znowja 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Dobra,dobra wiem,ale musze przyznac,ze łatwo bylo mi mówić o cwiczeniu jak wstawałam o 11 i cały dzień w piżamce,a teraz jak wstaje o 6 i do szkoły to masakra,ale dobra dzisiaj pocwicze 20 minut przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zle doswiadczona 0 Napisano Styczeń 30, 2008 dziewczyny wlaczac ulubiona muzyke i sie troche \'pobujac\' a jak nie to na spacerek szybkim krokiiem pol godzinki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola455 0 Napisano Styczeń 30, 2008 znowja- nie tak strasznie duzo zjadlas, ale nie wracaj do starych nawykow.. no no! :) Pamietaj jaki masz cel:) Juz schudlas tyle i schudniesz jeszcze wiecej ! nie poddajemy sie co to to nie;D Swietnie sobie radzisz i dasz rade dalej!:-D zle doswiadczona- Ja juz tez nareszcie dojrzalam do odchudzania sie \"z glowa\" :) ... bo tyle razy probowalam ale zazwyczaj to byla \"dieta glupota\" lub diety cud:-P Dziewczyny - to musze przyznac- Swietnie sobie radzicie!:) :) Oby tak dalej!;> Witamy Hilary i Lovestoned -napisz cos wiecej o sobie;] :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola455 0 Napisano Styczeń 30, 2008 haha ide sie troche pobujac :-D Ćwiczmy ćwiczmy dziewczyny!:)) raz raz!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 30, 2008 miałam 30 minotowy spacer z psami,ale w wolnym tempie,teraz mój serialik leci,ale jescze pocwicze nie nie bede odkładac na później ide cwiczyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 30, 2008 własnie skakałam 23 minuty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilary. Napisano Styczeń 30, 2008 nie wiem co mam Ci napisac :) napisz co chcialabys wiedziec :) znowja :) swietnie ! oby tak dalej ! ja jestem taka zmeczona ;] ojeje tyle sie nachodzilam dzisiaj, ze szok heh ;D busss dziewczynki ;* damy rade ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilary. Napisano Styczeń 30, 2008 Jesli chodzi o wiek to mam 17 lat :) waze 63 albo 62 kg i chcialabym schudnąć do 55 to jest moje marzenie :) ostatnio przytylam i chce teraz schudnac, ale juz na trwale :) zakodowac w sobie zdrowe nawyki zywieniowe i zyc bez zadnych diet :) uda sie ! ;D jestem o tym przekonana :) bo inaczej byc nie moze co nie dziewczynki ;) a mam 163 wzrostu lub 164 heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Hilary gratuluje masz zdrowe ambicje:) 55 kg przy 163cm to bardzo mądre:) i życze aby Ci wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilary. Napisano Styczeń 30, 2008 znow ja :) na pewno wyjdzie nie ma innej opcji ! ;D nam wszytskim sie uda :) ) ) zobaczysz ;D kiedys sie powymieniamy fotkami ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilary. Napisano Styczeń 30, 2008 znowja : ile masz lat? moze kiedys popiszemy na gg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zle doswiadczona 0 Napisano Styczeń 30, 2008 znowja- zobacz ile Ci tego ruchu dzis niechcacy wyszlo ;) i o to chodzi, zeby nie robic czegos z przymusu, meczac sie strasznie, ale z przyjemnoscia Hilary- witaj, mysle, ze zrzucenie tych kilku kg nie sprawi Ci klopotow i bedziesz sie cieszyc piekna sylwetka :D trzymam kciuki nie ogladam dokladnie w lustrze i nie waze, az do walentynek, tak postanowilam. Inaczej wpadne w obled koniecznosci szybszego chudniecia i zacznie sie moje bledne kolo, a tego nie chce!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spinka1333 0 Napisano Styczeń 30, 2008 zle doswiadczona : bardzo dobry pomysł!! jakbysmy sie tak codziennie wazyly i dokladnie ogladaly to pewnie zaraz zrezygnowalybysmy z diety z powodu marnych efektów... chyba tez tak zrobie...chowam wage:D:D hilary : o widze ze mamy tyle samo latek.... te kilka kilo szybko zrzucisz!! zobaczysz:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilary. Napisano Styczeń 30, 2008 Spineczko i Zle Doswiadczona :) razem tego osiagniemy ! ;D dobra tez w to wchodze ! ;D zwaze sie dopiero na walentynki ;D ale bedzie zajebombka ;D jak mysliccie ile shcudne do tego czasu? damy rade laski ;] a na walenynki bedziemy tak promieniowac jak nigdy jak postajemy na wagi ;D tylko oczka beda sie swiecic ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hilary. Napisano Styczeń 30, 2008 a ja tak mam, ze jak zobacze, ze schudlam i spodnie za luzne to juz sobie odpuszczam i tak pozniej tyje.. oj nie tym razem! teraz mam cel ! 