Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Go艣膰 spinka88
niestety nie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beneck
Pracuj臋 w gnb 6 m-cy jako opiekun klienta, praca do艣膰 ci臋偶ka psychicznie i fizycznie i stresuj膮ca ale da si臋 zarobi膰 jak robisz plany to ok. 4 tys. netto wpada na konto, no ale trzeba si臋 nie藕le nagimanstykowa膰, na艣ciemnia膰, obdzwoni膰, i obs艂u偶y膰 klient贸w czyli licz 10 g. w pracy. Praca nie najgorsza ale nie na d艂ug膮 met臋. Potem b臋dziesz si臋 bi艂 z sumieniem za te obietnice zysk贸w i 艣ciemy dla klient贸w. Ale c贸偶: Life is a Jungle - Stronger Wins.

Udost臋pnij ten post

Robi膮 klient贸w w balona ,wszystko oczywi艣cie w "majestacie prawa" .Ludzie s膮 zawiedzeni.Pracownicy s膮 naciskali aby 艣ciemnia膰 klientom i nara偶a膰 ich na straty.Jak nie wciszniesz to ci臋 zwolni膮.Pracownicy zarabiaj膮 czasami olbrzymie pieni膮dze za oszukiwanie dotyczy to zar贸wno :Getin Banku jak te偶 Noble Banku a tak偶e open Finance:http://www.parkiet.com/artykul/1058327.html?print=tak http://www.wrobieniwgetin.pl/viewforum.php?f=8&sid=e32f42406e0014cd3ca6f50ba9e39ff9

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 strata czasu
generalnie jestem w szoku... mialam przyjemnosc byc na rozmowie w placowce franczyzowej banku na stanowisko doradcy klienta tam dowiedzialam sie na czym ta praca tak na prawde polega.. oferta pracy juz na starcie wprowadzala potencjalnych kandydatow w blad poniewaz nie bylo tam mowy o takich obowiazkach jakie mi przedstawiono na rozmowie !!!! praca ta polegac mila na standardowej obsludze klienta w banku przez trzy tyg, a jeden tydzien w miesiacu trzeba jezdzic oczywiscie wlasnym samochodem na terenie calego SlAska (bo tam aplikowalam) i pozyskiwac nowych klientow... w ofercie nic o tym oczywiscie nie pisali !!!wiec dla mnie to byla strata czasu !!! generalnie praca do d... za 1500 brutto...oczywiscie tez mialo sie odbyc dodatkowe szkolenie za ktore jak zrezygnujesz po pol roku musisz placic....ja osobiscie nie jestem tak zdesperowana zeby podjac sie takiej pracy i szczerze wspolczuje wszystkim za taka kase i takie obowiazki tam pracowac

Udost臋pnij ten post

Witam Mam w nast臋pnym tygodniu romowe w GNB i chcialem sie zapytac czy pamietacie jakies pytania z tego tesu? Co mniej wiecej na nim bylo.

Udost臋pnij ten post

Witam :) Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy na stanowisko opiekun klienta przyjmuj膮 tylko ludzi z do艣wiadczeniem w bankowo艣ci? Jestem zainteresowana podj臋ciem pracy na tym stanowisku, jednak do艣wiadczenia nie mam. Jestem natomias dobra w sprzeda偶y. Czy mam szans臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANIA9874
Ja z kolei mam pytanie odno艣nie pracy na stanowisku Doradcy kredytowego w GNB. I w og贸le na temat rekrutacji i pracy w tym banku. Czy lepiej jest wys艂a膰 aplikacj臋 na podany na portalu pracuj.pl adres mailowy czy dostarczy膰 osobi艣cie do oddzia艂u ? S艂ysza艂am o tym, i偶 podpisuje si臋 docelowo lojalk臋 czy to prawda ? Mam du偶e do艣wiadczenie w bankowo艣ci czy zwi臋ksza to moj膮 szans臋 na prac臋, czy bank ten preferuje jednak zatrudnianie os贸b z kr贸tszym do艣wiadczeniem. Mo偶e to pytanie wydawa膰 si臋 komu艣 zabawne, ale kiedy艣 po rekrutacji otrzyma艂am negatywn膮 odpowied藕 i jako pow贸d us艂ysza艂am "Posiada Pani zbyt wysokie kwalifikacje" ..... Opiszcie prosz臋 swoje "wra偶enia". Z g贸ry dzi臋ki :-)

Udost臋pnij ten post

witam, ostatnio pojawi艂o si臋 na necie du偶o ofert pracy w Getin Banku, mnie zainteresowa艂a oferta pracy na stanowisku menad偶era plac贸wki. Czy kto艣 z Was mo偶e wie czy to s膮 pe艂noprawne plac贸wki banku, czy plac贸wki dzia艂aj膮ce na zasadach franczyzy,o tych drugich kr膮偶膮 r贸偶ne opinie z przewag膮 negatywnych???

