Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co za dolina...

Mój chłopak idzie do więzienia...

Polecane posty

Gość samanta19
ty jestes mega zalosna ze tak myslisz...dziwne masz wyobrazenie o swiecie naprawde,malo jeszcze wiesz:/

Gość hehe. a bejsbola ten twoj
za to ty na pewno wiesz duzo,majac tak zajebistego chłopaka

Gość nie wiem co robić...
według Ciebie mam całe zycie myśleć o tych ofiarach a nie o swoim szczęściu i jego życiu?? OK mówię to głośno i wyraźnie!!!!!!!!!!!!! KOCHAM KRYMINALISTĘ, KOCHAM CZłOWIEKA KTÓRY PRZEZ WłASNA GŁUPOTĘ ZABIL 2 OSOBY!! KOCHAM GO A JAK KOMUS TO PRZESZKADZA TO NIECH WYP******* Z TEGO FORUM!!

Gość blad popenia sie raz
mozna go dpokutowac, zmienic sie ale drugi raz juz nie jest bledem tylko swiadoma decyzja

nie no kurwa, ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem

Gość samanta19
Dobra,masz swoje zdanie i je miej,ja z niego napewno nie zrezygnuje,a czas pokarze jak sie wszystko ulozy.

A ty się czepiasz o coś co już dawno zostało wytłumaczone. Nie rozumiem tego. Mamy się odwrócić od ludzi których pokochałyśmy za ich śmiech, dobroć, wyrozumiałość, poczucie humoru? Mamy ich zostawić bo rodziny ofiar cierpią? Mam sobie odmówić szczęścia i jemu przy okazji tylko dlatego że popełnił błąd? że jechał za szybko? że wpadł na plamę oleju i wyrzuciło jego auto z drogi?? mam mu powiedzieć że jest nic nie wart? że go zostawiam?? no ej... trochę wyrozumiałości i myślenia by się przydało...

Gość wiem jak to jest...
Samanta ma racje,jej zycie i jej decyzja. Jezeli sie na nim zawiedzie to i tak nic wam do tego:P

ok,wklejam jeszcze raz, skoro nie rozumiesz co piszę i powtarzasz swoje jak zdarta płyta. dlaczego wmawiasz mi cos,czego nie powiedzialam? po porstu dziwi mnie lekkosc, z jaka traktujesz ten temat , bo jakby nie patrzec, 2 trupy byly dzieki twojemu kochasiowi. Wiec moze troche szacunku sie nalezy i refleksji,ze ten pobyt w pierdlu chyba jednak jest zasluzony ,a nie debilne usmieszki.Niech sobie uklada zycie,bardzo prosze,tylko moze ty pojmij co zrobil,bo chyba sobie sprawy nie zdajesz

Gość samanta19
i bardzo sie z tego ciesze ze nie zamierzasz,ciesz sie,ze masz swojego ukochanego przy sobie i mozesz z nim byc pusta,dbajaca tylko o wlasna dupe egoistko

Buhahaha! Pisz wiecej, bawisz mnie coraz bardziej:D:D:D. Pusta jest laska, ktora zadaje sie z jakims dresiarzem i jeszcze wmawia innym, ze to przypadek, ze policjant sie na niego uwzial, a on taki czuly i delikatny:P:P:P

Zasłużony - wiem o tym. A czy ja gdzies napisałam że on jest niewinny?? że oni go powinni szybko stamtąd zabrać?? Nie. Pisałam że mi cięzko i smutno że go przy mnie nie ma. Jest w więzieniu i nic na to nie poradze, myślałam że znajdzie się tu ktoś kto mi pomoże się z tym uporac nie osądzając przy tym mojego faceta. Widze że jednak sa tacy których interesuje wszystko tylko nie to o co poprosiłam. Zal mi tych ofiar, zal mi ich rodzin ale co ja na to mogę? czy ja jestem w stanie cos zmienić? nie jestem wróżka, nie cofnę czasu... Wiem, że żle zrobił i zdaję sobie sprawę z tego co zrobił. Ale kazdy ma szanse na szczęscie, ja jestem z nim szczęsliwa, on ze mną więc o co chodzi? ma sobie chłopak wytatułowac na czole "zabiłem 2 osoby! nie mam prawa być szcześliwy" bo Ty chyba tego bys własnie chciała... zeby go zamkneli do końca życia, żeby mu na drzwiach domu napisali "morderca", żeby go tępili, gnoili, bili, prawda?

smanato nie obrazaj ludzi, kazdy ma prawo miec wlasne zdanie i nie masz zadnych podstaw aby mowic o kims kogo zupelnie nie nzasz ze jest egoistka. a blad mozna poplenic raz, odpokutowac i jakos zyc. jesli robi sie cos drugi raz wiedzac jakie beda konsekwencje to to juz nie jest dobre tylko jest to recydywa.

A uśmiechałam się bo mnie smieszy ktos kto wie więcej o tej sprawie niż ja czy mój facet. Skoro mówię ze nie będize pracował w biedronce to znaczy ze nie będzie tam pracował... masz inne zdanie, ok ale dajcie troche luzu bo takie pierdolenie o czymś o czym nie ma się pojęcia jest żałosne...

Gość samanta19
jakim kur*** dresiarzem??? malo wiesz o ludziach,zyjesz tylko stereotypami:/ wspolczuje tak plytkiego myslenia, aha i ja nikogo nie obrazam,chyba mam prawo wyrazac swoje zdanie,pisze to co mysle...nie podoba ci sie to nie czytaj.

Wy chyba też nie doczytaliście... on za 2 razem pobił się z kimś a policja to nagrała i dlatego trafił do kicia... Jejku tyle osób sie bije i nikt złego słowa na nich nie powie... ale skoro poszedł siedzieć to już KRYMINALISTA, MORDERCA, ZBRODNIARZ... Mój brat tez się kiedyś bił, też miał starcia z innymi chłopakami, moi kumple tez są czasem nadpobudliwi i jak się ktoś zaczepia to nie dają się bić po mordzie. I co? miałabym się od nich odwrócić tylko dlatego że się kiedyś z kimś pobili? hahahahahahahahahaha jasne, wyrzeknę się brata bo kiedyś kogoś uderzył...

ja nie pisze ze jest kryminalista, nigdzie tego nie napislaam i uwazam ze wiele rzeczy mozna wybaczy ale raz a nie drugi.

Gość wiem jak to jest...
Dopoki tego sami nie doswiadczycie to i tak nie zrozumiecie :(

ja akurat doswiadczylam i mam pelne prawo sie wypowiadac ale dla was ktos kto ma odmienne zdanie od razu nie wie o czym pisze. wybaczyc tak ale raz a nie ciagle i bez tlumaczenia

Gość samanta19
Dokładnie,czy to tylko on jeden sie z kims pobil?? akurat on mial pecha ze tak sie to skonczylo... faceci maja to do siebie ze czasami sie bija,juz tacy sa:/ naprawde nie wielu znam facetow ktorzy nigdy sie nie bili:/

blad popenia sie raz czego doświadczyłaś?

faceta w wiezieniu, nie moiwe ze jest kryminalista, popelnil blad, odpokutowal. ale nie zgadzam sie z tlumaczeniem ze idzie siedziec bo tak sie akurat zlozylo bo cos tam. tak moze sie zdarzyc raz ok , przypadek ale jak czlowiek ma swiadomosc ze zrobil cos raz i za drugi nie ujdzie mu to plazem to nie przyjmuje usprawiedliwien. bo kazdy jest swiadomy swoich czynow

Gość samanta19
dobra dziewczyny ja uciekam,bo jutro mam ustna z polaka i musze dobrze zdac:) zajrze do was potem...

A czy któraś z nas napisała że on siedzi niewinnie? Nie przypominam sobie... piszemy że siedzą, że za nimi tęsknimy, że nam ich brakuje, odpowiadamy na te głupie ataki innych ludzi... próbujemy to jakoś wytłumaczyć a spotykamy się tylko z niechęcią, wyzwiskami... TO jest forum dorosłych, dojrzałych ludzi? zaczynam wątpić...

ja sie tylko sprzeciwiam mowieniu pobil kogos a teraz sie uwzieli, kazdy sie bije on ma po prostu pecha.on jest biedny bo zdarzylo mu sie to tylko raz a drugi raz to juz byl przypadek.

Gość trolkowa
samanta Ty myslisz ze znaszzycie bo facet poszedl siedziec siedzi 4 dzien i wielka pani bo zna zycie, skad wiesz ze my nei walczyłysmy o milosc? znaczy jak Twoj siedzi to wielka milosc bo na odleglosc, a inni to nie kochaja swoich bliskich, ja walczyłam o swoja milosc i dzisiatki innych dziewczyn wiec nei obrazaj nikogo