Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

z polowa twarzy???? co ty wogole pierdolisz czy widzialas w jaki sposob chlopcy sa zrosnieci ...nie... wiec najpierw zobacz a potem komentuj z reszta bez takich komentarzy jak twoje obejdzie sie.

Gość kurde belek
Ktoś poprawi ten link?bo nie chodzi

link działa tylko należy go skopiowac w całości a nie klikac na niego powodzenia.

Chłopcy wyglądają ślicznie-jakby spali obok siebie:)Kochane Maleństwa:) Bądźcie silni:) Dzięki za link:)

wlasnie ogladalam w telewizjii na tvn nadiaa zyczymy cii ja moj maz i moiii 6 miesieczne blizniakii chłopaki duzoo wytrwałoscii bedzie cudownie zobaczyszzz blizniakii to siwetna sprawaa BÓG czuwaa nad wamii najwazniejsze ze zyjaa reszta sama sie ulozyyy

nie nam osądzać czy decyzja była trafna.Jestem z WaMi ,trzymam kciuki i wiem ,ze na pewno będzie dobrze.Pozdrawiam cieplutko,dzieciaczkom zdrówka ,a rodzicom sił życzę 🖐️

http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=62015 Ukłony dla matki za decyzję. Nadi wierzę że chłopcą nic nie będzie, są śliczne i silne. Już niedługo wyjdziesz z nimi na pierwszy spacer. Pozdrawiam i ściskam was serdecznie. Mądrą decyzję podjęłaś mimo przeciwności losu. Buziaki, jestem z wami i będę śledzić dalej wasze losy. Będzie dobrze ❤️❤️❤️🌻🌻🌻

super wiadomosc, sama mieszkam niedaleko Bydgoszczy 🌻 pozdrowienia dla dzielnej mamy i maluszkow!!! 👄

Ja też życzę wszysstkiego najlepszego :) Będę trzymać kciuki net to ty???

jestem z forum kwietniówek 2007 ja również trzymam kciuki za zdrowie maluszków, a przede wszystkim za szczęśliwy koniec mającej się odbyć operacji..... pozdrawiam

właśnie się zdziwiłam,widząc że nie wiadomo do kogo mój wcześniejszy post :O nie do konia na pewno-to był pomarańczowy przypał jakiś :) I niegrzeczny w dodatku Przecież trzymam kciuki za maluchy, ale niestety świat jest bardzo brutalny dla takich istotek i nie jest wcale pewne,że będą zdrowe. Jeśli to prawda i nie pomylili sie lekarze-dzieci mają osobne mózgi to myślę,że są na dobrej drodze do zdrowia.:) Jednak nie dość,że będą musiały przejść bardzo ciężką operację, to jest tak naprawdę tysiąc problemów, które mogą wyjść \"w praniu\". Kto miał wcześniaka ten wie o czym mówię. Ale jestem dobrej myśli i duuuużo szczęścia i zdrowia dla Malców.:)

Właśnie na RMF - ie powiedzieli, że jedno z bliźniąt zmarło... :( tak mi przykro... tak strasznie przykro ...:(

Gość do ojca
bardzo mi przykro :( tez słyszałam na rmf :( ja na Waszym miejscu ,bo czytałam wczesniej ze Nadi nie mogła usunąc zwroiłabym sie do Helsinskiej funfdacji o odszkodowanie bo to co robia polscy lekarze to zenada

Gość odswiezamy
musza ich teraz rozdzielic natychmiast?

Gość odswiezamy
:(:(:( wyrazy wspolczucia:(

Gość ale mają imiona
brajan i aleks :O