Udost臋pnij ten post

W Mielcu te偶 zauwa偶y艂am mn贸stwo ofert z Getin Banku, lecz moim zdaniem CO艢 tu 艢MIERDZI :/ A mianowicie... Getin ma u nas 2 oddzia艂y. W zwi膮zku z tym, 偶e od stycznia 2009r w pierszym odziale mam konto, to wiem, 偶e pracuj膮 tam TE SAME OSOBY. Pomy艣la艂am jednak, 偶e te pojawiaj膮ce si臋 oferty pracy mog膮 dotyczy膰 tego drugiego oddzia艂u i podjecha艂am tam. Ku mojemu zdziwieniu okaza艂o si臋, 偶e drugi oddzia艂 b臋dzie istnia艂 tylko do ko艅ca listopada 2011. I niekt贸re z os贸b tam zatrudnionych zostanie zwolniona bo nie otwieraj膮 nowego oddzia艂u, a wszyscy nie mog膮 przej艣膰 do oddzia艂u pierwszego. Po co wi臋c daj膮 oferty pracy???? Hm... my艣l臋, 偶e to ich spos贸b na pozyskiwanie danych. Przecie偶 w CV podajemy najwa偶niejsze dane personalne.My艣l臋, 偶e t膮 sprw膮 powinen zainteresowa膰 si臋 GIODO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Metoo
Cze艣膰, czy kto艣 z Was pracuje mo偶e w Dom Banku w Krkowie? Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 co艣 wi臋cej o warunkach pracy, jakie premie s膮 realnie do osi膮gni臋cia? Czy s膮 jakie艣 lojalki, p艂atne szkolenia itp.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dyde99999
Witam, by艂em dzisiaj na rozmowie z centrum szkole艅 we Wroc艂awiu,niby wszystko ok, mam czeka膰 na telefon do 2 tygodni. By艂 tam kto艣 na rozmowie u Pani Katarzyny? Pod jakim wzgl臋dem oceniaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bytomiankaa25
Mam pytanie do Osob pracujacych w Getin, prosze napiszcie czym pod k膮tem zakresu obowi膮zkow, plan贸w rozni sie w praktyce stanowisko Opiekun Klienta od Doradcy Kredytowego. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sararain
Witam. Chcia艂am powiedzie膰 jak przebieg艂a moja rozmowa rekrutacyjna w Get In Banku na stanowisko Doradcy Klienta. W Krakowie w oddziale na Starowi艣lnej. http://www.rp.pl/artykul/330624,415202.html - polecam t膮 stron臋 - doskonale przygotuje na rozmowe rekrutacyjna. W propozycji pracy tego stanowiska musicie swietnie odpowiedziec na pytania dotyczace wymagan - musicie miec wszystkie posiadane umiejetnosci - bo o nie pytaja dociekliwie. Byly pytania o obecna prace - dlaczego w niej pracuje. Dlaczego chce zmienic prace. Dlaczego ich bank wybralam.Rzecza oczywista sa pytania na temat sposobu pozyskiwania klientow, cel贸w sprzedazowych - czy je realizuje, technik sprzedazowych. Nigdy nie spotkalam sie z czym co by mnie totalnie zaskoczylo - ten bank zadal mi pytania komlepletnie nie akewatne do wyksztalcenia, i doswiadczenia - a zapraszaja na spotkanie widzac moje cv - pytania strikte specjalnosci bankowej- powiedziec nalezalo cos na temat inwestowania, i kiedy sa naliczane odsetki. Odsetki - jasna rzecza sa naliczane od pierwszego dnia zadluzenia - ale okazuje sie ze NIE(!!!). Pani 藕le interpretowala moje odpowiedzi co mnie totalnie zaskoczylo. Zapytala czy by mnie uwlaczalo roznoszenie ulotek. Powiedzialam ze szanuje taka prace i ludzi, ale nigdy nie spotkalam sie zeby pracownik banku roznosil ulotki na ulicy(jedynie to w standach - na stoiskach w hipermarkecie) i powiedzialam ze byloby to cos innego dla mnie, nowego. A ona skwintowala:"acha, czyli byloby to dla pani dziwne) i tak sobie zapisala),odpowiedzialam:"ale ja tak nie powiedzialam!)i dodala"czy nie widzialam nigdy ulotek za szyba samochodu?", powiedzialam:" ze tak - widzialam", a pani na to: no wlasnie!(z ironia)" No dobrze - i co w zwiazku z tym? nie rozumiem, moze jej przykro 偶e u nich pracownicy musza to robic. Moim zdaniem dobry bank nie wysyla swoich ludzi na roznoszenie ulotek, tylko zleca innym podwykonawca. Na pytanie ile chcialabym zarabiac: odpowiedzialam 1800 netto minimum. Bylo zdziwienie ze strony tej pani(ze tak duzo), i zapytala czy mozna kwote ta negocjowac.Ja sie tez zdziwilam reakcja. Bo majac kolezanki w tym banku, to spokojnie zarabiaja 2.000, - 5.000 NETTO z prowizjami. Szczerze powiedziawszy byla to pierwsza tak niemila rozmowa jaka przeszlam, totalnie bylam zaskoczona, moze miala pani zly dzien - ale moim zdaniem pracownik rekrutacji nie powienien ironizowac odpowiedzi kandydata i zadawac pytan kandydatowi scisle bankowych - bo on chce sie tego nauczyc, dlatego m.in do nich przychodzi.Bardzo polecam Kredyt Bank - bylam ostatnio na 2 etapie rozmowy - gdzie bardzo mile mnie potraktowano i z szacunkiem. Udalo sie! ;) zaczynam wkrotce :) nie ma nic zlego co by na dobre nie wyszlo, tylko byc moze niektorzy wykonuja prace do ktorej nie sa powolani, ale ich tez ktos zatrudnil, tylko z jakich powodow ?:).Powodzenia zycze wszystkim dazacym do celu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aprouczka
do sararain pracuj臋 w GB i nie narzekam (przede wszystkim na zarobki, ale atmosfera to wy艣cig szczur贸w ja k to w sprzeda偶y i to jest najwi臋kszy problem); nie narzeka艂am r贸wnie偶 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮, pytali jak obliczy膰 odsetki na lokacie za np.3 mies., czy roznoszenie ulotek to dla mnie problem, jakie mam pomysly na sprzeda偶 itp. czyli to samo co u Ciebie. By艂am r贸wnie偶 na rozmowie w Kredyt Bank (tu偶 przed Getinem) i co ......i dobrze 偶e tam si臋 nie dosta艂am, dlaczego bo niby 艂adnie, kulturalnie ale oddzia艂 do kt贸rego mnie rekrutowali maj膮 zamkn膮膰, wi臋c po co rekrutacja???!!!zarobki na pewno nie s膮 wi臋ksze a jako艣膰 pracy ta sama (to sprzeda偶 i walka o klienta) . Nie os膮dzaj po rozmowie bo w GB t膮 rekrutacj膮 daj膮 jasno do zrozumienia o co im chodzi, czy umiesz policzy膰 proste zyski,itp. Lepiej tak ni偶 艣ciemnia膰 ( tak jak w Kredyt Bank) i robi膰 艂adn膮 otoczk臋. A co do zarobk贸w.... podstawa w GB niska, bo ok.1500 netto (te偶 by艂am w szoku, ale pomy艣la艂am co mi tam, szukam pracy od p贸艂 roku wi臋c lepsze to ni偶 nic)ale za to premie....mmmmmm..........wyci膮gam w艂a艣nie po 5000 netto /mies - a to jest i tak nie wiele (pracuje w mniejszej miejscowo艣ci- najwi臋ksza premia o jakiej s艂ysza艂am to dziewczyna zarobi艂a 30ty艣. netto/mies.) - dla mnie kasa si臋 liczy a nie o co i jak mnie na rozmowie pytali. GB ma najlepszy system premiowy, p贸ki co :):) Mam nadziej臋 偶e jak najd艂u偶ej tak b臋dzie):) Pozdro:)

Udost臋pnij ten post

Mog臋 potwierdzi膰. Znajoma ma ni偶sz膮 podstaw臋 ode mnie, ale wraz z prowizjami i tak dostaje du偶o wy偶sz膮 wyp艂at臋 pomimo, 偶e plany w zasadzie mamy podobne (jak w ka偶dym banku).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidia_29
Czy pracuje kto艣 z Was jako doradca klienta ds. produkt贸w inwestycyjnych? Czy to tylko inna nazwa "opiekuna klienta" i ten sam zakres obowi膮zk贸w, czy mo偶e specjalizacja w inwestycjach? Jakie produkty w ofercie? Czy obejmuje to tak偶e prace w terenie? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lidia_29
Nikt nie ma styczno艣ci z produktami inwestycjnymi w GB? Nikt tutaj nie pracuje na takim stanowisku?

