Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

Kochanie ja 2 miechy temu warzylam 70 kilo, przez miesiac sie odchudzalam i nic mi nie ubylo, po raz 3 podchodze do kopenhaskiej to sila rzeczy musialam schudnac...

gratulacje wytrwalosci ;))) pierwsze stracone kilogramy to najwieksza motywacja;)

Teraz konsumuje salate z befsztykiem wkrojonym do niej (: A ktos potem bedzie ze mna stosowac kopenhaska ?

Gość SloneczkoS
hejka! czy i ja moge dolaczyc? chcialam zaczac od poniedzialu, ale czytalam zeby odlozyc ta diete jezli planuje sie urodzinki itp wiec dzis juz po urodzinkach od jutra zamierzam ostro powalczyc o powrot do dawnej figury!!! moj cel 1 to 65 kg cel 2 60 kg cel3 58 kg poki co waze 67 :-o i mam 171 wzrostu

a ja jak narazie to mam ochotę na chwileczke zapomnienia........... ;) tak bym coś wszamała:) ale nie to już drugi dzień przecież ;) a wy dziewczęta jak sie trzymacie??

Gość SloneczkoS
agnieszko witaj! moj rocznik zreszta :-P z jakiej wagi startujesz? nie czytam topicu od poczatku, bo syek jeszcze nie spi :( nie wiem czy jest tu jakas tabelka do ktorej musze sie wpisac? pozdrawiam wszystkie odchudzaczki! mam nadzieje ze topic nie upadnie ;)

nie wiedzialam ktora wkleic, ale moze ta ? jezeli nie to prosze o poprawienie mnie nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................1....................62 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg...............55kg Chocolate17...............1....................70kg..............50kg sudoku......................1...................60 kg..............54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg..............56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ..............59kg Tulla.........................1...................64kg.. ............56-58kg chance......................0...................67kg.... ..........57-58kg Olinka20....................1...................58,5kg.............52kg SloneczkoS.................0....................66,6...............58

a ja sie zalamałam, weszlam na wage i zamist 75 jest 77 MASAKRA! ja mam taki organizm ze tyje nawet od wody! juz nie mam siły, złapałam doła, z tego właśnie wzgledu postanowiłam zważyć sie dopiero 14 dni po diecie bo cos czuje ze szybko zrezygnuje i sie objem jak świnka znów:((

ej ej kałderka! głowa do góry! przeciez musimy być szczuplutkie! nie łam sie na wagę najlepiej wchodź po wstaniu raniutko zobaczysz to cię zmotywuje:) ja zawsze tak robię chociaż teraz nie wchodze narazie wogóle ;)

sloneczkos ja startuję od 75,5 :) już drugi dzień ale kopenhaska będzie początkiem prawdziwego odchudzania ;) nie pr\\zestanę na niej bo mam dużo do zrzucenia:) jeszcze nie wiem jaką będę stosować dietę później ale tak mi chodzi po głowie ta chałwowa :) może to nie jest i dobry pomysł ;) ale........... :):):) dziewczyny trzymajcie się ;)

witam z samego rana ja wlasnie kawke pije :) Agnieszka ja jeszcze niedawno tez tyle wazylam co TY kolderka ja tez mam zamiar zwazyc sie dopiero po diecie, ale cos czuje ze nic z tego nie bedzie, dzis okazalo sie ze za 8 dni czeka mnie wyjaz 4 dniowy :-/ i nie wiem co bedzie z dieta... dziewczyny a cwiczycie cos? moj maz w domu ma mini silownie :) i wczoraj zamowilismy sobie odzywki, moj M stosuje je od dawna i zamowil mi jakies HMB czy cos takiego na spalanie ktanki tluszczowej on to stosuje i cwiczy brzuszki no i na brzuchu ani grama tluszczu... ja tez tak chce :-) jak bede juz miala to cudo w domu, to napisze czy warto bylo :) 👄 laseczki! jeszcze tego lata bedziemy szczuple i pekne!

