Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co za dolina...

Mój chłopak idzie do więzienia...

Polecane posty

"19:02 Amant Wszech Czasów k.odwetowa (amantws@yahoo.de) Ciekawe jakby ktoś popełnił błąd i ciebie wpakował do burdelu i tam trzymał co byś pisała ? http://www.youtube.com/watch?v=THPsSXsWE6Y http://www.youtube.com/watch?v=rhI8L29zxTk http://pl.youtube.com/watch?v=mXFRN2IujYg http://www.youtube.com/watch?v=1mwUCaXgDLg A tu dzieweczki zapraszam : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=577995& start=0 Nigdy nie zdradzałem bo jestem więcej niż święty . 19:06 nie wiem co robić... Amant Wszech Czasów k.odwetowa nie rozumiem związku z tą sprawą... " Oczywiście że jest związek bo to też przestępstwo:P.

Gość samanta19
gdzies mam twoje zdanie,nie wiesz nic o mojej sytuacji...a nie mowie tez ze inni nie walczyli o swoja milosc,nic takiego nie powiedzialam,to jest konkretny temat o facetach w zakladach karnych, a nie o tym czy ktos walczyl kiedys o swoja milosc:/ wiec nie widze zwiazku:/

Gość nie wiem co robić...
Ja tez nie wiem o co niektórym tu chodzi. Nikt nie prosił nikogo o osądzanie czy dobrze robi czy źle. Czy on jest winny czy nie. Ja osobiście chciałam znaleźć kogoś kto był/jest w podobnej sytuacji do mnie, kto wie jak można sobie poradzić z tęsknotą i bezsilnością. Nie ważne kurwa czy on jest w więzieniu czy na Madagaskarze. Chodzi o "odległość", o problem jakim jest ten zakład, o możliwość bycia razem, o kilka słów otuchy i zrozumienia... a jak na razie ciągle tylko jakieś ataki...

Gość trolkaaa
samanta nazwałas jakas dziewczyne dbajaca o sibie egoistka? i do tego pusta dlaczego? albo ty nie wiem co robic, ze nie bedzie miala za co kupic futerka bo nei bedzie miaął kasy, nei nosze futerek szkoda mi zwierzat, ale nie obrazajcie tak wszystkich ciagle, Wam sie wydaje ze ejstescie madre bo cierpicie przez milosc, same to wybrałyscie wiec nie gadajcie ze Wam zle, macie takich facetow wiecwiecie co Was czeka

Gość samanta19
OK,ale dlaczego wszyscy staraja sie nam wmowic,ze to kryminalisci,dla ktorych nie ma nadzieji i jak wyjda to beda bydlakami bez uczuc:/?? i ze na nich nie warto czekac...najłatwiej ich skreslic:/ ludzie postarajcie sie chociaz troche zrozumiec ta sytuacje i zmienic swoje spojrzenie na niektore sprawy! Pomyślcie troche o innych to nie boli:/

Dlaczego tak napisałam a nie inaczej? Bo każdy przeciwny takim związkom za główny powód niepowodzeń podaje brak kasy w przyszłości. Ale hallo, przecież oni też mają rodziny, przyjaciół, nie zostaną sami ze swoimi problemami. Ile jest związków gdzie się kasa nie przelewa? Ile jest związków gdzie oboje partnerów pracują, uczą się, wychowują dzieci a mimo to kochają siebie ponad życie? Dla mnie kasa nie ma AŻ takiego znaczenia jak dla niektórych... I niech mi teraz nikt nie wylatuje z hasłem, że każda panna leci na kasę, bo akurat ja wiem co to jest brak pieniędzy i szanuję ludzi którzy dają z siebie wszystko by ja zdobyć. I tacy ludzie sa więcej warci niż wszystkie te rozpieszczone bachory które wszystko zawdzięczają rodzicom...

tak wybrałam takie życie i jest mi z tym źle, bo tęsknie. Koniec kropka. Inna napisze że facet nie odpisał jej na smsa w ciągu godziny i tez jest jej źle. Każda ma swój własny problem, więc nie wiem o co się czepiasz. Przeszkadza Ci to co pisze? Nie czytaj tego i tyle.

Gość wiem jak to jest...
Topik byl zalozony po to aby sie wesprzec w tym co nas spotkalo a teraz zrobila sie z niego jedna wielka przegadanka:/

Gość samanta19
dokładnie,to jest temat dla osób ktore maja cos o tym do powiedzenia,ktore byly lub sa w takiej sytaucji,nie rozumiem po co wypowiadaja sie osoby ktore tak naprawde gówno wiedza na ten temat... po co wchodzicie na topic zatytułowany MOJ CHLOPAK IDZIE DO WIEZIENIA...???!!!

" samanta19 OK,ale dlaczego wszyscy staraja sie nam wmowic,ze to kryminalisci,dla ktorych nie ma nadzieji i jak wyjda to beda bydlakami bez uczuc:/?? i ze na nich nie warto czekac...najłatwiej ich skreslic:/ ludzie postarajcie sie chociaz troche zrozumiec ta sytuacje i zmienic swoje spojrzenie na niektore sprawy! Pomyślcie troche o innych to nie boli:/ " Udowodnij że jest inaczej:P.Ciekawe czy gdyby jakiś brutal twój zad brutalnie zmolestował to byś go tak broniła:P.

Gość wiem jak to jest...
Ciekawe jak was by cos takiego spotkalo...roznie sie w zyciu uklada

Gość samanta19
jakby ich cos takiego spotkalo,to pewnie nie zastanawiajac sie nad niczym zostawily by chlopaka i nie liczylo by sie dla nich to co bylo wczesniej...bo przeciez to kryminalista nie tak?:/

Gość bleblebleble
Samanta, twoj ukochany to juz nie tylko kryminalista...to juz recydywa...a takich nie trawie, nie toleruje i potepim!!!!!!!!

Amant Wszech Czasów k.odwetowa nie porównuj pobicia lub wypadku do świadomego popełniania zbrodni. Molestowanie, pedofila, morderstwo to co innego niż POMYŁKA lub WYPADEK. Chłopak Samanty nie poszedł by siedzieć - jak pisała - wzięli go bo policja sfilmowała bójkę. Mój facet gdyby nie plama oleju na drodze nie wpadłby w poślizg, nie odebrał życia 2 osobom. Proste. Co wy się tak uwzięliście na jej chłopaka?? Mój brat tez się kilka razy bił, moich znajomych kilka razy policja spisała za picie w miejscu publicznym, i co? i nadal piją... czy to jacyś zbrodniarze? Postawcie się na naszym miejscu. Co byście zrobili? Zostawili ukochana/ukochanego bo to KRYMINALISTA? Czy ktoś mi kurwa odpowie w końcu na pytanie co gdyby takie coś spotkało waszego ojca, brata, przyjaciela?? Odwrócilibyście się od nich??

Gość wiem jak to jest...
Pewnie nawet by sie nie przyznali ze to ich rodzina :( Wkoncu to "kryminalisci"

Gość dobra dobra dobraaa
no sorry, ale moj ojciec, brat chłopak nie biją policjantow ani innych ludzi,nie zapierdalaja tez autem z nadmierną prędkością,wiec raczej mnie to nie spotka.To co dla was stało sie normą-wiezienia, odisadki,widzenia,przepustki-dla mnie i dla większosci ludzi jest marginesem i patologią. Bye

Gość samanta19
niech mysla co chca...mi z tym RECYDYWISTA I ZBRODNIARZEM jest wspaniale,kocham go i bede czekac:-):-):-)

Nie biją, ale może się to każdemu zdarzyć. I najpierw poczytaj sobie co to znaczy "patologia" a potem się łaskawie wypowiadaj... bo aż żal dupe ściska jak czytam takie pierdoły... bye

Gość samanta 19
i bede chodizc na widzenia i dawac mu dupy w wiezennym sraczu.Och jaki on jest zajebisty bo spuscił wpierdol glupiemu policjantowi, on jest taki meski, bo nienawidzi psow.Nikt mu sie podskoczy.lubie niegrzecznych chłopcow,ktorzy sa co prawda takimi nieudacznikami ,ze ida siedziec do ciupy,ale co tam

