Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............................

Co byście zrobili, gdybyście się dowiedzieli, że Wasze dziecko jest homosiem?

Polecane posty

lubię cię dziś za kilka dowcipnych (jako żeś heteryk :P) wypowiedzi ;) a poza tym la donna e mobile qual piuma al vento :)

Ju - pociąg owszem, ale tu chodzi o pociąg obustronny... u pedofila nie ma równorzędnosci partnerow...

Gość forum zycie uczuciowe
Kura, ale co to jest Wattcher ???

"Nie każdy pedofil gwałci dzieci, niektóre oddają mu się z własnej woli." O KURWA :-o :-O

Gość krytykowana krytykantka
ludzie mam dla was nowinke (nie dla wszystkich ) druk nie truje ;) nie zawsze jest jak w imieniu rozy, ze czytajac powoli sie kona

Ju Są tacy grzeczni panowie spod znaku Dobrego Taty Dyrektora, którzy stawiają znak równości między pedofilem, pederastą i TVN-filem. I większość poddanych słucha jedynie słusznych wykładni światopoglądowych - z własnej woli. Dziecko nie robi tego z własnej woli.

"Gej też może gwałcić biednych bezbronnych facetów, wykorzystywać, rozdziewiczać analnie, sprowadzać na manowce." ale wtedy to już jest gej i pedofil, a nie tylko gej - a to zasadniczo zmienia postac rzeczy. Pedofilem może tez byc heteroseksualny czlowiek - te argument jest od absurdalny co do tego, że przeciez dzieci same sie czasem oddają dorosłym pedofilom - tak, bo im wyprali mózgi :O Dziecko to tylko dziecko - czasem sobie nie zdaje sprawy z pewnych rzeczy i od tego sa dorośli, żeby im je wytumaczyć, a nie perfidnie wykorzystać je :O zastanów się, co Ty piszesz, bo ci tu zaraz bana walną za takie poglądy ;)

Są tacy grzeczni panowie spod znaku Dobrego Taty Dyrektora, którzy stawiają znak równości między pedofilem, pederastą i TVN-filem i czytelnikiem wyborczej a nie -ci sa najgorsi

>> ...druk nie truje... Mądry pisze dla zabawy, głupi czyta, bo ciekawy :P

zastanów się, co Ty piszesz, bo ci tu zaraz bana walną za takie poglądy niestety to nieprawda. za takie poglady powinno sie siedziec bez dostepu do netu.

Gość całkowicie czarny kot
krytykantka nie wyskakuj z michnikiem, bo zaraz sie pojawia odpowiednie osoby:-)

ogladajcie wiadomosci dzis bedzie akcja jak mnie wyprowadzaja sprzed laptopa w kajdankach

>>... stawiają znak równości między pedofilem, pederastą i TVN-filem Błąd w rachunkach, powinno być pedofile + pederaści = TVN :P O Gazecie Koszernej już nie wspomnę :P .

Gość ostatni sprawiedliwy
"Nie każdy pedofil gwałci dzieci, niektóre oddają mu się z własnej woli." ...pojebalo cie?

Klaudka, wytłumaczę Ci, bo widocznie jest taka potrzeba. Przejść do porządku dziennego oznacza zaakceptować coś bez prób zmiany tego stanu. A jeśli Ty uważasz, że samą niechęcią do wystąpienia tego stanu będącą w Twojej głowie zmieniasz stan rzeczy, to gratuluję wyobraźni.:) Wolę mieć, jak napisałaś, ciasne horyzonty niż tak wielki relatywizm moralny.

Gość wanesa
no tak tylko w polsce moze byc tak ze ludzie chca leczyc innych z homo.. ja pier..., a najbardziej mnie rozbawia teskt typu "jak corka to ok a jak syn to wypad z domu..." :D :D :D

Kura, nie czekaj do pielgrzymki. Łap za słuchawkę i kręć: 056-655-23-55 - słuchacze z Polski płn. 056-655-23-56 - słuchacze z Polski płd. 056-655-23-61 - biuro 056-655-23-62 - fax :P

\"Nie każdy pedofil gwałci dzieci, niektóre oddają mu się z własnej woli.\" pewnie, ze nie.... te koszmarne bachory czesto molestują biednych mężczyzn - te wyuzdane 8 latki, ktore wykazujace sie agresją sexualną... te niemowlaki perwersyjnie ssące smoczka...

leczyc? chyba modlitwa niech kazdy zaadoptuje duchowo jednego homoseksualiste i modli sie by zmienil orientacje :D:D:D dzis nie nazwe nikogo debilem ale wszyscy wiemy, ze bym chciala :)

Gość wanesa
niech kazdy zaadoptuje jedna madra krytykanke i sie modli zeby sie wreszczie zamknela :D :D

>> ... niech kazdy zaadoptuje duchowo jednego homoseksualiste i modli sie by zmienil orientacje... Czy to coś takiego jak duchowa adopcja dzieci zagrożonych aborcją ?

Gość nie oszukujmy się
nie oszukujmy się 14tolatka potrafi już świecić tyłkiem w galerii handlowej , łapiąc sponsora

Czy to coś takiego jak duchowa adopcja dzieci zagrożonych aborcją ? no wlasnie na to kosciol jeszcze nie wpadl bo juz by to dawno bylo obowiazkiem wiernych

Gość wanesa
ale nie o tym jest temat...

Ju............................ ---> a ja Ci gratuluje czytanie ze zrozumieniem :O napisałam wyraźnie - w sytuacjach trudnych podejmuje się rozmowy, porusza się temat z każdej strony, zgłębia się problemy, stara sie patrzec z sprawę z różnych perspektyw ... - jak na moje oko to raczej nie ma wiele wspólnego z "przejściem na porządku dziennym" do tej sprawy. Ale walka z orientacją sesualną, to jak walka z wiatrakami. Nie masz kobieto zielnoego pojęcia, jak należy ugryźć taki problem w rodzinie. To są bardzo złożone i trudne przejścia, ale Ty jestes jedną z tych osób, byc może potencjalnych rodziców, które narobiłyby dziecku i sobie w życiu totalnego gnoju (dosłownie), i tak w konsekwencji skazując sie na to, co na początku. To jest po prostu smutne

"Dziecko to tylko dziecko - czasem sobie nie zdaje sprawy z pewnych rzeczy i od tego sa dorośli, żeby im je wytumaczyć, a nie perfidnie wykorzystać je" No właśnie, należy w porę wytłumaczyć dziecku, że nie powinno się pedalić. Ale wg Ciebie nie należy - przecież to jest natura, nic z tym nie zrobisz. Postawiłam znak równości tylko pod względem popędu seksualnego. Przeciez o tym doskonale wiesz, zresztą, napisam to czarno na białym. A Ty nadinterpretujesz, żeby było na Twoje. Uważam ponadto, że jedno i grugie jest złem i że jest obrzydliwe. Oczywiście widząc różnicę pomiędzy jedną i drugą praktyką (chyba, że Ty masz z tym problem:P). A co do badań - owszem, są, ciągle idą do przodu, może kiedyś będzie pewność, o co tak naprawdę w tym chodzi. Bo w tej chwili nie ma.

znacie to" "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." mądrość ludowa głosi, ze na niektóre rzeczy nie mamy wpływu, po prostu

"Gej też może gwałcić biednych bezbronnych facetów, wykorzystywać, rozdziewiczać analnie, sprowadzać na manowce." Ju :D Właśnie wymyśliłaś biznes na czasie! Jeśli jest teraz tylu agresywnych gejów, to wśród potencjalnie gwałconych bezbronnych facetów będzie popyt na majteczki blaszane! :p

no prosze jaki fajny temat ja oczywiscie odniosę się do pytania topiku co bym zrobiła????? nie wiem co bym zrobiła i wy nie wiecie co byscie zrobili możemy jedynie mieć nadzieję na pewne zachowanie z naszej strony ja juz wypowiadałam sie w temacie podobnym, że mam nadzieję, że byłabym w tanie przyjąc to , że moje dzoecko jest dorosłe i ma prawo do własnego życia a jak by było w praniu nie wiem