Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Hej ja jak zwykle przelotem :D Anka gratuluję Julci ząbków, cieszę się, że Ci się spodobały te głupoty, którymi zawalam Wam skrzynki :P a to nintendo ds to niezłe cudeńko Ana21 sprawdzonej kwatery nie mam, ale znaleźliśmy w necie taką ofertę http://www.rodzinne.wczasy.e-noclegi.net.pl/ wygląda zachęcająco i planujemy wyjazd we wrześniu Kreska niestety nie pomogę, ja też stosuję lipobazę na wysuszoną skórę maludy, a na wszelkie wysypki robię \"dzidzię w panierce\" :D czyli tarzam bobasa w kartoflance :) IzaF gratuluję pierwszej imprezki na sali, na pewno wszyscy byli zadowoleni Kaasiu spóźnione życzenia dla Ali ❤️ 👄 jeszcze nigdy nie dostałam od Ciebie żadnego maila, żadnej fotki Twoich dziewczynek :( Dottka :) proooszę prześlij mi trochę Twojej syberii, mam już serdecznie dosyć tych upałów :) pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci przepraszam, że nie zagadałam do każdej z osobna :)

Cześć Dziewczyny Długo mnie nie było .. niestety nawet Was nie czytałam .. mam zupełny odrzut od netu dopiero dzisiaj mail od Betii sprowokował mnie żeby zajzeć Aga smska nistety nie przeczytałam mam inny numer telefonu juz teraz . Mailem roześlę Wam mój nowy . Dziewczyny ja nie wiem czy wrócę może kiedys, za jakis czas ciezko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć . Chłopcy maja sie dobrze .. Bartus po zabiegu jak na razie łapie infekcje ale ponoc to normalne :O ... Przynajmniej tak twierdzi moja lekarka .Dorian juz odlicza dni do wakacji no i pierwszy raz jedzie na kolonie . Znowu w to samo miejsce co na zimowisko ale tym razem na lato z Indianami . Jeśli chodzi o sprawę o której wiecie to napiszę Wam też na maila jak dojżeje do tego . Przede mną i chłopcami trudny czas znowu. Decyzja taka sama jak u Betii z tym że ja będę sama z chlopcami ... Dziewczyny ... wszystkim solenizantom składam zaległe życzenia ...jak najwięcej radosci w życiu i wszystkiego naj , naj , naj Pozdrawiam serdecznie

Witajcie !!!! Ana 76 bardzo Cię przepraszam,że nie dostałaś ode mnie żadnej fotki..:(..zaraz się poprawię i będziesz miała zapełnioną skrzynkę...;)...dziękuję za te śmieszne rzeczy..poprawiły mi nastrój..:D An21, ale masz dzielną córkę..gratuluję...;)...podcięłaś jej tylko włoski,czy obcięłaś ją na krótko? ;) Kreska niestety, ale w sprawie kremu Ci nie pomogę, bo nie miałam takich problemów....ale mnie zmartwiłaś tą dziedzicznością kamieni...ale jak sobie przypominam,to mojej mamy tata też miał kamienie, moja mama też, więc może faktycznie coś w tym jest? Izaf gratuluję pierwszej udanej imprezy...z niecierpliwością czekam na fotki..🌻;)...dzięki za życzenia dla Ali 🌻...masz rację, jak Ala zachowuje się tak odpowiedzialnie, to jestem z niej bardzo dumna ;) Anka to u Ciebie teraz na topie są zęby..jedne wychodzą, drugie się przebijają....:D Dotka wsiadaj w samolot i przylatuj do Polski, u nas jest upalnie i duszno...a na pocieszenie dmuchnę Ci trochę ciepełkiem..;) zmykam zrobić sobie kawkę i muszę wysłać fotki do Any76..;)

IzaU ...bardzo się cieszę,że zajrzałaś..;)...moja Ala też po zabiegu łapała jakieś drobne infekcje, a w kwietniu miała jednostronne zapalenie oskrzeli....ale teraz jest już znacznie lepiej....a jak Bartuś zniósł samą operację?....byłaś z nim w szpitalu?...a Dorianowi się nie dziwię,że odlicza dni do wakacji...cieszy się chyba na ten wyjazd?...a my w tym roku będziemy znowu na wczasach w Poddąbiu, może się spotkamy na plaży?...przyjechałabyś z chłopakami?...my będziemy od 14 lipca...czekam na wiadomość od Ciebie....bardzo mi przykro z powodu konfliktów w Twoim małżeństwie :(...trzymajcie się kochani..🌻...i w miarę możliwości zaglądaj do nas 🌻

A ja znowu przesiaduję z kawką;)Oliwia jak zwykle ogląda o tej porze bajki.U mnie tez parno i bardzo ciepło.....na dodatek strasza nas dzisiaj strasznymi burzami.Podobno w Łodzi strasznie polało. Mam nadzieje że nie sprawdza sie prognozy bo mamy dzisiaj ognisko klasowe i chciałabym żeby wypaliło.....tym bardziej że w tamtym roku nas burza przegoniła. Wczoraj doginałam całe popołudnie z kosiarka....az probiłam sobie odciski:D Pierogi były pyszne....jeszcze zostało więc jak któraś ma ochotę to nadstawiac talerze:) Betii czytałam twojego maila i życze Ci aby tym razem zycie przyniosło Ci same radości.Tak to jest z mężczyznami....ockną się wtedy kiedy czasami jest juz za późno. Ucałuj Kacperka i odzywaj sie czasami.....bo jak nie to znowu smsem przypomnę:P IzaU mimo wszystko i tak Cie sciągnełam;) Przykro mi że u Ciebie sytuacja się nie poprawiła.Nie wiem co Ci zyczyć????Może żeby życie Ci sie ułozyło tak jak bys tego sobie zyczyła🌼I tez odzywaj sie czasmi. Całusy dla Doriana i Bartusia(niech zdrowieje👄 Anka my truskawki mamy swoje i naprawde sa pyszne:) Mój Kamil jest na etapie pisania pamietnika:D kupilismy mu taki na kluczyk:) Ja chyba mam juz we krwi żeby dbac o zęby...moja mama mi to zaszczepiła bo strasznie pilnowała żebym chodziła regularnie do dentysty i w razie potrzeby leczyła zęby i jestem jej wdzięczna bo pomimo że mam dużo zębów plombowanych to mam wszystkie swoje i ani jednego usuwanego:) Kasia Oliwia ma dlatego smarowany ząbke bo nie chciała go zaplombować....ponoc to jakies lekarstwo które ma zopobiec dalszemu psuciu sie ząbka....mam nadzieję że przy następnej wizycie jadnak da sie przekonac do leczenia. Ja tez bardzo bym chciała pojechac gdzies na kilka dni ....tak bez dzieciaków:P Kreska mam nadzieje że szybko znajdą wony termin na zabieg.Przy tych strajkach cięzko trafić na jakiegoś lekarza.Moja siostra dzisiaj chciała się zapisać do lekarza i niestety musiała zrezygnowac bo przyjmuja tacy których nie zna.....i chcac nie chcac musi iść prywatnie A tak swoją droga to nieźle teraz sie obłowią w gabinetach przywatnych Uczyliśmy Kamila pływania na desce....ale jakos mu strasznie tyłek tonie:D chyba ma za cięzki;) myśle że jak będzie regularnie ćwiczył to napewno dojdzie do wprawy:) Mi ta sałatka z pomidorów też strasznie smakuje.....chociaz później oddech jest powalający:D IzaF cięzko macie teraz....wszystko na waszej głowie.Pewnie z czasem będziecie musieli zatrudnić kogoś do pomocy.Myslę że naszą imprezkę najlepiej będzie odłożyć w czasie.Może na drugi rok jak się trochę odkujecie i będzie Wam lżej...wtedy cos zaplanujemy:) Przysli koniecznie fotki z koncowego efektu:) A to Oliwia Was pozdrawia......;)jggughhyuyuuuhuyu7uuyuuuyuuyuyuuuyuyuu An fotki karolinki swietne...naprawde robi się z niej sliczna dziewczynka.A te fotki u fryzjera strasznie fajne....jaką ona miała minę:D Dotka nie zazdroszczę Ci takiej pogody.Ile Twoje dzieci mają zajęć...naprawde podziwiam ich że ze wszystkim sobie daja rade.A jakie lekcje musi Gabrys odrabiać?????....przeciez to jeszcze małe dziecko.

Ana76 bardzo interesujaca ta oferta wczasów...nawet ją sobie zapisałam....może się przyda:) Zmykam na allegro bo mam pare rzeczy do wystawienia...robiłam porządki w swojej garderobie i uzbierało sie tego trochę:)

Tak jak obiecalam wpadam ale niestety tylko na momencik. Zaloga nareszcie spi, burza za oknem a ja mam jeszcze kupe roboty. Do tego wszystkiego zalalam sobie cale wlosy i do tego pol kuchni smietana i teraz czeka mnie dodatkowe mycie!! Chcialam glupia posmakowac czy smietana jest dobra i sobie przechylilam kartonik a tu chlup i cala geba w smietanie!! nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac. Dzieciaki oczywiscie parskneli smiechem!! I zeby tego bylo malo przypalilam malemu kaszke a on jak nie ma flaszki zaraz po kapieli to potem sie rozbawi i trudno go polozyc spac. Tak to jest niestety jak sie 100 rzeczy na raz chce zrobic. Anka co do marynat do miesa to ja dodaje duzo zielonego, np do baraniny miente i pietruche, do wieprzowiny rosmaryn i pietruche do tego troche sosow, czosnku i przypraw tak na oko i zawsze wychodzi pyszne. Wolowine lubie zawsze podlac troche czerwonym winem bo wychodzi takie kruche. Co do nintendo ds to super sprawa, u nas kazda dziewczynka ma bo sa jest duzo gier dla dziewczynek. Oli uwielbia gre o pieskach, gdzie kupujesz pieska i go tresujesz, wyprowadzasz na spacer, kupujesz mu prezenty no i oczywiscie jak sie spotka z kolezankami to jest mozliwosc podlaczenia sie razem zeby pieski mogly sie razem bawic. Tylko to dosc droga zabawka bo z $200 musisz wydac. Aga, co do aparatu na zeby to u nas cholernie drogie. U Oliwi napewno bedzie konieczny a u Pawla moze sie uda bez. Kolezanka teraz zaklada synowi gorne i dolne i zaplacila $8000, ale chlopak ma dosc spora wade, wiec sie pocieszam ze Oli ma ja raczej mala. Co do Gabrysia lekcji to ma zadawane z przedszkola......teraz ucza sie literki p i musza powycinac z gazet obrazki co zaczynaja sie na ta literke. Oczywiscie przy tym potrzeba strasznie duzo cierpliwosci bo nozyczki i klej w rekach mojego szkraba to porazka. Shenen, gratulacje pierwszych kopniakow i duza buzka dla Maji Betti, kurcze ale u ciebie zmiany! wazne ze ty i Kacperek zadowolony🌻 Kaasia, duza buzka dla Ali. Czekam na ocieplenie........z niecierpliwoscia straaaaaaszna!! Kreska, pociesz sie ze nawet i tutaj sluzba zdrowia jest do bani. Musisz byc w tragicznym stanie aby soba lekarza zainteresowac. A co do kamieni to moja babcia wychodowala takiego wielkiego jak jajko!! Iza f, czemu nie jestes gdzies za rogiem bo bym chetnie twoja sale wynajela na Oli komunie. Koniecznie slil zdjecia dekoracji bo ja musze wlasnie zrobic dekoracje na komunie i nawet nie wiem jak sie za to zabrac. Ana76, mowisz ze chcesz troche mojej syberii........za oknem mam 8 stopni, ciemno jak w d...e u murzyna i do tego leje strasznie!! i nie zapowiada sie na rozpogodzenie. Wiem ze to zima ale kurcze cos przesadzila w tym roku. Iza u, tobie zycze usmiechu na twarzy i nie pacz wstecz tylko do przodu! Chyba zakoncze ten moj monolog i uciekam sprobowac domyc ten przypalony garnek po kaszce i chcialam jeszcze upichcic fasolke po brytonsku ale zobacze....... Pozdrawiam was serdecznie i zycze milego dnia.

Gość
chyba mi się przed sama burzą udało do domu dotrzeć!Julka padła w łózeczku,bo ostatnio tak ją wszystko interesuje,że w wózku nie uśnie.kazdy zagląda,macha do niej,zagaduje-a ona wniebowzięta,że nie tylko mamy gębę;) musi oglądać.a jak chłopaków podrywa szczerząc swoje perełki!nie sposób nie reagować! kupiłam elektryczną nianię.już dawno się zbierałam,a teraz i do Włoch się przyda i potem w Polsce,żeby sobie spokojnie wieczorem w ogrodzie siedzieć. pisałam wam kiedyś o takich punktach,coś jak komis-jedni przynoszą na sprzedaz,a inni kupują.wypatrzyłam zarabistą spacerówkę i choć mój wózek sprawdza się idealnie,to mam chrapkę!będę truć dziś Rafalowi...:p an21 a nie myślałas o zagranicznym wypoczynku?takie oferty na ostatnią chwilę sa nieraz bardzo korzystne finansowo,no i pogoda pewniejsza.wbrew pozorom urlop w Polsce,obojętnie czy nad morzem czy w górach wcale nie jest tańszy często. aga10 co do tych pierozków.nieraz już tak sobie marzę,żeby przez neta mozna bylo kabelkami coś przesłac z polski.mama robi mi często smaka na skype,a mi ślina kapie! sałatkę,jak wszyscy zjedzą,to czosnek nikomu nie będzie przeszkadzał! Gabi pływa jak dzika!dwa lata temu w Tunezji dopracowala umiejetności na krytym basenie.tam było zawsze pusto,więc miala mozliwość. dottka oj,brakowalo mi tych twoich relacji,jak ta ze śmietaną:D smiesznie sie czyta tez o tych kombinezonach zimowych,jak tu nie mozna doslownie powietrza złapać! a nintendo drogie,wiem.już ta moja córa też wymyśli!no i jej własnie o tego pieska przede wszystkim chodzi! zbierajcie dziewczyny kasę,bo do polski tez zaraz dojdzie na to moda na pewno!:) kreska to nintendo to jest konsola na przerózne gry,mozna czatowac,kontaktować sie z innymi włascicielami,grać razem i co tam jeszcze to sama nie wiem. buziole.👄

Uparta bestia jestem i fasolke upichcilam. Moze ktoras chetna to zapraszam!! tylko po cichutku prosze pukac bo u mnie prawie 11. Jeszcze czekam az sie mundurki szkolne wysusza i trzeba je wyprasowac a potem.....nie wiem czy dam rade wgramolic sie na do luzka. Anka pieski to malo bo sa juz kotki i koniki i ptaszki i inne roznosci!! Oli dostala w zeszlym roku i powiem szczerze ze do tej pory sie jej nie znudzilo. Teraz ma schowane bo mi po nocach grala i rano wstac nie mogla.

Gość
ana76 przetłumacz mi kobieto z polskiego na polski;)bo chyba mi mózg juz wyparował-ten dom wczasowy,to np.na poczatku lipca apartament kosztuje na rodzinę 180 zł za dobę?czyli obojetnie ile osób?nic tam o odległości do morza nie wyczytałam.

Jak ktos sie na fasolke pisze to prosze z bochenkiem takiego swiezutkiego polskiego chleba z chrupiaca skurka..............bo inaczej nie wpuszczam 🌻

Gość
dottka no ja wlasnie sie troche boję,bo Gabi moja jest szalona jesli chodzi o gry.gameboy tez po cyrkach jest tylko na podróze przeznaczony,żeby jej sie nie nudzilo.a na komputerze trzaska wszystkie poziomy mozliwych gier,z wypiekami na policzkach!spij dobrze,jak się doczołgasz do wyrka.:)

Anka jeszcze mnie spac nie wywalaj bo musze mundurki do szkoly naszykowac i umyc te moje wlosy w smietanie........a to nastepna porazka bo splotlam tylko warkocz a teraz to nawet nie wiem jak mam sie zabraz zeby to rozczesac.

Gość
to dawaj dottka ta fasolkę!u mnie kalafior kończy się gotować.mam ochotę na takiego z bułką tartą,ale capi w całym domu!!!

Gość
ja na diecie,tylko chrupki chlebek jem,to mnie nie kuś polskim !

Ty dalej na tej samej diecie jestes czy zaczelas jakas nowa? Podziwiam twoja wytrwalosc bo mi dietowanie idzie jak krew z nosa.

Gość
dottka,ja walcze i walczę,ale teraz o kazde deko jest trudno:o wiesz,ja mam w polowie lipca wesele,no i zaraz jedziemy do wloch nad morze...brzuch mi nie chce zejść!to jest koszmar!no ale kochaniutka z 80 na 66 kg...

Cześć dziewczyny Dominik ogląda bajkę więc mam chwilkę dla siebie. Dzisiaj jeszcze nie odespałam tej imprezy więc wyobrażam sobie jaka będe padnięta po weselu :o Wysłałam wam kilka fotek musze teraz lecieć później postaram się zajrzeć i poczytać co u was

ja dopiero teraz bo jakos tak dzis dzien zleciał rano pojechalismy do wrocławia do media kupic aparat cyfrowy,bo ten ktory mamy to taki lichutki i Marcin meczył mnie juz jakis czas i oczywiscie uległam,takze oproznic skrzynki bo jak zrobie jakas sesje porzadna to Wam pozapycham:Pnarazie staram sie go rozszyfrowac a instrukcja to ma 200stron:O Kasia faktycznie lekarka mi mowiła o dziedzicznosci tych kamieni ale przeciez nie masz zadnych objawow wiec spokojnie;-) Aga fajnie ze Kamil pisze pamietnik,ja to pamietam jak wiele razy z wielkim zapałem zabierałam sie za pisanie i...po 2 dniach juz mi sie nudziło,ale miałam kolezanke ktora cały zyciorys miała spisany Podziekuj Oliwii za śliczne pozdrowienia:D Ania narobiłas mi smaka na ten kalafior,coprawda niedawno robiłam ale dzis mi sie wszystkiego chce:Pbo dostałam @:O Betii🌻 Iza f przed chwila oglałam fotki i efekt koncowy zwalił mnie z fotela.....normalnie nalezy Wam sie order za te dokonania,no i praktycznie wszystko własnymi palcami-jestescie wielcy🌻:D teraz pozostaje tylko zyczyc imprezy za impreza i liczenia kasy:D a napisz jak ocenili Wasza prace,Wasi goscie?no i jedzonko bo jestem ciekawa?ale pewnie byli zadowoleni Dotka ja to bym chciała zeby u nas zima 10stopni było;-) wiesz wcale nie dziwie sie dziecia ze smiały sie z mamy w sosie smietanowym:Dja tego cudu natury nie widziałam tylko o nim czytałam a niezle sie usmiałam:D:P Ana76 wiem ze krochmal to dobry wynalazek ale wiesz akurat tych plam boje sie tym specyfikiem sypac bo one sa szorstkie i nie chciałabym je bardziej wysłuszyc dzis na szczescie były ledwo widoczne szkoda ze Karolina nie zaglada ona pewnie cos by mi doradziła bo Maksiu tez miał problemy skorne Iza u całusy dla chłopców😘po wpisie widze ze sytuacja ktora Cie otacza jest dla Ciebie chyba przytłaczajaca:(trzymajcie sie🌻

no cóz ja jak zwykle za pózno jak juz nikogo nie ma:( w takim razie ide jeszcze właczyc pralke na noc i sie połoze dobrej nocki zycze

Hej Dziewczyny 🖐️ Dziś obudziłam się strasznie obolała i połamana i tak sobie myślę, ze mnie pewnie w tej nocy zlinczowałyscie...:D:D:D:D Niewiem jak to się dzieje, ale niemam czasu na kompa i wciąż z czymś biegam..:O Rano włanczam sprzęt i odchodzę, bo mam codziennie coś do roboty..:O Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, że tak Was ostatnio strasznie zaniedbuję i nawet niemam czasu poczytać co u Was..:O co nadrobię to znowu mnie niema...:O Ostatnio latałam i załatwiałam meldunek i bezrobocie...i jestem juz na bezrobociu, ale aby dostać zasiłek musiałam latać po starych zakładach i załatwiać świadectwa z praktyk, bo niemogli mi pozaliczać tych lat...:O teraz we wtorek muszę ponownie tam lecieć i uzupełnić te dokumenty i będę wiedziała ile mi przyznają tego zasiłku, choć mam wpis, ze będę go dostawać..:D Załatwiam też nowy dowód i czekam na kasę, bo znowu za coś trzeba płacić..:O a do tego trzba z Urzędy wyjąć akt małzeństwa i znowu jakieś kolejki i dojazdy...:O Dodatkowo latam po sklepach i robię rozeznanie w farbach i tapetach, bo muszę pokój Kuby odremontować..:D I na koniec jeszcze zaprawiam truskawki w kompoty..:D Ostatnio tez wychodzę z Kubą na spacery, na które zabieramy to duże auto i penetrujemy chodniki...:D a to zajmuje nam troszkę czasu i jak wracamy do domku to juz trzeba objad robić, a po objedzie chwilkę z Filipem, który z resztą na nowym stanowisku zostaje dłuzej w pracy...:O i pod wieczór robimy razem małą rundkę spaceru..:D Tak ten czas nam ucieka, ze zanim się oglądnę, a juz jest wieczór..:O W wekeend jedziemy na działkę, a po wekeendzie znowu jadę do Poznania...mam juz kołomyję, bo w te upały na mieście to masakra..:O W domu na szczęście wszyscy zdrowi, poza tesciową, która po misiącu leczenia się na korzonki i rwę kulszową, dostała przekaz do neurologa, bo prawdopodobnie to od kręgosłupa i ma problemy z jakimś kręgiem-dyskiem, który powoduje ucisk i te bóle i bezwład nogi....:O i tez wokoło niej musiałam polatać...:O Ostatnio też mamy cieżkie nocki, bo albo jakiś dureń piskuje oponami pod naszym oknem, albo jakiś inny jezdzi motorynką i wydaje okropne dzwięki, a co za tym idzie, Kuba się budzi i kursuje przez całą noc..:O a my mamy te nocki też nie przespane...:O I muszę uciekać, bo mam znowu pranko i sparzątanko, a Kubul mnie juz szarpie aby isć na dwór..:D Pozdrawiam Was mocno i gorąco, a maludom ślę buziaczki..😘 Wszystkim Jubilaom i Solenizantom pragnę życzyć wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń...🌼❤️ Dziękuję równiez za zdjęcia i wszystkie śmieszne rzeczy, które mi przesyłacie..😘 Miłego dnia

Gość
dzień dobry.kawa,czy herbata?u mnie kawusia.:) izaf pieknie to wszystko wykończyliście,kolorki slicznie sie komponują-taką ciepła,przytulną atmosferę tam macie:)wierzę,że przygotowanie takiej imprezy kosztuje kupę czasu i zaangażowania-ale trening czyni mistrza!troszkę praktyki i bedzie lżej na pewno!🌻 kreska z tymi kremami dla Oskara,to tez o Karolinie pomyslałam.pewno wpadnie,bo faktycznie dawno jej nie bylo.i fotek żadnych,jak nigdy! jesli zaś o nowe sprzęty w domku chodzi to Rafał uwielbia po prostu rozpracowywać instrukcje obsługi-walczy nieraz parę godzin,ale potem tylko pokazuje mi co do czego.;)a jaki aparat kupiliście? a co do pamietników,to ja jestem chyba jedną z lepszych;)moją szaloną,cudowną mlodość sprzed małżeńskich czasów mam spisaną w 20-tu pamiętnikach.z wklejanymi pamiątkami,jak bilety,wianek zasuszony ze stokrotek-z wagarów w LO,wycinek z gazet,rachunków z czeskich knajp-gdzie na piwie sie przesiadywalo itd...oj,wspomnienia mnie naszły.... a potem Gabi pamietniczek od urodzenia do 3 lat,a teraz Julki ciągnę.także ja jestem Gala Anonima;):p przetestowalam tą nianię elektryczną-super sprawa.nawet słyszałam jak Jula ,,bączka,, zrobiła:D dottka nie bylo ci za ciezko po tej fasolce o 11 w nocy???:p milego dnia wszystkim.ale dalej parówa totalna,przynajmniej u mnie!

Gość
dymek a ja własnie chcialam pytać,co u ciebie-bo żadnych wieści,żadnych fotek z dzialeczki...

Ja własnie staram się przebić przez skrzynkę....ale się tego uzbierało !!!! wszystko po kolei zapisuję na twardego, a później pooglądam i oczywiście postaram się przesłać Wam zdjęcia...tylko niewiem czy dam radę, bo Kuba wciąż mnie molestuje wyjściem na dwór...:O

Jestem na chwilke miedzy basen a karate. Dalej leje i leje i konca nie widac. Zapowiadaja opady przez caly weekend wiec bedzie ciekawie z dziecmi. Anka, fasolke to ja wczoraj tylko delikatnie posmakowalam! ale jak pan domu wrocil z pracy to sie tak objadl ze dzis na obiad to nawet nie mam sie z czym wychylac. Moze Pawel sie zalapie na maly talerzyk, a upichcilam jak zwykle niezly kociolek. Dawalam fasole z puszki bo podobno tak nie sadzi. No nic lece kaszke wymieszac i pedze po starszych. Milego dnia wam zycze 🌻

Hej Laski.... Uporałam się z pocztą i wysłałam Wam 5 partji zdjęć, jęsli któraś nie dostała niech krzyczy...:D Jak mi się uda to wieczorkiem wyślę reszte, albo po wekeendzie....:D Uciekam z Kubą na spacerek, bo juz tak tupie, ze zaraz sąsiadce lampy pospadają...:D Witaj Dotka..🌼

ufffff jaki gorac,własnie pomyłam okna bo te wkurwia...ce muchy mnie dobijaja😠 dzis Jolanty wiec mamy imieniny ale imprezka bedzie jutro ze wzgledu na mojego Marcina bo dzis ma druga zmiane,no i znow wyzerka na całego Julka zabiegana jestes ostatnio faktycznie ale pojawiaj sie nam tu czesciej!!!!!!!!:D Kuba to chyba wsrod zieleni na działce w zywiole,no i jak smiga na rowerku:-)dzieki za wszystkie fotki Shenen Ty to masz głowe do wymyslania potraw dla Majeczki-tak to zawsze apetycznie wyglada,ja chyba tez bede musiala czynic takie cudenka zebo zachecic Oskara do jedzenia,bo narazie to rosnie nam mały niejadek Dotka podrzuc troche chłodu-prosze:D Ania fantastyczna sprawa ze mozesz po kilkunastu latach poprzewracac stronnice i powspominac,strasznie fajnie tylko ze ja sie nie nadaje do takiego tworzenia u mnie to tez Marcin rozszyfrowuje sprzety ale ze wczoraj jak tylko wrocilismy to musiał zaraz pedzic do pracy to mnie korcilo,ale i tak nie wiele z tego wyczytałam dopiero mezulek dzis troche mnie uswiadomił aparat ktory kupilismy jest\"fujfilmu\"wzielismy taki na jaki pozwalaja nam srodki finansowe(tzn i tak na raty,bo teraz spłacamy ostatnia a jakby to było gdyby nie mielibysmy czegosc do spłacenia:P)ale z porownaniem do poprzedniego jest rewelacyjny,zdjecia bez porownania-wychodza o niebo lepsze i jeszcze mnustwo funkcji ktorych tamten nie miał ja tez kiedys zastanawiałam sie nad kupnem niani elekt.ale wkoncu nie kupilsmy ktorego wy macie to wesele siostry?bo my kolezanki 28.07 ale cały czas sie zastanawiamy czy isc no bo mamy załobe,tylko ze z drugiej strony oboje podchodzimy do pojecia \"załoba\"troche inaczej moze niz powinno sie.....Musimy sie na dniach zdecydowac bo do 22 trzeba dac znac

Dottka :) opis Twojej syberii jest bardzo sugestywny i ja jednak po namyśle wycofuję swoją ofertę :P ale wiesz co, gdyby tylko się to udało to bardzo chętnie podeślę Ci kilka stopni od siebie, u Ciebie będzie cieplej, u mnie chłodniej, obie będziemy zadowolone :D Anka :) ja też tak właśnie ten cennik rozumiem, trzeba by dla pewności zadzwonić tam albo mailem dopytać, ale u nas w grę wchodzi dopiero wrzesień tak, że nie wiem kiedy sama będę się dowiadywać, o odległości od morza faktycznie nie wspominają, co od razu nasuwa podejrzenia, że jest spora... nigdy tam nie byłam i nie znam nikogo kto był, ale bardzo spodobała mi się ta oferta dzięki za fotki, dziewczynki jak zwykle super i widzę, że i Julka ma już swojego absztyfikanta :D , no chyba że strzelam mega gafę i bobas na zdjęciu z Julką to koleżanka :D :D :D :P Kaasiu :) dzięki za fotki, Twoje córeczki są urocze :D Aga :) pytałaś o moje kolano, tak miałam kontuzję, kiedyś biegałam i pewnego razu zdarzyło mi się niefortunnie upaść i od czasu do czasu noga się \"odzywa\" Duże brawa dla dzieciaków za odwiedziny u dentysty do wszystkich macham :)

Gość
maili jeszcze nie otwieralam,przyznaje bez bicia.nie mam na razie czasu. ana76 dokladnie-poległas na całej linii-na fotce z Julką jest Julka,o trzy miesiace starsza corka Julki naszej chrzestnego.:)nie,żartuję.przeciez takie dzieci to rzadko po płci mozna rozróznić;)