55 kg ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola455 0 Napisano Styczeń 30, 2008 No dziewczyny pewnie ze uda nam sie razem!:)) Hilary bardzo madrze podchodzic do diety tak trzymaj!:) Napewno uda ci sie zrzucic te kg:-D Jak nam wsztskim!:-) Jestem z wami. Wazymy sie dopiero 14lutego ,Chowamy wagi dziewczyny:)! Jak rzadko sie wazysz nie myslisz obsesyjnie o wazeniu sie co 5 min aby sprawdzic czy cos ci ubylo moze:-P no i nie ma tego zalamania po staniaciu na wadze ze nic nie ruszylo. no i najwazniejsze- mila niespodzianka i szok utratą tylu kg!:) i motywacja na następny miesiac.;] .. Ojj ale jestem głodna :( ide napic sie herbatki .. zmniejszy mi chociaz troche apetyt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spinka1333 0 Napisano Styczeń 31, 2008 omg...mama kupiła pączki:/:/:/ musze chyba wybyć z domku na jakis spacerek dopóki ich nie zjedzą bo przed chwila o malo co, a zjadlabym jednego:/:/ oszsz pomocy:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znówja Napisano Styczeń 31, 2008 http://www.paczekdlaciebie.pl/Dziab/811913 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spinka1333 0 Napisano Styczeń 31, 2008 znów ja: dziękuję za pączka:D:D taki apetyczny a zero kcal:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveStoned 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Hej laski:) Mam 17 lat , no nie długo 18 :P Warze 62/63 kg i mam 164 wzrostu. dążę do wagi 54 kg i narazie jakoś mi idzie ;) liczę że z wami dam na pewno rade! Dzisiaj jestem tak zabiegana , że nawet nie zjadłam jeszcze nic pożadnego poza activią. Musiałam wysprzątać cały domek , no i oczywiscie poćwiczyc :) Dzisiaj czeka mnie jeszcze rowerek. Zaraz zmykam na spacer i do sklepu po skakankę , słyszałam ze naprawdę może zdziałać cuda :P Pozdrawiam :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a mi szkoda kasy na skakankę to skacze na wyimaginowanej. A ja dzisiaj nawet dobrze ,bo sie nie przejadam i nie zażeram,a wczoraj dostałam od kolezanki czekolade i zjadłam 2 kawałki a reszte no cóz wyrzucilam,aby nie kusiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola455 0 Napisano Styczeń 31, 2008 hehe..Dzisiaj gdzie nie poszlam tam paczki jak na zlosc:-P..ale sie nie dalam haha..:-D i nie dam (bo jeszcze jest pare w lodowce:( ..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spinka1333 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Ja tez sie nie dałam...Nie zjadłam ani jednego!! heh normalnie jestem z siebie dumna:D:D no ja tez skacze na skakance:D:D ale po kilku minutach mam dość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Ja robie tak: skacze 100 razy ,tańcze wygibasy rózne i po 6 minutach znowu 100 razy skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spinka1333 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a macie jakas ulubiona muzyke do ktorej tanczycie..jakies fajne szybkie piosenki?? mozecie podac tytuly:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 31, 2008 do rihany fajnie, ogólnie strasznie duzo tego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hilary. 0 Napisano Styczeń 31, 2008 crazy loop = ma ma maaaaa muaha ;D to jest dobre ;D wyproboj 8) trzymamy forme laski ;D bedzie dobrze ;D ja dzisiaj chyba z 5 km przebiegłam : ) a i jutro tez tyle przebiegne 8) ;D ale mam do nauki tyle, ze szok w trampkach xD ale dam rade ;D jak ja pomysle, ze za tydzien nie bedzie takiej pupy brzusszka i boczkow to ojeje hehehe ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hilary. 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a ja wagi w domu nie mam i cale szczescie !!! hehe ;) pojde do pielegniarki w szkole sie zwazyc 13 dzien przed walentynkami ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znowja 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a ja nei wytrzymam do walentynek i zwaze sie juz w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spinka1333 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a ja myśle że wytrzymam do 14 chociaż nie powiem kusi troche żeby na te wagę stanąć:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach