Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

Przepraszam za usterki, za chwilę dalszy ciąg programu. Kłopoty techniczne.

ja nie moge wejsc bo mam caly czas: This page is categorized as: \"Sexual Materials\" :)) Szlemik - co to za zdjecie?? Niestety w pracy takich ogladac nie moge :((

Dobrze. Socjopatko.... masz pierwsze 2 punkty. Ale wybaczcie mam mały problem, w związku z tym następne pytanie będzie o 12.00. Przepraszam .

Witam was Wybaczcie mi dzisiaj, ale wczoraj nieźle zabalowałam i mój mózg dzisiaj pracuje na bardzo wolnych obrotach, więc.... solamino-> widzę, ze nikt nie rozwiązał Twojej zagadki, a ona taka łatwa:) Które koło najmniej się zużywa? Zapasowe oczywiście:D

Bo ona nadprogramowa była - ta zagadka:) A trudniejszymi raczy nas dzisiaj Szlemik :D

Gość niebieska_sokrotka
hej!! A na drugim obrazku jest pomnik na rogu Mickiewicza i Kościuszki :-) Czyli takie odrapane wystajace rury

Ale ja nie zadałem jeszcze drugiego pytania. Drugie pytanie będzie za 3 minuty. (Chyba mi się trochę nie udaje.)

i zegar słoneczny w parku śledzia.....i pomnik na... jej, to chyba nie o to chodzi, co??? zeby odgadnąć wszystkie zagadki na raz...... szlemik -- respect!! niezle sie najezdziles po Lodzi, zeby zrobic te wszystkie zdjecia :-)

Kurde wszystko widać. Muszą jednak wklejać każde osobno. aby nie było widać następnych. Ale ok. stokrotko masz 3 punkty. Za 10 minut będzie następny obrazek, widzę że muszę podwyższyć poziom trudności.

No niebieska stokrotka juz powiedziała, bo teraz zdjątka można obejrzeć wszystkie cztery :)).Są piękne