telesforka 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Vltare snil mi sie chyba ten duzy rachunek za ogrzewanie-tylko jak to zinterpretowac na dziecko? Jagody-paczki mojej mamy sa tak dobre ze co mi tam-nawet jak przybede co nieco to przynajmniej bede wiedziala ze warto bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Telesforka - jak to jak???? Proste - czekają Cię nowe wydatki: wózek, łóżeczko, fotelik samochodowy, śpiochy itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 31, 2008 albo jak będzie dzidzius to trzeba bardziej grzac, zeby maleństwo nie zmarzło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Styczeń 31, 2008 aha......no nie ma jak wlasciwa interpretacja:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 31, 2008 chyba juz spicie dziewczynki kolorowych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 31, 2008 Hej, sprawdzam stopke :) Wklejam obiecane zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 31, 2008 Moze teraz bedzie po ludzku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 31, 2008 Chyba teraz bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 31, 2008 Ok dziala, obok zdjecia ktore sie wyswietla mozna zobaczyc pozostale zdjecia Michalinki :) Dobranoc Paczki dzis odpuscilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Luty 1, 2008 Hej !!!!!!!!!! śpiochy pobudka kto to widział tak długo spać\"P:P:P Wstawać i do raportu.Chyba wczorajszy pączek nikomu nie zaszkodził:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 1, 2008 Witajcei, na dobry humor z rana: Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj? Jesteś nienormalny?! - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna?... - Ale to tylko \"laska\", nic więcej... Kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził?... - No dawaj, nie bądź taka... - Powiedziałam ci że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia! - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: -Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu, bo jest k...a 3 rano i wszyscy chcemy spać!!! a ja wczoraj pączki jadłam tylko wirtualne, a potem odwiedzałam okolice Malolepszej (hejka, nie bij znowu:P:P:P), a wieczorem padłam zakatorzona do łóżka... ale dzis trochę lepiej, będe dopiero wieczorem. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 1, 2008 No to jeszcze jeden dowcip:D Klasyczna sytuacja: mąż nieoczekiwanie wraca do domu, żona ukrywa nagiego kochanka w szafie. Pech chciał, że mąż, zmęczony, od razu położył się spać. W środku nocy kochanek, korzystając z okazji, przykrywa się futrem i wypełza z szafy. Mąż się budzi: - Kto tam? - Mol!! - A futro?! - W domu sobie zjem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 1, 2008 czesc co do dny moczanowej to sie zgadzam ze czesciej choruja mezczyzni niz kobiety ,ale bardziej narazone tez sa osoby otyle lub z nadwaga (niejestem szczuplutka) czytalam ze nawet 16 letnia dziewczyna zachorowala na dne!NIEWIEM ZACZELAM PRZESTRZEGAC DIETY I MOZE NIE TAK ODRAZU MOZNA ZAUWAZYC EFEKTY I POPRAWE ALE JUZ MNIE TAK NARAZIE NIEBOLI JAK SIEDZE TAK TYCIU TYCIU MNIEJ . POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH I BUZIOLKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 1, 2008 godzinę temu wstałam o świecie, eh skonczy się niebawem ta laba :( dziendobry wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 1, 2008 witam wszyskie wczoraj nie napisałam nic na dobranoc, tak u na piz*ało, że zabrali prąd... Omega - kiss for you- za te dowcipy z rana, ubawiłam się i nawet ten cholerny wiatr już mnie nie przeraża... idę się zaraz kąpać, godzinę temu wstałam...:p - potem obiadek zmontujemy jakiś razem z T. :) i pódziemy może na małe zakupy...a potem jeszcz nie wiem... jajnik już dziś dał sobie spokój ....nie kłuje i nie boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 1, 2008 witajcie po przeczytaniu dochodze do wniosku,ze codziennie omija mnie jakas zajebista impreza, wczoraj tez plotom towarzyszyly paczki:P wrocilismy od lekarza, Grosiu ma 3,5 cm, chociaz ciezko jeszcze cos wyraznie zobaczyc