Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Sałatka przepyszna, jadłam juz ją nieraz, dzis chyba sobie zrobię;) Dziewczyny znacie sposób na wywabienie plamy po syper glue???? Kapnęło mi na spodnie i mam plamę, a to nowe spodnie było 😠

Necia ciezka sprawa z ta plama,niewiem czy da sie to wywabic ale moze sprobuj odplamiaczem vanishem w proszku..jeszcze mnie nie zawiodl

czesc Paulunia,nie smuc sie juz od rana bo cały dzien sobie popsujesz,wiem ze chcielibyscie byc razem w swieta ale nie mozesz sie poddawac tyle juz za Wami..

no rozumiem Cie Paulunia,sama bym sie smucila no ale wiesz probuje Cie jakos pocieszyc bo nic nie poradzisz na tą ogromną niesprawiedliwosc:(

ja tez juz nie rozumiem czemu te daty wyjscia sa az tak zroznicowane..

Paulunia bo mój poszedł 5 grudnia a Twój pewnie wcześniej? Ja też będe sama przez święta, chyba do Tuptusia się tylko będę odzywać ;) bo mieszkam sama i tylko jego mam w domu:( Tak mi Tomcia w domu brakuje a wieczorami i w nocy to już nie mówię:(

ach to dobrze ze chociaz troche u tesciow pobędziesz bo tak samej smutno w swięta:(

Witajcie 🖐️ Widzę że humory prawie nikomu nie dopisują zupełnie tak jak mi:( ja też złapałam jakiegoś doła:( Tomka cały czas boli brzuch dzisiaj ma iść do lekarza i boję się że znowu wyląduje w szpitalu:( Wczoraj się dowiedział że 4 wojaków z jego kompani przenoszą gdzie indziej i nie mają szans na PJtki w najbliższym czasie:O:( Wszystko się miesza... Madziu udanej PJtki! Beatko na pewno wszystko się ułoży!!!!!!!!! Zobaczysz!!! On musisz sobie może wszystko przemyśleć poukładać ale jak tylko się sytuacja z telefonami poprawi to się odezwie i wszystko sobie wyjaśnicie!!!! 3maj się!!!

Ja jej nie będę na święta robiła bo już mam składniki na taką z selerem ze słoiczka i kukurydzą ananasem;) ale po świętach wypróbuje bo nigdy takiej nie jadłam:) Ja sobie sprzątam i tu do was zaglądam!

Necia przyjezdza dzisiaj dzieli nas 350 km jest w Ostrodzie na szkolce

necia a ile zupek i w jakiej ilosci wody? no i czy ona ma sie gotowac na gazie czy zalac wrzatkiem? bo zaraz zepsuje prosta salkatke :P

Ewcia to zależy, jak chcesz dużo sałatki to dwie zupki tylko za bardzo jej nie krusz, wody tyle żeby zakryło zupki , nie więcej i na gazie jak zacznie się gotowac to poczekaj aż zmięknie i wyłącz i odcedź.

Natalka a ja nie lubię sałatek na słodko:) Ja lubie ostre, pikantne rzeczy i dużo mięska;)

Necia ja też kiedyś nie lubiłam takich rzeczy ale jakoś do tej sałataki się przekonałam i teraz często ją robię:)

dziekuje za rade :) a ja sie dzis nudze straszliwie misiek tez bo z jednostki juz prawie wszyscy pojechali a on musi czekac do 20. ja poczekam jeszcze troche i ide do kosciola a potem bede sie szykowac juz nie moge sie doczekac :P

natalka a ta salatka z ananasem ktora robisz jest naprawde pyszna ja ja zawsze robilam ale misiek stwierdzil ze zjadlby cos innego w moim wykonaniu :)

Moja sałatka z tych zupek juz gotowa,jest super smaczna,cała rodzinka sie zajadała i musiałam zrobic druga porcje dla miska na wieczor! dziękuje za przepis.I polecam dziewczynom które jeszcze nie wyprobowały!!

Tak jak przypuszczałam Tomek spędzi święta w szpitalu:( kurcze no już lepiej być nie mogło!!!:(:( Raz już był w szpitalu to go wypuścili a teraz znowu...:( Ewcia no ja też bardzo lubię tą sałatkę ale muszę też wypróbować z tych zupek bo to ciekawy przepisik:P

cos z tym brzuchem Nataleczko?? 3 maj sie napewno bedzie dobrze

Witam! Widze, że atmosfera na forum straszna:( Współczuje wam bardzo:( Ale nie załamujcie się! Wpadłam tylko na chwilke powiedzieć, że mój Misiek oczywiście nie dostał przepustki na świeta! Ale...jak on ,,nie chce\" do mnie przyjechać to....ja jade do niego! Jade do niego w niedziele z moimi rodzisami! Zawiozą mnie do niego, potem pojadą sobie pozwiedzać miasto, a my bedziemy jakiś czas razem! Strasznie się ciesze. Ale tak swoją drogą to już miesiąc po przysiędze, a jego jeszcze ani razu w domu nie było:( Nawet na świeta:( Nie wiem kiedy będe mogła tu zajżeć (ale napewno nie szybko) więc już życze wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Tak Olu to dalej chodzi o ten brzuch:o Bolał go od początku tygodnia nawet zaraz po wyjściu ze szpitala! On nawet nie chciał iść do lekarza bo już tak dawno nie był na PJtke a wie że jak będzie w szpitalu to z PJtki nici:o ale wybiłam mu to z głowy i poszedł dzisiaj do lekarza i dostał skierowanie do szpitala:o tylko najgorsze jest to że nie wiadomo dlaczego go ten brzuch tak boli...:( Kicia to fajnie:) że masz taką możliwość

wzajemnie Kicia Zdrowych,Wesołych Swiąt i cudownych chwil spedzonych u boku zołnierza:)

Powinni zrobic mu Usg no ale tam to za bardzo do tego nie dąża,olewaja sprawe a chłopak niepotrzebnie cierpi:(( tyle dni go boli,a oni nic z tego sobie nie robią,musza mu jakos pomoc ale w swieta pewnie i tak zadnych badan nie robia bo pewnie lekarzy nie ma,Nateleczko wiem ze sie bardzo martwisz nawet niewiem jak Cie pocieszyc..:(

Narazie mu zrobili badania krwi i moczu tak mi mówił! Napewno zrobią mu USG jak był ostatnim razem w szpitalu to robili mu chyba dwa razy ale to nic nie dało:o kurcze....