Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Witajcie🖐️ Pamiętacie mnie jeszcze? Ostatnio ładna pogoda to ciągle coś tam sie robi w ogródku i w ogóle jakoś te dni szybko uciekają. U nas nic nowego.Jutro jadę do mamy a popołudniu dojedzie do nas (do mamy) brat bo przyjezdza z Niemiec chyba na tydzień:D:D Nic ale to nic przez tyle dni nie czytałam ale widzę tu smutne wpisy. Kreska-doczytałam tylko o teściu:( Przyjmij wyrazy współczucia,przykro mi bardzo :( Wspieraj teraz męża bo zostałas mu tylko Ty🌻 Więcej nie popisze uciekam spać bo Julka w niedziele pobudki robi po 6 . Dobranoc Mamuśki🌻Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta🌻

Czesc dziewczyny!! Wpadlam sie tylko pozegnac. :) Jutro o 5 rano wyjezdzamy do Turcji,dzis jescze tylko ostatnie zakupki,,Wczoraj wieczorem sie kaplam ,ze nie kupilam najwazniejszego!! Dla Alexa dmuchane kolko i na ramionka na wode!! Musimy dzis jeszcze jechac do Belfastu w takim razie to kupic,,bo jak moje dziecko bedzie sie kapac ?? ;) :D Trzymajcie sie dziewczyny,,oczywiscie po powrocie zapcham Wam skrzynki fotkami ;) :) Mam nadzieje,ze bedziecie troszke za mna tesknic,,bo ja za Wami bardzo!! Pappapa!!

Ana24 - to ty dziś masz mini imprezke widze :D Baw sie dobrze i pozdrów brata ;) 🌼 Mój Marcin dokańcza obiadek :P Jak pojemy i Julka sie przespi - zobaczymy czy cwaniara bedzie chciała isc spac :P - to idziemy na kawke do znajomych :D Mieliśmy isc na ogórdek co by dzieciaczki mogły poszaleć na powietrzu - mają córke pół roku starszą od Julki :) - ale niestety u nas takie zachmurzenie ze boimy sie ze zacznie lac...Wiec jednak kawka w zaciszu domowym :P Alexia - komiepl w solach udała sie ;) ?? Kasiu - ty sie kuruj ! ! 🌼 Zapalenie oskrzeli to nie zarty :( To ty wczoraj same imprezy miałas ;) Jak tam sie udały?? anka - no tak nie ma to jak smaczne piwko po wysiłku :D Przepraszam, ze tak malutko ale obowiązki wzywaja :P Buziaki 😘😘😘

Alexia udanego wypoczynku :D Jasne, ze bedziemy tesknic i koniecznie zaraz po powrocie napisz :)) Bwcie sie dobrze :D I koniecnie kup te pomoce pływackie dla małego :P Buziaki 😘

Widzę że od wczoraj mało wpisów:) ale chyba wszystkie kozystamy z pięknej pogody.A trzeba bo ponoc od wtorku ma być ochłodzenie,więc troche odetchniemy. U mnie nic ciekawego.Zaraz zbieramy sie do teściowej, musimy z nią porozmawiać czy zostanie nam na następną sobotę i niedzielę z dziećmi bo planujemy ze znajomymi wypad motorami do Zakopanego;) Pewnie zostanie tylko nie wiem czy nie będzie to dla nie za duze obciążenie bo w sumie będzie musiała sobie poradzić z trójka dzieci.Szwagierka ma juz końcówkę ciąży i ma zalecone leżenie.Ale jak nie teściowa to może zgodzi sie moja siostra;) jakoś to będzie. Mamy ochote jechać bo dawno nigdzie nie bylismy.Przy okazji trochę byśmy się rozejżeli i na 10 rocznicę ślubu zrobimy sobie wypad tylko we dwoje:P Kinga widze że Twój tata tez ma jakies problemy ze zdrowiem.....więc mu zyczę duzo,duzo tego kochanego zdrówka:) Trzymam kciuki żeby Julka zasnęła i żebyscie mogli iśc na kawke.Chwilka odpoczynku napewno wa sie przyda:) Ana24 jak mogłybysmy zapomnieć założycielkę naszego nowego topiku;)Kozystaj z pogody ile się tylko da.Pewnie bardzo sie cieszysz na przyjazd brata:) Alexia Tobie też życzę pieknej i słonecznej pogody i udanego wypoczynku i oczywiście czekamy na fotki po powrocie:)

Aga - no no wypadzik do Zakopanego za znajomymi ;) Trzymam kciuki zebys znalazła kogos do opieki nad dzieciaczkami :) Takie wypadzik napewno dobrze wam zrobi 🌼 No a ten wyjazd tylko we dwoje - to tylko pozazdrościć :D I tak romantycznie brzmii...;) My na naszą rocznice ślubu chcielibyśmy Julke przetransportowac - tylko tak np. od 16,00 do 21-22.00 ;) - do szwagierki i trosze pobyc sam na sam... ;) Ale to jeszcze troszke czasu mamy :) Dziekuje za zyczenia dla taty :) A pogoda nam sie rozjasnia ładnie - wiec chyba pójdziemy na ogródek :D I moze na jakies piwko sie załapiemy :P Bo cieplutko jest :)

dziekujemy Wam razem z Marcinem..🌻 pogrzeb bedzie dopiero w środe o 15stej jutro Marcin jedzie załatwiac jeszcze jakies papierkowe sprawy a my ze szwagierka praktycznie same przygotowujemy stype wiec we wtorek czekaja nas zkupy,gotowanie i na sali trzeba wszystko ustawic,bo wynajmujemy remize strazacka zeby w domu sie nie gniesc pogoda u nas goraca,ale dzis pod wieczor wkoncu troche popadała,a nawet zagrzmiało kilka razy śle Wam i dzieciaczka buziaki

Cześć Dziewczyny🖐️ Niedawno co wrócilismy od mamy wykąpałam tylko Julke i juz śpi ja sprawdzam tylko co tu sie dzieje i tez ide spać:) Jestem zmęczona a raczej przejedzona bo wiadomo jak jest u mamy zawsze pełno jedzenia i jeszcze cos do domu mi pakuję:) Ogólnie dzień minął nam bardzo fajnie pogoda dopisała i w ogóle było dużo gości a Julka pobawiła sie nawet z kuzynką(pierwszy raz sie widziały w życiu) wybiegały sie aż było spocone:D potem jak Julka dorwała synka od sąsiadki i biegali wzdłuż ogrodu a na końcu ogrodu u mojej mamy jakieś 15 metrów są tory więc Julka co jechał pociąg tam leciała ale ogród jest tak duży że zanim dobiegła to pociąg już zdążył przejechać:) Oczywiście mój brat jak zwykle przywiózł Julce pełno słodyczy a ona wiadomo prze- szczęśliwa:D:D Przepraszam że znowu tylko o sobie ale dzis juz idę spać:) Alexia-miłego odpoczynku🌻 wiesz że w ciepłych krajach-klimatach są większe szanse na poczęcie dzidziusia? Życzę Ci abys wróciła z dobrymi wieściami❤️ Kończe na dziś postaram sie jutro nadrobic zaległości:) DOBRANOC🌻🌻

Ale ze mnie sklerotyk:O Asia-kochana wszystkiego najlepszego z okazji imieninek🌻 wybacz że spóznione ale ostatnio mało siedze przy kompie i na kafe🌻 I jeszcze jedne życzonka dla JULECZKI bo wczoraj skończyła swój 1 roczek🌻 ucałuj ja od cioci z kafe👄👄👄 A teraz jeszcze raz DOBRANOC🌻

Cześć dziewczyny Witam Was w ten bardzo fajny poranek....choć juz robi sie coraz cieplej i zanosi sie na kolejny upalny dzień.Wczoraj oglądałam długoterminoiwa pogode i bedzie bardzo ciepło do połowy czerwca.Z jednej strony ciesze się a z drugiej strony cięzko będzie wytrzymac w takim ukropie. Wczoraj od teściowej wrócilismy dopiero wieczorem.W drodze powrotnej....co juz stało sie tradycją musielimy zachaczyc o plac zabaw.Dzieciaki wyszalały sie i dopiero pjechaliśmy do domu. Teściowa zgodziła sie zostac z dziećmi(chyba że szwagierka zacznie rodzic,ma już końcówke ciąży i ledwo chodzi....biedaczka przytyła 20 kilogramów) Tak więc nasz wypad ze znajomymi zapowiada sie że wypali....bo z tego co widziałam to pogoda tez ma być bardzo dobra:) Kinga nigdy nie obchodzilismy jakos specjalnie naszych rocznic.Zawsze jakieś tam winko wypiliśmy we dwójkę:) ale w tym roku mija nam 10 lat małżeństwa:) więc jakas to rocznica juz jest....więc taki wypadzi jak najbardziej:D Kreska pamietaj że wszystkie jesteśmy z Tobą🌼👄 Ana24 wczoraj u teściowej tez było sporo dzieciaków i wszystkie bawiły się bardzo fajnie....tym bardziej ze teściu na podwórkau zrobił taki mini plac zabaw.Jest tam hustawaka,konik na sprezynie,karuzela i równowaznia.Dzieci fajnie sie bawiły a dziadek zadowolony ze dzieciakom tak sie podobało:D Dotka mam nadzieje że u Ciebie dzisiaj była lepsza pogoda:) Zmykam bo pranie sie uprało....fajnie mam teraz bo dzieciaki chodza tylko w cienkich koszulkach i spodenkach albo spódniczkach.....i jest o wiele mniej prania:)

Asia oczywiscie ja tez sie przyłączam do życzeń.Wszystkiego naj,naj,naj spełnienia marzeń i samych słonecznych dni👄🌼 A to dla Julci w dniu jej pierwszych urodzin. Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki.....zyczy ciocia Aga z Kamilkiem i Oliwia:)

Witajcie !!!!! Ja właśnie zasiadłam sobie z kawką..;)..jeszcze zostało mi tylko odkurzanie i wymyślenie czegoś na obiad i pełen relaks.;) Cały weekend spędziliśmy u mojej siostry na działce...dziewczynki się wybiegały, ja z moimi siostrzeńcami grałam w siatkówkę i dziś bolą mnie trochę ramiona ;)...w nocy Zuzanka obudziła się z bólem brzucha dwa razy wymiotowała, i miała temperaturę 40 stopni, daliśmy jej czopek i spała do rana...rano wypiła kaszkę, teraz zjadła kanapkę i na razie nic ją nie boli, ładnie się bawi i nie ma temperatury...zastanawiam się,czy może coś jej siedziało na żołądku i stąd ta temperatura i wymioty... Wczoraj miała miejsce dość niemiła sytuacja i zastanawiamy się z Jarkiem co dalej z tym zrobić....nie chce o niej pisać na forum, więc wyślę Wam tę historię na maila i nie ukrywam,że mam nadzieję,że coś mi poradzicie.... Dziś idziemy do Ali na przedstawienie z okazji dnia matki i ojca,więc wieczorem zasypię Was zdjęciami ;) Aga zazdroszczę Ci tego wypadu do Zakopanego na motorach ;)....a jak szwagierka urodzi przed Waszym wyjazdem, to co zrobicie z dziećmi ? Kinga dużo zdrówka dla Twojego taty🌻 Kreska 🌻 Ana24 🌻 Dotka 🌻 Na chwilę uciekam, bo Zuza chodzi i brzydko pachnie ;)

witam Asiu wszystkiego najlepszego imieninowego i najsłodsze urodzinowe buziaczki dla Juleczki 🌻 ❤️ 👄 :D :D :D Aga super taki wypadzik, oby wszystko się ładnie zgrało w czasie, mam na myśli ten poród szwagierki, no i żeby pogoda dopisała :) na pewno będzie super :) Dottka jak tam przedkomunijne stresy? Kaasia mam nadzieję, że ta gorączka i wymioty Zuzy były spowodowane, tak jak podejrzewasz, czymś na żołądku i że już wszystko będzie o.k., a może to taka reakcja na słońce, może się przegrzała? Mnie się tak czasem zdarza tak reagować na upały. W każdym razie dobrze, że dziś maleńka czuje się dobrze :) Miłej zabawy na przedstawieniu :) Ana24 :) Kreska :) Anka :) i w ogóle wszystkie mamy :) :) :)

Shenen dzięki za fotki, widzę że Maja i Łusia mogłyby podać sobie ręce...nad kałużą ;) Łusia musi zaliczyć każdą kałużę na swej drodze i te na uboczu też :D super jest Maja, taka wesolutka :) a kicia fajowa też mam kota, wielkiego spasionego kociora imieniem Tuptuś, zwanego Tupakiem :) od jakiegoś czasu nie mieszka z nami, porzucił nas na rzecz mojej babci, po prostu zawsze jak szedł na łajzy to wracał potem do mojej babci, a teraz w ogóle sezon na kociczki i długie wędrówki więc Tupak ruszył w trasę :) ładne to zdjęcie z boćkiem :) a co u Ciebie ? jak się czujesz ?

Kreska, bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego teścia, najszczersze wyrazy współczucia.

Shenen dzięki za fotki, widzę że Maja i Łusia mogłyby podać sobie ręce...nad kałużą ;) Łusia musi zaliczyć każdą kałużę na swej drodze i te na uboczu też :D super jest Maja, taka wesolutka :) i jak pięknie rysuje :) a kicia fajowa też mam kota, wielkiego spasionego kociora imieniem Tuptuś, zwanego Tupakiem :) od jakiegoś czasu nie mieszka z nami, porzucił nas na rzecz mojej babci, po prostu zawsze jak szedł na łajzy to wracał potem do mojej babci, a teraz w ogóle sezon na kociczki i długie wędrówki więc Tupak ruszył w trasę :) ładne to zdjęcie z boćkiem :) a co u Ciebie ? jak się czujesz ?

hihi dwa wpisy się wkleiły, niby takie same, a jednak trochę inne ;)

Ana76 🖐️ Właśnie zajrzałam żeby uprzedzić że wysłałam Wam 3 maile ze zdjeciami a Ty już jesteś 🌻 Tak, Maja najchętniej zamieszkałaby w kałuży chyba. Żadnej nie ominie. A z Twoją Łucją pewnie dobrze by sie rozumiała,Łusia na zdjęciach wygląda na takiego samego łobuziaka jak Maja :) Ja, dziekuję , czuję sie calkiem dobrze. Zdarzaja sie oczywiście małe niedyspozycje kiedy robi mi sie słabo, ręce i nogi z jak z galarety, serce wali, w głowie się kręci ale to raz na dwa-trzy dni i na szczęście dosyć szybko mija jak sie położę. Upały mnie dobijają ale staram sie nie przebywać na zewnątrz między 11-16, prawie mi sie to udaje :) Mało udzielam sie na forum bo i mało w ogóle korzystam teraz z komputera.Właśnie Asiu, kochana wszystkiego najlepszego z okazji imienin i duża buzka dla małej Julki! 🌻 Przy okazji krzyczę że nie dostałam od Ciebie zdjeć, ładnie poproszę. Wszystkim dziekuję za zdjęcia, jak zwykle czekam na jeszcze! Serdecznie pozdrawiam, uciekam bo Maja sama w basenie siedzi i wolę jej przypilnować ( w cieniu :) Pa! PS.Postaram sie zagladać częściej bo teraz nawet nie wiem od czego zacząć i co do kogo napisać, niefajnie.

Shenen upały są okropne, pamiętam jak mnie męczyły zeszłego lata, gdy Melcia się rozpychała w moim brzuchu :) no i czasem ciężko jest odpocząć przy rozbrykanym maluchu, dobrze, że możesz Maję uziemić, a raczej ubasenić :D ale nie masz tych strasznych krwotoków z nosa ? uciekam do kuchni, zakręcić się koło lekkiego obiadku :)

hej! Kreska - ogromnie mi przykro. Podjeliście słuszną decyzję. Alexia - przyjemnej podróży! Dziewczyny! Dzięki za życzenia dla mnie i Julki, wszystkie przekaże, mała będzie zachwycona! Shenen - czy mogłabyś mi raz jeszcze podać twoj mail, nie wiem dlaczego do Ciebie nie dotarły fotki.

Gość
witajcie u nas wreszcie się rozpadało,bo już tak parno bylo,że nie było czym oddychać.mam balkon całkiem obok otwarty i owiewa mnie takie chłodne,przyjemne powietrze... czytam,że fajnie wam weekedzik minął.my wczoraj bylismy ze znajomymi pod wiedniem-doslownie 20 min drogi autostradą.cudne miejsce,z jeziorkiem i zameczkiem.płynełam łódką i nie wiadomo kiedy mnie tak słonko złapało,że ramiona mam całkiem spalone!to jest własnie najbardziej zgubne-pobyt nad wodą,gdzie niby słonko za chmurkami...wyglądam jak ostatni burak,bo wewnetrzne strony rąk mam białe!ot,się głupol w plener wybrał:p poza tym dzieciaki się wyszalały i na pewno będziemy tam jezdzić,bo blisko i ludzi nie ma tyle co we wiedniu,przy jakiejkolwiek wodzie. shenen cieszę się ze jakoś sobie radzisz z brzuszkiem w tą pogodę.pociesz się,że ja Julkę nosiłam pod koniec ciązy w lipcu-a pamietacie ten żar z nieba na pewno!leżałam,opuchnięta jak balon przed samym rozwiązaniem. powodzenia i jasne ze rozumiemy,że nie jesteś tu systematycznie:) aga10 zapowiada sie wam zarąbisty ten wypad do Zakopca!trzymam kciuki,żeby się podrzucenie dzieciaków udało i już teraz zyczę romantycznych i niezapomnianych obchodów okrągłej rocznicy ślubu;) a teściu zapunktował z tym placem zabaw,co?;) kaasia kurczę,co to znów Zuzi?mam nadzieje,że już wrócilo wszystko do normy! ana24 te tory to chyba ogrodzone były?kurczę,trochę mi się gęsia skórka zrobila! i powiedz sama-skad do diabla dzieciaki nawet w taka pogode maja tyle sił??? alexia ty to pewno teraz się smazysz...ale ci dobrze...a ana24 ma racje-ciepłe klimaty sprzyjają zajściu w ciąze...czego serdecznie zyczę. kreska tak nagle spadło wam tyle załatwiania na głowę,Iwonko-jesteśmy z wami.niech jak najszybciej minie ta przykra uroczystość.dużo sił ci życzę! całuski dla wszystkich.biorę się za skrzynkę pocztową:)

Cześć dziewczyny. Jak obiecałam tak i jestem po długiej nieobecności. Ale remonty na szczęście już zakończone jeszcze tylko małe sprzątanie ;) Kreska doczytałam się przykrych informacji. Przyjmijcie i ode mnie wyrazy współczucia z powodu śmierci teścia 🌼 ale napewno jest mu teraz dobrze i nie będzie cierpiał Dla wszystkich solenizantów których ominęłam chcę złożyć życzenia dużo dużo zdrówka uśmiechów radości i szczęścia w życiu 🌼 🌼 Mamusiom też życzę pociechy z naszych dzieciaczków U nas prawie wszystko po staremu oprócz tego że Dominik staje się coraz bardziej łobuzowaty. Pokój po jednym dniu wygląda jakby cztery dni była w nim trąba powietrzna. :o aż mnie płacz ogarnia jak codziennie tam wchodzę i biorę się za sprzątanie My pewnie jak wy wszystkie korzystamy z super pogody trochę się opaliliśmy z dominikiem bo on cały dzień siedzi w basenie i nie da się wyjąć a jak mówię mu że idę a on zostanie sam to słyszę tylko papa A teraz dziewczyny ponawiam temat naszej imprezy. Organizujemy coś?? czekam na wasze opinie. Później jeszcze zajrzę po MJM

Gość
shenen Maja boska-ona chyba nawet jak śpi to sie tak uśmiecha!!!non stop normalnie!!! te łódeczki witaminkowe-przeapetyczne,ale nie mów,że ona dwie takie wsunęła?! fotka z boćkiem jak widokówka!no,ty akurat na boćka możesz sie juz zapatrzeć:D :D :D karolina ...a jednak i mnie kusisz dalej morzem...a Maks na czole ma takiego siniaka? dottka bidulo ty !nie masz juz widze sił na wiecej niż tylko do nas łapką machnąć!trzymaj się i dla Oliwki jeszcze troche siły niech wystarczy. iza f no nareszcie jesteś.witamy!i gratulacje raz jeszcze.po porządkach oczywiście szybciutko wysyłaj fotki,abyśmy tu nad efektem końcowym powzdychały:) widzisz,jeszcze sie nie przyzwyczailam ze dzis mogę tez MJM oglądać!jutro sobie obejrzę.

Hej Dziewczyny 🖐️ Wróciliśmy do domku po burzliwym wekeendzie....:D W sobote obchodziliśmy na działce Dzień Matki i było bardzo wesoło...:D zostaliśmy na noc, a w niedziele pojechaliśmy na spotkanie klubowe BMW i z tej okazji organizowany był grill nad jeziorem, na działce jednego z klubowiczów...:D wszyscy mieliśmy nieodpartą pokuse wskoczyć do jeziora, ale woda niestety była brzydka, bo zaczyna kwitnąć, choć bywalcy tych ogródków wcale się tym nieprzejmowali i pływali w najlepsze...:D My natomiast byliśmy przygotowani na regaty po jeziorze i wzięliśmy z domu ponton, który słuzył nam jako basen...:D na koniec tego wekeendowego grilowania dopadła nas burza i w niej wracalismy do domku...warunki okropne i omało co mielibyśmy wypadek, bo jakiś kretyn przed nami bez jakiegokolwiek powodu i ostrzezenia stanął na jezdni...suneliśmy wprost na niego..:O gościu włączył migacz jak go chcieliśmy minąć po lewej i w ostatniej sekundzie Fil odbił na prawo i na milimetry przejechaliśmy obok debila i po pasie zieleni, na którym był ostry uskok do rowu..:O wracalismy do domu i każdy z nas odmawiał podziękowania do Bozi...:D A w przyszłą sobote jak nam się uda, lecimy też na działkę, bo organizują Dzień Dziecka i mają być konkursy dla maluchów i zabawa, a dla rodziców wieczorem imprezka...:D Prawdopodobnie zostaniemy na działce ok. tyg., bo Kuba dobrze się tam czuje, choć stosunek seniorów jest momentami powalający i burzący krew w rzyłach...:D ale na wieści przyjazdu nagle problem postawienia pontonu z wodą na trawie staje sie bez problemową czynnością..:D ciekawe na jak długo i zapewne tylko tydzień wytrzymam z babcią..:D:D:D uwielbia człowieka dobijać, choć niby nieświadomie..:D Dziewczynki kochane...ja znowu tylko o sobie, i zaraz uciekam wywiesić pranko....moze uda mi się zajrzeć wieczorkiem i do kazdej coś napisać..:D Miłego dnia..🌼

:) Ana76 🌻 dzieki za troske, na szczęście poki co jest spokoj z krwotokami ale tfuuuu tfuuu coby nie zapeszyć :) coś czuję że najgorsze to dopiero przede mną :) Asiu - maja1101@o2.pl - czekam niecierpliwie :) Izaf, czuje ze teraz u Was też będzie nieco zamieszania, rezerwacje, imprezy :D Co z tą komunią,która miała byc Waszą pierwszą imprezą? Co do naszego spotkania to chyba juz pisalam że ja niestety nie dam rady. Początkowo nie pasował mi termin bo od połowy czerwca i przez pierwszy tydzień lipca mieliśmy być w Dębnie, u rodziny Tomka i nad morzem. teraz wychodzi na to że żaden termin nie będzie dla mnie ok bo nasz samochod ma juz sporo lat i ostatnio nie ma tygodnia bez wizyty u \"specjalisty\" :( A to mechanik a to gazownik...Do Dębna oczywiście też nie jedziemy, chlip, chlip... Mam nadzieje jednak że impreza wypali i będziecie sie świetnie bawić i że za rok spotkamy sie w pełnym składzie (za \"staruchami\" :) włącznie - IzaU, IzaM, Mona itd) może gdzieś nad jeziorem pod namiotami? Tak mi sie marzy... :) Anka, dzięki za miłe słowa pod adresem mojego diabełka :) (ostatnio chodziła i mówiła że numer telefonu do niej to 666 potem że 060606 więc chyba coś w tym jest :) Nie chcę głośno o tym mowić ale od 4 nocy w końcu sie wysypiam. Prosta sprawa, Maja w końcu w nocy śpi bez pieluchy. Od paru tygodni pielucha była sucha ale nauczona poprzednia próbą (porażka, noc w noc kilka razy zmieniałam pościel) czekałam aż zrobi sie naprawdę ciepło.I bingo! Wiem że to troche pózno bo w końcu spora z niej juz pannica (3lata i 4 mce) ale widocznie parę mcy temu nie była jeszcze gotowa. Mam pytanie - jak długo wysadzałyście dzieci w nocy? Ja nadal często sie budzę wiec ok 1-2 idę do Mai, budzę ją i sadzam na nocnik, na szczęście poki co nie ma problemow z ponownym zasypianiem. Co 2-3 dni (dzisiaj np) wstaje o 5-5:30 i śpiewa, nie chce zasnąć i nam nie daje, najczęściej trenuje to w soboty i niedziele... Aaaa, dziekuje za fotki, Julka w basenie :D Ja chyba juz zapomnialam jak to jest mieć takiego malucha :) Słodka. Karolina 🌻 Co u Ciebie???? Dziekuje za zdjecia, Maks teraz prawie na każdym sie uśmiecha,kiedyś byl taki zadumany.... Dymek 🖐️ tego zawsze boję sie na drodze :( Jestem spokojna o umiejętności mojego męża jako kierowcy, jeżdżę z nim od 12 lat i nigdy glupio nie szarżował na drodze, uważam ze jest swietnym kierowcą ale co z tego, kiedy wystarczy jeden dupek na drodze i nieszczęście gotowe. Dobrze że Wam sie udało 🌻 Zmykam na pocztę, wychodzę juz od godziny ;p pozdrawiam!

Czesc dziewczyny Dzisiaj troszke chłodem powiało.....ale to może i dobrze bo chociaz chwilę odpoczniemy od tego upału:) Ja już po porannej kawce.Posiedze jeszcze chwilke i biore sie za sprzatnie a potem muszę skończyć to nieszczęsne szycie.Jeszcze mi babka przyniosła dwie pary spodni do skrócenia i musze to wszystko pokończyć dzisiaj bo strasznie nielubie jak mi takie troby leżą i zagracaja dom. Kasia niby fajna imprezka u siostry......a jednak nie za wesole po niej wspomnienia.Przeczytałam twojego maila i odpisałam Ci na niego.Mam nadzieję że chociaż trochę Ci pomogłam.Jak chcesz jeszcze o tym pogadać to jestem do dyspozycji:) Shenen dzięki za fotki:) kotek jest zabójczy....strasznie mi sie podoba a Oliwia to wprost oczu nie może oderwać....ona strasznie lubi koty.Maja w przebraniu pirata z tym zakrytym oczkiem też wyglądała strasznie zabawnie....zreszta ona zawsze robi takie zabawne minki:) A jak z oczkami .....byliscie u okulisty??? jest juz poprawa.Bo z tego co pamietam to już dość długo chodzi z zakrytym oczkiem....i 👄 dla niej że tak dzielnie to znosi:) Anka zdięcia małej Julci też słodkie.Pewnie uwielbia sie pluskac w basenie.Krajobrazy tez bardzo ładne:) Ja też mam nadzieję że ten wypad nam wypali.Chciaz każdy się dziwi że wszyscy jedziemy motorami a nie samochodami.Jakby tylko one istaniały.Zreszta kiedy jest takie ciepło jak teraz to grzech było by nie skozystać z takiej jazdy na świezym powietrzu:) Asia IzaF slij fotki sali jak tylko znajdziesz trochę czasu:) A co do imprezy to my chyba nie damy rady bo Grześkowi na czerwieć zwaliło się mnóstwo robót...malowanie jak i meble.Cięzko nam sie wyrwać nawet na sobotę i niedzielę.W ten weekend co planujemy wypad do Zakopanego wyjeżdżamy dopiero w sobote wieczorem bo Grzesiek jeszcze musi iśc do pracy.Tak że bardzo mi przykro i naprawde bardzo żałuję bo strasznie chciałam się z Wami spotkac.Chyba że spotkanie będzie w innym terminie:) Dymek widzisz a mówią że tylko na motorach jeżdżą szaleńcy.Ale i w samochodach tacy sie zdażają.Ciesze się że mimo wszystko fajnie wypoczeliście. Dobra ja spadam do obowiązków;)

Gość
kochane!sama w to nie wierzę,bo myslałam,że za pózno na załatwianie urlopu...ale jedziemy na tydzień do Włoch nad morze!!! w pierwszym tygodniu lipca,z rodzinką Julki chrzestnego.hura!!!! buziaki!