omega3 0 Napisano Luty 3, 2008 test nowej stopki:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 3, 2008 i jeszcze raz, ten lepszy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 3, 2008 no, teraz powinno działać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 3, 2008 Omega_____duzo siodemek, fajnie:P:P:P:P:P Jagoda___co za babsko......co handel wyprawia z ludzmi:p Aisza_____no i pieknie........odrazu lepiejkazda czasem ma nerwy na wierzchu, jestesmy kobietami, a teraz w dodatku z totalna burza hormonalna......fajnie ze masz taka fajna mame, zachowala zimna krew:d ja mam dzisiaj koszmarny dzien, cala niedziele Groszek mi nie odpuscil ani chwili, nie zlicze ile razy mialam spotkanie z wielka biala sluchawka, pamietacie jak marzylam zeby miec mdlosci, wymioty, czuc sie fatalnie....tylko zeby byc w ciazy, no i mam co chcialam, jednak marzenia czasem sie spelniaja:P:P:P.......a tak serio probowalam juz wszytkiego zeby mi troche odpuscilo, nic nie pomaga, wiec chyba jedynie pozostaje mi pzreczekac......ale najwazniejsze,ze Grosiu rosnie i z nim jest wszytko w porzadku, reszte to ja wytrzymam:D:D:D milego wieczorku, weszlam zerknac co u Was.....no i myslalam,ze Jagoda da cynk odnosnie Lejdis, ale pewnie jeszcze nie wrocila z kina....szczesciara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 3, 2008 jak szaleć to szaleć - dodałam jeszcze jeden:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 3, 2008 omega____:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 3, 2008 zmiana:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 3, 2008 Omega______duzo lepiej:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 3, 2008 znowu nie widac wpisow:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 3, 2008 no dobra, trochę poszalałam, ale... raz na jakiś czas się należy:D Malolepsza - a kto mówił, że marzenia się nie spełniają???? Jak się bardzo chce, to się spełnią:P:P:P, ale tak na poważnie, to ci nie zazdroszczę, bliskie spotkania z białym przedmiotem nigdy nie bywają miłe:(:(:( ale już niedługo powinno przejść:) Sama jestem ciekawa jak wrażenia Jagody po Lejdis - sama się wybieram:D:D:D a teraz ide się pakowac, do piątku dziewczynki, no może zajrzę w czwartek wieczorkiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 3, 2008 Omega_____moze sie opalisz troche???:P:P:P:P nalezy ci sie wypoczynek.......wiec udanego wypadu.....duzo slonca Jagoda_____czekam z niecierpliwoscia na ta relacje a teraz lece na bliskie spotkanie....ciekawe czu ja od tego jakiegos wytrzeszcu nie dostane......lece..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 3, 2008 witajcie kochane tez poszłam na "lejdis" a obejrzalam \"butelki zwrotne\" ciekaw jestem opini Jagody, ale zawrzało na topicu, no tego jeszcze nie było! na faworki i ja się piszę!!! malolepsza - współczuję i zazdroszczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 3, 2008 już jestem :D:D:D Omega - nowe suwaczki bomba :D Malolepsza - bądź dzielna a nagroda będzie cudna ;) Surfitka - coś nie zrozumiałam - co mam robić jutro. Telesforka - panienka to sobie może najwyżej pogadać o jaki ma dowód, ze to jej zdjęcia???? Ja swoje szybko podpisałam i podmieniłam i teraz to ja mogę ja straszyć, ze wzięła ode mnie ;) ale do rzeczy :D - MARSZ DO KINA - WSZYSTKIE!!!!!!!! Uśmiałam się do łez, całe kino tak się śmiało, że czasami tekstów nie było słychać. A na wspomnienie tekstu \"to jednorazowe turne\"to jeszcze teraz M się śmieje. Ale nie powiem o co chodzi musicie same zobaczyć film. Piotr Adamczyk pomimo mało męskiej roli - cudowny. Kiedyś nie lubiłam tego aktora ale od jakiegoś czasu uważam, że jest super, bardzo wszechstronny. Tomasz Kot jak dla mnie boski :P Filmu się nie da opowiedzieć, dużo akcji, śmiesznych tekstów i babskiego myślenia. Warto, warto i jeszcze raz warto. Zupełnie inny niż testosteron ale mi się podobał. Jedna rzecz, która mi nie opowiadała to przeklinają na potęgę, ja inwektyw nie używam i to mnie bardzo razi a zwłaszcza w ustach kobiety. Jest jeszcze druga kwestia, która dla nas staraczek nie jest taka śmieszna jak dla osób, które nie przechodzą tego całego zamieszania związanego z kłopotami w staraniach o potomstwo. Mimo tych dwóch ostatnich niuansów - warto było zobaczyć film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 3, 2008 Ani - butelki zwrotne to chyba takie bardziej ambitne kino???