Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolantha mama

czy pozwolić córce na wyjazd z chłopakiem nad morze?????? sama juz niewiem..

Polecane posty

Gość jolantha mama

moja córka chce wyjechac z chłopakiem nad morze , niewiem czy mam jej pozwolic , marudzi ciagle ze chce jechac z nim , z jednej strony jej ufam ale z drugiej strony boje sie o nią bo mam ją jedną

Gość latek ma ile
?

Gość lu_netkaaaaaaaa
skoro w tamim dziale zalozyla temat chyba chce byc babci a;P

Gość jolantha mama
a własnie zapomnialam napisac ze ma 17 lat prawie, a chodzi z chłopakiem 10 m-cy, boje sie o nią jest jedna , jej chłopak na tyle ile go poznałam wydaje sie wporządku ale niewiem sama co mam zrobic

Gość na jakich warunkach jada
pod namioty? Znasz dobrze chlopaka?

Gość lu_netkaaaaaaaa
nie pozwolilabym , no co ty 17latce??????????????? powyzej 20tak... kobieto na zdrowie jej i tobie wyjdzie

Gość jolantha mama
lunetka-> to jest dział .. ciąża , poród, macierzyństwo i WYCHOWYWANIE DZIECI!!!!!!! a ja jeszcze wychowuje moje dziecko , bo ona nie ma jeszcze 18 lat

Gość a jjaaaa
No ale oni mogą ''TO'' zrobić również pozostając na miejscu .. Odpowiednio przygotować .. porozmawiać i w drogę :)

No troszkę mloda jest ale cóż, jest z facetem już dlugo więc facet pewnie jest ok, a jeśli chodzi o ciążę bo pewnie tego się boisz to jak ma wpaść to i tak wpadnie, czy nad morzem czy w domu, co za różnica... Pogadaj z nią o zabezpieczenaich i o seksie i będzie ok :)

Gość Malina truskawkowa
wiesz sex to oni juz napewno uprawiaja,wiec oto sie nieboj bo i tak jest po sprawie,najwyzej przed wyjazdem porozmawiaj z nia zeby pamietala o zabespieczeniu i to powaznie,jedyny jaki problem moze byc to alkohol i narkotyki np,trawka

Gość czy uwazasz ze ona jest
dostatecznie dojrzala,zeby uprawiac seks? czym motywuje chec wyjazdu?

Gość jolantha mama
do domkuchca jechac , chłopak chodził do tego liceum co ona i on ma 19 lat , maturzysta -teraz idzie na studia , wydaje sie wporządku

hahahahaha powyzej 20 to ona sie Ciebie nie bedzie pytac ;P ja za 3 meisiace koncze 18 lat i juz w te wakacje rodzice mnie puscili na pare dni do domku na djeziorem ze znajomymi ( kolezanki + chlopacy), moz edlatego z ebylo nas wiecejh. mysle ze gdybym ejchala sama z chlopakiem to by sie nie zgodzili, chociaz nie widze roznicy bo to smao mozna robic przy dobrych znajomych. Mysle ze w przyszle wakacje gdy juz bede miala 18 pusciliby mnie

Gość czy bedzie tam wiecej ludzi
jesli tak, to jacy, gdzie beda mieszkac, co robic calymi dniami - maja jakis plan?

Gość jolantha mama
domyśliłam sie ze uprawiali sex chodząc ze sobą tyle czasu , musze z nią porozmawiac troszke o tych sprawach , chłopak wydaje sie odpowiedzialny małe dzieci mały kłopot , duze dzieci duzy kłopot.. eh :O

Gość wiesz nie pozwolilabym
prawie 17 lat to malo.... i nie chodzi o to, czy zajdzie w ciaze czy nie, bo rownie dobrze moze zajsc i u was w domu jak bedziesz obok w kuchni :O ze uprawiaja seks to nie ulega watpliwosci.... ale nie znasz dobrze chlopaka..... oni tez w sumie niedlugo sie znaja.... a tyle sie slyszy ze sasiad/kuzyn/ chlopak sprzedal dziewczyne do burdelu na zachodzie..... :O ja bym nie pozwolila jej jechac samej z nim no chyba, ze beda i inni znajomi, ktorych ty znasz i im ufasz :)

Gość Malina truskawkowa
a wlasnie ze w wakacje czesciej sie zachodzi w ciaze ,niezaleznie od wieku,mila atmosfera ,cieplutko ,lampka wina, i szum fal nad morzem i sprawa gotowa,dlatego trzeba powaznie porozmawiac o zabespieczeniu i narkotykach i alkoholu.Ale ja mysle ze mozesz ja puscic,to najlepszy okres w zyciu,przynajmniej dlamnie byl,ale duzo z nia pogadaj zanim wyjedzie

ona moze bycdojrzała chłopka powazny, ale jak sa razem moze byc niezła mieszanka wybuchowa. jak bedzie chciała sie kochac to i tak zrobi to w dzomu czy gdzikolwiek, tylko na wakacjach jest wiecej czasu razem z chłopakiem, razem sie klada zaypiaja, moga sie czesciej kochac, czasem wypije sie wieczorem zapomni sie tabletki, czy zalozyc prezerwatywe i gotowy dzidzius

jedna z wypowiedzi jest, że po \" 20\" to tak. A co rodzice maja do powiedzenia w sprawie wakacji po \"20\"?? chyba tylk w patoligicznych domach, gdzie młodzi, ale dorośli ludzie NIC sami nie robia i nie decyduja o sobie, a potem mamy nieudaczników w społeczeństwie, bo im rodzice po \"20\" pozwalali lub nie na cokolwiek.Sama mam 24 lata i jak moi rodzice, z ktorymi mieszkam, maja mi cokolwiek do powiedzenia, najpierw pytaja czy ja to w ogole chce usłyszeć. Tak jest odkad poszłam na studia. Czyli od 19 roku zycia.

Gość czy bedzie tam wiecej ludzi
moze bedzie to niezreczne, ale dobrze, gdybys porozmawiala z rodzicami chlopaka - czy o ni o tym wiedza, co na to mowia. Ona jest bardzo mloda, a to jest jakby mieszkanie na probę, raczej za wczesnie, nie chcesz chyba,zeby miala spaskudzona opinię,a ty przy okazji, ze jej na to pozwalasz.

Gość jolantha mama
chcą jechac z tego co wiem do Dziwnowa.. na dwa tygodnie poradzcie mi , powiedziec jej zeby moze zaczeła brac tabletki? jesli chce , bo na prezerwatywach samych to tez tak różnie z tym , niewiem niewiem co mam robic albo moze ona juz sie zabezpiecza a ja nic niewiem , he

Gość Malina truskawkowa
sprzedac ja do buredelu moglby nawet gdyby nie wyjechala z nim nad morze,wystarczy ze spotka sie z nia na miescie ,da sie napic coli z narkotykiem ,i wywiezie szybciutko za granice,juz nie przesadzajcie.Wiesz ty najlepiej pogadaj tez z tym chlopakiem,i jego rodzicami,umowcie sie na kawe we spolnym gronie i wszyscy razem obgadajcie plan ich wyjazdu przyjazdu i jakie kontrole im narzucacie,np telefony wyrywkowe o puznej porze zeby sprawdzic czy trzezwi sa

uwazam ze nie powinnas pisac z tego co wiem ze chca jechac tam czy w inne miejsce, ona ma 17 lat Ty jestes za nia odpowiedzialn,a Ty ja utrzymujesz i Ty pewnie dasz jej kase na wyjazd, wiec powinnas dokładnie wiedziec gdzie jedzie na ile, pogadanie z rodzicami chłopaka to tez dobry pomysł

Gość fanka anka
gdyby moja corka miała prawie 17 lat nie zgodziłabym sie zeby brała tabletki anty, szkoda jej zdrowia.

Gość Malina truskawkowa
jasne gadaj z nia smiale o pigolkach anty. bedzie widziec ze jestes otwarta to ci wszystko tez bedzie mowic i bedzie widziec ze mozna ci ufac,ja koncze 23 lata w pazdzierniku,moi rodzice byli raczej zawsze na luzie ,i za to im dziekuje ,bo od 15 do 19 roku zycia mialam super zycie i nigdy niezapomne tych chwil wlasnie z pierwszym chlopakiem i takie tam

Gość jolantha mama
nie znam rodziców chłopaka ,tak z widzenia znam tylko jego mamę mówimy sobie dziendobry tylko, córka opowiadala ze mają sklep , wiec chyba pojde i zagadam o ten wyjazd , ale czy to napewno dobry pomysł , ???? ale moze i dobry pomysł bo przeciez córka nie jest pełnoletnia