Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

ejj, nie płoszcie jej, tak fajnie się to czytało, normalnie lepiej niż jakiegoś Harlequina :P teraz to się obrazi, że ją przejrzeliście i już nic nie odpisze... a ja tu płakałam przed kompem ze śmiechu jak to czytałam :) blondynka, nie przyjmuj się, zaszyj mu może jeszcze kilka gaci, później się pokochajcie, a później niech Ci pomoże się spakować do Polski :P i nie zdziw się że jak wrócisz to zamki będą zmienione... albo w ogóle zmieni adres, żeby uwolnić się od histerycznej wariatki

Gość mój podszyw
czesc wrocilam z pracy, byl w domu ale siedzial w internecie. Gdy poszedl do sklepu, cos mnie tknelo i zajrzalam na jego skrzynke. szok!!! wymienia wiadomosci z trzema roznymi dziewczynami, w tym z jedna ma ustalona date slubu. Chcialo mi sie beczec, trzeslam sie z nerwow, wiec wzielam jego majtki i zaczelam cerowac. Dlugo nie wracal ze sklepu wiec wzielam sie za jego skarpety. Gdy wrocil zignorowalam go, tzn. cerowalam dalej ale sie nie odezwalam. Spojrzalam na niego, on sie usmiechnal, spojrzalam w okno, potem znow na niego, zmarszczyl brwi, potem znow sie usmiechnal, ja tez sie usmiechnelam, on przestal. Rzucilam w niego skarpeta, pobieglam do pokoju i ryczalam jakies 3 godziny. W koncu przyszedl i byl super seks, bylo mi przyjemnie. Prosze zobaczcie moje fotki na fotka.pl i powiedzcie sami ze nie jestem brzydka kobieta. Jestem ladna kobieta, zadbana, a seks ze mna nie jest taki zwykly, tylko taki super seks. Nie mam juz sil :( mama powiedziala zebym zostala w Londynie wiec chyba zostane, moze uda mi sie go zmienic??? Aha. Potem znow rozmawialismy o jego dziewczynach, ja znow plakalam. On powiedzial ze nie lubi jak dostaje smsy, wiec go przeprosilam bo wiem ze mu robie przykrosc. Znow przyznal ze bierze slub, wiec poszlam gotowac obiad. Czemu powiedzial ze nie lubie jak dostaje smsy? Jak myslicie, jest zazdrosny? Co moge zrobic, jak go zmienic??? Jaki to skurwiel!!!!!! Jak ja go kocham!!!

nie no . po tym co przeczytalam to albo ty sobie jaja robisz i wymyslasz takie historie bo sie nudzisz albo jestes chora z milosci do niego. skoro jestes ladna i sex z toba jest super to olej go i znajdz sobie zajebistego kolesia. jezeli to prawde to on sie nie zmieni

do blondynki SOrki myslalam ze ten podszyw to T y. I jak to przeczytalam to sobie tak pomyslalam.napisz co u CIebie / u Was

Gość Pan_Tau
Tak se siedze na necie, czytam od dwoch godzin(w miedzyczasie zabilem chyba 15 komarow, he he) i wiezyc mi sie niechce. Niesamowita historyjka, Blondi, kupoje od ciebie wszystkie prawa autorskie. Zrobie z tego telenowele na 100 odcinkow i bedzie to lecialo w TV w calej europie, a za zarobiona kasse kupe tobie nowe buciki BH i zajebiste stringi A potem mozesz sie wytanczyc na rurce i uwalic sie kolo twojego ukochanego i sie do niego przytulic. A na drugi dzien prosze o nowe tematy, jeeeeeeeeee. :))))

Gość bIondynka1982
ja sie zabije, okazalo sie ze jestem z nim w ciazy

spadaj stad szmato!!!!!!!!!!!!!!! to ostatnie to nie ja pisalam!!!!!!! i ten ktos kto pisze pod nickiem moj podszyw to tez nie ja. nie wiem dlaczego ludziom taka frajde sprawia podszywanie sie pode mnie i wysmiewanie z moich problemow! ulzylo wam? co za debilizm!!!!!!!!! napisalabym co u nas,ale po prostu rece opadaja jak czytam komentarze a i tak juz chyba nikt mi nie wierzy dzieki tym chamskim podszywom. nie odzywalismy sie do siebie-ja ion od 2 dni.sprawialam wrazenie raczej zajetej wlasnym zyciem,spotkaniami z przyjaciolmi.nie bylo ani slowa od 2 dni.dzis po poludniu dostalam od niego smsa w ktorym napisal czy nadal jestem tak zajeta swoimi przyjaciolmi. pewnie ma watpliwosci po tym jak grzebal w moim telefonie. ja odpisalam ze caly dzien siedze w domu i ze jutro wylatuje stad. no i taka prawda.jutro lece do PL. po prostu lece wczesniej ze wzgledu na problem zdrowotny ktory dotknal mnie dzisiaj.musze to szybko zalatwic. prosze sie ze mnie nie wysmiewac. moze moj numer na komorke tez chcecie? :(

