Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DADAAA

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWI I DENNI FACECI KTORZY WAM SIE PRZYTRAFILI

Polecane posty

Gość juyhhggtt
oj usmialam sie,dziewczyny hahaha:DDDDDDDDDDDDDDDD

Gość juyhhggtt
mnie nikt nie przebije, oto przypadek jaki keidys znalam: zboczeniec, masochista, fetyszysta, ktory w dodatku uwazal sie za aseksualnego, ale ostro masturbowal sie na poduszce... nie,to posłuchaj: mały,brzydki,prawie slepy,chorobliwie skapy ,zakochany w sobie,do dzisiaj jest sam i nie wie dlaczego, przebierał sie za kobiete...skupował kobiece sukienki,opowiadał tez jak onanizował sie garderoba damska,szczegółów nie opisze bo debil siedzi w necie szukajac tu ...kobiety swego zycia :D

Gość tak powiedział
''jak schudniesz to cały swiat bedzie lezał u twoich stóp''

Gość alboto
jeden palant i obrzydliwiec rzekł,ze ma draske na gaciach :( rzygac mi sie chce na sama mysl

Gość poloola
dawajta ;)

Gość evaaaaasss
mi jeden powiedzial, ze ladnie z gory wygladam :-O kurva nie wiem o co mu chodzilo :-O sam wygladajac co najmniej niewyjsciowo- o to zauwazylam tez- im brzydsz tym wieksze ma wymagania. normalny a nawet przystojny chlopak nie ma az takich jak te pasztety meskie

To co prawda nie mój facet..ale kolega miał kawalerski swój, zaprosili striptizerke, no więc poradziła go na krzesełku, rozebrała, puściła super muzyczkę i nagle krzyknęła że nie może..bo tu jest wielki bóbr i pindolka nie widać.. A z takiej mojej osobistej wtopy, mieliśmy po 18 lat, kochaliśmy się na takim łóżku z drewnianymi szczebelkami..za ścianą siedzi jego mama..nagle jeb!i szczebelki się połamały a ja wylądowałam z gołą dupa na podłodze na co on woła:mamo!łóżko się popsuło..wstyd jak .uj

Gość podnoszęęęęę
!!!

Gość podnoszęęęęę
!!!

Gość że niby o co chodzi
z tym bobrem??? :-0 :-0 :-0 reszta ok, ostatnie beznadziejne 🖐️

Gość że niby o co chodzi
🖐️

Gość no dalej dalej
dalej

Gość poloola
.

Gość jtj
co jest z wami?

Gość Biedny_Muzyk
dziwisz sie :P ja jestem brzydki i na miescie pokazuje sie tylko z superlaskami dzis na festynie dwie z nich sploszyly jakies panienki przecietnej urody ktore chyba chcialy zagadac do mnie

Gość poloola
a moze faceci opowiedza o dennych kobietach dla podniesienia topiku

Gość jamjmjaj
.

Gość poloola
up

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
po tym co tu przeczytalam..stwierdzam jednoznacznie..nie opuszcze Was:D:D:D

Gość łooootyrydy
1.kiedyś spotykałam się z takim kolesiem. mały, szczuply, filigranowy.. no i kiedy w końcu poszliśmy do łóżka, posadził mnie na stole i przystępuje do akcji. zeby dosiegnąć musiał stanąć na palcach, tą ptaszyne miał taka mała, ze ledwo coś czulam, ale z pelnym przejeciem i powaga starał sie mnie "ostro dymać" najlepsze, ze przy tym kazał mi wykrzykiwać teksty w stylu. "jestes krolem seksu" "jestes najlepszym dymaczem jakiego mialam" "w zyciu nie mialam tak zajebistego seksu" i tym podobne :D no co ja sie nawysilałam, zeby smiechem nie parschnąć. :D 2. koles z ktorym byłam w poważnym zwiazku. motylki, bajerki rowerki wiadomo. w koncu przyszedł czas, że postanowiłam go przedstawić rodzicom. został zaproszony na obiad. porządki, pichcenie pełna para, rodzice przejęci i podekscytowani. wreszcie się zjawia mój książe na białym koniu. wita sie, wrecza mamie kwiaty, zdejmuje buty.. a tam? dziurawe skarpetki!!!!!!!!!! :o :D 3. ten sam koleś co w pkt 2. pewnego razu znalazłam u niego w kurtce karteczka na której było: "mariola - 500-XXX-XXX(nr tel) kasia- 500-XXX-XXX basia - 500-XXX-XXX" oj jak ja sie wtedy wkurwilam... ale najlepsze było jak odwróciłam karteczke na drugą stronę a tam: "marian - 500-XXX-XXX" :D

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
pkt.1i2 rozlozyl mnie..ojj sie przeszlo w zyciu:D:D:D:D

Gość normalnienajnormalniejniemoge
Ja się kiedyś umówiłam z kolesiem na randkę. Po kolacji odwozi mnie do domu i nagle zamiast skręcić w moją drogę, to on jedzie dalej i nagle skręca w las. staje i do mnie z tekstem, że teraz mu obciągnę, po czym wyciągnął swojego 5cm pindolka. No jak żyje tak malego kutasa nie widziałam. :o

Gość normalnienajnormalniejniemoge
Żeby nie było to oczywiście dostał opierdol i kazałam się niezwłocznie odwieźć do domu. :)

Gość poljtmj
up

Gość Grazkaaaaa
ale z was idiotki zeby zadawac sie z takimi patafianami, to tylko swiadczy jakie z was są miernoty:)

Gość aaaa5
wazne ze te znajomosci nie trwaly dlugo

Gość a ja poznalam takiego Obajtka
Krakowa, mały pitol a mniemanie większe niz cokolwiek, rypał rypał tym malym pitolkiem a ja nic nie czułam haha

Gość kmjmj
haha tez mialam takiego chlopaka. :)

Gość adna12
haha