Gość wiem jak to jest...
Porzadni obywatele wiedza lepiej... :P Chyba nigdy naprawde nie kochali :(

Gość samanta 19
moj man wszystkim ryj skuje,jest zajebisty

DOKŁADNIE. Jestem z KRYMINALISTĘ, kocham KRYMINALISTĘ, i mimo wszystko z nim zostanę... bo mam gdzieś to co powiedzą inni... żyje dla siebie nie dla obcych mi ludzi... Tak więc jak ktoś ma z tym problem to niech się nie wypowiada. Nigdy nikomu zle nie życzyłam ale niech komuś z Was się coś takiego przytrafi... Ciekawe jacy wtedy będziecie wyszczekani:)

Gość samanta19
czekalam az ktos sie podszyje:/:/:/ super:/:/:/

Gość wiem jak to jest...
Po co im te podszywanie i glupie gadki? Ludzie,dajcie juz spokoj- szkoda miejsca na wasze wpisy:/

Gość trolkaaa
To jest ogolnie dostepne forum i kazdy moze pisac, jezeli ma taka ochote, mi tez nei zalezy na kasie .Nie musze zarabiac kilku tys by sie dobrze czuc, nie musze meic willi, jezdzic gdzie s daleko na wakacje, ale zastanowcie sie czy jak Wasz facet wyjdzieznajdzie dobra prace? watpie, jak przyniesie 1000 do odmu to bedzie dobrze, i watpie zebysice powiedzialy wtedy ze na kasie Wam ne izalezy, bo jak nei ebdziecie mieli kasy na zycie to bedzie inna gadka, albo jak bedziesz miala dziecko i nie bedziecie mieli kasy na pampersy, sama miloscia czlowiek nie wyzyje

Gość trolkaaa
a Wy tu wierzycie w to wszystko co samanta napisała, nawet ona nei zna całej prawdy, on jego znajomi, rodzina ubarwili troche zeby on wyszdl na poszkodowanego a wszystkiemu byla winna władza, ale nei piszcie jacy to Wasi faceci sa wspaniali, bo to jest zalosne

Gość samanta19
sama jestes żałosna,ja niczego nie ubarwiałam,takie są fakty,wierz albo nie,nie bede Cie przekonywac...chlopak ma pecha w zyciu i tyle,tyle osob sie ,,bije'' i nic z tego nie maja:/ zreszta mi w tej chwili nie chodzi o to ze on poszedl tam nie slusznie,ze jest aniolem,ja akceptuje go takiego jaki jest i takiego go kocham...i wam nic do tego jak ulokowałam swoje uczucia.jesli nawet to bedzie blad (w co watpie,bo jestem pewna,ze bedzie ok i przykro mi bardzo,ze wasze przewidywania o braku przyszlosci z kryminalista sie nie sprawdza) ja bede ponosic tego konsekwencje.

Gość życie...
A skąd Ty wiesz co on jej powiedział? jak było na prawdę? wróżka jesteś? One piszą że ich faceci sa wspaniali i pewnie są - no chyba że ty bierzesz pod uwagę błędy młodości, wypadki lub "porywczy charakter". Kazdy ma swoje zdanie ale czasem warto się zastanowić co by się zrobiło na miejscu tej osoby. Bo ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie byc w takiej sytuacji, cięzko by mi było ale nie odwróciłabym się od takiego człowieka. Gdyby zabił umyślnie to co innego... Skąd wiesz... może akurat uda mu się znaleźć dobra pracę... a nawet gdyby zarabiał 1000 zł to przecież jest tez ta 2 osoba. Nie każdy żyje takimi kategoriami jak inni. teraz coraz więcej osób patrzy tylko na pieniądze... a co z cala reszta? Przecież taki facet wychodząc z kicia ma przyjaciół, ma rodzinę... no chyba że dla was wiezień to od razu KRYMINALISTA którego trzeba zamknąć i pozbawić szansy na nowe życie.