Udost臋pnij ten post

Praca w GB to WYSCIG SZCZUR脫W ciagle chca wiecej i wiecej. Nie jest za ciekawie, zaczynajac tu prace 3 lata temu by艂o ca艂kiem inaczej, kadra sie trzymala, ka偶dy szanowa艂 swoj膮 prac臋 a teraz? wszyscy sie pozwalniali bo maj膮 do艣膰 nacisku, ja tez ju偶 szukam czego艣 innego. wiadomo w dzisiejszych czasach wszedzie cisn膮 z planami ale tu to ju偶 przesada, tylko ciagle jakie艣 piramidki rysuj膮 kto ile sprzeda艂 i czemu Ty jestes tak nisko... beznadzieja ale kto chce niech pr贸buje, tu znajdzie napewno du偶e wyzwanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutrrr
a ja tam bardzo bym chcia艂 go getinu, 艣mieszy mnie jak ktos pisze teksty stylu: wszyscy si臋 zwalniaj膮, wszyscy szukaj膮 nowej pracy ,wszyscy chc膮 si臋 zwolni膰, wszyscy narzekaj膮, ja pierdziele a jako艣 zaden bank nie pad艂 bo wszyscy si臋 zwolnili, a jak jest przyj臋cie to 100 osob na miesjce ja pierdole jak ci tak zle ze masz plany piramidki to pierdolnij robot臋 z dnia na dzie艅 i masz luz a nie pirdolisz ze tak wszystkim zle, po za tym getin to chyba najdro偶szy bank... 20.000 kredyt na 48 miesi臋cy do sp艂aty 39,400 masakra, dostac tam kredyt to formalno艣c, wi臋c niepierdziel ze tak ci臋zko ci plany wyrobi膰 chba ze ludzie sie ogarneli i nie b臋d膮 p艂aci膰 na marmury kr臋taczy w getinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prestige
Witam wszystkich, mam takie pytanie, z uwagi na to 偶e dosta艂em prace w w GB i chcia艂bym si臋 dowiedzie膰 co艣 wi臋cej o tej pracy... Mam do艣wiadczenie w Bankowo艣ci i wiem jak wygl膮da tzw "sprzeda偶" i pozyskiwanie klienta i wiem jak to wygl膮da w bankach je偶eli chodzi o nacisk... Bardziej mi chodzi tu o kwestie tzw premii czy tez prowizji... jak to naprawd臋 w praktyce wygl膮da, jakiego rz臋du to s膮, lub mog膮 by膰 pieni膮dze... interesuje mnie r贸wnie偶 kwestia szkole艅... jak one wygl膮daj膮 i przebiegaj膮 mniej wi臋cej, chodzi mi tu g艂ownie o stron臋 techniczn膮, czy od pon do pt, ile godzin dziennie, czy s膮 jakie艣 egzaminy, czy ubi贸r musi by膰 bardzo oficjalny czy to kwestia dowolna... no i jakby kto艣 m贸g艂 poda膰 jakie艣 jeszcze inne ciekawostki to bym by艂 bardzo wdzi臋czny... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂y pracownik GH
Witam, jako by艂y ju偶 na szcz臋艣cie pracownik GB opowiem Wam co nie co jak to na prawd臋 wygl膮da. Zaczynaj膮c od zarobk贸w, bo to Was pewnie najbardziej interesuje to podstawy s膮 marne, ale s膮 one tylko po to, 偶eby nikt si臋 nie czepia艂 - zarabia si臋 premiami i tu faktycznie mo偶na zarabia膰 kwoty rz臋du 15000 PLN - to nie 偶art, jak sprzedajesz zajebi艣cie b臋dziesz tyle zarabia膰. Praca jest bardzo stresuj膮ca , gdy偶 czego ka偶dy mo偶e nie wiedzie膰, dobre czasy si臋 ju偶 sko艅czy艂y dla tego banku. Produkty inwestycyjne - Pareto Lucro Fabryka Zysk贸w itd - kt贸re 1 -2 lata temu sz艂y na pniu nie zarobi艂y kompletnie nic - wielkie 0.A to produkty inwestycyjne si臋 w tym banku sprzedaje i za nie ma si臋 g艂ownie kas臋. odesz艂a masa klient贸w z