arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 w sumie wszyscy politycy to kretacze, Bayrou moze byc, zdaj sie moze na swoj instynkt a nie na media bo one tez robia wode z mozgu fajny numer z bankami na fr2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 czeeesc Kate witamy!! co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 17, 2007 JA OGLADAM A RACZEJ MOJ MAZ TF1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 DZIEWCZYNY wylaczam sie na jakis czas zajrze pozniej, milych pogaduchow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 17, 2007 OCZYISCIE ZE NIE ZDAJE SIE NA MEDIA i mam swe nieodwolalne koncowe zdanie ale jednak media potrafia dotrzec i wyciagnac te informacje ktorych my szray ludzie nigdy bysmy nie odkryli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 a, \"najbardziej sexy...\" ach ci Wlosi...:) meski striptiz na fr2!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 17, 2007 zartujesz.......JUZ przelaczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 mieli sie rozbierac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 ha! uczta dla oka! sorry ale Sebastien powiedzial ze sie beda rozbieeeraaac!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 17, 2007 NA idowni sa dzieci wiec po striptizie wieeelka szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 na razie pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 17, 2007 przelaczylam i sie skonczylo!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 17, 2007 na razie arnusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 17, 2007 na chwileczke jeszcze, imparfait , chyba straszymy ludzi!!! co ktos zajrzy na topik to zwiewa!! gdzie Kate ? przemknela jak meteoryt!! pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Marzec 17, 2007 jestem jestem ogladam najseksowniejsze kobiety na tf1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate moss 0 Napisano Marzec 17, 2007 napisze cos osobie zatem mam 25 lat, narzeczonego francuza,mieszkam w lyonie od dwoch i pol roku, studiuje i pracuje to tak w skrocie bede tu czesto zagladac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 18, 2007 czesc dziewczyny!! niedziela piekna, dzieci na dworze-spokoj:) od tygodnia zapowiadaja sniegi od jutra-ciekawostka;) Imparfait ,jak tam Matt? dal ci pospac? Kate a co studiujesz? moja siostra mieszka w Lyonie a raczej mieszkala bo wybudowali z mezem dom w Meximieux Imparfait, film czeka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria__ 0 Napisano Marzec 18, 2007 witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci :) nie bylo mnie tydzien a wy juz tyle naskrobalyscie ;) to dobrze byle tak dalej. Ja niestety nie bede zagladac tak czesto jak wy bo po pierwsze moje godziny pracy mi na to nie pozwalaja a po drugie korzystam z kompa szefow wiec tez nie chce przesadzac :) a tak poza tym jestem we francji od kilku dni, a juz pojechalabym do polski ;) jakos wytrzymam te 8 miesiecy (mam przynajmniej taka nadzieje :p ) caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 18, 2007 Daria!! bylismy w Ivoire w zeszla sobote pewnie pamietasz bo byl przerazliwy wiatr; tak lazilam i sie zastanawialam w ktorej knajpie pracujesz:) ucalowania!! fajny ten sklep ze szklem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 18, 2007 jakbys miala dola to mozesz zadzwonic: 04 56 16 10 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 19, 2007 witajcie dzieczyny super ze tu zagladacie bo jak arnusia mowi nikogo tu nie bylo przez dluzszy czas nie zapominajcie o rodaczkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arnusia wlasnie wyslalam emaila z adresem pozdrawiam was wszystkie pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 19, 2007 Na sekunde wpadam!bo jak sie zasiedze to nic nie zrobie a dom zarosniety, Imparfait, jeszcze nie otworzylam skrzynki,czy dolozyc ci do filmu jakies polskie? bo troche mam? Margot, gdzie cie wcielo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 19, 2007 arnusia za polskie filmiki bym bym byla bardzo wdzieczna jesli to nie sprawia ci problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 19, 2007 hello jest tu ktoS???? slyszalyscie ze dzis w Polsce byl tak zwany zjazd przedstawicieli duzych przedsiebiorstw z przedstawieniem swoich ofert pracy dla osob wykfalifikowanych ,praca w polsce i z mozliwoscia wyjazdu do francji ,poniewaz francuzi nie chca zyc ni pracowac u nas . tyle sie slyszy obecnie o braku pracy a jednak jest inaczej jestem dumna ze to nasz kraj prosza o pomoc tzn ze polak jest znany za dobra prace i jest niezastapiony w tym co robi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 19, 2007 nie nie ogla dalam , w wiadomosciach bylo? w zeszlym roku kupilam dekoder cyfrowego polsatu i i w domku slychac raczej \"Fakty\" z tvn:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 19, 2007 dzisiaj nie posiedze na kafe bo umowilam sie z kolezanka z Nw Zelandii na skype tam jest 12 godz roznicy czasu wie c mozemy gadac tylko rano albo wieczorem,jutro bede na pewno wieczorem zaraz zagonie meza do naladowania plyty dla ciebie , bo ja glab jestem informatyczny! ucalowanka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 20, 2007 czesc dziewczyny jak wam minal dzien? KURCZE TUTAJ JUZ DRUGI DZIEN PADA SNIEG i jest potwornie zimno jak sobie pomysle ze w zeszlym tygodniu chodzilismy bez kurtek... Od POCZATKU KWIETNIA ZMIENIAM PRACE!! bardzo podobna do tego co teraz robie-hotelarstwo. Recepcja, sniadanka itd bardzo przyzwoite godziny i pensja tez.Kiedys juz to robilam (przed urodzeniem coreczki) i bardzo mile wspominam ta robote a co u WAS krolewny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 20, 2007 witaj arnusia trzymam kciuki aby dobrze ci sie pracowalo w nowej pracy . Jesli o mnie chodzi to dzien mina fatalnie wczoraj bylam u lekaza bo bolalo mnie gardlo przepisala mi paracetamol ktory nie pomaga i w dodatku pogorszyl moj stan zdrowia bo dzis przelezalam caly dzien lozku i ciazko mi bylo nawet oddychac wiec jutro na nowo do lekarza, na szczescie Mateuszek ma sie lepiej pozdraiam goraco i ubierajcie sie cieplo dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 21, 2007 CZESC ARNUSIA dzisiejszej nocy (nie moglam spac przez chorobe )czytalam taki topik na macierzynskim i musze koniecznie ci go polecic bo usmialam sie do lez, jako ze maz i dziecko obok w pokoju musialam co raz wychodzic z sypialni do kuchni aby \"wysmiac sie \" tak mnie rozbroily smiechem wiec toik nazywa sie \"smieszne i wstydliwe ale nie tragiczne wpadki na porodowce \"znajdz chwile czasu i poczytaj ich przygody ,poprawa humoru zapewniona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze Napisano Marzec 21, 2007 czesc biedaku !! wejdz sobie na topik "kto usunal hardcorowe dowcipy" nektore kawaly sa baaaardzo niskiego lotu ale niektore fajne szczegolnie smialam sie z anegdotki o torcie urodzinowym kiedys wpadlam na topik o smiesznych lub zenujaych sytucjach w zyciu ale nie moge juz go odnalezc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach