestaw by si臋 powt贸rzy艂y i liczy膰 na to,偶e b臋d膮 jakie艣 inne ni偶 poprzednio?! Troszk臋 nie pomy艣lane,aczkolwiek dobrze 偶e w og贸le chocia偶 kilka jest do wypr贸bowania.

Udost臋pnij ten post

Od kilku miesi臋cy nie zamawiam nic, poniewa偶 nikt nic nie chce zamawia膰. Sama dla siebie sie nie op艂aca. Potrzebuje pomocy i pokierowania oraz szkolenia jak przyciagn膮膰 ludzi do Faberlic.

Udost臋pnij ten post