grubym portfelem, reszta posk艂ada艂a pozwy zbiorowe na Getin, walcz膮 z nimi i za nic w 艣wiecie nie chc膮 zak艂ada膰 znowu takich produkt贸w. Poczytajcie na stronie, jakie produkty b臋dziecie musieli sprzedawa膰 i powiem wprost - je艣li nie ok艂amiecie klienta, nie naci膮gniecie go - nie sprzedacie tego produktu nikomu. M贸wi臋 to bo sam to robi艂em niestety. Gdy zobaczy艂em, co si臋 zaczyna dzia膰 i 偶e nie sprzedam nic uczciwie - odszed艂em. Nie chc臋 nikomu m贸wi膰, co ma robi膰, bo to nie moja rola. Pracuj臋 teraz w innym banku bez nacisku na inwestycje i mog臋 uczciwie wykonywa膰 swoj膮 prac臋 ( zarabiam du偶o mniej ), ale nie boj臋 si臋, 偶e klienci napisz膮 na mnie skargi co si臋 dzieje w GB. Praca by艂a bardzo stresuj膮ca, bo nikt nie wyobra偶a艂 sobie sytuacji, 偶e plany nie s膮 zrobione - nie ma takiej opcji. Codziennie macie na mailu z 10 nerwowych wypowiedzi dyrektor贸w, 偶e nie ma sprzeda偶y, na 艣l膮sku dosz艂o do tego, 偶e si臋 je藕dzi艂o do dyrektora na rozmowy o 偶yciu bez zrobienia planu - nie oszukujmy si臋, dobre czasy GB si臋 sko艅czy艂y - takie jest moje zdanie. Kto艣 mi mo偶e zarzuci膰, 偶e marudz臋, bo w bankach jest jak jest i trzeba sprzedawa膰 - tak , to prawda, ale mo偶na to robi膰 uczciwie, a nie wciska膰 ludziom produkty, kt贸re nigdy nie zarobi膮. To smutna prawda o pracy w Getinie, mimo tego, 偶e to najlepiej p艂ac膮cy bank w Polsce. Ale i z najwy偶szymi planami. Niech ka偶dy sam si臋 zastanowi, czy chce zarabia膰 pieni膮dze w taki spos贸b - to ju偶 ka偶dego decyzja, na koniec powiem tylko jedno - je艣li kto艣 my艣li, 偶e p贸jdzie i zarobi lekk膮 r臋k膮 10000 PLN miesi臋cznie to si臋 szybko zdziwi. Ale 偶ycz臋 Wam powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 By艂y.. szcz臋艣liwy pracownik :)
Witam zgadzam si臋 w 100% z moim kolegom :) praca w GB katorga... ci艣nienie na sprzeda偶 za wszelk膮 cen臋 i jak napisa艂 kolega g艂贸wnie oparta na k艂amstwie i oszustwie klienta.Pracownicy nie traktowani s膮 jak ludzie a jak cyfry w tabelkach sprzeda偶y !!!!!! Praca dla ludzi bez sumienia i zdecydowanie dla chc膮cych dorobi膰 si臋 na cudzym nieszcz臋艣ciu. Znam kilku ex-pracownik贸w kt贸rym klienci wytoczyli post臋powania....skarg to chleb powszedni...wi臋c co mo偶na powiedzie膰 o takim banku... DNO... patrze膰 tylko jak to wszystko rypnie !!!!!!! I oczywi艣cie praca po 10 h !!! to taki standard :) obdzwonki baz po godzinach pracy, roznoszenie ulotek, szukanie po艣rednik贸w ... o to praca w GNB!!!!!!!!!!!! zero 偶ycia prywatnego, stres to wszystko co da Ci ta praca!!!!!!!!!!!! Ja szczerze odradzam!!!!!!!!! pracowa艂am w tym szambie dwa lata i nigdy wi臋cej!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o艣 powy偶ej