widzoialam dzis najprawdziwsze raczki i nozki i znowu zaczelam wierzyc, ze w srodku jest naprawde Groszek, coraz bardziej dociera do mnie ta radosc i coraz wieksza czuje wiez z moim malym cudem......zawiozlam wszytkie badania i wszytko w normie, caly czas mam nie brac witamin oproscz magnezu i B6, no i sie bardzo ucieszylam, bo schudlam 1,2kg......uf.....moze dam rade nie byc takim do reszty hipciem, chociaz na pewno jeszcze sie ruszy:P:P nastepna wizyta bedzie za 3 tygodnie i bedziemy juz w II trymestzre pelna geba:D:D:D:D:D:D Ani____jesli chodzi o klinike to ja ci powiem, ze gdybym miala przekonanie np do Bialegostoku to w nosie mialabym jakies odleglosci i obiegowe opinie, musisz sobie sama odpowiedziec na pytanie jak slusznie powiedziala Voltare, gdzie ty odczuwasz zaufanie do lekarzy, to pomaga w ogolnym sukcesie, ja bardzo wierzylam w Gdansk,no i kochana odwagi, cyce do gory, uda sie tylko musisz byc cierpliwa, wiesz,ze ja zawsze sluze pomoca Fasolka_____zameczysz T:P:P:P:Pchociaz mlode malzenstwo musi sie soba nacieszyc.....narazie szalejcie do woli i cierpliwie czekajcie, a rysuneczki.....zdolna bestia z ciebie.....hm.......tez kiedys szalalam tworczo, stare dzieje:D....... Surfitka____a co Ty kobieto mialas wczoraj za smutki?????Michaska jest poprostu pieknosci Jagoda___uwierzysz,ze ja wczoraj ani paczka, ani chrusta nie zjadlam, to moze jeszcze jak one stoja na stole, to uda mi sie zalapac????? Voltare____w zyciu....nie zamierzam juz milczec wiecej niz chwile:P wszytkie Was bardz9o mocno sciskam i zajrze jeszcze wieczorkiem, moze sie uda zalapac na jakies ploty??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 1, 2008 Malolepsza a jaką odległość pokonywałaś do kliniki? bo do Wawy mam 300km no i nie wiem czy da sie to logistycznie jakoś ulożyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 1, 2008 Ani_____mialam do Gdanska jakies 230 pare km......wyjezdzalismy rano przed wizyta, robilismy jeszcze 3 godziny przed wizyta odpowiednie badania, potem wizyta i powrot do domu.....w naszym przypadku udalo sie zawsze obrocic w jeden dzien, ale wez pod uwage,ze takich wizyt nie jest jakos masakrycznie duzo podczas programu, naszych wyjazdow lacznie z weryfikacjami bylo razem 10. Wiem,ze niektore pary z Krakowa, bo i takie byly , krore mialy do przejechania cala Polske, rozliczaly sobie zawsze na dwa dni.......moze Wam udaloby sie obrocic w ciazgu jednego dnia te 300km, tymbardziej, ze juz coraz lepsza pogoda, my jezdzilismy przeciez zima, ciagle ciemno:P Chodzi o to zebys nie sugerowala sie jakos strasznie odlegloscia. mowie ci najwazniejsze jest zaufanie......chociaz nie mowie preciez,ze kliniki w Twoim regionie sa zle.....ja poprostu jakos czulam, ze ten Gdansk bedzie fajny....chociaz przyznaje sie teraz bez bolu,ze nie chcialam zapeszac, no i nie chcialam byc znowu az tak bardzo pewna, bo moglam sie rozczarowac......jednak cos w tym jest jesli chodzi o wybor kliniki, przemysl sobie spokojnjie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 1, 2008 Surfitka_____wybacz ale mnie bezczelnie wywalilo z gadu , chamstwoszkoda,ze tak krotko pogadalysmy:( mam nadzieje,ze jeszcze cie zlapie, pogilgaj Michaske i pozdrow ja od Grosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 1, 2008 Witam Padam na pysk normalnie, jakiś szalony dzień dzisiaj w pracy miałam. Głowa mi pęka od samego rana blee okropny dzień Malolepsza - przykro mi po faworkach nie zostały nawet okruszki ale jest też dobrze wiadomość - świeża dostawa będzie w ostatki.:) Surfitka - pięknie się Michasia prezentuje na usg :D Ani - ja na takiej zasadzie jak pisała Malolepsza wybrałam klinikę. Po prostu czuję, ze tam mogą mi pomóc. W zasadzie mogłabym wybrać Warszawę bo odległość podobna i mam tam bardzo bliską przyjaciółkę u której w razie potrzeby można by było przenocować ale ciągnie mnie na wschód ;)Ob to był dobry wybór. Pozdrawiam WSZYSTKIE serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 1, 2008 Dobry wieczór!:) Też jesteście dzisiaj tak śpiące jak ja? Ranyyy!!! Moje piątkowe wieczory biją wszelkie rekordy - od mniej więcej 16 godziny chodzę półprzytomna. A jakby mnie jutro nie było tzn. że walczę z kompem!:O Za szybko pochwaliłam dziada - skubany nie chce mi żadnego filmu odtworzyć - i nie jest to wina braku kodeków, bo nawet jak one są to i tak nic nie rusza:( Tzn rusza dźwięk a obraz d*pa. Nie to, żeby mi to oglądanie filmów akurat na kompie było do czegokolwiek potrzebne, ale jak już jest taka opcja możliwa - to ma działać i już - K. ma przyprowadzić sobie kogoś do pomocy i na jeden dzień (mam nadzieję) wyłączyć sprzęta z użyteczności publicznej:P Pozdrawiam Was wszystkie i zabieram się do sprzątania dzisiaj, bo jutro nie będę miała czasu - miłego wieczoru - postaram się zajrzeć później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 1, 2008 ooo - cześć Jagoda - widzę, że nie tylko ja miałam wyczerpującą dniówkę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 1, 2008 Czesc Milo mi ze Michasia sie podoba, jak sie czlowiek blizej dopatrzy to juz widac jak jej sie policzki zaokraglily ;) Jest taka malutka, a mam wrazenie ze od zawsze ja mam :) A moj pecherz chyba zawsze bdzie pamietal jej kopy :) Malolepsza no szkoda ze cie ciagle wywala..chyba musisz jak Voltare informatyka wezwac :P Jagody, mnie tez dzis pogoda rozwala ..w robocie jestesmy ciagle opoznieni i raczej nie przewiduje zmian w tym roku ;) W zwiazku z tym postanowilam sie nie stresowac :) Voltare, a ja mysle, ze to sprawa kodekow jednak..ciagle cos zmieniaja..u mnie tez tak bylo, ze dzwiek byl to obraz znikl, potem na odwrot, www.instalki.pl - zestaw najnowszych kodekow zalatwil sprawe :) Chociaz dalej te najstarsze filmy cos nie bardzo :o A tak wogole to podziwiam was dziewczyny z ta odlegloscia do kliniki. Prawda jest taka, ze ja w swojej bylam niezliczone ilosci razy i nie wyobrazam sobie jezdzenia kilka razy w miesiacu (czasem tygodniu) nawet 300 km. Wiem, ze dla dzidzi wszystko, ale ja bym wybrala ta najblizsza klinike :P Nigdy sie nie ma pewnosci kto tak naprawde pomoze. Dobra uciekam do pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 1, 2008 No więc nieskromnie się przyznam, że naprawiłam dziada! Z tym, że nie wiem jak :P Surfitka - to chyba jednak nie wina kodeków - przeleciałam przez ileś tam forów z \"dobrymi radami\" zrobiłam co kazali i działa i dźwięk i obraz - znaczy się jutro mam popołudnie wolne:D Po 2 blisko tygodniach psioczenia na niego mój sprzęcior zaczął z powrotem pokazywać obraz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 1, 2008 Voltare - zdolna bestia z Ciebie :) Surfitka - my po prostu nie mamy innego wyjścia albo jedziemy albo zapominamy o macierzyństwie. :( Klinika do nas nie przyjdzie, więc czy mamy jakiś wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 1, 2008 Jagoda - tak to jest jak człek się zachłanny na kasiorę robi:P:P:P Widmo utraty kilkudziesięciu złotych, które można spożytkować o niebo przyjemniej zmusza nas czasem do wykrzesania z siebie jakichś "nadprzyrodzonych" zdolności:P:P:P - u mnie samodzielne poradzenie sobie z Windowsem XP jest bowiem zdolnością nadprzyrodzoną!:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 1, 2008 Dziewczynki typujemy, kto zdobędzie Oskara :D http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/pomoz-wajdzie-zdobyc-oscara,1051658 w tym linku można oddać głos, czy to pomoże wątpię, ale na pewno nie zaszkodzi ;) http://movies.nytimes.com/awardsseason/oscars2008.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 1, 2008 jak zwykle coś nie działa, na Interii jest artykuł: Pomóż Wajdzie zdobyć Oscara - tam znajdziecie uzasadnienie akcji. Może teraz się otworzy prawidłowo http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/pomoz-wajdzie-zdobyc-oscara,1051658 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 1, 2008 jasneeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 1, 2008 a tak w ogóle to jak się uda kupić bilety to w niedzielę wybieramy się na lejdis. Mam nadzieję, ze się nie zawiodę. Na testosteronie bawiłam się z M świetnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach