Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość do blondynkiaaaaaaaa
dziewczyno rzuć go w cholere ;jeszcze mloda jestes masz czas na zmiany a tak cale zycie cie bedzie zdradzałłłłłłł!

do blondynkiaaaaaaaa to była prowokacja... dziewczyna nie ma co robić i sobie wymyśla niestworzone historie... swoją drogą zaczynam żałować że wyciągnęłam te sprawe z księdzem... moznaby popatrzec jak potoczy sie jej wena twórcza hehe

Gość gdzie jesteś gdzie

Gość blondyna sluchaj
nie przejmuj się podszywami i komentarzami, ja lubię Cię czytać i wspieram to że walczysz, pisz dalej

odpowiadam na pytanie: 1.moje historia to nie byla i nie jest prowokacja 2.jestem w PL 3.on nie jest polakiem napisze jutro wiecej i opisze co sie wydarzylo.

pisałaś że twoj angielski jest smieszny ale jednoczesnie ze duzo rozmawiacie - tzn duzo rozmawialiscie jedno przeczy drugiemu... pisalas tez ze wiele razy spedzalas czasu z kumplami, znajomymi a z drugiej strony nie mialas sie do kogo udać... hmm... no ale dobra niech ci będzie... czekamy na ciąg dalszy telenoweli... ;P (ps a podobno mialas przyleciec w listopadzie bo mialas zabukowany bilet)

przecież pisała że jej kolega leci do Polski i dostała od niego propozycje aby z nim poleciała? jak czytasz to rób to dokładnie dobrze że znowu się pojawiłaś i cieszę się że jesteś w Polsce pozdrawiam

Gość Zawroty głowy
a ja bym dała głowę uciąć, że na jednej z początkowych stron pisałąś, że Twój luby jest również Polakiem.. a tu- znowu niezgodność. Szukasz juz jakiegos lekarza?

bez wzgledu na to czy twoj angielski jest perfect twoim zdaniem czy jego to tak czy owak on zna polski i doskonale to pokazujesz... nie mow ze te wszystkie maile i smsy byly z nim pisane po angielsku a ty nam je tak sumiennie tłumaczyłas... jesli tak bylo to wklej tu chociaz jednego maila w obcym jezyku...

ehh pewnie napiszesz że jak tobie nie wierzę to mam stąd znikać i że nie będziesz nikomu (czyt mnie) udowadniała że nie jesteś wielbłądem i dlatego nie wkleisz żadnego maila albo jeszcze lepiej że nie masz ani jednego zachowanego smsa czy maila...

Gość przestańcie
przestańcie w końciu się jej czepiać ma problem a wy tu takie zarzuty wypisujecie forum jest dla wszystkich,a wy albo chcecie czytać to dalej albo nie

tu napisałaś że nie masz dzieci a na fotce ze juz masz... ze nie lubisz alkoholu (pijaństwa) a tu na forum ze sie upiłaś i to nieraz... wykształcenia nie będę się czepiała bo średnie to też wykształcenie... dziwi mnie to "posiadanie" lub nieposiadanie dzieci... w takiej sprawie "raczej" nie można się pomylić...

no ok pisałaś że na fotka to praca twojej siostry ale nie sądzę by siostra celowo źle wpisała taką informację...

Gość trlelle
zobaczymy co nam dzisiaj wysmazy dziewcze:)

Gość one jest chora
ona jest chora na schizofrenię, a wy zamiast to zauważyć dyskutujecie z chorą psychicznie osobą. Niby się z niej śmiejecie, no to po co wyczytujecie i wypisujecie cokolwiek?

Schizofrenia nie przyszła mi na myśl, ale może borderline? W temacie nie będę nic pisać, bo wydawało mi się to ściemą od momentu Beckhamów, no i to, że facet nie widział Dody... Ale ok. Cicho sza.

no co... fajnie tak wyszukiwać jej błędy... ;P i łapać ją na \"prawdzie\"... hehe... tak to z tą dodą było dobre... poczekamy co powie... choć ostatnio dziewczę naprawdę zamilkło... oj... spłoszyło się???

Gość trlelle
bo lubimy:) a gdyby miala schizofrenie to juz dawno temu nie bylaby w stanie funkcjonowac

Niekoniecznie: schizofrenia ma różne oblicza i każdy chory inaczej z nią żyje, a często otoczenie i on sam latami nie wiedzą, że takie, a nie inne zachowanie, to choroba psychiczna do leczenia.

Gość trele morelle
z Dodą na początku też mnie zdziwiło, ale jeśli facet naprawdę nie jest Polakiem, to jednak mnie nie dziwi że nie zna Dody. Np. ja nie mam pojęcia kto jest gwiazdą estrady w Ukrainie czy Chorwacji. Tak samo Anglik nie ma pojęcia o polskich gwiazdach showbiznesu. Z dziećmi sama nie wiem... dośc mocno mnie dziwi że 25-latka jest już rozwódką (ja mam 27 lat i uważam że jestem za młoda na ślub, mimo iż mam narzeczonego), no ale różnie bywa... W to że jest w Anglii wierzę. Nie używa polskich znaków, często pisze w nocy (tam jest wcześniej), i na każdym forum na jakim jest - pisze że jest z Londynu. Pocztę z yahoo też w większości ma polonia. Dziwi mnie natomiast uwielbienie dla Jaye Davidsona który jest transwestytą :) (kto oglądał Gwiezdne Wrota albo Grę pozorów, ten rozumie)

Gość trlelle
szczerze mowiac,jej zachowanie nie przypomina osoby chorej na schizofrenie. wystarczy przeanalizowac tez inne posty autorki. a gdyby nawet cos sie zaczynalo, to ta choroba nie ma takich poczatkow. nawet osoby o osobowsci schizoidalnej nie zachowuja sie w ten sposob. jak dla mnie, jezeli oczywiscie autorka topiku nie robi tego dla jaj i z nudow, to sa to zaburzenia osobowosci.

no jestem.... nie mialam sily pisac naprawde po tym co przeczytalam o sobie.nie mam schizofrenii ani zadnych zaburzen.wszystko co napisalam jest prawda. co do beckhamow.nic o nich nie pisalam,tylko tyle ze moj facet mnie porownal do victorii beckham.po prostu powiedzialam mu,ze zawsze wygladam szczuplo,a on na to: to spojrz na victorie beckham. takie to dziwne? co do dody,to on jej nigdy w zyciu nie widzial,wiec wyslalam mu jej fotki jako ze to ta alice,wiedzialam ze polknie haczyk jak zobaczy seksowna kobiete. co mam wam tlumaczyc? w niedziele rano mialam wypadek pod prysznicem.bylam w zlym stanie fizycznym.dlatego zabukowalam od razu bilet na lot do polski na poniedzialek.poszlam do lekarza,zalatwilam wszystko co trzeba i dzis jestem spowrotem w londynie.dzis wrocilam. co do niego,to ani razu nie zadz\\wonil jak bylam w polsce,wyslal z ledwoscia 2 smsy.nienawidze go i juz wiem,ze nie chce go.zrozumialam ze to nie ma sensu taka walka z wiatrakami. wiem,ze go spotkam dzis w nocy jak wroce do domu.on wie,ze juz jestem w londynie.caly dzien jest w pracy,a nawet sie nie odezwal zeby zapytac czy dolecialam,co u mnie i tak dalej.po prostu cham i prostak. tyle. choc ostatnio duzo sie wydarzylo,ale nie chce wszystkiego opisywac. po prostu ja go nie obchodze.

Gość jagooo
ja sie nie dziwie ze on wolal dode...przeciez ty brzydla jestes

dlaczego dziwi was moje uwielbienie dla jaye davidsona? jest wspanialym aktorem i jest sliczny.szkoda ze taki niski i chudy i juz starszy.a to,ze jest gejem,to co?tylko w filmie wystapil jako transwestyta. dodam,ze nie wszystkie posty na tym forum ja pisalam,poniewaz sa osoby,ktore sie pode mnie podszywaly.