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 3, 2008 \"butelki\" to czeskie kino, takie typowe, moi znajomi odradzali lejdis, no i teraz zaczynam zalowac ze nie poszlam :) no nic, w takim razie pojdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 3, 2008 Ani - ale to że mi się podobało to nie wszystkim musi. A oglądałaś testosteron - co prawda lejdis jest zupełnie innym filmem ale mi się podobały oba - a może ja mam pospolity gust :P ;) Mnie film ma odprężać a myślenie zostawiam na inne okazje, chociaż to nie jest tak do końca, ze lekkie filmy nie dają do myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 3, 2008 testosteron widziałam, film i byłam tez w teatrze na sztuce, podobało mi się i jedno i drugie, takie pozytywnie groteskowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 3, 2008 Ani - w taki razie w następny weekend idziesz z M do kina na lejdis :D Malolepsza - a Ty tak się niecierpliwiłaś i przepadłaś. Czyżby Groszek dawał Ci popalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 4, 2008 Czesc Omego baw sie dobrze !!!! Licze na jakies piekne, nowe zdjecia :) Malolepsza, nie zazdroszcze. Mnie na szczescie te spotkania ominely..a tobie juz wkrotce powinny odpuszczac.Na pewnie marne pocieszenie - samopoczucie w II trymestrze zmienia sie zdecydowanie na lepsze :) Jagody..no jak to co? A co powiedzialas wczoraj? Dzwonic do kliniki? ;) Ani Fasolka Telesforka, no i jak nowe okulary? A pogoda faktycznie dzis wiosenna :) Nici z ogladania lozeczka. Moj maz nie mial ochoty dzis nigdzie dalej jechac, skoczylismy tylko na zwykle \"domowe\" zakupy do spozywczego i warzywniaka i na posiadowe do szwagra ;) Zrobil mi dzis jakies zdjecia bo mu \"mamusia\" kazala ;) Musze zobaczyc co z tego wyszlo, bo z 20 przez niego robionow ja wybieram 2 do uzytku zewnetrznego :P Jak cos znajde to przysle :) Pozdrawiam i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Luty 4, 2008 Surfitka!U mnie z okularami tak jak z lozeczkiem dla Michalinki-moj T tez nie mial ochoty sie nigdzie ruszac-skonczylo sie na piekarni,spacerze do parku(takim niedlugim) i posiadowie u brata-niby obejrzec superbowl ale w sumie po to zeby sie spotkac bo kogo poza rodowitymi Amerykanami obchodzi superbowl:)Nawet jeszcze nie wiem kto wygral. Malolepsza-skopiuje Cie i tez napisze ze chcialabym miec takie bliskie spotkania z powodu malenstwa. Jagody-Moze beda tu grali Lejdis to pojde bo recenzja super. A teraz zmykam do lozeczka bo juz po @;) Milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 4, 2008 Witam :) Nie wiem jak u Was ale u mnie piękna pogoda, dość mroźno ale słońce jest cudne - ja chcę wiosny!!!! :D:D Czekam na bociana ;) Surfitka - oczywiście, ze pamiętam tylko w chwili jak czytałam twój wpis nie wpadłam, ze to może o to chodzić - pomyślałam raczej o faworkach ;) Dziewczynki zrobiłam właśnie pierwszy ważny krok - umówiłam się na wizytę w BS - 23 luty godz. 9 - niech się dzieje wola nieba :D:D Mam mega stresa ale i nie mogę się doczekać tego co będzie dalej. Miłego dnia wszystkim życzę, zmykam do pracy, rany dzisiaj aż do 18 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Luty 4, 2008 Witajcie moje kochane babeczki! Długo nie pisałam ale same wiecie;) świata nie widzę poza Natalką:D Więc tak malutka jest bardzo ghrzecznym i pogodnym bobaskiem, mało płacze, przesypia całe noce z przerwami na karmienie. Karmie piersią mała ładnie przybiera na wadze. Od wczoraj zaczyna się świadomie uśmiechać i gadać-słodkie to bardzo, aż łezka się w oku kręci. Dziewczynki jestem taka szczęśliwa! Teraz dopiero moje życie jest pełne. Kocham ta małą istotkę ponad wszystko!!! To niesamowite jak zmienia się kobieta mając dziecko. Czytam was codziennie i bardzo wszystkim kibicuję. Wierzę w to, że za chwilę każda będzie w ciąży, a potem na topiku będziemy rozmawiać tylko o kupkach;) Malolepsza twój groszek jest juz coraz większy Co do mdłości to s[próbuj mleka i migdałów. Koniecznie pogłaszcz brzusio Surfitka Michalinka to już bardzo duża dziewczynka i jaka śliczna! Buziaczki od ciotki. Jagódko dobrze, że coś się ruszyło i wierzę, że już niedługo do Ciebie również zawita bocian. Dziewczynki muszę uciekać bo mała płacze. Pozdrawiam i ściskam wszystkie bardzo mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Luty 4, 2008 Na www.mimi1981.bobasy.pl zamieściłam nowe fotki Natalki. Życzymy ciotkom miłego oglądania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jadira 0 Napisano Luty 4, 2008 Cześć!!! Surfitko-własnie oglądam zdjęcia twojej Michalinki,jaka ona już duża i pysie ma takie śliczne,rośnie jak na drożdżach.Dziękuje za zdjęcia wyglądasz prześlicznie!!!!!!!!!!!i głaskanko po brzusiu od cioci ,wiesz ,że mam duży sentyment do imienia twojego skarbu. Justynko M-całuski dla Ciebie i Twojego królewicza Pozdrawiam resztę koleżanek i trzymam kciuki za Was!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 4, 2008 witam, melduję się w poniedzałek.... MIMI - Natalka taka słodziutka jest...:) dużo zdrówka dla Ciebie i maleńkiej...:] telesforka - ja też noszę okulary :) Jagody - spokojnego dnia w pracy, do zobaczenia po twoim powrocie do domu..:) Malolepsza - trzymaj się dzielnie podczas spotkań bliskiego kontaktu, dla Groszka warto...ja też bym tak chciała.... buziaczki dla całej reszty klanu :-* Omega zaszalała :P ale mi się podobają jej suwaczki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 4, 2008 Czesc Gdzie jestescie? Mimi, Natalka przecudna :) Jak ona fantastycznie sie usmiecha :) Widac, ze jest wesola dziewczynka :) No i juz nie wspomne, ze rosnie jak na drozdzach :D Jagody, niecale 3 tyg i sie cos wyjasni..przynajmniej moze powiedza ci co beda z toba robic. Super :) Fasolka :) Wieczorem podesle ci zdjecia brzuszka, bo nie mialam cie w adresach i nie poszlo do ciebie :) Telesforka, Nowy Jork wygral :D Tak przynajmniej w pracy mowili, bo mnie to wogole nie bierze ;) No i po lunchu ;) Wszystko u nas gra, jestem w nowym pokoju z oknami :D:D:D Mam piekny widok na migajace billboardy na Times Square :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 4, 2008 Surfitka ja jestem obecna...spradzam co jakiś czas zagęszczenie na naszym topicu...:P - o dzięki Kochana - w takim razie czekam na zdjątka od ciebie, buziaki łap cały czas siedze na komputerze - zmuszam sie do kompilacji mojej pracy :( grrrrrr idzie mi tak jak syzyfowi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 4, 2008 Witam :) Dopiero doczłapałam do kompa;) Niektórzy to mają szczęści i odpoczywają nad morzem, wdychają jod a niektórzy tyrają ;:P Mimi - Natalka cudna i jaka już duża? Cudze dzieci szybko rosną. Surfitka - czegoś sie na pewno dowiem, oby to były pozytywne wiadomości, zresztą innych nie mam zamiaru słuchać. Pozdrawiam WSZYSTKIE serdecznie i idę poleżakować bo ledwie żyję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 4, 2008 Pozdrowienia nadmorskie z Juraty:D:D:D miało być 3miasto, wyszedł półwysep:P pogoda świetna, jak jechaliśmy świeciło cały czas słoneczko, teraz byłam na tarasie - jest mroźno, gwiaździste niebo, słychać szum morza - rewelacja:D:D:D:D:D już wiem, że żal będzie wracać:P:P:P netu miało nie być, ale komp mojego M ma jaki dopalacz do wifi, tak więc odbieramy w pokoju:D:D:D:D więc chyba będę w miarę na bieżąco, mój własnie poszedł na basen, więc mam chwilę dla was:D Mimi - Natalka przecudna, słodziutka i ach i och:D:D:D:D wycałuj i wygilgocz od babci Pa dziewczynki, jak się da jutro zajrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 4, 2008 witam wszyskie kobietki i ich malenstwa.mam do Was pytanie o usg gnetyczne tzn ile ono kosztuje? i jeszcze jedno w ktorym tygodniu lekarz powinien zalozyc ksiazeczke lub karte ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach