Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

hahaha:) Ogórek- ja tam nie wiem czy kobiety są zmienne:D Mnie sie wydaje, ze taka sama jestem ha- nie mówie o wygladzie, bo to niestety sie zmienia:O Alicja po cwiczeniach i lezy sobie w ortezach:)

Mija dzień. W sumie fajny- odpoczywamy. Byliśmy w kosciele. Było pieknie. Ja wogóle mam ostatnio dziwny nastrój. Jestem taka spokojna, wyciszona.To udziela sie tez Alicji:D Mam uczucie, ze nastapi jakas zmiana w naszym zyciu. Nie wiem , co to bedzie. W każdym razie ciesze sie ,że mamy ten topik. Może bzdury pisze, ale zawsze to co czuje i co sie dzieje. Alicja znowu w ortezach, oglada taniec z gwiazdami.Jej ulubiony program, bo sama chce tanczyc- pragnie tego. Moze jej marzenie sie spełni❤️ Zrobie wszystko co w mojej mocy.

Dzień Dobry:) Sypie,wieje i ogólnie jest okropnie:O

Dzień dobry kochani:) Chociaż pogoda bardzo brzydka,my przesyłamy Wam dużo gorących 😘i uściski.

Aju....jesteś nadzieją dla wielu załamanych, marudzących...i niewierzących, czytam Ciebie ciągle z nieustającym podziwem...i pokorą...ten Twój niesamowity spokój i jasne spojrzenie ..ehhh słów brakuje. Alutka ma szczęście że \"trafiła\" na taką mamę...Ciągle się uczę...i także od Ciebie. ❤️

Heh Mariolla:) Jak miło sie czyta takie ciepłe słowa❤️ My odrabiamy lekcje z Alicja:)

Aja33 --->weszłam przypadkowo na Twoją stopkę....i jestem w szoku....czytam i czytam.... ile ciepła u Ciebie ...serdecznosci....miłości... bede tu czesto zaglądac .... trzymam kciuki za Was ...wszystkiego dobrego dziewczyny !!!

Cichutenko:) Miło nam🌼 Im nas wiecej tym lepiej. A spokój , sila to wszystko mam od Boga:) Jest ze mna zawsze. Teraz zyczymy dobrej nocy{śpioch]

Współczuję - szkoda psiaka. Ala napewne przeżywa rozłąkę.Przykra sprawa. Weszłam na forum sprawdzić nowe zasady podesłania pieniążka - nr KRS.Córka właśnie rozlicza PITa .Szkoda ,że nadal mozna tylko 1% z podatku i wyszło niewiele .Buziaki .

;:(;(;(;( jejku.... biedna ala... kurde.... jeżdżą jak wariaci.... wrrrrr... 🌻

Dzień Dobry.:) Pochmurno i pada deszcz. My jedziemy dzisiaj po wozek dla mojego wnuka:D I łózeczko. Alicja piszczy z zachwytu. Tylko Dusia- mówi, ze jej sie w nocy sni:O Ze sobie biega.....heh. Mówie, ze jej dobrze jest- napewno. Miłego Dnia.🌼

Witam:) NIe miała netu:( Ale juz dobrze. Słonce swieci i jest pieknie dzisiaj. Teraz to czuc wiosne. Jade z Alicja jutro do dermatolaga. zrobiły jej sie jakies krostki na łokciu i swedza:O Musimy to sprawdzic. Teraz czekam na nia , bo ma wrócic ze szkoły:)

Witam:) Juz po wizycie u dermatolaga. Alicja dostała masc i za tydzien do kontroli. Teraz po obiedzie, lezy w ortezach. Zapomniałam napisac , ze wózek dla Bratanka Ali juz jest:D Oczywiscie piskom Ali nie było konca.:) Pozdrawiamy🌼

Witam:) Ogórek jasne , ze teskniliśmy:D A tak ogólnie to Alicja w szkole, niebo zachmurzone i kropi deszcz. Miłego Dnia🌼 My czekamy na kominiarzy:)

witajcie ...kochani...niby cieplo ale tak pochmurnie i smutno....trzymajcie kciuki moj syn ma dzisiaj ostatni egzamin....i koniec sesji...milego dnia

Mariola-trzymam mocno kciuki za twojego syna i życzę mu powodzenia:) A reszcie życzę miłego dnia chociaż nie jest zbyt piękny. A tobie Alusiu przesyłam miliony gorących buziaków😘

Mariolla:D czekamy na relacje- jak synowi poszło? Wierze, ze świetnie. Zycze dobrej nocy- ja jutro do szkoły:)