Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość katjaa
witam, a można wiedzieć jakie są ceny w Primie?

Gość maniu1985
witaj są dwie opcje: pierwsza opcja 115 zł od osoby druga opcja (trochę bogatsza) 130 zł od osoby

Gość heba83
Witam wszystkich ... Czy ktoś może słyszał cos na temat lokalu SAWANA w Świerklanach (obsługa, jedzenie itp.)

Gość maniu1985
Ja słyszałem. Zresztą byłem, rozmawiałem z właścicielami...

Gość maniu1985
Zresztą znajomi tam mieli ślub, przyszła szwagierka też tam była na ślubie u swoich znajomych. Także w miarę zorientowany jestem.

Gość katjaaa
Z tego co mówiła znajoma, będąca w Sawanie na weselu, to bardzo fajny lokal. Sala bardzo ładnie i elegancko urządzona. Jedzenie pyszne. Cena 140 zl ze wszystkim.

Gość Pumka12
Witam bardzo proszę o rzetelne informacje na temat jedzenia w domu przyjeć Arkadia w Radlinie. Mamy z narzeczonym ustalony termin na wesele w 2011 roku. ostatnio dowiedziałam się od dwóch znajomych, że jedzenia jest mało- jedna koleżanka przyszła głodna z wesela (chociaż niewiem czy nie jest z niej jakiś głodomór;))powiem szczerze trochę się wystraszyłam bo jakby nie było zespół i jedzenie to podstawa każdego udanego przyjęcia weselnego. A propos zespołu to również byłabym wdzięczna o namiary na jakiś dobry zespół na poziomie. będę wdzięczna za odpowiedź.

Witam !!! Nie moge zgodzic sie z opinia ze w Arkadi jest malo jedzenia ... Mialam tam wesele w 2008 roku ...Jedzenia bylo naprawde duzo ,nawet bardzo duzo ciagle cos nowego na stole ,wszystko dobrze podane ...tylko co mi nie smakowalo to "rosol"byl zimny i nie doprawiony .Do domu dostalismy tyle jedzenia ze zrobilismy poprawiny a przy okazji rozdzielilismy najblisza rodzine :-) wIEC nie zgadzam sie ze jest malo jedzenia chyba ze ta osoba nie lubi takiego jedzenia jakie jest w restauracji to wtedy byla glodna ... Ja jestem zadowolona i nie zaluje decyzji ....i wiem ze moi goscie rowniez byli zadowoleni .... Jezeli masz jakies pytania pisz na emeila bo tu nie zagladam czesto ....dopiero weszlam na te forum po roku czasu .... A co do zespolu to my mielismy zespol String polecany rowniez przez Arkadie i tez bylismy bardzo zadowoleni ..... Polecam !!!!!

Gość ślub_w_2010
Witam wszystkich! Jeżeli chodzi o sale to my wybraliśmy Złotą Iglicę w Pogrzebieniu (160zł/os) Co prawda sami nie byliśmy tam na weselu, ale różni znajomi wypowiadali się bardzo dobrze o lokalu, obsłudze i jedzeniu. Chcieliśmy salę z ładnym obejściem, żeby można było na miejscu zrobić zdjęcia. Poza tym podobała nam się sala Bravo w Tworkowie, ale to też dość daleko - sala jednak naprawdę ładna i duża. Niestety nie wiem nic na temat jedzenia, czy sobie chwalą. Pradziad w Rogowach także fajny, jedzenie dobre, super ogród, ale mój brat miał tam wesele i chciałam coś innego, poza tym wtedy byłam z kimś innym, nie znałam jeszcze mojego narzeczonego i źle by mi się kojarzyło ;) Niektórym podoba się Hotel Amadeus, ale nie chciałam mieć sali przy tak ruchliwej drodze, poza tym słyszałam niepochlebne opinie na temat jedzenia. Leśniczówka pod Marklowicami ma za małą salę do siedzenia na większą ilość osób, poza tym osobno się siedzi i tańczy (starsze osoby chcą jednak przynajmniej popatrzeć na to co się dzieje na sali, na bawiących się), a jak dla mnie za ciemno w środku. Ładnie jest również w Arkadii - na początku też ją chcieliśmy i była to 1 sala o której pomyśleliśmy, ale nie było terminów, dopiero na 2011 ( i to i tak w tygodniu), a nie chcieliśmy tyle czekać, a ślub i tak mamy w tygodniu, nie zależało nam na weekendzie, bo nie chcieliśmy czekać 3 lata, żeby tylko była wolna sobota albo obojętnie jaka sala byle tylko weekend. W Arce przed Rybnikiem również jest ładnie. Niedaleko jest "U Danusi" - ale o tych dwóch salach dowiedzieliśmy się i tak po wyborze naszej. Po drodze w lesie w Marklowicach jest Leśna Perła, ale nie byłam tam. Blisko J-bia w Wodzisławiu jest Zajazd Cyganek, z zewnątrz może nie zachwyca, ale jedzenie dobre, a sala duża jasna ładna. U Kaczyny są 2 sale, tej mniejszej nie polecam na dużą ilość gości, a ta druga jest bardzo duża balowa.

Gość ślub_w_2010
Zapomniałam dodać, że bardzo ładna jest również "U Iwony" w Radziejowie -Rybniku, byłam tam ostatnio na weselu, jedzenie po prostu pyszne i dużo, sala może nie największa (było ok. 70 osób i było w sam raz), ale naprawdę ładnie, do tego ładny ogród i Młodzi mieli zdjęcia na miejscu. My też się pytaliśmy o tę salę, ale też nie było terminów.

Gość ślub_w_2010
Co chwilę coś mi się przypomni :) "Przystanek" w Skrzyszowie (zwany Barem - obok jest bar) ma fajną salę, dobre jedzenie, ale brakowało mi ładnego obejścia, jeżeli jednak komuś nie zależy jak jest na zewnątrz to jak najbardziej fajna sala.

Gość Zuza z Jastrzębia
Myślę, że Złota Iglica to najlepszy wybór, chociaż daleko ale przecież ślub ma się tylko raz w życiu ;) no i można załatwić jakiś autobus:)

Gość puma12
Dziękuję Izo za uspokojenie mnie:)mam nadzieję że za dwa lata na naszym weselu rosół będzie ciepły;)a co do zespołu to słyszałam właśnie że zespół String gra często w arkadii tyle, że jest mały problem bo nie mają strony internetowej żeby sobie ich posłuchać. proszę Was serdecznie o opinie dobrych zespołów weselnych. ja mam jeden zespół na oku. zespół ten nazywa sie phfoenix. jest to profesjonalny zespół złożony z muzyków po kierunkach muzycznych, jedyny z nimi problem to taki, że jeżdzą oni na rózne tourne po świecie i nie są za bardzo pewni bo w każdym momencie może im wyslkoczyć jakaś trasa koncertowa. jeżeli któraś z Was miała styczność z tym zespołem to proszę o opinie.pozdrawiam

Gość ślub_w_2010
Jeżeli chodzi o zespoły to dostaliśmy informacje, że fajni są: Złote Struny, Sami Swoi II, Ravers, pierwsze dwa mieli zajete terminy albo nie grają w tyg., teraz już nie pamiętam dokładnie ;) a ostatni dość drogi. Ale potem dowiedziałam się o zespole Impuls z Rybnika, maja swoja stronkę i spodobali nam się :)

Gość ślub_w_2010
I jeszcze Czesi i Student podobno też fajni. Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę :) O zespole Phoenix niestety nie słyszałam.

Gość Mysza84
Witam ja mam sale w Skrzyszowie"wiktoria" w kwietniu 2010,sama jestem ciekawa jak będzie,ale mam troche inne pytanie.Tak przeglądałam komentarze i troche na interesujący mnie temat znalazłam komentarzy ale prosiłabym o wiecej.Jestem z jastrzębia i szukam dobrego kamerzysty i fotografa(niekoniecznie z mojego miasta).Znalazłam ciekawego fotografa w Cieszynie,ale może ktoś móglby mi kogoś polecić.Z góry dziękuje.Pozdrawiam ;)

Gość Tesiaa
Witam :o) Czy ma ktos wiecej informacji na temat Zlotej Iglicy? zaliczka wplacona, wesele w 2011 roku :) sali osobiscie nie mialam okazji zobaczyc, czekam na wiadomosci od WAS :) :)Aktulanie szukam dobrego zespolu weselnego - piszcie jesli znacie jakies:) Pozdrawiam wszystkich bardzooo serdecznie:)

Gość ślub_w_2010
Co do Złotej Iglicy, to mają stronę na necie, po prostu wpisz nazwę :) tam są wszystkie zdjęcia sali oraz przykładowe menu. Ciasteczka/cukierki trzeba mieć we własnym zakresie, tort też jest osobno, ale można im zlecić załatwienie go, podobnie z napojami, alkohol wiadomo swój, ale piwo u nich. Ciasta są normalnie zapewnione w lokalu. Z tego co mówili mi znajomi to jedzenie jest bardzo dobre i jest go dużo, obsługa też ok.

Gość qwertylkj
Ja mialam kamerzystę i fotografa w jednym i jestem baaardzo zadowolona! Płyta z wesela zrobiona profesjonalnie i niezbyt drogo. Zdjęcia w plenerze i kościele robione przez kamerzystę, ma profesjonalny sprzęt i zna się na tym,co robi. Dużo moich znajomych i osób z rodziny korzystało też zjego usług. Niestety nie ma strony internetowej dane,jakie mam na płycie: Foto i Wideo Studio Marek i Wojtek Marek Szebesta Syrynia, ul.Powstańców śl. 66b tel:601501370 4531370 Jest to trochę daleko od Jastrzębia, ale wystarczy pojechać się umówić i potem po odbiór zdjęc i płyty, w dniu wesela nic cie nie interesuje, kamerzysta dostosowuje sie wpełni do tego,czego oczekujesz.

Witam, czy moze ktos mial wesele lub byl na weselu w HOTELU AMADEUS? Jezeli tak to baaardzo bym prosila o jakies opinie, iformacje, zdjecia. Bede tam miala slub, wiec chciala bym sie troszke poinformowac co i jak ;o). Wielkie dzieki.

Witam! A jaki jest koszt w Złotej Iglicy? za 1 i za 2 dni? z opinii wiem ze w Arkadii jest dziwny właściciel i robi problemy co do rysowania parkietu! ale to tylko co znajomi mówili! a w Amadeusie faktycznie mało jedzenia! i jak dla mnie jakoś za "zimno". A jakie doświadczenia z lokalem BRAVO? Mnie on zachwycił! pozdrawiam i czekam na opinie! o fotografie, kamerzyście i zespołach tez chętnie zaczerpnę informacji!

Gość ślub_w_2010
Koszt w Złotej Iglicy 1 dzień 160 zł, 2 dzień 90 zł, na stronce chyba też to pisze. Co do Bravo, nie znam żadnych opinii, ale lokal rzeczywiście super, fajnie, jakby udało im się jeszcze zrobić piękny ogród wokół, bo trochę tak pustawo.

Gość Ciekawscy
Witam:) piszecie o roznych lokalach a lokal "Raj"???jak tam jest ile co kosztuje?? Pozdrawiam :)

Gość ślub_w_2010
Lepiej nie wchodźcie na stronę "Raju" bo może być wirus na tej stronie !!! wyskoczyło mi ostrzeżenie :-/ teraz się zastanawiam, czy celowo ktoś umieścił czy jak? Ale gdyby ktoś był ciekawy prawdę mówiąc, nie wiem czy tam robią wesela, nie słyszałam jeszcze od nikogo, w każdym razie mnie się źle kojarzy, bo tam była stypa od kogoś z mojej rodziny.

Gość zbuntowana25
sala do 200 osób www.usas.go3.pl DOM PRZYJĘĆ-POD STRZECHĄ Wodzisław Śląski ul.Marklowicka 23 tel.kom.605-030-239

Jeśli ma ktoś ma ktoś jakieś doświadczenia z BRAVO niech się podzieli! My wybieramy się zapłacić zaliczkę bo ten lokal ze względów wizualnych najbardziej nam odpowiada! zaplecze na razie małe ale myślę że do tego czasu będą ulepszenia! zastanawiam się tylko nad jedzeniem! koleżanka była i było dobre i dużo ale to tylko jedna opinia!! czekam na więcej! i może coś o fotografie lub kamerzyście!

Gość zbuntowana25
czy zna ktos ten zespół ?? Zespół Muzyczny NIGHT PATROL

Gość anka81
Hej. Możecie mi coś powiedzieć o Astorii w Mszanie. mam tam zarezerwowaną salę na 2010r. Z góry dziękuję

Gość ślub_w_2010
Nie byłam na weselu w Astroii, ale z tego co wiem to ludzie chwalą sobie jedzenie. Sala, obejście to chyba sama wiesz, no a wiele też zależy od zespołu, nie tylko samej sali ;)