Gość hugo napisz ze podziwiasz Napisano Wrzesień 28, 2009 swojego chlopaka za to, ze cie utrzymuje, hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 a pomarancza z dupy co?? zazdrosna?? :P ze musi sama zapierdalac?? bo nie ma wyjscia? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 a co to za okreslenie - podziwiać chłopkak za to,ze ją utrzymuje?? pomarańczo a co ci do tego jak sobie zycie ułożyła Hugo i jej facet? żałosna jesteś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 i nie chlopaka tylko mezczyzne , bo z chlopakami to sie moze ty zadajesz hihiih :D malolatami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 oooo goscia mieli myyyy ,no wlasnie pomarancza zagladaj do wlasnego gara a nie cudzego bo okaze sie ze gar ma dno spalone :p pestka dobra jestes w tych komentarzach hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 jakich jakich?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 i spadam do szkoly :D ik ben lui :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 a no ik ben lui cokolwiek by to znaczylo :D:D kurde czaje sie na cos na ebayu,ale chiba nie uda mi sie pakupac tej rzeczy echhhhhh,jeszcze godzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 hahah ty tez lui?? hihih i co pakupila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Izunia stronkowe i za driny:) Pomaranczko buhahaha cos ostanio zle poinformowana jestes:P Zal Ci?:D Pewnie ty jestes dumna z tego ze Cie nie stac na nic:P Zejdz ze mnie albo narobie ci kolo d u p y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 nie nie pakupila choc licytowala,gosciu przebil mnie o 2,5e,ale walka byla a byla to piekna komoda duza,plus mniejsza,styl espanil,piekna doslownie zadbana poszla za 127,5e,ale jeszcze bedzie okazja zeby co kupic na nowa chate nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 to kiedy sie ciastek przeprowadzasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 buhahahaha a ja wiem hehehehe nie wiem,moze w grudniu moze w styczniu :p milego dnia spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 :) beznadziejna pomarancza :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Izunia niestety nic nowego Nie pisalam do tej hodowli. Nie mam dostepu do skrzynki K jak i on nie ma do mojej ta kobieta przez maila i tak nie poda ceny a na stronie zadnych nowych info, na stronie boxer klub tez brak aktualizacji :o Na www umiescila tylko foto suczki ktora teraz spodziewa sie szczeniat Napisalam natomiast do innych hodowli. W jednej cena za szczeniaka to 3 tys a w drugiej kobieta nie podala ceny ale pewnie tez cos kolo tego bo zaczela od zdania czy widzialam rodzicow i ich osiagniecia. Wymienilysmy kilka maili, dostalam foto malucha - ma 10 tygodni, urodzony tez 1507. W sumie to po ostatnim mailu sie zdolowalam .. tak ogolnie... Moj fundusz sie kurczy i to znacznie a jak pomysle ile rzeczy jeszcze trzeba kupic to trace calkiem nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Ciastek to ja Ci zycze zebys znalazla komode jeszcze ladniejsza i w jeszcze lepszej cenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 u mnie dzis chlodno ludzie plaszcze i kurtki powyciagali :o no i z rana takie korki kolo mnie ze moj samochod glupieje nie wie czy sie toczy czy stoi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 no i sie nie smiejcie ale dzis mi sie snilo ze snieg spadl i jechalam do pracy glupol jestem ale ja juz sie boje zimy i panikuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 jak wymienialam opony to wzielam te caloroczne a teraz sie boje, ze one w zimie nie dadza sobie rady i bede sie slizgac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 dobra ide popracowac troche moze mi glupich mysli ubedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 dzien dobry limitowe, stronkowe, rocznicowe itd;) kurde, nie ma to jak mąż ktory uwielbia nowinki technologiczne i zostaje bez kompa bo moj najmniejszy i najlatwiej sie go nosi dzieki czemu moze sprawdzic "sianie neta" po calym domu:P i tak nawiążę do wypowiedzi pomaranczy:) co to znaczy ze ktos kogos utrzymuje? przez wiele lat bylam utrzymywana przez meza bo rodzilam i wychowywalam dzieci tak sobie wymyslilismy i tak mielismy kogo obchodzi jaki status ma zwiazek, gdyby mnie maz nie zaciagnal przed oltarz za wlosy , nigdy bym sie nie zdecydowala na slub:D (do dzis mi to wypomina;) ) i kazdy ma swoj model rodziny, kto pracuje, kto nie pracuje i z jakiego powodu i czy to wstyd jest? szczegolnie jesli kazdemu wszystko pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 hahaha ale mi sie trafilo:D to przez to dobre sianie neta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 wszystkim :) Pudełko zgadzam się z tobą w 100% odnośnie modelu związku,nikomu nic do tego jaki sobie ustalimy!! Masz za wypowiedź \_/ i za stronkę Euforka ja cię nie chcę martwić,ale tzw opony całoroczne to tak bardziej pod letnie podchodzą,ja bym ci radziła na zimę zimowe kupić znasz zasadę - jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego? ;) a propo pieska,to czy wiesz u nas w schronisku ,tym w Swarzędzu to pod koniec sierpnia był 3 miesięczny boksio do adopcji? czekał 3 tygodnie zanim go ktoś wypatrzył i zaadoptował a jęsli chcesz się czegoś dowiedzieć o tym upatrzonym szczeniaku to się nie czaj i po prostu zadzwoń,wtedy będziesz mieć jasną sytuację....przez telefon babka cię nie zje przecież ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 i dziękuję za wszystkie stronkowe i limitiwe!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Pudelkoswietnie ujelas odp dla pomaranczki Euforka u nas ostatni dzien jako tako cieply od jutra ma padac i padac:O to tak na pocieszenie:D Euforka wlasnie dobrze Izinia mowi-czasem w schronisku mozna poszukac-moze sie poszczesci:) a tki ze schroniska kocha bezgranicznie ! Jade w czwartek na koncert milk inc:D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Hugo a gdzie jedzie?? fajnie ci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 do Antwerpen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 :o pada, leje mam humor jak pogoda do niczego mowicie zeby sie rozgladnac za nowymi oponkami hmm to znowu z tysiak pojdzie jak nie drozej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach