Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketty26

Dr. Łątkowski Polanica Zdr.

Polecane posty

Gość gość
bo tak szczerze mówiąc, to wiele można poczytać o tym, że KTOŚ się wybiera na operacje, że jest już tuż przed, że już niemalże leży na stole operacyjnym.. ;/ ' - że się tak wyrażę, ale mało kto pisze jak jest PO. np , te 3 mies czy 4 mies.. może to też z zachwytu i szczęścia, ale miło byłoby jednak poczytać jak to jest.. może się ktoś taki wypowiedzieć :)? pozdrawiam

Gość Kgość
jestem 6 lat po operacji nosa u dr Łątkowskiego, wyleczył mnie z wszelkich kompleksów, mialam duzy, garbaty nos, teraz mam normalny, poprostu normalny. Miałam usuwany garb z części kostnej. Odpowiadając na pytanie czy moze pojawic się jakaś nierówności na operowanej części odpowiem tak. moze, malutka niewielka ale moze. To czysta biologia, nawet po zlamaniu na kosci pojawia sie niewielka narośl tkanki kostnej, czesto wyczuwalna pod palcami, jednak jest to tak niewielkie, ze nie ma sie czym przejmowac. Jestem bardzo zadowolona z efektow i gdybym w zyciu miala mozliwosc podjęcia decyzji odnosnie operacji nosa to jeszcze raz podjelabym tą samą decyzję u tego samego lekarz.

Gość Kgość
samo gojenie się nosa jest szybkie i nie pamiętam abym miala jakies problemy, jedynie co przeszkadzalo mi przez pewien czas to efekt zatkanego nosa przy zmianach pogody, bo blizny trochę puchły, jednak jest to moim zdaniem sprawa indywidualna. Jestem bardzo podatna na siniaki, mam slabe naczynia krwionośne więc twarz po operacji zsiniała masakrycznie, pod oczami, na nosie, nad górną wargą. Wyglądałam jak pobita, sam doktor nie spodziewał się aż takich siniaków. Pamiętam dziewczyny, ktore ze mną byly w klinice po operacji i nie mialy ani jednego siniaka i zero opuchlizny. Ja niestety zsiniałam i spuchłam, jednak tak reaguję na każdy zabieg chirurgiczny. Jak pisałam nie żałuję i cieszę się, że podjęłam decyzję o operacji nosa wlaśnie u doktora Łątkowskiego

Gość gość
W czasie zabiegu zmienił cenę oczywiście na wyższą, Straszny pieniążek

Gość gość
ceny idą do góry niestety nie wiem ile w polanicy kosztuje operacja nosa ale wiem tylko tyle.. niech chociaż te pieniądze nie idą na marne.. tylko faktycznie by za te kasę wydaną ludzie mogli w lustro spojrzec bez stresu. Ja tez slyszalam że ten lekarz ok podobno robi te operacje Mowię o dr Ł. natomiast mało jest teraz opini ludzi ktorzy są Juz jakis czas PO operacji nosa od tego lekarza. fajnie jakby ktos cos napisal wrazrnia, jak sie goi czy ok ito wlasnie..

Gość gość
Ile Dr. Łątkowski bierze za nos ?

Gość gość
Łątk. nie wiem ile bierze, ale na innych forach pisali niedawno że w Polanicy juz za nos 12 tys placi się. więc może coś kolo tego za cala korektę.. jesli tak to niemało... :) ale no byle chociaz sie pozniej oplacilo w wyglądzie nowym. ja tez mam nos taki sobie... ale no jeszcze czekam z decyzja .Interesuje mnie wlasnie jak sie nosy ludziom goją jak sie czuja np. rok po operacji , JESLI KTOŚ JEST PO TAK OWYCH FAJNIE JAKBY NAPISAL KILKA SŁOW, jesli bym miala podjac sie operacji to tez mozliwe ze w Polanicy jesli ktos tam BYL I ROBIL OPERACJE TO PISZCIE LUDZIE :) pochwalcie się jak wasze nosy.

Gość gość
Jestem po operacji piersi u doktora i nie powiększaliśmy ich jakoś przesadnie, chciałam zachować normalny i estetyczny wygląd. Myślałam, że będzie trudniej przejść przez te wszystkie procedury, ale udało się bez problemów.

Gość gość
12 tys ? za nos ciekawe czy nie więcej...szkoda, że nie mają cennika na stronie... z tego co się naczytałam najlepiej do Polanicy

Gość gość
a już nie wiadomo własnie co i jak bo różnie sobie zachwalają.. tylko jakos teraz wszystko ucichlo , kto wie czy ktos tez pisze prawde czy nagania klientow tylko. kazdy jak sie zdecyduje to juz na wlasnej skorze" sprawdzi chyba. i tyke. no ale oby jak najlepiej kazdy trafil bo, skoro sie decyduja na taki krok to na pewno wazny powod. i nie tanio..

Gość gość
Łątkowski to świetny chirurg, jeden z najlepszych o ile nie najlepszy w Polsce.

Gość gość
masz na te słowa jakies poparcie? robilas coś u tego lekarza? pytam z ciekawosci tez bo ja z chęcią zmienilabym wygląd nosa.. ale tyle się czyta o tych lekarzach.. jedni piszą ze ok inni że nie, a nie ma jak po prostu zbytnuo tego sprawdzić..

Gość gość
Jeżeli jakiś chirurg ma same dobre opinie to znaczy że te złe kasuje, bo uczciwi lekarze tego nie robią, gwarantuję tobie że Łątkowski to świetny chirurg wiem to z własnego doświadczenia, ale decyzja należy wyłącznie do Ciebie.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz. wiele lat meczylam sie z nosem i czas to zmienic. tylko oby wlasnie na lepsze.. :) a czytajac czasami jak ludzie są zalamani po zabiegu, hm no to troche przykre.. no ale co zrobic...

Gość gość27
a czy Dr. Kobus operuje jeszcze? i czy ktoś robił u Niego plastykę nosa?

Gość gość
Podobno operuje jak byłam na Wakacjach 2017 r. w Polanicy to spotkałam tam dziewczynę z gipsem na nosie ,ktora po raz kolejny podobno zmniejszała nos i te kolejną operacje podobno wykonał jej Dr Kobus ? bo rzekomo nikt inny nie chciał już sie podjąć... ile w tym prawdy - nie wiem. piszę tylko to co mowila ta dziewczyna. Ale... jedynie z mojej obserwacji jak ją widzialam w tym 'opatrunku- gipsie 'to wlasnie miala malutki nos.. więc jak on wygląda teraz po zdjęciu gipsu? czy nie przesadziła z tym zmniejszaniem... do tej pory jestem ciekawa.. ale chyba nigdy sie nie dowiem.. Chyba że to czyta :) jesli tak to podziel się opinią sama -koleżanko.

Gość gość
hey ja miałam robiony nos dwa lata temu zaraz będzie .Powiem tak że urodziłam się z wadą wrodzoną kilka przebytych operacji ,a do doktora pojechałam zaplaciłam 10 tyś zwęził mi częśc kostną ciut obniżył to ok ale w ogóle nie tknął części chrzęstnej gdzie została szeroka i dziórki krzywe hmm powiedział że za dużo na jeden raz pozdrawiam

Gość gość
podobno czasami się zdarza ze operacje nalezy wykonac np w dwoch etapach. ja slyszalam od takiej pani , opowiadala mi że miala operacja nosa u doktora ale bedzie miala kolejną nie jako poprawkę tylko jako kolejna operacje zmniejszania nosa gdyż miala tak duzy " kartoflany" nos ze musiał zabieg podzielic na dwie czesci. Kobieta raczej mowila prawdę oczekiwala na druga operację a nos faktycznie jeszcze ciut moglby byc mniejszy wiec moze i Twoj w podobny sposob trzeba. ale no nie wiem...

Gość gość
U mnie już pół roku po operacji nosa. Wahałam się ze 2 lata a teraz wyglądam tak ze czuje się dobrze ze swoim nowym nosem. Doktor Łątkowski najwyższa półka wśród chirurgów plastycznych, bez dwóch zdań!

Gość gość
Do dziewczyny po operacji nosa (pol roku) duża zmiana byla? w sensie co np. poprawialaś? jakie teraz mnien wiecej są koszty? nos ci JESZCZE PUCHNIE? CZY już raczej jest ostateczny wygląd?

Gość gość
ile kosztują badania przedoperacyjne ?

Gość gość
Widać że jest dobry i cenie u niego że nie jest pazerny na pieniądze.

Gość gość
W tym akurat walnęłaś jak łysy o beton. Pieniążek jeden

Gość gość
Przed operacją badania robisz sam, przyjeżdżasz tylko z wynikami. Zakładam, że pewnie jak przed standardową operacją czyli ok 100-150zł. Plus ewentualnie jakaś konsultacja kardiologiczna jeśli istnieje taka potrzeba. Chyba, że badaniami przedoperacyjnymi nazywasz konsultację? Co do kosztów operacji to najlepiej konsultować się z lekarzem bo to zazwyczaj zależy od tego co będzie robione.

Gość gość
ja wlipcu będę robiła nos u Dr. Kobusa napiszę jak będzie po cena ok 11 tyś

Gość gośćPrima
Właśnie wróciłam z Polanicy. 11 dni temu miałam operację nosa. Cena u dr. Ł 13.5 tys.

Gość gość
13.500?? maaamoo oni już nie wiedzą ile wołac? za 2 godz roboty tyle kasy? eh szok.

Gość gość
Są lekarze, którzy biorą też znacznie więcej. Jednak operacja trwa 2 godziny inna np. 8. Zależy co kto chce robić....

Gość gość
operacja nosa raczej nie jest skomplikowana na tyle zeby trwala 8 godzin. ale jesli tak to mozna zrozumiec cenę. ale jeali normalnie do 2 godz to cena 13 tys jest absurdalna

Gość gość
Za konsultacje płaciłam 150, a za zabieg już trochę więcej, ale wciąż uważam że cena u Łątkowskiego jest rozsądna jak na nasze warunki. I pamiętajmy o jakości sprzętu i doświadczeniu doktora :)