ja nie rozumiem wpisu powy偶ej jaka katorga przecie偶 praca w sprzeda偶y polega na sprzeda偶y. na aktywnej sprzeda偶y. Ulotki, plakaty, telefony telemarketig, poczta pantoflowa. Jaka to katorga. Je艣li chcesz sprzedawa膰, ot tak bez wysi艂ku kreatywno艣ci zaanga偶owania i膰 do mc donald pracowa膰 tam sami do ciebie ludzie przyjd膮. Przecie偶 getinowcy maj膮 najlepiej bo getin rodaje kredyty na prawo i na lewo, minimalny doch贸d a 15-20 ty艣 to formalno艣c dosta膰 pomijam fakt 偶e koszty ca艂kowite gorzej jak w providencie... Kredyt 20.000 na 5 lat sp艂acasz prawie 40ty艣. Jeszcze jedno oszu艣cie powy偶ej 偶aden klient nie wytoczy post臋powania pracownikowi plac贸wki. Musi pozwa膰 bank, pozostaje jeszcze arbiter i KNF post臋powanie cywilne to ostateczno艣c, haha u艣mia艂em si臋 post臋powanie pracowanikowi hahah wi臋kszej bujdy wymysle膰 nie mo偶臋sz. przaecie偶 pracowanik to tylko pracowanik a klient zawiera umowe z bankiem a nie pracownikiem no ale z tak膮 intelogencj膮nie dziwie si臋 z ecie z getin wyjebali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CAIAKS
Pozwol臋 sobie przybli偶y膰 jak wygl膮da "praca" w tym banku w Centrum Akceptacji i Administracji Kredyt贸w Samochodowych w Jastrz臋biu-Zdroju. Umowa-zlecenie 1480z艂 brutto. Teoretycznie po 8godzin ale nierzadko trzeba zostawa膰 na 9 lub d艂u偶ej. Cz臋sto przydzielaj膮 jakie艣 艣mieszne mi臋dzyzmiany w godzinach 9-18 w贸wczas ca艂y dzie艅 masz praktycznie z g艂owy. Nie wspominaj膮c ju偶 o tym , 偶e na owej umowie nie przys艂uguje urlop ani zwolnienie lekarskie (wszystko jest jako urlop bezp艂atny). W przypadku zwolnienia lekarskiego nie maj膮 nic do gadania - przynosisz L4 i jeste艣 na bezp艂atnym, w przypadku za艣 urlopu (bezp艂atnego) mo偶esz go dosta膰 pare dni tylko wtedy, gdy kierownictwo wyrazi na to zgod臋. Poniewa偶 z Centrum zwalnia si臋 coraz wi臋cej ludzi, ch臋tnych nie ma (opinia idzie w 艣wiat), w贸wczas maj膮 wym贸wk臋, 偶e kazdy urlop zaburzy plan pracy danego zespo艂u i ka偶膮 Ci nagle zmieni膰 np. tydzie艅 wakacyjny. A i tak co chwil臋 wzywaj膮 ludzi i "ochrzan" za b艂臋dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do -艂o艣 powy偶ej-
To Ty za madry nie jestes. Jak mozesz wypowiadac sie na temat o ktorym nie masz pojecia?Ska mozesz wiedziec jak to jest byc pracownikiem w Getinie skoro sam nim nie byles?A moze byles/jestes i ta mafia kaze Ci pisac te bzdury?Bo jesli nie to jestes nienormalny. Ja tez jestem na szczescie byla pracownica Getinu - nie zycze nikomu takiego pracodawcy. NIKOMU. Tyle na ten temat. Bywaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JustM
A jest tu mo偶e kto艣, kto wyja艣ni ilo艣膰 og艂osze艅 o prac臋 widniej膮cych na stronach GB- dotyczy windykacji terenowej. Z tego co mi wiadomo to wakaty s膮 obsadzone a oferty pracy skierowane s膮 na ca艂膮 Polsk臋... Kto艣 mo偶e pracuje w Windykacji i m贸g艂by si臋 podzieli膰 opini膮 na temat atmosfery jaka panuje w danym dziale/departamencie. Jakich pieni臋dzy mo偶na si臋 spodziewa膰, jakie plany miesi臋czne, jakie autka itp?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pracuj臋 w GNB
