Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieufna perfumiarka...

PYTANIE O PERFUMY w UK

Polecane posty

:) Ano narazie malutki... a co do szkoly.... hym mam dwie w sasiedztwie i jak akurat wracam ze spaceru jak dzieciaki wychodza.. matko:/ Zastanawiam sie, czy ja tak idealizuje Polske, czy tutaj jednak te dzieciaki takie rozwydrzone sa:o

Sa tutaj tak rozwydrzone. Syn kolezanko powiedzial do mnie "glupia babo", a na mojego syna, ze jest psychopata. :( To wina rodzicow, pozwalaja im na wszystko. Nie lubie tego, jak ci ludzie sie zachowuja. Choc wiesz co, przeprowadzmy sie do Mayfair, tam dzieci sa inaczej wychowywane, chodza do dobrych szkol, ogolnie dobre maniery i wszystko w tym stylu... Hendon a Mayfair... Co za roznica. :D

Ehh nie watpie:) A my raczej w okolicy zostaniemy, bo moj chlopak ma blisko do pracy. No a ja jeszcze przez jakis czas bede niestety siedziala w domu:) Ale szczerze to nie wyobrazam sobie tu dziecko wychowywac.. ehhh Ty sie starasz a dziecko ze szkoly przyniesie takie wzory ze szok:/

Gość boootsssss
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=851815# Mam do was ogromna prośbę, mieszkam tu od niedawana, a mój język angielski jest jeszcze w...przedszkolu. Posiadam kartę Boots, i mam na niej juz jakies punkty za zakupy, czy ja dobrze rozumiem , ze promocja, którą widzicie w linku to dodatkowe punkty za jednorazowe zakupy 50f...do tych punktów , które są zwykle naliczane.??? Bo jeśli dobrze rozumiałam do tej pory to za 50f wydanych jednorazowo zawsze było 10f rabatu...? Kto rozumie niech napisze proszę... I proszę o szybka odpowiedź , bo promocja o ile dobrze przeczytałam trwa do niedzieli 7 grudnia... Dziękuję.

Gość boootsssss
mayor, dzięki , ale chyba mnie nie zrozumiałaś ...Ja pytałam czy dodatkowo do tych 10f za wydane 50f jest następny bonus....też 10f...? Czyli...20f...Promocja o ile dobrze zrozumiałam jest do niedzieli, ale reszty chyba nie pojmuję...

No nie, przeciez tylko jesli wydasz na zakupy £50, to otrzymasz te £10 w punktach. Nigdzie tam nie ma o dodatkowych, tak zeby bylo £20..

Tak, promocja wazna do niedzieli. tam pisza tylko o tym, ze jesli wydasz £50 na zakupy, to otrzymasz 1000 punktow, rownowartosc 310. Pod spodem jeszcze to dokladniej wyjasnili. O to tylko chodzi.

Gość no popatrz popatrz
hahahaha, a to dobre! Mayor na Hendon stac tylko na wynajmowanie pokoju, ale w Mayfair bedzie ja stac na wynajem mieszkania! Dziewczyno, ty to masz wyobraznie!!!!

Idz, kretynie tam, gdzie Twoje miejsce, czyli do kosza na smieci. Nic nie pisalam, ze bede wynajmowala mieszkanie w Mayfair. Marzy mi sie. idiota.

Gość nie ladnie tak zmyslac
"Choc wiesz co, przeprowadzmy sie do Mayfair, tam dzieci sa inaczej wychowywane"...mayor to cytat z twojej wypowiedzi i chyba nie wynika z niego, ze marzysz tylko, ze tak masz zamiar zrobic..wiec troszke wiecej scislosc w tym co piszesz prosze...

Czy propozycja \"przeprowadzmy sie na Mayfair\" znaczy, za ja sie tam przeprowadzam? czytaj ze zrozumieniem. juz mam dosc oslow na tym forum, ktorym trzeba wszystko tlumaczyc po dziesiec razy...

Gość SSSSweeweee
no wiesz koleznko mila, ale akurat to zdanie zacytowane przez poprzedniczke to chyba zdanie oznajmujace a nie propozycja jesli chodzi o scislosc..a czytajac ten topik to widze, ze chyba za bardzo sie wsciekasz jak ktos Ci cos wypomni, wyluzuj i nie odpowiadaj na zaczepki wtedy nikt nie bedzie pisal...

Gość Czytaj ze zrozumieniem.
PRZEPROWADZMY SIE to nie to samo co PRZEPROWADZAMY!!!!! KURWA DEBILE NIEROZUMNE!!!! sorryMayor ale juz tez nie mam slow.

Gość Czytaj ze zrozumieniem.
Chodzmy do kina tez odczytasz: chodzimy do kina? tak to jest jak sie na lekcji polskiego spalo.

A wogole to ciekawa jestem co oni sie tak akurat do mnie doczepili. Czy ja tu jestem kontrowersyjna, czy jakas slawna? Zupelnie nie wiem o co chodzi.

Gość staly bywalec teaz na
pomaranczowo tez mieszkalem na Hednon okolo 1,5 r. raz na Audley Avenue, a potem na Watford Way z sentymentem wspominam ta dzielnice

Gość boootsssss
Wiecie, co jestem zła...od 2 tyg. próbuję w Bootsie kupić złotą( czarną) mascarę Telescopic...NIE ma, a obiecałam komus w Pl, do tego jest jeszcze promocja jak sie zdaje kupi za 15 f z Loreala...to się dostaje kilka mini produktów...Fajne, widziałam, ale co z tego jak nic nie potrzebuję poza Mascarami , których nie ma... Czy u was tez tak się zdarza... Na oficjalnej stronie Bootsa jest, a w 2-óch sklepach w moim mieście i innym brak...

Gość bo boots to sklep
dla ubogich. Dobre kosmetyki kupuje sie w markowych perfumeriach - nie w markecie :D :D :D jakim jest Boots. To sklep dobry dla ludzi o z malych miasteczek w Polsce, gdzie krem Nivea kupowali w najlepszej wiejskiej, malomiasteczkowej "drogerii" :D :D :D

Gość .O co ci chodzi
Robisz zakupy w Harrods'ie??no rzeczywiscie....boots sklep dla ubogich...zal mi cie.

Gość etheria
Buraki i tyle, nawet te najdrozsze kosmetyki personel danego sklepu moze nabyc 75 % taniej, wiec ile tak naprawde sa warte ????? Krem ktory kosztuje 30 funtow, ja kupuje za ok 7.5 funta, wiec nie podniecac sie bootsem czy harrodsem

Gość sknerus makkwacz
a ja to robie zakupy w funciaku!!!! a w harrodsie to to jest chinski szmelc buhaha

Gość cokacola111
te sknerus, twoje nike tez made in china !!!!!!