Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co za dolina...

Mój chłopak idzie do więzienia...

Polecane posty

Gość wiem jak to jest...
Co ma byc to bedzie. Kilka lat temu zrobil glupoty,teraz dorosl i placi za winy. Jezeli sie na nim zawiode to trudno,ale chce sprobowac

Gość nie wiem co robić...
Wiem jak to jest... i dobrze robisz. Jak to się mówi lepiej żałowac że się coś zrobiło, niż żałowac że się tego nie zrobiło. I ja się tego trzymam. Zresztą poddają się tylko słabi ludzie, dla których więzienie to jakis ogromny problem. Byłyśmy z nimi zanim poszli siedziec to i bedziemy jak siedzą. Trzeba nie miec seca żeby w takim momencie skreślic człowieka... Widocznie ta firma się nie szanuje skoro przez prawie 4 lata pracował u nich KRYMINALISTA i pewnie nie będize się szanowała skoro wróci tam do pracy po urlopie:):):)

Gość normalna kobietkaaa
jaks ie dowiedza ze siedzil to i do biedronki go nie przyjma, bo moze rzucic sie na klienta, gdy ten nie bedzie mial drobnych, a wtedy klint pozwie biedronke i trzeba bedzie placic duze odszkodowanie i o biedronce sie bedzie zle mowilo, ja wiem co mowie, mialam najomych ktorzy kiedsy siedzieli, oni akurat sa teraz normalnymi ludzmi, ale opowiadali jak inni skonczyli

o cholera ;/ ale wiesz co Ci powiem... do miłosci trzeba czasem podejsc z rozumem, poleganie tylko i wyłacznie na uczuciach do niczego dobrego nie prowadzi. wiezienie zmienia ludzi, nie byliscie ze soba długo, on nawet nie wierzy ze przetrwacie no i zero perspektyw z KRYMINALISTA. zwiewaj gdzie pieprz rosnie, w poltora roku znajdziesz tylu swietnych facetow ze o tym zapomnisz w ciagu chwili :) powodzenia.

Gość hehe. a bejsbola ten twoj
pewnie, pozostaje ci robic dobra mine do zlej gry. Cos dlugi ten urlop, to raz, a dwa, za ten czas juz 50 razy zdążą przyjąć kogoś na jego miejsce. I bardzo dobrze. Przez niego ktos stracił zycie-dlatego on powinien miec przejebane do konca

Gość lokaaaaaaa
Urlop??????? heheh na koszt panstwa, zal mi WAs, poiecie kiedys dzieciom co ihc tatusiowie robili? pewnie zyczliwa sasiadka doniesie, a bidne dzieci beda bo koledzy nie beda sie chcieli z nimi bawic, i rodzice im na to nie pozwola, bo moze takie dziecko cos ukrasc, skoro tatus siedział,

Gość samanta19
widzisz twoi znajomi ktorzy siedzieli sa oczywiscie normalni,bo to twoi znajomi,ale inni to juz napewno nie bede...wszystkim powinno sie dac szanse,o swoich znajomych mowisz inaczej bo znasz ich i wiesz co to za ludzi,mojego chlopaka nie znasz wiec go nie oceniaj i nie mow ze wyjdzie zmieniony i do tego bedzie mnie bil:/

Wiesz gdzie mam to co piszesz?:) Spowodował wypadek ok - i wyobraź sobie że do końca życia będzie żył ze świadomością że odebrał komuś życie... jak dla mnie to już wystarczająca kara. Ja nie wiem czy dałabym sobie na jego miejscu radę. Ale on daje. I za to go podziwiam. Nie znasz wszystkich szczegółów a nie mam zamiaru Ci ich opisywać ale powiem Ci tylko tyle że gówno wiesz...

Gość wiem jak to jest...
Nikomu nie zycze aby bliska osoba trafila do wiezienia,niestety takie jest zycie-jedni czynia wiecej zla a chodza sobie spokojnie na wolnosci a inni za glupie wybryki lub zrzadzenie losu maja zniszczone zycie

za to ty wszystko wiesz, zachowujesz sie jak smarkula, juz chyba sama wierzysz w to,ze on jest tam na urlopie. Jak wroci, to pojdzie z powrotem do pracy, dostanie podwyzek, a wy bedzie szczesliwi jak nigdy dotąd. Szkoda tylko,ze nie postawisz sie w sytuacji bliskich osoby, ktorą on zabił- a nam wmawiasz,ze nie wiemy jak to jest, ze nie rozumiemy. Ja wiem,ze sprawiedliwosc musi byc-i wiesz,jakos kwestia niepokoju w jego sumieniu nie wydaje mi sie adekwatna do czynu,ktory popełnił

Samanta - Ci wszyscy ludzie tutaj NIGDY nie byli w takiej sytuacji, NIGDY nie musieli walczyć o miłość, NIGDY nie musieli patrzeć jak ich ukochana osoba cierpi. Gdyby byli na naszym miejscu mówili by tak samo... bo nie wierze że jakaś zakochana we wspaniałym facecie panna zostawilaby go gdyby tylko poszedł do kicia. Wiesz o czym by to świadczyło? że ważniejsza jest dla niej jej własna dupa, to co powiedza inni, to za co kupi sobie w przyszłości nowe futerko... MNIE TO WALI! Nie mam 12 lat żeby uciekac od problemów, i żal mi takich ludzi którzy wypowiadają się na kazdy temat tak na prawdę nie mając nic sensownego do powiedzenia.

