Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzonycenzura

Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2

Polecane posty

Tygrysek my Ciebie też :D ❤️ To jest ostrzeżenie dla nich ;) że jak sporadycznych tak się czepiamy, to dla nich wojna :) Blixa ;) a u Ciebie jak z paleniem? Akara.. a Ty chyba nie? przyznaj no się? ;)

Majorek > :P:P:P:P oj biedny palacze... nieeeee Akara, papierosow nie pali..... :D Qrcze, ide z psem, bo mi sie juz od dluszego czasu z oczekiwaniem wpatruej w oczy... wole nie miec mokrej plamy na wykladzinie :P

no mam nadzieje ze uda mi sie nie palic...ale nie pale!!!!tak tylko czasami.....sama nie wiem dlaczego...wstydze sie tego...ciesze sie ze moj Wymarzony nie pali.....wiec ja nawet popalc sobie nie bede.....:) palaczom i parowkowym skrytozercom mowimy stanowcze nie!!!!!:P moj psuniek wlasnei kota probowal zabkami pomacac....ale mu sie nie udalo..dostal w nos pazurkami i teraz lezy w kacie wstydzac sie okrutnie...taka z niego kochana ciapa jest:)

Tiger tak myślałam, bo ona taka zdrowożyciowa :) idź idź.. moja raz na bezczela.. odpała się u mnie w pokoju.. :) za karę.. że z nią nie wyszłam na czas ;) Blixa o sorki :) Ciebie już zmaglowałysmy w tym temacie ;) ;) ząbkami mówisz.. ;) :)) słoodkie zwierzątka są :D

Ze co majorek? Ja zdrowozyciowa? Buhahahaha, dobre :D. Chcialabym, wierz mi, ale namietnosc do czekolady i frytek jest jednak silniejsza ;). blixa, tak dlugo wiercilam mu dziure w brzuchu (uzywajac roznych argumentow, poczwaszy od zagrozenia zdrowia, poprzez nieprzyjemny zapach, skonczywszy na tym, ze i mnie to szkodzi, bo musze to wdychac) az w koncu sam przyznal, ze bycie niewolnikiem nalogu jest zalosne i wzial sie za siebie. Nie pali od poltora miesiaca, trzymajcie kciuki!

oooo i miske przyniosl.....glodny jest.....panicz kurczeciny zada!!!! a karme to kto raczy zjesc??...choroba....bede tak okrutnie za nim na tych przekletych studiach tesknic.....z mama pogadam a do Kubka sie chyba tylko telepatycznie przytuleee:(

Akara gratulacje :) :) dobra jesteś ;) oo akurat zły przykład - czekolada jest zdrowa (w rozsądnych ilościach), bo ma magnez i inne takie i poprawia samopoczucie i coś tam :P noo frytki.. ale jak ich nie jesz codziennie a np. raz na miesiąc.. no.. tydzień.. to ok :D :P Blixa haha moja jak widzi, że nic nie dostanie to się za karmę bierze :) już się przyzwyczaiła.. i rytuałem jest wręcz, że o 1,2 w nocy ;) \"chrupie\" to to pod moim krzesełkiem :D

🖐️ Wszystkim :D A\'propos palenia - ja tez nie pale :D:D:D

Akara - gratulacje wielkie i trzymam kciuki za Twojego Aniola - pozdrow Go :) no i pobudka - pora wstać za oknem slonca nie ma ale czas usmiech dac tym, ktorzy go potrzebuja :P (taki mini powrot do przebudzanek przedwakacyjnych :D)

Gratuluje tym co rzucili palenie. Bo co innego jest rzucic jak się chce a co innego jak sie musi. Gdybym nie musiał to pewnie paliłbym do końca swojego bezsensownego życia. A ponieważ rzuciłem bo musiałem, to nie będę palił do końca bezsensownego życia. Miłego dnia.

o tak pyszne sa frytki w Amsterdamie!!! a jakie sosy :D I lody tez maja super dobre, ale lody sa zdrowe, bo maja bialko :D Amok -> a Ty znow nos na kwinte?? oj nie ladnie, usmiechnij sie 🌻 Blixa -> to palisz jak ja :D Kachni -> tjaaaaak.... Majorek -> moj tez potrafi w srodku nocy sucha karme chrupac :P Mala -> 🖐️ dzien dobry 🌻 :D

heej:) wlasnei wrocilam z zakupow..owocnych:)..hehehjak sie mama dowie to bedzie nieciekawie:).... Amok..:) Tygrysek...:)...ja nie chce palic!!!!ale co zrobie ze lubie sobie czasem przy piwku zafajczyc??...ehh mam nadzieje ze dam rade:) hehe scielam sobie wczoraj w nocy wloski...tak troche krotko...moze nie sa szalowe ale ja jestem zadowolona.....no i juz dzisiaj 2 komplementy dostalam:)...hehe...takie cos porafi porawic nastroj:)

Amok usmiechnij sie zycie jest piekne, poszperaj troche a sie przekonasz, a sens? niech sie o niego inni martwia :) Tygrysek ja tez czasami popalam, jest to niesamowita przygoda. To dziala na nasz oczyszczajaco, jedynie niepalacy nie moga tego zrozumiec, np. akara O), nie dosc ze sama nie pali, to jeszcze aniola przesladuje, biedny czlowiek.:) Trzymajcie sie pedzla. 🖐️

