Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violik

6kg w dol! kto do mnie dolaczy?

Polecane posty

Gość violik
hej dziewczynki ja juz wstalam zjadlam sniadanko a pozniej troszke pocwicze:( hmmm wczoraj namowilam chlopaka na diete:) ale marudzil mowie wam:) ale powiedzial ze sie przylaczy no on co brawda nie jest gruby ale ostatnio a brzuszek swoj nie dbal chyba:) i troszke mu urosl:) no i od dzisiaj razem jestesmy na diecie:) pewnie bedzie mnie oszukiwal i podjadal ale.... jak narazie mam wyjatkowo dobry humorek:) ale cwiczyc sie nie chce:) i czuje ze w tym tygodniu to nie bede wazyla mniej:( ooooo zeby chociaz 1kg mniej moja waga wskazala:)

Ja byłam z kumpelą na kawie - na szczescie tylko na kawie a potem zrobilam sobie warzywka na patelnie :) Waga niestety bez zmian, chociaz moze to i dobrze ;)

Gość violik
a ja sie nie waze dopiero w niedzieje stane na wage:) pisze dzis do mego boya jak mu odchudzanie idzie a on ze bardzo dobrze. pytam co jak na sniadanie a on ze 2 buleczki a pozniej sredni zestaw w mcdonaldzie. a ja a co to za dieta skoro jesz jedzenie z mcd a on "no dieta bo wzialem sredni zestaw a nie duzy":) ale on jest uroczy a nie:) juz pol dnia sie z tego smieje:)

Zawsze lepszy sredni zestaw niz duzy:D Ja sie trzymam bez slodyczy caly czas, zaraz wlaczam Majtasowca i cwiczymy:D te cwiczenia sa tak fajne ze az mam ochote cwiczyc:) Wspieraj Violik swojego chlopca, bo facetom dieta chyba trudniej przychodzi niz nam, zycze powodzenia we wspolnym odchudzaniu;)

Gość violik
a co to sie dzisiaj z wami dzieje lachony co:)

Gość violik
faceci wcale sie nie odchudzaja a moj to nie bedzie inny:) ja troche poruszalam nogami przy muzyczce:) a na cwiczenia chyba nie mam dzis ochoty:(

Gość BeeS
Witam :) do 7 września chcę schudnąć 15 kg. Proszę wszystkie Forumowiczki o namiary na filmy do ćwiczeń fitness i aerobik. Brakuje mi pomysłów do ćwiczeń. Z góry dziękuję-pozdrawiam :)

Gość violik
BeeS a nie za duzo chcesz schudnac?

Gość BeeS
Hmmm podałam 15 kg. Dla mnie to nie jest aż tak dużo tym bardziej , że wiem iż jestem w stanie tego dokonać. Już miałam w swoim życiu taki przypadek, że schudłam w ciągu 2 miesięcy 13 kg. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? :)

Gość violik
oj patrzam patrzam i co widzam:) ze jakos slabo dzis dzialacie:(

hej hej! wlasnie jestem po cwiczonkach:) i zajadam nektarynke i to wszysko jak na dzisiaj. a jak u was? 7 dzien

Gość mójpseudonim
Witam Wszystkie i gratuluje postepów :) Dzisiaj chyba nie najlepszych wyborów dokonałam , jęsli chodzi o jedzenie :/ No trudno... Kurcze mam straszne zakwasy przez Pana w rajtuzach :P No ale co zrobić. Dzisiaj chyba zafunduje sobie zestaw na nogi oraz swoje luźne ćwiczenia :) Swoją drogą już się nie moge doczekać rezultatów jakie osiągniemy...oby tylko się nie poddać. Trzeba pamiętać, że każdy koniec dnia to nasze małe zwycięstwo a każdy następny to szansa na kolejne :) A nagroda jest słodka :P Pozdrawiam serdecznie.

czy każdy ma dziś takiego lenia jak ja? Jedyna forma ruchu było łażenie po sklepach :P Własnie jem ostatni posiłek - jogurt malinowy.

Ja nie mam lenia:P tez lazilam po sklepach, ale jak wrocilam to obowiazkowo cwiczonka. cwicze codziennie. Ja juz zjadlam ostatni posilek i dzisiaj juz tylko woda:)

Gość violik
i kolejny dzionek diety minal:) fajnie tylko ciekawe czy kg leca:) do jutra:)

hej laseczki!!:D ja też dzisiaj tylko bieganie z siatami zaliczyłam;) :( na majtasmena nie miałam czasu:( buuuuuuuuu!! tak jest ZAWSZE jak mój mąż ma wolne!!biegam po mieście,ze szmatą,tańczę z odkurzaczem i jeżdżę na mopie;) a i jeszcze stoję przy garach!! zero czasu dla siebie:O:O:O nic!!jutro nadrobię!! dobrze,że dietkę trzymałam:) po 18stej zjadłam tylko kukurydzę;) pyyyycha!! dodaję kolejny + do listy:D ----wczoraj mąż mnie podniósł;) i ze zdziwieniem stwierdził \" jakaś ty lekka!!!!!!\" hihihihiihihihihihihii!! jeszcze sę pochwalę:P robiłam dzisiaj porządki na strychu i znalazłam swoje spodnie sprzed ciąży :) chciałam sprawdzić ile jeszcze mi brakuje,aby się w nie wcisnąć;) i wiecie co??!! ZMIEśCIłAM SIę!!!!!!SZOK!!!!jestem mega szczęśliwa!! dzisiaj kocham nawet rajtuzmena!!:D (ktory skutecznie chce mnie wykończyć;) ) co prawda nie są to jeszcze\"te\" spodnie,w które chciałabym się zmieścić;)ale jest dobrze!! buziaczki!!