Samanto, dlaczego sie tak pieklisz, przeiez my wierzymy, ze twoj chlopak, to taki dobry dzieciak, ktory wklada do gniazna ptaszki, przeprowadza przez droge staruszki i przynosi zakupy sasiadowi. A ze czasem pobije kogos, to tak dla relaksu...ostatecznie zycie jest takie stresujace....

hehe. a bejsbola ten twoj to według Ciebie co powinni mu zrobić??????????? Rozjechać go na ulicy?? zabić?? Dać dożywocie?? Ja pierdole on nie zrobił tego specjalnie... Nikomu nie życze źle ale wiesz... chciałabym żebyś i ty się znalazł w takiej sytuacji, żeby bliska Tobie osoba zrobiła coś takiego, trafiła do kicia,... daj znac co wtedy czujesz... i czy wstyd Ci z nia być... BARDZO MNIE TO INTERESUJE.

Gość samanta19
nie wiem co robic dokładnie,zgadzam sie z Tobą w 100%:)

zastanow sie jak sie czuje dziewczyna , zona faceta, ktory ginie z winy jakiegos kolesia, a sprawca po pseudo-odsiadce jak gdyby nigdy nic wychodzi na wolnosc i wiedzie szczesliwe zycie.

Gość wiem jak to jest...
No i ja tez sie z wami zgadzam:)

chwila refleksji nad ofiarą tez by sie przydała, nie tylko nad sprawcą,ale przeciez dla was to sprawca jest ofiarą.Radzę przewartosciować system wartosci

NO TO KURWA POWIEDZ MI JAKA POWINNI MU DAĆ KARE ŻEBY ODKUPIŁ SWOJE WINY?? poznałam go kilka lat po tym wypadku i powiem Ci że to wspaniały facet. Gdyby nie powiedział mi prawdy nigdy nie domyśliłabym się tego co zrobił. Wiem ile czasu zajęło mu odnalezienie się w życiu po czymś takim. I jestem z niego dumna że mimo wszystko potrafi normalnie żyć...

moze po prostu puknij sie w glowe i daruj sobie te usmieszki : "jak wroci po urlopie :) :) :) " no kurwa,rzeczywiscie zabawne

Myśle o ofiarach - uważam że kazdy powinien ponieść karę za swoje zycie. On ją będize ponosił do końca zycia. I to dla mnie wystarczy. Więzienie - ok - niech i tam będzie, moze też go czegos nauczy ale nie mów mi proszę że wyjdzie jako KRYMINALISTA...

Gość wiem jak to jest...
Wg ciebie osoby ktore nieumyslnie spowodowaly wypadek tak po prostu zyja dalej jakby nigdy nic? Czlowieku! Ich to bedzie przesladowac do konca zycia! To nie sa mordercy bez uczuc!

oj wybacz... a co mam napisać?? Skoro on jest na urlopie?? a zresztą... co Ty możesz wiedzieć... ważne że ja wiem jak jest naprawdę:)

wlasnie doczytalam,ze zgineły 2 osoby, bo za szybko jechał,kurwa takich to...

Gość samanta19
dla nie ktorych ludzi jest tylko czarne i biale,nie ma nic po srodku,ludzie dobrzy i zli,bo kto popelni w zyciu blad jest juz tym zlym do konca zycia... wezcie sie zastanowcie nad tym co piszecie:/

No własnie... Ty myślisz że on jednego dnia zabił człowieka a 2 poszedł na imprezę?? ty się puknij w głowe.... Zreszta to że popełnił błąd nie znaczy że ma się poddać, że ma zrezygnować ze wszystkiego. Jedni ludzie mają po czymś takim wszystko w dupie, zaczynają pic, ćpac, wdawać się w bójki... a mój co robi?? Próbuje zorganizować sobie jakos życie, próbuje żyć! Rozumiem że to dla Ciebie za trudne do pojęcia...

samanta, a ty juz daj spokoj z tym swoim fagasem,co łap nie umie przy sobie utrzymac, bo sama jestes zalosna. A moze ci imponował tym ,co? Lubisz takich byczkow? byl pewnie szefem na osiedlu i miał najładniejszy dresik

uważaj żebyś i Ty czasem nie wpadła w poślizg i nie zabiła bliskiej Ci osoby... ja żałuję wielu swoich głupich błędów, dlatego wiem jak on tego żałuje. Ale nie odp mi na jedno zasadnicze pytanie... Ty byś zostawiła UKOCHANEGO faceta gdyby popełnił BŁĄD?? ODPOWIEDZ MI NA TO...

Gość wiem jak to jest...
Sa ludzie,ktorzy powinni byc odizolowani od reszty ludzi (prawdziwi mordercy,pedofile itd) a sa tacy ktorzy chce byc normalne zyc po wyjsciu

dlaczego wmawiasz mi cos,czego nie powiedzialam? po porstu dziwi mnie lekkosc, z jaka traktujesz ten temat , bo jakby nie patrzec, 2 trupy byly dzieki twojemu kochasiowi. Wiec moze troche szacunku sie nalezy i refleksji,ze ten pobyt w pierdlu chyba jednak jest zasluzony ,a nie debilne usmieszki.Niech sobie uklada zycie,bardzo prosze,tylko moze ty pojmij co zrobil,bo chyba sobie sprawy nie zdajesz

Sa nieszczesliwe wypadki, glupota, brawura. Wielu mamy takich na drogach, tylko nie kazdy ma pecha zrobic komus krzywde. Na ale Samnto moja droga, bicie ludzi to juz swiadomy wybor, wypaczony charakter, tu nie ma odcieni szarosci....jest czarno:P