Blixa -> a ja wlasnie lubei od czasu, do czasu pod pifko zapalic :) Tez wrocilam z zakupow, produkty na salatke z tunczyka, feta i oliwek nabylam :D Blazen -> to sie rozumiemy :D Ja powiedzialam, ze Akara papierosow nie pali, a nie, ze wcale nie pali :P:P:P:P:P :D

Witam :) Wzięłam się za reanimację drukarki.. bo kurna przecież po to była kupiona, żebym sobie magisterkę wydrukowała.. a tu.. lipa.. ledwo brat lic. wydrukowała.. :( a teraz zdechła jest, a dokładniej czarny kartridż :0 :( Może wiecie co z nią zrobić? I zdaje się, że na niepotrzebnej czynności (zdjęciu góry z kartridża) złamałam sobie paznokieć 😭 (cały to co się obcina).. grr i musze wszystkie obciąć.. i zmyć lakier.. przez tydzień nic przecież nie odrośnie albo minimalnie.. i jak to będzie wyglądać.. łeee.. jak u małej dziewczynki (na to wesele).. Wkurzyłam się... Mała u mnie właśnie bardzo ciemne wielkie chmursko się przetoczyło a teraz pada.. i jest już jaśniej :) Amok ;) ;) ;) Tygrysek oo lody.. mniam.. hmm ochotę chyba mam ;) Zwariowane te nasze pieski :D Noo nie czyli jednak.. tak mi cos chodziło, że chyba popala.. Blixa a pochwal się tymi zakupami :D A ja zauważyłam, że moje włosy już dawno łopatki minęły.. taakie długie już są ;) Błazen przygoda ;) oczyszczająco ???! haha ale ściema :P Wstydźcie się... ! ;) ;) ;)

majorek ha ha, dlaczego mamy z tygryskiem sie wstydzic? przeciez to nie mysmy zlamali paznokiec niepotrzebnie wyjmujac kartridz i to nie my bedziemy wygladac jak mala dziewczynka, oj majorek to mi wyglada na rozdwojenie jazni :D

Blazen -> :D :D :D :D Majorek -> :D hyhyhyhyhyhy jak madrze Blazen mowi ;) :P Co zrobic z drukarka?? hmm wyrzucic?? moja tez taki los chyba czeka ...

Błazen :P :P no mówię Ci tragedia.. ;) :) a ile się nakombinuję, żeby tą pracę wydrukować.. :0 Tygrys oj jak mam kupować drugiego lexmarka.. to chyba już lepiej nowy kartridż .. ale i tak nie mam kasy :)

Tygrys - co tjaaa, co tjaaaa? Nie pale i juz :classic_cool: A pod piwko to inna sprawa. Kiedys palilam co 2 godziny. Teraz co 2 miesiace. Okazyjnie :P

pogoda sugeruje początek jesieni a moje zmeczenie sugeruje ciezki koniec przynajmniej semestru wyszlam dzisiaj do pracy o 7.10 wrocilam o 18.00 pracowalam prawie bez przerwy od 8.00 do 17.00 znaczy sie - wyrobilam polowe mego tygodniowego etatu :P jutro bede siedziala w szkole od 7.05 do okolo 18.00 znaczy sie - juz nadliczbowki czyli w czwartek i piatek nie powinnam isc do pracy :D kocham swoja robote, ale ... jestem zmeczona no dobra - koniec uzalania sie mam nadzieje, ze jutro nie bedzie padac a poza tym mam zebranie z rodzicami i musze \'jakos wygladac\' ;) no to papatki musze jeszcze wyslac kilka maili...

Czesc wszystkim :). Aniol ma dzis koncert, zaraz sie zabieram za siebie (makijaz itd), bo bede dzis wystepowac w roli specjalistki od sprzedazy bezposredniej, buhahahah (czyt. bede probowac wcisnac ludziom plyty i koszulki Juliet\'s Ghost). Kachni, najmilsza, to dobrze, ze nie palisz, bo inaczej i Tobie musialabym kiedys zaczac wiercic dziure w brzuchu :D :D :D (to tak a propos wczorajszej nocnej rozmowy ;) ).

Gdziee jeeeest mooooooja bazooooooooooooooka ???!!! Zaraz komuś strzelę między oczy zeby i co tam jeszcze... Jestem w bojowym nastroju już.. Oprócz tego drukarka nadal nie drukuje na czarno.. udało mi się tylko żółty kolor wskrzesić :) Kachni ;):) Mała noo nieźle.. hmm i masz chociaż te dni wolne ? :) :) Trzym się na wywiadówce ;) Akara no no na pewno Ci się uda :D wystarczy, że roztoczysz swój urok osobisty :D Bawcie się dobrze :)

Akara -> z Twoim urokiem, to sie plytki i koszulki skoncza, wszyscy beda kupowac :D Kachni -> oki....... :P Majorek -> zolta magisterka bylaby ciekawym pomyslem :D Mala -> 🌻 wyspij sie, nabierz sie :)

oczywiscie, ze nie mam wolnego wlasnie sie wykapalam, ale nie chce mi sie spac w dodatku za oknem wieje i leje :( a ja sobie siedze w moim slicznym domku i pije .... cos w rodzaju sliwowicy przywiezionej z Litwy :D mam nadzieje, ze jutro wstane :D aha - oczywiscie robota kocha glupiego :D - zadzwonilam do mojej metodyczki i ... zostalam szefem jednego z podzespolow matematycznych :D super :D :D :D ;) ;) ;) jestem nienormalna :D