Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 k贸贸贸lka22

15 kg do Sylwestra! Start-1.10.07..ktos sie przy艂aczy???

Polecane posty

A ja niestety troch臋 wieczorem poleg艂am....... Piek艂am ciasto i robi艂am zup臋 na jutro i popodjad艂am sobie troch臋, a to jab艂ka, marchewki, og贸rka, serka (to jeszcze p贸艂 biedy), ale by艂a te偶 kromka zwyk艂ego chleba (sucha), troch臋 suchych ziemniak贸w. Jako艣 do wieczora trzymam si臋 super, a potem tylko chodz臋 z艂a, bo wiecznie my艣l臋, co tu zje艣膰. Do jutra!!!!!! Nie poddaj臋 si臋 jednak!!!!! A tego ciasta, kt贸re piek艂am nie tkn臋!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiagosia
DO k贸贸贸lka22 KOBIETO....NIESTETY PRZEBIJAM CIE O 10 KG WIECEJ :( TRAGEDIA CHOLERA...OD JUTRA ZACZYNAM DIETA 14-DNIOWA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸贸lka22
dobrywieczor dziewczynki! witam nowo przybyle ! nie bede wymieniac kogo bo juz sie pogubilam tyle was tutaj! wy tu tak gadu gadu bez Kasi tak? nie艂adnie :( a wiec zaczne od serka-dziewczyny albo ja jestem g艂upia albo slepa,nie moglam znalezc zadnego ziarnistego serrra! kupilam wiec zwykly jakis z PiAtnicy bodajrze z zi贸lkami,bardzo dobry, ===ktoras z was wspominala o Kopenhadze,wiecie ja stosowalam ja kiedys i wcale nie bylo efektu jojo,schudlam ok 4 kg...i po skonczeniu chudlam dalej mimo ze jadlam normalnie,takze schudlam z 68 na 57 wiec mysle ze to dobra dieta,chociaz ja tez nie moglam po niej patrzec na niektore produkty( akurat broku艂y lubie) snily mi sie po nocach : ta okropna salata z cytryna i gotowane jaja b艂eee! ===i co ja jeszcze wam napisac moge hmmm,,zjadlam dzis jajko sadzone z dwoma ziemniakami i salatka szwedzka z ogorka, dwie gruszki i na kolacje dwie kromki wasy z nowo zakupionym serkiem A jesli chodzi o sport to d艂ugi spacer do carrefoura i za chwilke zamierzam jeszcze vibroaction za艂ozyc na godzinke dobra spadam, dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸贸lka22
gosiugosiu==== to nic ze przebijasz mnie o 10 kg...do sylwka duuzo czasu ! a razem damy rade,g艂owa do g贸ry@ napisz skad jestes ilelat jaka dieta itd...pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸贸lka22
eseczko24===jak jakie miasto? nie rozumiem? jestem z Grudziadza jesli o to ci chodzi

Udost臋pnij ten post

a Wy jeszcze nie 艣picie :) ? Ja to zaraz id臋 si臋 k膮pa膰 i zmykam na 艂贸zeczko, bo jutro ci臋偶ki dzie艅 mam :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiagosia
do k贸贸lka22 jestem z woj. warmi艅sko-mazurskiego.... mam lat...a moja dieta kt贸rej dzi艣 jest w艂a艣nie pierwszy dzie艅 to: 1dzien 艣niadanie; koktajl z ma艣lanki truskawek albo malin obiad: koktajl z ma艣lanki og贸rka i du偶o zi贸艂 do tego kolacja. koktajl z ma艣lanki i 2 艂y偶ki soku pomidorowego albo buraczanego( mo偶na przez ca艂y dzie艅 zje艣膰 jeszcze 膰wiartk臋 ananasa 2 dzie艅 艣niadanie: sa艂atka z byle jakich owoc贸w obiad; pe艂ny talerz ro偶nych sur贸wek kolacja; zupa pomidorowa(przez ca艂y dzie艅 dodatkowo sok z grapefruita) 3 dzie艅 艣niadanie; koktajl z banana i ma艣lanki obiad: jaka艣 ryba kolacja: kurczak z zio艂ami i papryka, tzn pier艣 100g i dodatkowo 10 migda艂贸w, 4 dzie艅 W sumie jemy 200 g ry偶u wa偶onego przed ugotowaniem. 艢niadanie: ryz(100g) z sokiem jab艂kowym+ 200g owoc贸w obiad i kolacja ry偶 z warzywami( warzyw ma by艣 450 g) dzie艅 5 艣niadanie;sa艂atka owocowa(1/2banana jab艂ko i pomara艅cz) Obiad:100g makaronu z 120g broku艂贸w doprawi膰 co kto lubi kolacja: warzywa po chi艅sku250g dodatkowo kilka 偶elek dzie艅 6 to zupa kapu艣ciana 1 g艂贸wka kapusty, 6 du偶ych cebul ze szczypiorem, 2 zielone papryki, 6-12 艣wie偶ych pomidor贸w (albo 1-2 puszki), 1 p臋czek selera naciowego i to wymiesza膰 mo偶na je艣膰 zupy ile sie chce i do tego owoce przez ca艂y dzie艅 wyj膮tek to banany 7 dzie艅 艣niadanie : p贸l bu艂ki z d偶emem, serem albo kie艂basa, p贸l kubeczka jogurtu, 100 ml z pomara艅czy (jakie艣 p贸l szklanki) p贸l porcji jajecznicy i ma艂a kawa z mlekiem , kiwi po 2 tygodniach zastanowie si臋 czy dalej j膮 ci膮gn膮c czy przej艣膰 na co艣 innego, cos co sama u艂o偶yu艂am i na czym schud艂am 13 kg

Udost臋pnij ten post

ech a ja wczoraj zbladzilam i zjadlam ponad 2000 kcal tragedia jeb glowa w sciane za kare!!!!!!!!!!!! ostatni raz!!!!!!! Obiecuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiagosia
tak to jest....tez tak robi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do gosiagosia
podaj t臋,kt贸r膮 sama u艂ozy艂as i dzieki ktorej shudlas 13 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 funinka
Widz臋, 偶e niekt贸re z Was ostro zabra艂y si臋 za dietk臋. Ja stwierdzi艂am, ze d艂ugo bym nie wytrzyma艂a na takiej restrykcyjnej - kiedy艣 pr贸bowa艂am kopenhaskiej, ale wytrzyma艂am tylko 11 dni. Wol臋 je艣膰 wszystko, ale w du偶o mniejszych ilosciach. Ograniczam t艂uszcze, no i nie jem s艂odyczy. U mnie czasami bedzie ci臋偶ko, bo gotuje dla mojej rodzinki. (Chyba tak jak Miss Potter) Ma艂ego synka i m臋偶a, kt贸rego powinnam podtuczy膰 :) Poza tym mam siedz膮cy tryb pracy. Wczoraj zjad艂am: ma艂膮 bu艂k臋 grahamk臋 z twaro偶kiem z szynk膮; 2 jab艂ka; na obiad 3 ma艂e odt艂uszczone :) racuchy, a na kolacj臋 2 艂y偶ki sa艂atki i pi臋tk臋 z grachamki. zaliczony spacer 1,5h, ale w domu ju偶 mi sie nie chcia艂o 膰wiczy膰... Jestem z Przemy艣la

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiagosia
nie mam jej na komputerze teraz bo jest nowy i nic na nim w sumie nie ma. tak w skr贸cie opowiem 1. nie jad艂am s艂odyczy....w og贸le ani herbaty nie s艂odzi艂am 2, nie jad艂am po godzinie 16:00 3. nie jad艂am pieczywa 4. nie 艂膮czy艂am produkt贸w czyli jad艂am albo ziemniaki i sur贸wki albo mi臋so i sur贸wki, wa偶ne by nie 艂膮czy膰 bia艂ka z w臋glowodanami 5.spacer codziennie przynajmniej 30 minut...szybkim tempem 6.nie pilam nic poza wod膮 niegazowan膮, mlekiem 2%, herbatkami zio艂owymi...UWAGA! osoby bior膮ce tabletki antykoncepcyjne nie moga pi膰 niekt贸rych herbatek np. dziurawca nie pamietam co dalej...i co jeszcze jak misie przypomni to opowiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k贸贸lka22
Dziendobry Dziehhhhhczynki! A ja dzis jestem przeszczesliwa! Ale o tym na koncu.. ====gosiagosia====noo chociaz ktos jest bardziej z p贸lnocy,bo z tego co widze to same g贸ralki,warszawianki,poznanianki itd....:) w jakim miescie mieszkasz? ====Samayane--spokojnie! nie przesadzaj z ta sciana...bo sobie...sciane rozwalisz ;) ;) ==== Wiecie co,nie wytrzyma艂am...i wlaz艂am na wage! i musze sie pochwalic bo jest p贸艂tora kg mniej! huuuuuuuraaaa! a to dopiero 3 dzien! zapewne to tylko utrata wody jak narazie,bo t艂uszcz sie spala slyszalam po ok tygodniu stosowania diety,ale co tam,wazne ze waga pokazuje mniej! ====dziewczyny napiszcie mi jak sie robi t膮 cala stopke i zaczernia nicka,bo ja to niezorientowana jestem za bardzo w te klocki

Udost臋pnij ten post

k贸贸lka22......166cm......90kg......-1,5kg!......cel75kg.....Grudzi膮dz pomyslalam sobie ,ze stworzymy nasza w艂asna tabelke zebysmy mogle zerkac jak ida postepy,widzialam juz taka na innych forach ,wiec mysle ze nam tez sie przyda,co myslicie o tym? jesli jestescie za to prosze kopiujcie t膮 k贸贸lke22 ;) u gory i dopisujcie siebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gita
hej dziewuchy. Strasznie was podziwiam za te diety. ja swojego czasu schudlam ok 12kg i teraz trzymam wage. Pozdrawiam i zycze sukcesow a na Sylwestra na 100% bed膮 z was niezle laski choc mysle ze teraz tez jestescie calkiem calkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gita
ja tez Grudzi膮dz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiagosia
jestem z ma艂ego miasta niedaleko granicy z Rosj膮 - Braniewo :) wr贸ci艂am z biedronki i..... pije ma艣lank臋....fujjjj nienawidz臋 :(

Udost臋pnij ten post

czesc Dziewczynki :-) ja dzis wczesniej jestem, bo w czwartki i piatki pracuje tylko do 10 :-) no ale musialam jeszcze z pieskiem pojsc na specer wiec dopiero zabieram sie za jedzenie. takie sobie piekne przygotowalam: - buleczka taka wielkosci sztangielki (nie wiem czy to sie u wszystkich tak samo nazywa) a do tego salata zielona + pomidor + 3 plasterki szynki + cebulka - no i tradycyjnie od rana juz 3 kawy ( inaczej zasypiam w pracy a to nie wskazane ;-) wiecie, taka jestem leniwa, ze od poniedzialku cwiczylam tylko w ....poniedzialek ;-) nie dobrze ale bede cwiczyc w weekend bo wtedy nie jestem zmeczona po pracy. kooolka------ gratulacje 1,5 kg!!!!! ja jakos nie mam odwagi wejsc na wage, moze sprobuje jakies 2 tygodnie od rozpoczecia tego zdrowego chudego odzywiania :-) czyli zostal jeszcze tydzien i troszke :-) funinka---- ja pochodze z Debicy :-)

Udost臋pnij ten post

k贸贸lka22......166cm......90kg......-1,5kg!......cel75kg..... Grudzi膮dz magda_NI.....166cm......83kg......-0,0kg.......cel70kg..... Belfast koolka-----skopiowalam te tabelke, mam nadzieje, ze dobrze. tylko prosze niech sie ktos wpisze miedzy mna a koolka, bo ja nie bylam tu z Wami od poczatku wiec nie chce zajmowac 2 pozycji w tabelce :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slodka lenka =
mozna sie jeszcze do waz dolaczyc??? ja tez probowalam tysiac razy zaczynac od poniedzialku... i np w drode czy kiedy zjadlam slodycze i po raz kolejny zaczynalam od poniedzialku i przez to odchudzanie tak mi sie przytylo, ze poprostu plakac sie chce jak na siebie patrze... mam tylko 157cm wzrostu a waze 57 :( wazylam 64, ale naszczescie jest juz mniej... mam taka prosbe wspierajcie mnie, ok ? ;] bede bardzo wdzieczna... pierwszy raz pisze na kafe i mam nadzieje ze dzieki wam uda mi sie!

Udost臋pnij ten post

Witam nowe osoby. Ja tabeleczk臋 jutro wklej臋, bo musz臋 si臋 najpierw zwa偶y膰. To nawet dobry pomys艂 jest. To teraz przejd臋 do spowiedzi: jeszcze wczoraj, godz. 19:15 - zjad艂am co艣, czego nie powinnam. Dobre to ale troch臋 kalorii ma:( podam wam przepis, bo na 艣niadanie mozna to zje艣膰 dzisiaj: 艣niadanie: p贸艂 grahamkim tradycyjnie posmarowana serkiem ziarnistym i plasterek szynki obiad: kilka ziemniaczk贸w, 3 ma艂e og贸rki konserwowe, 艂y偶ka sa艂atki warzywnej (gotowa, kupiona) i 1 kotlet z ryby zastanawiam si臋, ale chyba nie zjem kolacjii za kare (chodzi o t膮 rzecz zjedzon膮 wczoraj tak p贸藕no)

Udost臋pnij ten post

1 kisiel do gotowania bez cukru (nie taki gotowy, 偶e si臋 tylko zalewa! chodzi o ten co si臋 gotuje na 0,5 litra wody!) 2 艣rednie jab艂ka 2 gar艣ci rodzynek kisiel ugotowa膰 wg przepisu (nie dodawa膰 cukru), jab艂ka zetrze膰 na tarce, doda膰 rodzynki; jak kisiel przestygnie doda膰 jab艂ka z rodzynkami, dobrze wymieszac; smacznego!

Udost臋pnij ten post

Magda Ni==dobrze dobrze,tylko prosi艂abym zebys skopiowa艂a ta tabelke ktora wys艂alam nizej t膮 z wiekiem :) z g贸ry dziekuje,laski wpisujcie sie w tabelke ale to juz! ;) natentychmiast! ===s艂odka lenko==witamy w naszym gronie! jasne ze mozesz sie przy艂aczyc,bedziemy za ciebie trzymac kciuki,prosze skopiuj tabelke (t膮 z uwzglednionym wiekiem) i wpisz swoje detale,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post