perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Michał jest głupie????? Wolisz Kryspin czy Hieronim? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 nadaj mu na imię Bożydar, myślę, że to zaspokoi jego ambicję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiebiciel 70B Napisano Czerwiec 24, 2008 desiree83 ---> też jestem ciekaw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Zjadłem coś z nicka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Dobra, wszyscy występujący prosze bardzo: kazdy wybiera sobie imię teraz :) (Zastrzegam sobie prawo głosu ostatecznego:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ja mogę się nazywać nawet Ola-Lola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trollu forumowy Napisano Czerwiec 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 A w ogóle to właśnie zauważyłam, że każdy ma imię, tylko ja nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trollu forumowy Napisano Czerwiec 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 A może by Autorka owej księgi publikowała w odcinkach na kafee? Bardzo chętnie bym czytała i krytykowała pewnie... /doradca hehehee/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 no własnie ja tez nie mam imienia. mam być tylko młoda i kudłata :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 No to jak każdy sobie wybiera, to mogę być Lena?? Tylko nie żadna Milena, Marlena czy tym podobne, tylko po prostu Lena :) Strasznie mi sie to imię podoba, to chociaż w książce bym takie chciała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Aleksandra ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 no własnie ja tez nie mam imienia. mam być tylko młoda i kudłata :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaszczurkaaaaa 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 a bedzie z tego potem scenariusz na film? czuje ,ze to bedzie hit! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy autorka Napisano Czerwiec 24, 2008 moze podać tytuły swoich poprzednich książek (to poczytam i powiem czy chcę być w następnej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ło matko, z tego przejęcia aż dwa razy mi post poszedł :O a tak w ogole to ja moge byc Karolina, ewentualnie Karina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 jakbym była facetem to mogłabym mieć Filip, ale niech zostanę Aleksandrą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Jarku, serio nie chcesz być Bożydarem? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 może nboi sie, ze ponawiacz nie zapamięta i nie bedzie wiedziała co w nocy ma krzyczeć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 do "a czy autorka'' mówiłam juz wczesniej - nie. Chcę pozostać anonimowa, dopóki nie bede miała pewności ze ta książka zostanie wydana. Akurat wy kafeterianie powinniscie rozumiec potrzebę bycia anoniomowym... Carolyna - nie masz imienia, to sobie wymyśl, jak reszta Co do publikowania na kafe... kasy z tego nie bedzie!!! :P Ale luz, dzien przed premierą dostaniecie przeciek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 wielbiciel70B... właśnie zobaczyłam ile postów masz... szok... ile Ty już tu jesteś, co?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 no to jak pisałam, to mogę być Karoliną ( ) lub Kariną :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 A no i jeszcze jedna prośba... Skoro Myrevin tu nie zagląda, to jako że jest we mnie śmiertelnie zakochany, mogę zaprotestować, żeby nie miał na imię Kamil?? Bo nie lubię jakoś... Wolałabm jakieś takie zwyklejsze, Paweł, albo Michał (chociaż Wielbiciel mój kochanek ma być Michał, to dla Myrevina Paweł zostanie :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ooo jak mam faceta to niech bedzie Filip!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 zablokowali autorke ksiazki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pirania33 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 W takim razie masz sporo kasy, żeby wydać drukiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 widziałam na redakcji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Jak moge przezyc namietny romans z impotentem? :O Mial byc !!!NAMIETNY!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carolyna 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 enamorada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach