Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketty26

Dr. Łątkowski Polanica Zdr.

Polecane posty

Gość gość
Jestem po operacji nosa u Latka. Na koncowy efekt musze naprawde poczekac ale wizualnie... nooo jest duuuzo lepiej niz bylo. Widzialam dziewczyny po operacjach nosow i moge z czystym sumieniem polecic. Nie zdawalam sobie sprawy z tego jak wiele osob zarowno mezczycn jak i kobiet poddaje sie tym zabiega. Ja czekalam na zabieg pol roku. Dlatego lepiej sie wczesniej umawiac.

Gość gość
Koszt calkowity operacji to 159000 za implanty okragle

Gość gość
Ja także kilka miesięcy temu zdecydowałam się na zabieg u dr Łątkowskiego. Dokładniej postanowiłam powiększyć sobie biust, przez który jak wcześniej miałam mnóstwo kompleksów. Dr Łątkowski okazał się prawdziwym specjalistą! Konsultacje z nim były bardzo miłe, ale także rzeczowe. Zabieg wykonano naprawdę perfekcyjnie. Nie przypuszczałam, że efekt końcowy będzie aż tak rewelacyjny 

Gość gość
A czy ktoś u tego Dr robił korektę odstających uszu?

Gość gość
Witam. Zastanawiam się nad operacją powiększenia piersi u dr. Łątkowskiego, jestem ciekawa jakie implanty zaproponował Panią które już mają to za sobą :)) Proszę o opinie.

Gość gość
Malutka9333 ja też zastanawiam się między dr Łątkowskim a Skupinem i dopiero zaczynam zbierać pieniążki. Daj znać na kogo padnie wybór :p

Gość gość
Bardzo chciałam coś zrobić ze swoimi ustami więc poszłam do doktora na konsultacje, a potem dopiero zdecydowałam się na zabieg, taka kolej rzeczy. To najlepszy gabinet w Polanicy. Miałam duże obawy, ale byłam w dobrych rękach i teraz w końcu się sobie podobam.

Gość gość
Dziewczyny przez jaki okres miałyście się obowiązywać bandażem elastycznym po operacji powiększenia piersi????

Gość gość
Doktor Łątkowski to świetny specjalista, byłam miło zaskoczona jego spokojem i to jak wszystko po kolei tłumaczy, zależy mu na zaufaniu pacjentów. A moje piersi po zabiegu są niesamowite!

Gość gość
Ja mam mieszane uczucia co do dr.Na konsultacji odpowiadał na wszystkie zadawane pytania..ale zdziwilo mnie bardzo,ze nie pomierzyć mnie wcale,przeciez to op powiekszania piersi.Umowiony mam juz termin,zastanawialam sie Czy wklada implanty jakie ma na stanie

Gość gość
Przed operacją Dr. Cię pomierzy i wspólnie wybierzcie wielkość implantów, ważne jest źebyś Ty wiedziała jakiego efektu końcowego oczekujesz. W klinice są dostępne wszystkie możliwe rozmiary :). Ja jestem po operacji, dr. Łątkowski jest profesjonalistą, wysokiej klasy specjalistą, lepiej nie mogłaś trafić.

Gość gość
Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz..rozwialas mój niepokój:)

Gość xini
wspaniały człowiek i lekarz

Gość gość
Nie rozumiem zupełnie, ja na konsultacji został poinformowana o rozmiarach implantów jakie się zmieszcza do moich piersi i do zabiegu miałam czas na zastanowienie się. Nie wyobrażam sb e dniu zabiegu podejmować tej trudnej decyzji. Pozdrawiam

Gość gość
Drogie Panie NOS, kogo wybrać: Łątkowski Sirek Skupien Pomóżcie, błagam

Gość gość
Skupien=Skupin

Gość gość
Ile dni spędziliście w Polanicy?Czy każda z Was przed i dzien po operacji zatrzymała się w pensjonacie? Czy jest możliwe aby następnego dnia wrócić już do domu?

Gość gość
Doktor Łątkowski to bez wątpienia najlepszej klasy specjalista. Już po pierwszej rozmowie nabrałam zaufania i ostatecznie zdecydowałam się na zabieg. Niepotrzebnie się bałam bo rezultat finalny jest naprawdę, ekhm, satysfakcjonujący.

Gość gość
Dziewczyny, ktorego polecacie dr. Kobus czy dr. Latkowskiego ??? Bylam na kondultacji u dr. Kobusa i sama nie wiem...

Gość gość
Jestem swiezo po operacji u Dr Latkowskiego jak dla mnie najlepszy chirurg w Polsce

Gość gość
Czy ten doktor zmniejsza uszy?

Gość gość
Tak,robi uszy,nosy,piersi,brzuchy...lista jest bardzo długa..Z usług doktora korzystają kobiety,mężczyźni i dzieci.

Gość agnes551
Wybieram się na konsultację do doktora Łątkowskiego,ile płaciłyście dziewczyny za powiększenie piersi implantami okrągłymi? Chciałam tak orientacyjnie wiedzieć,póki nie pojadę.

Gość gość
Byłam w tej klinice na zabiegu na odstające uszy i wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. Doktor zna się na rzeczy, to sprawdzona marka wśród chirurgów.

Gość gość
Ja już po powiększaniu, było super i bezboleśnie. Wytrzymałam a teraz mam piekne usta. Powiększane kwasem hialuronowym u doktora w klinice, która swoją drogą znajduje się w pięknej okolicy Polanicy-Zdrój.

Gość gość
Witam serdecznie. Jezeli podczas wizyty w Polanicy Zdrój będziecie Państwo potrzebowali taxi zapraszam pod nr tel 509449060. Realizujemy każde zamowienia m.in. zakupy na telefon , dojazdy na dworce PKS, PKP i lotniska. Zapraszam

Gość gość
Przeszłam operację powiększania piersi pod okiem doktora i efekt jest bardzo dobry. Piersi wyglądają naturalnie i nie odczuwam już dyskomfortu, mimo że pierwsze dwa tygodnie wymagały odpoczynku i w tym czasie doszłam w pełni do siebie.

Gość gość
Przeszłam operację powiększania piersi pod okiem doktora Łątkowskiego i efekt jest bardzo dobry. Piersi wyglądają naturalnie i nie odczuwam już żadnego dyskomfortu. Pierwsze dwa tygodnie wymagały odpoczynku i w tym czasie doszłam w pełni do siebie. Bardzo ładna klinika w Polanicy.

Gość gość
Jestem po operacji nosa i piersi u Pana Doktora Łątkowskiego 4 lata temu. Pan Doktor to profesjonalista ! Miałam nos złamany 2 razy - krzywy, duży, szeroki... a po operacji mam malutki nosek, który całkowicie zmienił mój wygląd :) Jeżeli ktoś z Was ma kompleksy - warto zainwestować i poczuć radość z patrzenia na siebie, niby tylko nos, a wszystko zmienia... pewność siebie to zawsze 80% sukcesu ! Pan Doktor Łątkowski jest cudowny !!!

Gość gość
a czy jest ktoś już PO operacji NOSA od dr. Łątkowskiego i zechciałby się podzielić wrażeniami, jak się goi nos, czy nieszczęsne jakieś nierownosci lub kostniny się pojawiły? bo podobno choćby był najlepszy chirurg to i to się zdarza.. , Czy ktoś coś na ten temat mogłby wiecej napisać?