Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

ja bym podała ale nie bardzo wiem do czego podac

nacpana- a co masz na myśli? bo jak widzisz my się calkiem dobrze bawimy

przybywam- jak wejdziesz na znajomych kafeterii to pierwsza fotka jest moja

Przybywam z daleka - ale ja nie jestem w klasie kafetarianych mam czy jakos tak:)MaMani mam gg i tak sie dogadalysmy a jesli chodzi o Ike to znalazlam jej dane na kafe bo sie pochwalila:) naćpana mineralną - wiedzialam ze w ktoryms momencie zjawi sie ktos komu bedzie przeszkadzal temat w ktorym nie ma wulgaryzmow i chamstwa!jesli chodzi o mnie to nie widze problemu zebys sie wypowiedziala!:-o

jak nie ma z kim na poziomie dyskutowac- bo co jedna pomarancza to "fajniejsza" to wybacz

naćpana mineralną - zjedz jeszcze pare winogron moze ci sie humor poprawi a jak chcesz to ciebie tez poglaskamy:p ;) Ike - ale co mam wpisac w \"szukaj znajomych\"??????

naćpana mineralną - jestes pierwsza osoba ktora wlasnie pieprzy nam ta zabawe i czepia sie!:-o

nacpana...- http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3725895 naćpana mineralną rozumiem, że dla was nie ma większych priorytetów prócz kółka wzajemnej adoracji albo kłótni, nie ma dyskusji na poziomie i wymiany poglądów. rozumiem ze na tym temacie znajdujesz priorytety i dyskusji na poziomie???to nie zazdroszcze ci poziomu:-o

pewnie nie przyjmiecie mnie do kolka wzajemnej adoracji :P wlasnie mnie moj maly zaczal kopac wiec nie jade do szpitala, wypilam kawe i zjadlam trzy batony to sie ruszyl :o sorki ze nie na temat ale musze sie wygadac

jednak jesteście ograniczone kafeterią :-o temat debilny to czemu nie mam brać w nim udziału? ale jak jest dyskusja w miarę na poziomie to czemu mam ją pierdolić głupotami?

Nacpana......ale o co chodzi????? Jak masz temat spieprzony to po co tu jeszcze zagladasz? Nie pojmuje takich kobitek...nie podoba sie to papa i po klopocie, po co masz sie niepotrzebnie denerwowac. Po prostu Julka... ja sie sama przyjelam do kolka :). DObrze ze zaczal sie maluch ruszac, , moj ma juz tak ciasno ze tylko czasem pupcia kreci ( juz nie kopie :( )

no wlasnie slyszlaam, ze po 33 tc juz malo tych kopniakow... juz widze siebie jakie bede miala schizy w domu jak bede tak wysoko w ciazy :o mi w ciazy psychika pada powoli :( Bylam juz chora na wszystko łacznie z sepsa, bylam u lekarza z tysiac razy...wszyscy maja mnie dosc :o