Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica23

Dziwica...juz nie..

Polecane posty

Gość dla każego faceta
nie, tylko aby dziewica było mokra, trzeba się więcej wykazać :) :classic_cool:, niż przy niedziewicy, więc nie chrzań, że cieniasy tylko chcą dziewic, raczej poważnie myślący o życiu faceci, dla których fakt cnoty jest super, na tym zjebanym świecie materializmu i kurestwa.

Gość omg...
a co miał "pustaki" napisać?? są i normalni faceci na szczęście :)

Gość niedziewica23
dziewica podnieca sie wszystkim co bys zrobił wiec nie musisz sie wykazywac a jak ci cos nie wyjdzie to taka sie przeciez nie kapnie bo nie m aporównania....

Gość iiiiiiiii
a ja jako dziewica wole prawiczka i mam do w d co sobie co niektorzy pomysla :P i nie najezdzajcie tak na te co stracily dziewictwo bo myslaly ze to ten...nie do was nalezy ocenianie ich

omg.., hehhehee i inni normalni bądźmy konsekwentni i zostawmy smutnych panów samych ze swoimi kompleksami. Wybywam i pozdrowienia dla mężczyzn a nie dzieci...

Gość buuuuuuuuuuuuuuehehehe
smiech na sali. niedziewice pogrążacie się masakrycznie :O wychodzi na to, że faceci którym bez różnicy ilu dymało ich laskę, którą rzekomo kochają są cacy i w ogólr the best. tak tak a świstak woli używane auta od nówek :D:D :classic_cool: 🖐️

Gość omg...
tak jest pozdrawiamy i życzymy zdrowia (psychicznego)

Gość omg...
miło że porównujesz kobiete do auta kto się pogrąża.. żałosne..

Gość każy porządny facet
to raczej niedziewica ma mokro w majtkach bez względu na to co się nie zrobi :O. dziewice dopiero poznaje swoje ciało i reakcje, więc trzeba starać się więcej (nie jest jeszcze rozbudzona, sory, na pewno jesteś kobietą :O ) ?? poza tym, kobieto, przecież ty nie wiesz co lubisz, lubisz to jak cie zaprogramował pierwszy, a nikt z poważnych ludzi, nie ma ochoty poprawiać po kimś :O i tyle w temacie 🖐️

Gość hehehehee
prymitywny jestes czlowieku i tyle ci powiem, wkurwiaja mnie tacy kolesie jak ty, bo przez takiego skurwiela jak ty mialem problem zeby wytlumaczyc mojej dziewczynie, ze mimo tego ze nie jest dziewica to jest super wartosciowa laska, gdybym spotkal jej eks ktory ja rzucil i na koniec powiedzial jej ze ja rzucal bo dala mu przed slubem to bym mu tak ryja obil ze wiecej nie mialby szansy u zadnej normalnej dziewczyny.najpierw jej nawsadzal bzdur o wiecznej milosci a potem wykorzystal i jak juz nie mial co wymyslec to wymyslil taka glupote. Wiec albo za duzo na dziwki chodziles i nabrales obrzydzenia albo po prostu jestes kiepski w te klocki. I komu ty chcesz kit wcisnac ze dziewice sa bardziej wymagajace?!?!?!HEHEHEHEH, nie wiem z ktorej strony, taka nie ma pojecia bladego o niczym i niewazne co zrobisz ona bedzie uwazac ze jest dobrze i tak ma byc i jeszcze ja sobie ustawisz tak jak bedziesz chcial. zalosny jestes i tyle

Gość hehehehee
sluchajcie, kazdy porzadny facet jest prawiczkiem!!!! hehehehe, zaraz padne tu ze smiechu koles, jakbys chociaz raz w zyciu bzykal to bys takich glupot nie wypisywal :D:D:D:D:D kobieta nie jest rozudzona :D lol, naprawde zaraz spadne z krzesla :):) w takim ukladzie spadam stad, bo nie ma co dyskutowac z facetem ktory w zyciu nie bzykal i jakos usprawiedliwenie swoich kompleksow takie pierdy wymysla!!!:D trzymajcie sie dzeiwczyny, rowne babki jestescie a autorka tematu niech sie nie wazy idiotami przejmowac!!! pozdrawiam :) ale koles naprawde mnie rzowaliil tym tektsem:):) dobranoc wszystkim normalnym!:)

Gość ST.Ives
obof - to ze ktos uprawial seks z kims przed toba kogo kochal, to nic zlego. Zal mi ciebie ale najbardziej mi zal Twojej dziewczyny. Tym bardziej, ze ona ci uwierzyla ze ja kochasz, uprawiala z toba seks a teraz dolaczy do grona tych, ktore juz uprawialy seks i potem jakis kolejny dupek powie twojej dziewczynie ze z nia nie bedzie bo ona uprawial seks z toba. Widzisz tutaj kwadrature kola? omg - chyba ktos tu wczesniej mial racje, nei ma sensu prowadzic tej dyskusji:) Zyczmy im spotkania dziewicy a sobie nie spotkania nigdy mezczyzn z takimi pogladami i wszyscy beda szczesliwi:) Bo faktycznie, jesli ktos glosi poglady, ze boli go ze jego dziewczyna uprawial wczesniej z kims seks to nie bardzo jest tu o czym dyskutowac:) Ciekawa jestm tylko, czy jest to wina religii i nauczania, ze seks to cos zlego(?!) lub tez cos czego nalezy sie wstydzic, czy wina tego ze tacy ludzie nie maja za bardzos ie czym zajac i szukaja sobie sztucznych problemow, czy srodowiska w jakim sie wychowuja czy juz sama nie wiem czego. Ale najbardziej mnie zastanawia to o czym pisalam juz wyzej, ze ci wszyscy panowie bzykaja te gorsze,no bo kogos musza bzykac, a mimo to sami czuja sie lepsi:) Msyle ze bylby to dobry temat na jakas prace badawcza i ciekawa jestem bardzo w jaki sposob wiazalyby sie takie poglady na przyklad z wyksztalceniem,srodowiskiem w jakim sie czllowiek obraca:):):) Tak czy siak pozdrawiam wszystkich, tych dziwnych i tych mniej dziwnych!!! Duzo spotkanych dziewic na drodze wam zycze :D kazdy porzadny facet - czy ty przypadkiem nie jestes prawiczkiem....?

Gość każy porządny facet
przykra jesteś , jeśli uwasz że zakochany w kobiecie dziewicy facet, będzie chciał sobie ja jakkowiek ustawić czyli myśląc podobnie - ty musisz poprawiać robotę po kimś ? nie mam obrzydzenia do niedziewic, jeśli nie są moim partnerkami. widać że nie miałeś do czynienia z dziewicą :O skoro nie masz zielonego pojęcia o tym jak takie reagują i ile należy dać z siebie, by ją podniecać (w przeciwnym razie może unikać współżycia, a tego żaden facet by nie chciał). Inna sprawa, że jak się kocha - to się daje z siebie mac, bez względu na to czy ma porównanie czy nie. Nie zmienisz faktu, że faceci pragną takich kobiet. Tym którym się nie uda takich znależć wezmą i niedziewice. Lepsza w końcu taka niż własna grabia, nie :)

Gość czy wy
jesteście chorzy żeby porównywać kobiete do samochodu? i po co piszecie że porzadny facet chce tylko dziewicy,jakby był porządny to by sam też na nią z sexem czekał,sama czekam z sexem do slubu i nie po to żeby trafic na jakiegoś wycierucha którego inne przede mną miały.

Gość każy porządny facet
tak tak :classic_cool: wszyscy którzy pragną dziewci to prawiczki (dzięki za komplement, chociaż nieprawidzy, ale się nie pogniewać :D ) albo zakompleksieni. a ci the best i w ogóle bosy, latają za niedziewicami :D:D może być i tak, tylko laski, nie potłuczcie się za bardzo jak spadniecie na ziemie :D: 🖐️ idę, bo wszyscy mądrzy już stąd wybyli (nikt nie ma ochoty, walczyć z kurestwem, ile nas nie dotyczy :D ) papa :classic_cool:

Gość ST.Ives
hehehehee - widzisz, obojgu nam sie nasunelo przypuszczenie, ze porzadny facet to prawiczek, jak widac cos w tym jest:):):) porzadny facet - jezeli bylby naprawde zakochany to nie zwracalby uwagi na to ze ona nie jest dziewica ani nie uzywalby okreslen "niktnie chce poprawiac po kims",to po pierwsze, a po drugie chlopcze, moze ona nie byla mokra bo ty byles az tak do chrzanu, pomyslales o tym?:) Mysle, ze jestes biednym chlopcem, ktory w zyciu z nikim seksu nie uprawial i takimi pogladami chce sobie ten fakt zrekompensowac. Więc ja Ci powiem, jako kobieta, ze rozbudzic dziewice jest duuuuzo prosciej, poniewaz kobieta w pewnym wieku odczuwa potrzebe uprawiania seksu, wiec na poczatku podnieca ja wszystko, wymagania przychodza dopiero pozniej. Jesli sie na czyms nie znasz to po prostu sie nie udzielaj bo robisz z siebie hmmm,jakby to ujac...posmiewisko?:) Zycze wszstkim milych i kolorowych snow!!:)

Gość Dovee
bardzo ciekawa dyskusja:) porzadny facet - skoro sam wymagasz czystosci od kobiety to dlaczego smiejesz sie z tego ze kobieta wymagalaby czystosci od ciebie?!?!?!?

Gość na chwilę i przypadkiem
ST.Ives ale farmazony :O. Kobieta kobiecie nierówna. Ale miałem 3 niedziewice i jedną dziewicę. Przy tej jednej dziewicy musiałem się napracować 3 razy tyle co przy pozostałych kobietach. Nie żebym nie lubił ;)... Wiem, że nie na temat. Ale z czasem być może wymagania wzrastają u niedziewic, ale u dziewice jest to samo i ona nie musi wpsółzyć z 3 czy 4, aby to nastąpiło, to kolej rzeczy i tyle. Zresztą niedziewice może wiedzą czego chcą, ale jest je łato podniecić, i pewnie o to chodzi koledze wyżej. Pozdrawiam wszystkie Panie Dobranoc

Gość nutri
kazdy porzadny facet- mowisz ze dziewicy jest ciezej dogodzic. zarzuciles komus ze jezeli twierdzi ze jest inaczej to nie mial do czynienia z dziewicami. znaczy ty miales? z jedna czy z kilkoma? jestes z nia czy zostawiles? hipokryzja bzykasz i zostawiasz taka byla dziewice by w przyszlosci nie mogla sie pochwalic przyszlemu "mezowi" ze miala blonke jak brali slub? :D :D :D jezeli facet jest prawiczkiem to moge zrozumiec ze szuka dziewicy (hehe... ciekawe czy wezmie kogokolwiek tylko dlatego ze z nikim sie nie kochala) ale jak takiego faceta przerzne..o stado babeczek a on wymaga od partnerki czystosci to jest to meska puszczalska szmata i szkoda sliny by splunac na takiego nie wymagaj czego sam nie mozesz dac

Gość omg...
widzę że kolega porządny bez argumentów uciekł... :p nasuwa się myśl, czy wy fwceci wymagający dziewictwa ochaliście kiedykolwiek inna kobietę niż mama? bo kiedy sie kocha NAPRAWDĘ to kceptuje się wszstko co związane z tą osobą - WSZYSTKO, także jej przeszłość, jej doświadczenia, uczucia, poglądy wy najwyraźniej nie jestesścei zdolni do wyższych uczuć jak miłość, a pożądacie tylko tego, co dla was nieosiągalne.. przykre, że oprócz tego, że oszukujecie swoje obecne partnerki, oszukujecie też siebie, bo dziewictwo partnerki waszych wszelkich kłopotów nie uleczy.. kompleksów również.. zgadzam się z hehehe - ci którzy najgłośńiej krzyczą raczej nigdy dziewicy nie mieli - PAMIĘTAM swój pierwszy raz, i teraz wiem(po waszych postach) że to kwestia zdolności faceta, nie trzeba dziewicy rozbudzać dłużej, nie jest trudniej, to raczej teraz, kiedy wiem czego chcę i jak, partnerowi może być trudniej poza tym - porządny - (o ile jesteś facetem a nie jakąś zakompleksioną babeczką, bo zaczynam mieć wątpliwości) nie masz prawa wymagać od kaobiety czystości, jeśli twierdzisz, że już "zaliczyłeś" kilka dziewic i niedziewic - ty czysty nie jesteś, (no chyba ze wiesz to tylko z opowiadań kolegów) szkoda mi jest takich ludzi pozdrawiam normalnych i kochających całym sercem swoich partnerów, a nie seksualne zabawki, które są dodatkiem do jakiejś błony - OHYDA :o

Gość no to moje zdanie
ja to tak widze jezeli spotykam sie kobieta ktora ma , no nieiwem ok 23 lat i mi mowi lub nie poprostu to wiem ze uprwaial juz seks (oczywiscie z bylymi) to ze tak powiem luz , a jesli ja chodze (to jest autopsja) z panienka ktora ma 18 lat, i wiem ze piepszyla sie dzien w dzien ze swoim bylym , przed nim tez jeszce kogos miala , czyli analogicznie dziewictwo starcone w wieku 15 lat:/, i slyszalem tez ze byli klienci jednorazowi , to kurwa jak mozna byc z taka kurwa , jeszcze mi mowi ze wyszla z wprawy jak jest zemna ,panienka ktorwa ma dopiero skonczone 18 lat , to w takiej sytuacji trzeba podzekowac za wspolprace , ja tam nei chce byc jednym z wielu a pozniej zostawionym jak smiec wszystko :)

Gość omg...
heh dokładnie, tyle że tu rozpatrujemy przypadek 20kilku letniej kobiety, nie nastolatek popieram Twoje zdanie całkowicie:)

Gość no raczej nie inaczej
:D