Gość MirkaZen Napisano Styczeń 14, 2015 mysle ze te ziola dzialaja na kazdego inaczej bo zalezy to na pewno od dyscypliny stosujacego ziola oraz stosowaniu sie do otrzymanych instrukcji. ja zakupilam je na poczatku listopada i dzisiaj waze o 9 kilo mniej. moja kolezanka mlodsza o 8 lat schudla prawie 11 kilo. obie dodatkowo chodzimy z kijkami i plotkujemy ale uwazamy ze oprocz ziol dodatkowo razem z ich piciem bardzo dobry jest ruch fizyczny i na pewno zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Dokładnie kazdy organizm jest inny moze po prostu moj potrzebuje wiecej czasu. Dlatego nie rezygnuje z picia ziół i robie to bardzo regularnie. W sumie 2,5 miesiąca minęło bardzo szybko mysle ze w koncu i u mnie to ruszy. Pozdrawiam Agulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy więcej Napisano Styczeń 14, 2015 Ale wy jesteście chorzy ,pije te zioła 3 miesiąc i nic.Przecież to totalna ściema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy więcej Napisano Styczeń 14, 2015 Do MirkaZen. Nie pierd.ol jak porąbana. Sp******laj z ziołami. Tylko Adipex z DNP a nie jakieś zioła. Naiwne kobitki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Do nigdy więcej po co się wpierdzielasz na to forum jak na temat ziół nie masz pojęcia jesteś sprzedawcą Adipexu i koniecznie chcesz wcisnąć komuś narkotyki,tylko naiwni i zdesperowani kupują to świnstwo zioła działają należy tylko odrobinę ruchu i nie jadać słodyczy przez pierwsze dwa miesiące,a póżniej jak organizm się zaadoptuje to waga zacznie spadać,metabolizm przyspieszy wypad z tego forum nie chcemy ciebie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolcia41 Napisano Styczeń 14, 2015 O Boziu, ale się brzydko zrobiło a fe. To ja jestem chyba wśród szczęściarek. Gdyż.....:) Po dwóch ponad miesiącach -12kg :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniunia 36 Napisano Styczeń 15, 2015 Jolcia 41 a trzymałaś się bardzo kurczowo regularnego picia ziół? Czy np. piłaś czasem poł godz. przed posiłkiem, albo zaraz po? czy starałaś się mniej jesć, więcej ruszać, czy prowadziłaś tryb życia jak dotad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolcia41 Napisano Styczeń 15, 2015 Jolcia 41 a trzymałaś się bardzo kurczowo regularnego picia ziół? Czy np. piłaś czasem poł godz. przed posiłkiem, albo zaraz po? czy starałaś się mniej jesć, więcej ruszać, czy prowadziłaś tryb życia jak dotad? Aniunia. Staram się i piję bardzo regularnie 10-15 min przed każdym posiłkiem. Nigdy po posiłku. Od kiedy piję zioła od razu straciłam mocno apetyt. Jem połowę tego co kiedyś bez wysiłku. Po prostu mi się nie chce. Poza tym wszystko jak dotąd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ajsza50 Napisano Styczeń 15, 2015 Chlorofil-dla Pań po 40stce z naturalnych składników http://waa.ai/4N7D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 na otyłość wam soki pomoga, serio! Tu sobie mozeciep rzeczytać jakie najlepiej terapiasokami.pl/otylosc-wskaznik-bmi Zamiast wierzyć jakimś szarlatanom, sami sobie wyciskajcie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnikaKR Napisano Styczeń 20, 2015 Polecam te zioła naprawdę. Nie reklama . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goska36 Napisano Styczeń 21, 2015 Anika zamówilam 8 i uduszę cię jak nie schudnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 Powiem szczerze ze jak czytam pozytywne wpisy na temat ziół to się zastanawiam jak to jest na prawde. Z mojego doświadczenia juz prawie trzy miesięcznego moge napisać ze efektów zero. Podobnie i moja siostra ktora razem ze mna zaczęła przygodę z ziołami. Nie wiem czy jeszcze ja mam szanse na to zeby schudnąć na ziołach ale watpię w to. Wszystko robiłam zgodnie z instrukcja dołączoną do ziół. No cóż ja znalazłam sie w grupie osób którym niestety sie nie udało. Pozdrawiam Agulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 W związku z tym iż te zioła kompletnie na mnie nie działają mogę odsprzedać 1 szt za 120 zł gg 2446412 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia2379 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Jeśli chodzi o zioła polecam iść w "prostote" zioła herbaty Everestu są dostępne w sklepach zielarskich, aaptekach zielarski, sklepach z ajurwedą w sieci. Sa znane w Polsce od lat. Nie naleźy isć w ślad za cudami ktore jak mowia obeitnice pomagają schudnąć w 7 dni.absurd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 Powiem szczerze iż dużo dużo lepszy jest Adipex. Koleżanka mojej siostry przez podobny okres czyli prawie trzy miesięczny schudła prawie 20kg. Pozdrawiam Agulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 Poszukuję i chętnie kupię Adipex po dobrej cenie. gg 2446412 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdazPoznania Napisano Styczeń 22, 2015 jeśli o mnie chodzi to widać efekty po ubraniach... mam 167 cm / waga prawie 70 kg (jeszcze nie udało mi się przekroczyć)... nie ma tragedii ale biorąc pod uwagę fakt, że zawsze ważyłam 57-59 kg i od trzech lat odkąd tyle mi przybyło po eksperymentach z różnymi środkami anty, nie mogę zrzucić nawet pół kilo... nie działają na mnie żadne cud diety żadne rewelacyjne środki nie mówiąc o fitnesie (po pół roku wyglądałam jak koks)... przemianę materii miałam fatalną - mogłam wypróżniać się raz w tygodniu i oczywiście napady głodu, do 16 mogłam jeść naprawdę malutko, a potem czystka w lodówce... dramat... zdecydowałam się na kurację bo nie mogłam sobie poradzić z tym ciągłym uczuciem głodu, a zioła tybetańskie naprawdę pomagają, ograniczyły mój wieczorny apetyt prawie do zera a wypróżnianie 2 lub 3 razy dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 Co za szmaciasz napisał moje gg i że chce kupić jakiś adipex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 Zioła to hujostwo Adipex to jest to co działa na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolaudynka Napisano Styczeń 22, 2015 Do MagdazPoznania. Ja dzisiaj zamówiłam 4 opakowania ZT (kuracja na 2 miesiące) i mam do ciebie pytanko, ile czasu trwa już Twoja kuracja? czyli ile pijesz ZT nie przerwanie? Źycząc sukcesu w odchudzaniu pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Ja schudlam 9 kg przez 3-mc, wiec jezeli szczere sa niektore negatywne wpisy ( poza reklamowaniem trucizny typu adipeks) to jestem szczesliwa ze jestem w gronie ludzi ktore sa zadowolone z terapii ziolami tybetanskimi. Mysle ze kazdy jest inny i inaczej to ma sie do rzeczywistosci. Pozdrawiam wszystkie tybetanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Nie podszywaj sie podemnie nic na temat stosowania Adipexu nie wiem i z tego z co czytam nie polecam. Pozdrawiam Agulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Proszę podajcie gdzie można kupić najtaniej zioła tybetańskie na 3 miesiące kuracje ale żeby oryginalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groniaGG Napisano Styczeń 23, 2015 Oj !!! Te zioła to bomba atomowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groniaGG Napisano Styczeń 24, 2015 Oj!!! naprawdę te zioła mają moc bomby atomowej:) , piję je dopiero 4 dzień ale widzę że to nie żarty i mocno czuje ich działanie. Myślę że chwilowo zmniejszę trochę stężenie z 3 na 2 łyżeczki i będzie akurat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy nigdy Napisano Styczeń 24, 2015 Sprzedam jedno opakowanie ziół tybetańskich mirun1@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiesława Napisano Styczeń 25, 2015 Ja już piję zioła od 83 dni. Fantastycznie się czuję bez wzdęć i zaparć z którymi miałam przez wiele lat problem. Cały czas mam dużo mniejszy apetyt . Wagowo -12kg. Jedyna zła strona medalu (a może dobra) to wymiana ubrań i związane z tym wydatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka1 0 Napisano Styczeń 25, 2015 zamówiłam ZT-na poczatek jedna kuracje-z niecierpliwościa czekam na dostawe! Jest ktoś kto też dopiero zaczyna przygode z ZT?Razem zawsze rażniej-pozdr:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 Do Wiesława : Mam pytanie czy oprocz tego ze pijesz zioła to jeszcze cos ćwiczysz jakas dieta? Bo ja pije zioła i moja siostra 90 dni i juz sama nie wiem dlaczego nawet kilogram nie schudlysmy. Moze cos zle robimy juz sama nie wiem. Pozdrawiam Agulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach