Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Gość ry
A ja pije i pije i rosnę:D

Dopiero w niedzielę. Jakoś sobie radzę:) Ale bardzo brakuje \"promyczka\" jak się budzę:)

No ja się budzi to ma taki promyczek na buzi że szok:) Chciałbym go uwiecznić na zdjęciu, ale powiedziała że jak to zrobię to dożywotnie embargo..:)

Dziendoberek 🌼 Jak sie spalo? He he he no ja wczoraj nie poszlam spac po % :) Ale dzis na bank bo moj R.wraca, juz jest w Polsce.....jeszcze troszke i bedzie ze mna:) Poprosze o coffffe, rozpuszczalna z mlekiem + cukier:D Z gory podziekowal:P

Pustki......musze juz mykac......trzymajcie kciuki oby bylo dobrze ... bedzie dobrze hehhehehe.............Do zaklikania:D pa 😘

Troszkę się tak martwię bo monia jakoś tak miała mieć badania i przepadła jak kamień w wodę.

Gość eaterini
Dzień dobry :)

Śnieg w kotlinie się roztopił, na Śnieżce nadal jest (i pobędzie do późnej wiosny). A ja już jutro będę miała miłego sercu GOŚCIA :)

Gość bububububuuuu
Ja Norwegia, on Polska, nie widzieliśmy się od 4 miesięcy. Jadę do niego za 2 tygodnie aaaa szaleje już z tęsknoty!!!!! Niech ktoś zegarkiem pokręci :)

bububububuuuu - Podobno rosjanie produkują najszybsze zegarki na świecie;) Swoją drogą pozdrów ode mnie Norwegię i trole. Dawno tam nie byłem. I bądź dobrej myśli.:) "Podobno się zakrzywia przestrzeń i czas, czytalem o tym w panoramie raz" ;)

Gość monia255
Witam.Troszke mnie niebylo, mialam duzo zajec.

Gość monia255
Zmienilam lekarza, wczesniej chodzilam na kase chorych ale lekarz byl do bani, tylko mnie straszyl.Teraz poszlam do innego prywatnie i juz tak zostanie do konca.Zrobil mi badanie usg i twierdzi ze wszystko jest dobrze.Dzidzia rosnie zdrowo jak na 22 tc mierzy juz 20cm.Ale niewiadomo czy chlopiec czy dziewczynka, gin niemogl sie dopatrzec bo maly/a niedal sie.

Bo dziecinka wstydliwa jest;) Monia dobrze słyszeć że wszystko jest jak być powinno i że dzidzia dobrze rośnie:) Kochaj dzidzię:)

Gość monia255
Ale bym byla zaskoczona gdyby okazalo sie ze bedzie dziewczynka.Jakos od samego poaczatku nastawilam sie na chlopaczka.

Gość monia255
Dzieciatko tak machalo nozkami w czasie badania, wiec lekarz niemogl sie dopatrzecz co chowa miedzy nozkami.Jakos od kilku dni cos spac niemoge, budze sie ok 6.00 rano.