Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 kilowa

100 kg! masakra. Szukam motywacji. Chętnych do walki o lepsze jutro...

Polecane posty

Gość wioluszka1
OBRZARSTWO JEST NALOGIEM TAK JAK ALKOHOLIZM - TYLKO ALKOHOLIKOM KTORZY Z TEGO WYSZLI JEST LZEJ BO NIE SPOTYKAJA ALKOHOLU NA KAZDYM KROKU -- A MY PRZECIEZ JESC MUSIMY

10o kilowa śniadanie musisz zjeść! Zjedz sobie na przykład kanapke z kiełbaskąi jakiś dodatek, papryka marynowana, grzybki, ogórek ( do wyboru) , albo jajecznica na mleku, albo albo jajko gotowane :) Ogólni epo jajku się spala tłuszczyk

Ja już po sniadanku: zjadłam sobie jajecznice na mleku z pomiodorem + zielona herbata:)

a wogóle stosując jakąkolwiek dietę, trzeba zmienić swoje myslenie. Musimy uwierzyć, że schudniemy i powtarzać sobie codziennie, że z kazdym dniem jesteśmy szcuplejsze. Ja zaczynając juzdietę , już następnego dnia "widziałam jak chudnę", chociażjeszcez nic mi nie ubyło... a z biegeiem czasu coraz przyjemniej się w lustro patrzy :)

JEDZ JEDZ, śniadanie jest bardzo ważne: proponuję jogurt i mała kanapeczkę z razowca. mam swojego sprawdzonego lekarza, jeszcze po klinikach się nie leczę ale chyba zacznę o tym myśleć. jak na razie to chcę schudnąć, odstawiłam wszystkie leki (oczywiście po uzgodnieniu z lekarzem) i mam zamiar stracić chociaż 15-20 kg zanim znów zacznę się starać. chociaż po tym co przeszłam to odechciało mi się dzieci- raczej bycia w ciąży.

dziewczyny a wam jak idzie???? są już jakieś efekty????? pochwalcie się!!!!!!

wcale się nie dziwię, że się odechciało.... moja koleżanka ostatnio poroniła...już 3 raz.... i lekarze jej mówią, że tak może być ciągle, bo coś tam jest nie tak.....a jednak starają się o bobaska bo bardzo bardzo chcą....

MI od rozpoczecia diety od 14.01. pseudonim......wiek..........było.........jest........wz rost m_1982.........26.............92...........88..........1 64

napewno zmniejszył mi sie żołądek i zmniejszyły sięte wałeczki na plecach :)

pseudonim......wiek..........było.........jest........wzrost.....data roz odch m_1982.........26.............92...........88..........1 64.........14.01.2008 zaba25..........26............90............90...........165........30.01.2008

Gość wioluszka1
zaba 25 nie zalamoj sie tylko walcz jak juz bedziesz miala dzudziusia to zobaszysz zapomnisz o wszystkim ma blizniaki i zreszta uwazam ze mojee dzieci sa najwspanialsze na swiecie[[[ pewnie pomyslisz czemu blizniaki nie- nieleczylam sie mamy duzo blizniakow w rodzinie pozdrawiam

zaba25 dlaczego rozpoczynasz dopiero od 30.01`? nie ma c odkladac zacznij od dzis :0

dodałam jeszcze datę rozpoczęcia, to daje też jakiś obraz. ja pierwsze co to zawsze czułam spodek apetytu, ale tak raz w tygodniu pozwalałam sobie na jakąś nagrodę np: piwo lub ciastko czy chamburgera. jak sobie wszystkiego odmawiałam to wcześniej czy później się na to rzuciłam, a wtedy nie kończyło się na kawałeczku :(

Gość wioluszka1
tez mialam w ciazy troche problemow ale zapomina sie o tym

Gość wioluszka1
mam trzech synow isie ciesze

a to dziś to nie jest 30,01. tak mi pisze na komórce i w kalendarzu.

moja julia urodzila si e w 3 roku po slubie, a chcilam juz dziecko w 1 roku. jak juz sobie odpuscilam i o tym przestalam myslec ,to gfdy poszlam do lekarza okazałao się ze bylam juz w 9 tyg

no tak, jak caly xzas w domku siedze to juz mi sie fika wszystko :P

wszystko fajnie tylko ja nie mam problemów z zajściem w ciążę tylko z jej donoszeniem. jestem 3,5 roku po ślubie i od samego początku się staramy. dwa razy się udało zaciążyć, ale i tak ciążę straciłam. ostatnio poroniłam przed świętami, 6,12 dowiedziałam się że dziecko już nie żyje, a 17 poroniłam. jest to trochę za świeże więc nie mam ochoty o tym rozmawiać. takich rzeczy się NIE zapomina.

Gość wioluszka1
narazie ide z dziecmi na spacer jaka pogida u was

pięknie słoneczko przez okienko zagląda, chyba też się przejdę. ok, spadam. idę na spacerek.

jestem juz. U mnie też słoneczko za oknem. Ale na spacerek później pójdę, bo teraz dziecię zasnęło. A wy wszystkie na spcerku :( ?

pseudonim......wiek..........było.........jest........wzrost .....data roz odch m_1982.........26.............92...........88..........1 64.........14.01.2008 zaba25..........26............90............90.......... .165........30.01.2008 taka taka.......25............95............95..........170..........31.01.2008 :)

pseudonim......wiek..........było.........jest........wzros t .....data roz odch m_1982.........26.............92...........88..........1 64.........14.01.2008 zaba25..........26............90............90.......... .165........30.01.2008 taka taka.......25............95............95..........170...... ....31.01.2008 carolima..27............96.............89.........159...........02.01.2008