Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadi22

Spodziewam się bliźniąt SYJAMSKICH

Polecane posty

Gość Avero
Buraczana babo powiem Ci ze jest "cos" w tym co mowisz.Sama masz chore dziecko i wiem ze nie mowisz tego wszystkiego przez czystą złowsliwosc ale poprostu znasz zycie-brutalne i prawdziwe zycie.Nie jest to wszystko tak kolorowe jak sie wydaje.to trudny temat i bardzo ciezka sytuacja jaka spotkała Sylwie mame blizniaków.Boze!!! dlaczego w zyciu zdazają sie takie okropne hiztorie z ktorymi normalni ludzie muszą sie zmagac.Okropnie mi szkoda rodziców tych dzieci bo to co teraz przechodzą to horror.Nie chce nawet sobie tego do konca uswaidamiac.Ale wiem ze w tym co mówi buraczana baba jest bardzo duzo sensu i prawdy.Bo gdyby ktos był Panem Bogiem i wiedział ze da sie rozdzielic tych chłopcow bez zadnego uszczerbku na zdrowiu to ok nie ma o czym gadac ale przeciez tego nikt nie wie i nikt nie jest i nie był w stanie przewidziec.a ile cierpienia muszą przejsc te dzieci i ich rodzice. Teraz w tej sytuacji gdy jeden z chlopców nie przezył trzeba jak najszybciej ratowac drugiego,moze bedzie silniejszy i uda sie go uratowac.Oby tak było..... Zycze duzo wytrwałosci cierpliowsci i duuuuzo duuuzo szczescia dla roziców🌻

Gość ale jak to zmarl
przeciez jesli jeden blizniak zmarl przed rozdzieleniem to co sie stanie z drugim??? jestem w szoku. i bardzo wspolczuje rodzinie. zwlaszcza rodzicom :(

Gość odswiezamy
ale macie linka ze ktores nie zyje?:(?

Gość do ojca
kurcze , ponc musze je szybko rozdzielic:( ale czy ten 2 maluszek to przezyje? jest taki malutki:( a niesądzę zeby czekali 2 tyg ??? poza tym obie twarzyczki będą zdeformowane chyba widząc p ozdjeciach:( Bardzo wspolczuje:(

Gość do ojca
pol godz temu w rmf mowili

Gość Mela24
biedactwo współczuję

Boże tak mi przykro :(:(:( Sylwio, będę modlić się o zdrowie dla drugiego maluszka...

Avero---------nie jestem złośliwa,chociaż dużo ludzi tak sądzi po moich wypowiedziach. Po prostu chcę uświadomić conieco prawdziwego świata takich malutkich ludzików:) I robię to dla ich dobra, nie dla dorosłych.:) Bo one są zdane tylko na dorosłych.

Gość Avero
Buraczana babo no ja napisalam ze rozumiem to co mowisz i ze NIE mowisz tego ze złosliwosci. tylko dlatego ze znasz zycie i wiesz ze jest ono czasami okrutne.i napisalam ze popieram to co mowisz.

Gość to smutne ale chyba
śmierć jednego zwiększy szanse na przezycie drugiego dziecka. po prostu ich rozdzielą nie mysląc juz o tym co nie zyje:( moze ptrzez to ten drugi dostanie szanse:( przykro mi bardzo nie powinno tak byc

Gość 1111111111111
do> ale maja imiona< jak śmiesz przy takiej tragedii pieprzyć o imionach i mówić o krzywdzie? czy Ty naprawdę nie zdajesz sobie sprawy co to jest prawdziwa krzywda czy tyklko zżynasz taka idiotkę?

moje dziecko mogłoby się nazywać Genowefa albo inaczej--------najważniejsze,żeby było zdrowe. Imiona można zmienić-------ciężkiej choroby nie zawsze da się wyleczyć.

Nadi - śledziłam twoje losy i trzymałam za ciebie kciuki. Życzę ci teraz dużo siły i wytrzymałości, żebyś przeszła przez ten trudny czas. Współczuję straty, aż mi się płakać chce 😭

Śledziłam ten topik od początku :( miałam jednak nadzieję że będzie wszystko dobrze. Nadii trzymaj się kochana. Teraz jeden z twoich skarbów jest juz u aniołków - Panie świeć nad jego duszyczką ❤️. Będę się modlić żeby drugi wasz skarb przeżył i żeby wszystko dobrze się ułożyło. Amen

Nie macie wrazenia ze zycie jest cholernie niesprawiedliwe? siedzimy tu i pieprzymy o imionach wozkach pampersach, nartzekamy ze nie mozemy spac w nocy ze dzieci maja kolki i ze nie chce sie nam z nimi wychodzic na spacer... a ktos przezywa taka tragedie. zamiast cieszyc sie z tego co mamy ze nam sie udalo! bo prawda jest taka ze urodzic zdrowe dziecko to oznacza wygrac walke z losem, to mamy pretensje do całego świata... serce mi sie kroi bo w porownaniu z tym co przezywa ta rodzina i setki innych rodzin o ktoych sie nie mowi w radio i tv a tez przezyły smierc maluszka albo borykaja sie z jego chorobą, to moje problemy sa poprostu śmieszne!

A ja i tak się cieszę,że mam chociaż jedno zdrowe dziecko (powiedzmy). I kocham je najbardziej na świecie. I też lubię pieprzyć o zupkach,kupkach i pampersach, a czasem NAWET wchodze na erotyczne fora!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):) Bo trzeba się nauczyć żyć.Trzeba dostosować to życie do nas-nie odwrotnie. Przykro mi,że tak się to skończyło (zaczęło?).

Nadi - przykro mi [ \' ] [ \' ] Kiedyś obraziłam się na Boga, dlatego nie powiem, że będę się modlić.. po prostu bardzo mocno trzymam kciuki by Twój synek wytrzymał operację i miał siły do życia w zdrowiu.