Cześć dziewczynki ja też dzisiaj zaczynam. Właśnie teraz piję kawkę.Widzę,że jest nas coraz więcej, to fajnie. Zaczynam tylko łapać doła, bo jestem od was wszystkich dużo starsza. Mam nadzieję że nie wyglądam śmiesznie z tym odchudzaniem

ale miałam koszmar dzisiaj, śniło mi sie że sie obżarłam......... wy też macie takie sny jak jesteście na diecie?? ja mam :( ale mam nadzieję że wytrzymam! :) idę sobie zrobić kawę i grzankę:) i wam tez życzę smacznego ;)

chance no co ty nigdy nie jest za późno na odchudzanie ;) co wogóle ma wiek do naszego gronka sympatycznego ;):):)

aha miałam się was putać powiedźcie jaki twarożek wybieracie w dniu 4tym czy może być ten taki wiejski w takich granulkach?? on ma też stosunkowo mało kalorii ;)

Dzięki Agnieszka1985 za pocieszenie. Oczywiście że w każdym wieku trzeba dbać o siebie. Ja tak mam ,że robię rzeczy takie jak młode dziewczyny, bo absolutnie nie czuję się staro na codzień, ale tutaj dotarło do mnie że jednak już trochę od was odstaję wiekowo.

hej hej moje kochane dziewczynki! ja tylko z samego rana oczka otworzyłam i juz właczam komuter żeby zobaczyc co u was:) ja juz robie sobie kawke i wiecie co? stanelam jednak na wadze i jest 75 SUPER!tzn nie tak do konca suer bo powinno byc 10 kg mniej ale wiem ze teraz zaczynam dopiero prawdziwą walkę na kopenhaskiej i skoro przez 2 dni schudłam 2 kg to wierze mocno ze pod koniec kopenhaskiej bedzie juz 6 z przodu, aha chcialam sie z wami jeszcze jedną dietką podzielić którą sama wypróbowałam i kg mi ładnie schodziły ale jak zawsze po dietce wystąpił efekt jojo z przezerania sie:( mianowicie jest to ta 14dniowa dieta z joya, powiem Wam szczerze ze ja juz w pierwszych dniach schudłam 3,5 kg wiec raczej skutkuje a wcale nie jest męcząca, jesz w dowolnych ilosciach ale tylko to co podali, jak bedziecie zainteresowane to pozniej wyszukam dla Was linka z tą dietką, a co u Was??

czesc Dziewczyny Aga, ja tez mam takie sny - dzis mi sie snilo, ze sie obzarlam, ale na szczescie rano stanelam na wadze i mam juz !!!! 2,2 kg mniej hurra...ale wczoraj bylam 2h na silowni;) wiec dzis dzien 2 i tabelke wklejam: nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................1....................62 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ..55kg Chocolate17...............1....................70kg..... .........50kg sudoku......................1...................60 kg..............54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg..............56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ..............59kg Tulla.........................1...................64kg.. ............56-58kg chance......................0...................67kg.... ..........57-58kg Olinka20....................2...................56,3kg.. ...........52kg SloneczkoS.................0....................66,6.... ...........58

Kolderka, podaj te dietke, ja zawsze ciekawa to nam nowego wymyslili:))

myślałam że tylko mi sie takie głupoty śnią! ;) ja zaraz ide z pieskiem na spacerek nie za długi bo pogoda jest nieciekawa :) ale od przyszłego tygodnia zaczynam ćwiczyć :) i to ostro ;) aha no i jak z tym serkiem jaki wybieracie??????????????

http://sekcja.trener.pl/forum1,241934,241934,3_Dieta_z_joy.html tu macie na 4 i 5 stronce opis tej diety, zakłada ze mozna schudnąc 8 kg w 14 dni:) aagnieszka mozna ten twarozek wiejski ale ja kupie chyba zwykły biały chudy twaróg , a co do snów ja taki sam miałam dziś, śniło mi sie ze rzuciłam sie na jedzenie, wchodze na wage tam juz równa 80 tka i zaczełam strasznie plakac ze kolejny raz sie nie udalo i odwołuje ślub bo taka gruba nie pojde na szczescie t tylko sen, zaraz sobie znajde suwaczek odchudzania i wkleje na pulpit hehe:)

dzieki za te dietke... popatrzylam sobie na nia - dieta z Joy i dla mnie zbyt skomplikowana.....;P ja wole proste 3 posilki dziennie i juz;) raz probowalam takiej diety zegarowej czyli jesc cos co 2h i na mnie nie dziala... ja juz mam taki organizm, ze malo jesc to jedyny sposob na schudniecie... jedzenie nawet 5 regularnych posilkow nie daje efektow.. ale kazdy ma inaczej;)