Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............................

Co byście zrobili, gdybyście się dowiedzieli, że Wasze dziecko jest homosiem?

Polecane posty

Gość Ju............................
Podniosę - może pojawią sie nowe głosy.:)

no dobrze a człowiek który czuje pociąg do dzieci nie ma uczuc, nie ma praw? jest gorszy od nas?bo jego skrzywienie dotyczy niewinnych istot? on też nie jest winien temu , że ma taką a nie inną orientację sexualna-dla niego sex z dorosłym może być obżydliwy..... więc waszym tokiem rozumowania- on też ma prawo być szcześliwy

Gość krytykowana ktytykantka
ike ty rozpatrujesz homoseksualizm jako skrzywienie a to jest orientacja seksualna sex- ang. plec dotyczy orientacji na okreslona plec dziecko to nie plec, zwierzeta czy nieboszczykowie to nie plec - slolnnosc seksualna ku tym grupom to choroba.

krytykanto- jak wiesz jetem głupia i uważam że homoseksualizm jest taką samą chorobą- i trudno mam do tego prawo zresztą uważam, że gdyby to było tak zupełnie naturalne to nie byłoby o czym rozmawiać ale mniejsza o to- ten temat już przerabiałam

"no dobrze a człowiek który czuje pociąg do dzieci nie ma uczuc, nie ma praw? jest gorszy od nas?bo jego skrzywienie dotyczy niewinnych istot?" Ikke -pisalem juz - nierównorzędnosc stron stosunku powoduje patologie... gej uprawia sex z drugim gejem - obaj tego chcą... dzieci tego nie chcą, zwierzeta tego nie chcą, nieboszczyk tez (choc trudno to udowodnic :P ) tego nie chce... a nawet jelsli chce to nastąpiło ewidentne wykorzystanie trudnej sytuacji życiowej, w ktorej sie znalazł :P

ale ja tlumacze ci zrodloslow sformulowania "orientacja seksualna" nie funkcjonowaloby ono gdyby jedyna byl heteroseksualizm

nieboszczyk tez (choc trudno to udowodnic ) tego nie chce... :D:D:D nie wyprzesz sie swego zawodu komiczne :D

komiczne a ja pisałam wcześniej , ż co z tego , że geje chcą mieć dziecko jak raczej żadne dziecko nie chcialoby byc dzieckiem gejów wiesz powiem tk jeśli taka para chciałaby adoptowac dość duże już dziecko - a ono powiedziałoby- tak chcę miec dwóch tatusiów- to dla mnie jest jak najbardziej ok- ale w innym wypadku- nie

każdy ma swój pogląd na ten temat- ja osobiście uważam, że gdyby było o tak naturalne- natura pozwoliłaby na to by takie pary posiadły swoje potomstwo skoro jest inaczej- natura wie co robi

Wydaje mi się, że przeszłabym nad tym do porzadku dziennego, ale nie bede sie upierac na 100 %, bo pewna mogę być tylko faktycznie stając oko w oko z taka sytuacją, a póki co mały ma 9 lat :)

ike - a w przypadku heterosexualnych par bezplodnych, par ktore pragną dziecka i sa z tego powodu bardzo nieszczęsliwe, natura tez wie co robi?

juz zupełnie w pusto prowadząc watek- co do zwierzątek to się nie zgadzam- pieski bzykają wszystko co im się podwinie dziecko - w wyniku zaburzeń tez może chcieć sexu z dorosłym oczywiście są to juz bardzo naciągane przykłady no ale..........

Ike, jeśli nie rozróżniasz sytuacji, w której DOROSŁA, odpowiadająca za swoje czyny osoba WYRAŻA ZGODĘ na seks, od sytuacji, kiedy dziecko, zwierzę lub nieboszczyk a nawet dorosły jest WYKORZYSTYWANY do praktyk seksualnych... cóż ... chyba tylko ci współczuć, bo w takim razie nie widzisz różnicy między gwałtem, a kochaniem się z własnej woli :-o A o naturze też już było, a może nie na tym wątku... no to masz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_u_zwierz%C4%85t Komiczne, jeszcze trochę i poproszę cię o numer telefonu :P

ogolnie to dało by sie to zrobić - trzeba wyjść od jego biernej postawy i braku ewidentnych somatycznych oznak gotowosci do zbliżenia sexualnego

ike jesli matka dziecka umiera albo sie rozpija i trafia ono do sierocinca to natura tez wie co robi powinno tam siedziec

Oblesny kawał: - Wiesz, moja zona chyba nie zyje... - Czemu tak sądzisz? - Sex jest jak zwykle, tylko garów i prania przybywa :O

"ż co z tego , że geje chcą mieć dziecko jak raczej żadne dziecko nie chcialoby byc dzieckiem gejów" ale ja tez jestem przeciwny adopcji przez pary homoseksualne

komiczne - marunjesz sie na tej kafeterii :) ale co tam - ja tez

haris wiesz myślę, że tak niestety znam jedną kobietę która poroniła 7 razy potem urodziła bliźniaki- bardzo chore- które umarły oczywiście można na ten temat dyskutować , bo przecież taka para może adoptować dziecko , które nie bedzie przedłuzeniem akurat ich genów ale jednak dla mnie jest duża róznicą czy zrobi to para hetero czy homo- ze względu na dziecko

krytykanko teraz juz naciągasz- ja mówię o czym innymnatura nie wymysliła domów dziecka

ja jestem za adopcja! uwazam ze im liberalniejsze wychowanie tym lepiej homoseksualizm nie jest patologia a patologie powoduje raczej hipokryzja i zaklamanie ktore pojawia sie w rodzinach spetanych strachem jakiejs religii czy tradycji NIGDY zbyt duzy liberalizm!!!

kawal jest swietny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jestem za adopcja, ale w jakims idealnym swiecie..... nie w tym naszym obecnie gdyby pary homosexualne mogly adoptowac dzieci, dzieci te bardzo często mogłyby być szykanowane przez otoczenie,

krytykantko każdy ma swoje zdanie ja zawsze stawiałam na nature istnieje poglad na temat karmienia piersia- że każda może jak chce- a w naturze jest sporo samic które nie mają pokarmu tak samo jak wśród zwierząt są zachowania homo, i owe zwierzątka nie spłodzą potomstwa to nie kwestia wiary czy zacofania jesteśmy ludźmi- nie cyborgami

krytkantko - jesli za norme przyjmiemy to co robi wiekszosc to zwiazek dwojga ludzi tej samej plci nie jest normalny, choc dla mnie przynajmniej calkowicie akceptowalny... dziecko trafiajace do zwiazku homoseksualnego po pierwsze od początku zostaje wychowane w klimacie niszowego modelu rodziny, po drugie - speleczenstwo w takich krajach jak Polska je zniszczy... Ps oczywiscie jesli lesbijka urodzi sobie dziecko, to jej sprawa, jej prawo do wychowania i nikt nie ma prawa jej go odbierac

Gość znam taki przypadek
" każdy ma swój pogląd na ten temat- ja osobiście uważam, że gdyby było o tak naturalne- natura pozwoliłaby na to by takie pary posiadły swoje potomstwo skoro jest inaczej- natura wie co robi " ike, jakaś ty...hm...naturalna:Dtylko troszkę mało mysląca. jak dorosły człowiek może nie odrózniać takich kategorii jak homoseksualizm, pedofilia, zoofilia, nekrofilia???