znowu nie wytrzymalam, rzucilam sie na niego z piesciami, placzac i krzyczac dlaczego chce wziac slub z ta druga. Powiedzial ze wcale tak nie mysli i nawet gdy wezmie slub to nie jest tak jak mysle. Wrocilam do cerowania skarpet, wciaz placzac. Podszedl, zlapal moje rece i powiedzial ze musze zacerowac jeszcze jedna pare skarpet. Spojrzelismy sobie w oczy i byl super seks. Niby nie chcialam, w koncu bierze slub z inna, ale uwielbiam go no i bylo super :) bardzo przyjemnie! Po wszystkim poszlismy do miasta, bo chcialam sobie kupic sukienke. Gdy bylam w przymierzalni, slyszalam ze flirtuje z ekspedientka, wyszlam, dalam mu w twarz i ucieklam. Poszlam do kafejki internetowej i wlasnie teraz tu siedze. Napisalam do niego sms czy sie gniewa, odpisal zebym nie przeszkadzala bo pojechal do dziewczyny z netu, tej z ktora ostatnio pisal :( :( zaraz wyplacze oczy, jak on moze tak traktowac kobiety???? co moge jeszcze zrobic? moze zrobie dzis jakas super kolacje, a potem super seks? moze powinnam porozmawiac z jego matka? czeka nas chyba powazna rozmowa...

Lubie dobra zabawe, ale to podszywynie sie jest takie dziecinne i puste, myslisz jebaku lesny ze nie zauwazylem ze zmieniles 1 na litere L bananie zasrany? Takie zachowanie jest ponizej dresu, nie obrazajac niniejszych!!!!!!

przeczytałam cała historie,cała rada na podszywaczy nie zwracac na nich uwagi,traktowac jak powietrze,nie odpisywac,nie komentowac nie tłumaczyc sie...a co do twojej historii moze jutro powiem swoje zdanie bo dzis brak mi słow..

Gość trlelle
mi sie najbardziej pdoba sformulowanie blondynki - miec wypite:)

Gość miki kiki
Słuchajcie, ale się uśmiałam:) , MOJ PODSZYW twoje teksty są prześmieszne, świtnie ją naśladujesz. A ta małolata widzę , że próbuje "robić" za drugą Łebkowską( nie ubliżając oczywiście Łebkowskiej). Przyznam się , że dziwiłam się, że tak późno wspomniano o jej wyjątkowo infantylnym stylu i rozumowaniu, od razu widać , że to żadna 25-latka. Najważniejsze , że dobrze się bawiłam, to lepsze niż niejeden kabaret. Pozdrawiam wszystkich. Blondyneczko Ciebie w szczególności....popracuj nad swoim stylem i pamięcią :) i pisz pisz, będzie śmiesznie....:) :) :)

no coz ...ciezka sprawa a ty ja sam sobie utrudniasz.... kobieto...tak szybko zapomniałas co zrobił?o tym podszywie i o mailach z niby inna?nie wracacie juz do tego? dziwny ten wasz związek oj myslałam z ejak pojedziesz do PL to sie to skonczy,ze zostanie tylko tęsknota za nim i wspomnienia,a ty wyskakujesz z tekstem ze wrocisz? no nieee jak chcesz wrocic to nie do niego,bo twoje zycie bedzie wygladało tak jak teraz,wiecej masz z jego strony przykrosci niz przyjemnosci,głupie jest to ze chcesz wrocic,ale ejszcze głupsze to ze chcesz wrocic do niego. ok rozumie ze masz dobra prace itp. ale jak zdecydujesz sie na powrot to nie do niego,nie do tego mieszkania nie z nim. zajmij sie soba,mysl o sobie.poszukaj mieszkania,poznawaj ludzi,wychodz,baw sie i nie lec na kazdy jego telefon,zyj koło niego a nie z nim.

Gość koszmar
koszmar jest z tymi upierdliwymi podszywaczami

miki kiki ja też o mało co nie pobeczałam się z postu \"mój podszyw\" oddaje całą blondynkę1982 ;P naprawdę lepsze to niż kabaret :P

Gość otwarta brzytwa na stole
Ja naprawdę przepraszam, ale Ciebie chyba Chrystus opuścił....Albo coś z tobą nie jest do końca tak jak trzeba albo nie znasz swojej wartości (nie mówię nawet o wartości jako kobieta ale jako człowiek).

Gość trlelle
chyba sie nam sploszyla ptaszyna:)

chyba nam się spłoszyła? ja powiedziałabym że na pewno... ale musi być zła hehe... taką ładną powieść pisała a tu klapa... ale ten jej kit że wysłała mu zdjecie dody bo on jej nie zna - rany co to za 26latek który nie słyszał o dodzie??? bo na pewno nie jest Anglikiem przecież pisała że jej angielski jest śmieszny... ciekawe z czym teraz wyjedzie... była ciąża z księdzem, było traktowanie siebie jak pi.... hmm poczekamy zobaczymy ps ciekawe na jakie teraz forum się przeniesie... ale za to forum z księdzem to powinna iść przed sąd za pomówienia! smarkula

z tego co pamietam to do Polski miala leciec w listopadzie... a nawet gdyby to nie sądzę by będąc w Polsce nie wejść na forum... (choc pewnie cały czas jest w Polsce)

Gość dlaczego ktoś
kto ma konto na fotce nie napisze do tej dziewczyny na fotce ze jakas malpa wymysla niestworzone historie o niej i pokazuje jej zdjęcie na kaffe ?

zapomniałam dodać, że kobiety tym bardziej świadomie uprawiają seks (pomijam tu przypadki totalnego opicia, nadużycia leków, gwałtu, itp), ponieważ dla kobiety każdy akt seksualny może się wiązać z możliwością poczęcia dziecka tak jest w teorii, w praktyce - często kierujemy się emocjami, dreszczykiem, motylkami w brzuchu, itp., myśląc przy tym - jakoś to będzie ...