Ludzie, praca w banku (jakimkolwiek) jest zawsze taka sama. Jako pracownik musisz si臋 bankowi op艂aca膰, co oznacza wykonanie planu - w kolejno艣ci- TY, potem twoja plac贸wka - potem region - potem makroregion - potem ca艂a polska. Musi si臋 spi膮膰 cholerny pliczek z dochodowo艣ci膮. Dzia艂 sprzeda偶y walczy tylko i wy艂膮cznie o to, aby zapewni膰 dochodowo艣膰. Praca w banku to jest walka, zawsze walka o ka偶dy grosz klienta. Pl艂aci Wam firma, kt贸ra Was zatrudnia, wi臋c r贸b to co chc膮 albo w niej nie pracuj. Je艣li nie umiesz, nie dajesz rady to chociaz nie ubli偶aj ludziom odnajduj膮cym sie w tym i potrafi膮cym to robi膰. Firma nie p艂aci za to, 偶e chcesz robi膰 to co ludzie chc膮. W durnym markecie - pracownik ma napisane, aby nie zapomnia艂 z艂o偶y膰 klientowi 偶ycze艅 z okazji 艣wiat. To te偶 jest presja? 偶e pracodawca 偶yczy sobie, 偶eby艣 robi艂 to, czego on chce od ciebie? Jak sobie wyobra偶acie sytuacje, w kt贸rej robicie w pracy wszystko tylko tak jak wy chcecie, nie wa偶ne, czy firmie si臋 op艂aca? no c贸偶 firma mo偶e si臋 w tym cholernym momencie zwija膰 bo nie generuje zysku!! Ty i Ty sprzedawco jeste艣 po to, aby ten zysk wygenerowa膰, nie zbawiac cholerny 艣wiat - od tego jest n=inna firma - ko艣ci贸艂. CZy ktos kogokolwiek z Was zmusi艂 do pracy w banku? Nie jestes kurde niewolnikiem, mo偶esz zawsze i艣c pracowa膰 gdzie艣 indziej - ale zaraz? Czy wydawa艂o Ci si臋, ze jest tak fajnie i 艂atwo? siedzi pinda jedna z drug膮 i klika na komputerze? Bardzo prosze troche szacunku je艣li nie dla siebie samych to dla innych ludzi, kt贸rzy chc膮 tej pracy, potrzebuj膮 pieni臋dzy i robi膮 to bo musz膮, lubi膮, odnajduj膮 sie w tym. ni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kandydatka:)
Witam, ubiegam si臋 o prac臋 w GB w 呕orach, bardzo prosz臋 o info jakie obowi膮zki na opiekun klienta, jakie ma plany do wykonania i co najwa偶niejsze, ile za rabiaj膮 w tej plac贸wce. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 super anty
do pracuj臋 w GNB - kto Ci tak m贸zg spra艂? Twoja wypowied藕 jest zupe艂nie od czapy! Ludzie chc膮 normalnie 偶y膰, nie mo偶esz tego poj膮膰? Pindy klikaj膮 na komputerze? A co? Liczyd艂a maj膮 sobie postawi膰 do jasnej cholery? Nie rozumiesz, 偶e nikt, ale to nikt, niezale偶nie od tego czy siedzi w markecie na kasie, czy na menad偶erskim sto艂ku nie urodzi艂 si臋 dla firmy? Ludzie maj膮 domy, rodziny, dzieci i maj膮 w dupsku twoje plany sprzeda偶owe i generowanie zysku, sprzedaj膮c g贸wno w kolorowym papierku. Znasz takie poj臋cie jak uczciwo艣膰? To do艣膰 skomplikowane, poczytaj, spr贸buj. Rozwi艅 swoje horyzonty, przeczytaj ksi膮偶k臋, mo偶e zrozumiesz, 偶e nie samym zyskiem 偶yje cz艂owiek...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JaAGNAT GETIN
Witam. W styczniu zaczynam prac臋 w Getin Banku wyje偶d偶am te偶 na szkolenie od 23 stycznia do 10 lutego br do Wroc艂awia. Jestem z Sosnowca. Czy kto艣 z Was tez wybiera si臋 na szkolenie? . Prosz臋 o kontakt? Mo偶e kto艣 z Was ju偶 by艂 na takim, szkoleniu. Jak ono wygl膮da? Czy trudno zda膰 egzamin? Jak wygl膮da sprawa kwaterunku i wy偶ywienia.Samemu trzeba ponie艣膰 koszty? M贸j mail to dabble@interia.pl Prosz臋 o kontakt osoby kt贸re co艣 wiedz膮 na ten temat

Udost臋pnij ten post