hej laseczki!!gdzie jesteście?? czyżby wszystkie \"zaliczały\";):P rajtuzmena?? to i ja pędzę na spotkanie z ciachem:D violik----super,że chłopakowi przeszło!!:) hihihi średni zestaw;) buahaha!!dobre!!!! ale mi zabiłaś klina z tymi lachonami;) nie mogłam przez to zasnąć;) tylko myślałam\"gdzie ja to już słyszałam??\":O myślałam,że to z jakiegoś filmu:P i tak widzę dwóch gości (bez twarzy;) bo nic mi nie pasowało)gadka w stylu\"poderwiesz lachona....\" myślę dalej \"skąd to znam\" i NIC!! w końcu mam:D Z KABARETU A NIE Z FILMU!!!uffff!!i już moglam spać spokojnie;) normalnie klin jak nic!!:P:P:P

Agata----witamy u nas!!!:D ciacho zaliczone!!;) wszystko było no stress and slowly slowly :D ;) coraz lepiej mi idzie z tymi ćwiczeniami ale mięśnie dalej bolą;) (na tylek nadal ćwiczeń nie lubię😠wymiękam,ale macham do końca;) i tylko czekam na 5,4,3....;):P:P:P i do zobaczenia za 24godz;) )hihihihihi

Gość violik
hej dziewczynki ja juz sie troszke poruszalam i jest ok nawet do nie jedzenia sie przyzwyczailam:) oj kordylia to sorki ze prze ze mnie nie moglas spac:) agatko witaj wsrod lachonow:) wazacych juz nie dlugo 6kg mniej:)

hej laski! wlasnie zaliczylam majtasowca hihi. bylo ok, juz mnie coraz mniej boli pupcia jak robie te cwiczonka, ale to jeszcze nie to, on mnie nadal wykancza, ale sie oplaci;) najlepiej jest robic cwiczenia jakos rano, bo pozniej juz z glowy sa. do konca dnia tylko wytrzymac na diecie i bedzie dobrze, ale ja tez juz sie przyzwyczailam fdo nie jedzenia slodyczy, wiec ok. sciagnelam sobie ksiazke z netu \'wichrowe wzgorza\' czytala ktoras z was? slyszalam, ze fajna;) Agatko witamy w gronie laseczek, wszystkie zrzucimy te 6 kg i bedziemy najseksowniejszymi koietami na swiecie;)

;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( musze sie z wami pozegnac;( odlaczaja mi internet;(;(;(;( wroce dopiero w sierpniu;(;(;( przepraszam, ale musze... trzymcie sie beze mnie... zobaczymy w sierpniu jakie mamy rezultaty diet i cwiczen, ale dla mnie to jest koniec...nie umiem zyc bez internetu;(;( paaa

Gość violik
ojej emmeline nas zostawila:( no mala to do sierpnia hmm ale mi sie dzis nic nie chce baznadzieja

ja dzis od rana sprzatalam, oprocz tego przygotowalam salatkową ucztę - wieczorem robię mini impreze dla znajomych a potem jedziemy potuptać do klubu :) Kupilam sobie czarną bluzke w H&M - niestety jeszcze Mkę.

Gość violik
ale dzisiaj mam beznadziejny dzien dobrze chociaz ze trzymam sie diety:)

Gość violik
ale spadlysmy:( no ja juz po sniadanku a wy gdzie laski

ja się tylko melduję;) i zabieram się za ciacho:P:P:P (PS. jak go slucham to się zastanawiam czy w łóżku z babeczką/faciem;):P też tak nawija hihihihi \'slowly slowly\' ) no nic!!biore się za niego!!;) aaaaa!!moja waga nadal bez zmian!!😡😠😡 nie wiem co jest grane!!to mniej już nie będzie?? jakiś zastój pieprzony!!😡 a tak malo jem i się dużo więcej ruszam!! jaka franca??

Gość violik
a ja poki co sie nie waze:) no kordylia nie ma co panikowac ja zawsze w drugim tydodniu diety chudne nie wiem czemu tak ale juz tak mam to ty moz tez tak masz:) ale ja i tak mam nadzieje ze w niedziele moja waga wskaze 1kg mniej:) a jak by wskazala jakos 5 z przodu to tez bym sie nie zagniewala:))