asiulka 1981 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 hej babulce :) z okazji Świąt Wielkanocnych - wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze dużo siły , wytrwałości i spełnienia najskrytszych marzeń :) buzialki dla wszystkich no i zaczynam od nowa :) Starające się: Nick..........Wiek.....Miasto.......Ilosc cykli...Data II kresek/ew.@ Sarah28.......28.......Dortmund.....2.............? Patiana ......25........Poznan.........2...............brak asiulka........27.......Wyszków ........................? Pierniczek...25 .......Kraków ....... 1............? idka20........24.......Konin..........10..............?< br /> nanetka84....24......Rybnik........11.........? mikiO ........31 ...... Rybnik ....... 4 lata Pcosowiczka 31......świętokrzyskie 2............? aniasz_75....33......Jelenia Góra....2lata........? repetytorium..23....Olsztyn....... NIE................ agagreg..........21 Berlin.............1,5 roku.......? A_psik .........24 Czestochowa..ok.26 cykli......ok. 15.11.08 niesia25........25....Poznań........... .................... brak Beccia..........28....Bielawa...........ponad rok.........brak justjola.........33...Jasło..............?......... zabka11.........25........ok.Krakowa..........2 lat Ciężaróweczki: Nick......Wiek.......Miasto..........Tydzień ciąży.......Termin porodu Basiamm....27.......tychy............22tc............... ...20 sierpnia mama Samiego.....częstochowa.....21tc..................22 sierpnia agnieszka0212-81...27...W-wa...... ????...............1 czerwca.09r Bercia ....28.......Częstochowa..... 35tc..................16 maj Mamuśki: Nick......Wiek......Miasto...........Wiek dziecka...imię dziecka dunia26...26.......Kraśnikk/Lublin.......4miesiączki.... ... .Kubuś ja_biedna...24....świętokrzyskie.......................M iłoszek Ola_K-P....26......Warszawa............................. Bartek Sarah28.....28....Dortmund.........7 lat.................Lukas Surfitka...29......Krakow/NY.......4,5 mies..............Nina kitka76...32.......Gdynia.............1 miesiąc..........Dominika Bercia.....28.......Czestochowa.......3 ,5roku...........Wiktor mama_Samiego lucyna79 ..30...Przemyśl....10 lat....Olivia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Dzieweczki dziękuje za słowa otuchy baaaardzojesteście kochane :D:D:D:D:D:D mój men mówi że ważne że w ogóle się pęcherzyk zrobił i że nie wszystko na raz i w ogóle strasznie jest fajny ten mój facet:D trzeba szybko ślub brać zanim jakaś konkurencja go zwinie hehe;) Basiamm dziękuję ci bardzo tylko że ja nie mam pojęcia jaka to będzie dawka tego pregnylu zresztą gin ma go u siebie w szafce to może sie przy nim będę faszerować? jak będę coś wiedzieć to się odezwę bo jak mam kupić to ty się chociaż pozbędziesz niepotrzebnego:D ale chyba nie zakumałam ile ty tego masz faktycznie tępota jestem;) od jutra mam rodzinkę na karku więc kochane babulce życzę wam spokojnych świąt w gronie bliskich wam ludzi i żeby ten czas był pełen nadziei, radości, miłości i wiary, że wszystko będzie tak, jak tego pragniecie ściskam was baaaaardzo mocno wszystkie razem i każdą z osobna:D postaram się wpadać jak się uda:D buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niesia26 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 ◊............,-.,-. (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,\',\'.......`. ◊..........,\".....`......,--...`. ◊........,\"...@.........\'....`...\\ ◊.......(Y.............(...........;\'\'. ◊........`--.____,.....\\..........,..; ◊........((_.,----\'.,---\'......_,\'_,\' ◊............(((_,-.(((______,-\' Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa >>>>>>, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Wesołych Świąt:P ps mam dość jak ktoś tu wcześniej ładnie to nazwał dunga dunga o matko ile można do 13 kwietnia jeszcze niby powinnam się dungować ale już mi się nie chce:PPPPPPPP buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniasz_75 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Hejka Babolce :) nie wykreślajcie mnie z tabelki, piszę od czasu do czasu :) a poprawie ją jak skończę swoje 33 latka, wcześniej nie bedę sie postarzać :) ale mam takiego lenia, że masakra... nic mi się nie chce, jeszcze mój men święta w Hiszpanii spędza:( porażka normalnie.... Chyba po powrocie się zwalnia i będzie szukał nowej pracy. Patianko jakbyś mogła mi dać namiary na firmę Twojego męża i coś więcej napisać, to byłabym wdzięczna, może miałabym go chociaż na weekendy w domu... Pisz na NK :) Cieszę się, że Twoja pr. mgr na ukończeniu i że dałaś radę z badaniami :) Basiamm, 23latkapco, Martushia, MamaSamiego i inne ciężarówki (brrr, jak ja nie lubie tego słowa ze wzgledu na pracę mena) piszcie o swoich ciążach :) Dzięki temu, przynajmniej ja, troszkę się czuje, jakbym też była w ciąży i razem z Wami wszystko przeżywam :) jak sama nie mogę, to mogę być z Wami :D Choineczko, co z Tobą, napisz jak się czujesz, bo martwiłyśmy się okrutnie :) Witam wszystkie nowe Dziewczynki :) odnośnie Kościoła i religii to mam mieszane podejście.... Więc nie będę się wypowiadać w tej kwestii :) Kochane, zdrowych i radosnych Świąt Wam życzę :) odpoczynku od codziennej gonitwy, jajeczka kolorowego i mokrego Dyngusa :) A może w ten czas, kiedy wszystko budzi się do życia, nasze wredne jajniki też zrobią coś dla nas i wyprodukują jakąś ładną pisankę gotową do przyjęcia kijanki i powstania nowego życia :) czego Wam i sobie życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 Niech Wam jajeczko dobrze smakuje, bogaty zajączek uśmiechem czaruje. Mały kurczaczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia. ________________ (▒█ ______█_█_█_█____ஜ(█ ▒ ____█_________█(▒█ஜ ___█___________█___ஜ(█▒ __█_____________(▒█ஜ _█_e$$$$e__♥♥♥♥_█__& #2972;(█▒ █_$$$$$$$_♥♥♥♥♥ϖ 9;█_ஜ █_$$$$$$$$♥♥♥♥♥ϖ 9;♥█ஜ(█▒ █_$$$$$$$$$_♥♥♥ஜ █ ▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓_ _▓▓▓▓▓▓▓▓ ;▓▓▓▓▓▓___ ___▓▓▓▓▓▓▓` 19;▓▓▓▓____ ____▓▓▓▓▓▓▓ 619;▓▓_____ _____▓▓▓▓▓▓▓ 9619;______ …..\\///……\\//../..\\//…..\\///̷ 0; \\\\////....\\////....\\\\/////....\\//// …..\\///……\\//../..\\//…..\\///̷ 0; \\\\////....\\////....\\\\/////....\\//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Starające się: Nick..........Wiek.....Miasto.......Ilosc cykli...Data II kresek/ew.@ Sarah28.......28.......Dortmund.....2.............? Patiana ......25........Poznan.........2...............brak asiulka........27.......Wyszków ........................? Pierniczek...25 .......Kraków ....... 1............? idka20........24.......Konin..........10..............?< br /> nanetka84....24......Rybnik........12.........? mikiO ........31 ...... Rybnik ....... 4 lata Pcosowiczka 31......świętokrzyskie 2............? aniasz_75....33......Jelenia Góra....2lata........? repetytorium..23....Olsztyn....... NIE................ agagreg..........21 Berlin.............1,5 roku.......? A_psik .........24 Czestochowa..ok.26 cykli......ok. 15.11.08 niesia25........25....Poznań........... .................... brak Beccia..........28....Bielawa...........ponad rok.........brak justjola.........33...Jasło..............?......... zabka11.........25........ok.Krakowa..........2 lat Ciężaróweczki: Nick......Wiek.......Miasto..........Tydzień ciąży.......Termin porodu Basiamm....27.......tychy............22tc............... ...20 sierpnia mama Samiego.....częstochowa.....21tc..................22 sierpnia agnieszka0212-81...27...W-wa...... ????...............1 czerwca.09r Bercia ....28.......Częstochowa..... 35tc..................16 maj Mamuśki: Nick......Wiek......Miasto...........Wiek dziecka...imię dziecka dunia26...26.......Kraśnikk/Lublin.......4miesiączki.... ... .Kubuś ja_biedna...24....świętokrzyskie.......................M iłoszek Ola_K-P....26......Warszawa............................. Bartek Sarah28.....28....Dortmund.........7 lat.................Lukas Surfitka...29......Krakow/NY.......4,5 mies..............Nina kitka76...32.......Gdynia.............1 miesiąc..........Dominika Bercia.....28.......Czestochowa.......3 ,5roku...........Wiktor mama_Samiego lucyna79 ..30...Przemyśl....10 lat....Olivia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Starające się: Nick..........Wiek.....Miasto.......Ilosc cykli...Data II kresek/ew.@ Sarah28.......28.......Dortmund.....2.............? Patiana ......25........Poznan.........9..............brak asiulka........27.......Wyszków ........................? Pierniczek...25 .......Kraków ....... 1............? idka20........24.......Konin..........10..............?< br /> nanetka84....24......Rybnik........12.........? mikiO ........31 ...... Rybnik ....... 4 lata Pcosowiczka 31......świętokrzyskie 2............? aniasz_75....33......Jelenia Góra....2lata........? repetytorium..23....Olsztyn....... NIE................ agagreg..........21 Berlin.............1,5 roku.......? A_psik .........24 Czestochowa..ok.26 cykli......ok. 15.11.08 niesia25........25....Poznań........... .................... brak Beccia..........28....Bielawa...........ponad rok.........brak justjola.........33...Jasło..............?......... zabka11.........25........ok.Krakowa..........2 lat Ciężaróweczki: Nick......Wiek.......Miasto..........Tydzień ciąży.......Termin porodu Basiamm....27.......tychy............22tc............... ...20 sierpnia mama Samiego.....częstochowa.....21tc..................22 sierpnia agnieszka0212-81...27...W-wa...... ????...............1 czerwca.09r Bercia ....28.......Częstochowa..... 35tc..................16 maj Mamuśki: Nick......Wiek......Miasto...........Wiek dziecka...imię dziecka dunia26...26.......Kraśnikk/Lublin.......4miesiączki.... ... .Kubuś ja_biedna...24....świętokrzyskie.......................M iłoszek Ola_K-P....26......Warszawa............................. Bartek Sarah28.....28....Dortmund.........7 lat.................Lukas Surfitka...29......Krakow/NY.......4,5 mies..............Nina kitka76...32.......Gdynia.............1 miesiąc..........Dominika Bercia.....28.......Czestochowa.......3 ,5roku...........Wiktor mama_Samiego lucyna79 ..30...Przemyśl....10 lat....Olivia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 helo babulce :D jak tam po świętach?? mam małe zmartwienie...7 dzień biore luteinke i okresu nima :( 5 dnia myślałam że dostałam a to jakieś plamienie się okazało :( niewiem co mam robić czy to normalne że luteinka mi nie wywołała okresu?? niewiem czy mam dzwonić do gina czy tak się zdarza.... napiszcie mi co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 tym bardziej że między 12 a 15 dniem cyklu mam iśc na mnitoring...niewiem jak mam to teraz policzyć czy to plamienie to pierwszy dzień cyklu??załamka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola_K-P 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja brałam luteine przez 10 dni i dopiero po odstawieniu mniej więcej po 2-3 dniach się @ pojawiałam ale może pojawić się do dwóch tygodni po odstawieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 nanetka a może ty w ciąży jesteś??? ja mam 21 d. c.i o dziwo mam 36,9 tempki co mi się nie zdarzało nigdy no nic teraz sobie poczekam do 33 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bercia-28 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Basiumm fajnie że mnie jeszcze pamiętasz no tak czas szybko leci zaczął się 36tc muszę jeszcze wytrzymać tydzień a najlepiej dwa na ostatniej wizycie moja gin powiedziała że juz mam wszytko do porodu przygotowane szyjki już nie mam jest miękka i mam minimalne rozwarcie ale to i tak super co prawda musiałam się oszczędzac dużo odpoczywać ale nie przeleżałam nawet jednego dnia a ze starszym synkiem 4 ostatnie miesiące ciąży wiec nie mam co narzekać mimo że przytyłam tylko 7,5 kg czuje się już jak mały słoń bo brzuszek mam duuuuuży a jeśli chodzi o cukrzyce to stosuje dietke i wyniki mam okey to chyba tyle :)) już szykuje się psychicznie do cc które mnie znowu czeka jak przypomne sobie ten ból buuuuuu... no ale nie ma rady za jakieś 2 tygodnie będe juz miała mojego synka Antosia przy sobie :)) pozdrawiam Was gorąco czekam na następne ciężaróweczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Witam babeczki po świętach:) widzę mały był ruch hehe wszystkie się jajcami objadały i pisać się nie chciało co? Nanetka na mnie luteina słabo działała, okres dostawałam dopiero po 10-14 dniach brania końskich dawek albo po 4 zastrzykach jak normalne babeczki maja po jednym ja myślę że to plamienie to jeszcze nie to ale może licz jak pierwszy dzień i albo dostaniesz porządny zaraz albo jak dotrzesz do 12dc na monitoring to powiesz ginowi że było plamienie tylko? albo zadzwoń i zapytaj jak masz liczyć… przeżarłam się na święta uuuuuuuu za to przełamałam się i poszłam na basen i w dupie mam że wszyscy widzieli mój wieeelgachny tyłek woda się nie przelała jak wlazłam do basenu więc nie jest ze mną tak źle hehe;) tylko fale zrobiłam na 2 metry;) więc od dzisiaj znowu dieta:/ buźka babeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiamm 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 bercia no to super zazdroszece Ci ze to juz za chwile znowu bedziesz mamuska:) fajnie że tak mało przytyłaś ja tez cały czas sie w miare trzymałam 2-3 kilo od poczatku ale przez te świeta pewno wiecej trzymam kciuki za WAs i napisz koniecznie jak bedzie po -co i jak i powodzenia beccia fajnie ze poszłaś na basen bo bja np. skonczyłam świeta pizza-fajnie nie-byłam na obiedzie u tesciowej i średnio mi podzszedł no i wieczorem byłam głodna a w domu puchy bo nic nie keupowalismy na świeta i wymysliłam te cholerna pizze i teraz mam za swoje bo mnie wątroba cała noc bolała i dalej gniecie i czuje sie jak słoń:( koniec z obżarstwem cza wrócić do normalnosći;) powodzenia z dietka:) a ja własnie wróciłam z badan na tarczyce porazka znowu zapłaciłam 90 zł. byłam z moim M - on musi robic co rok takie badania -markery nowotworowe-zeby sprawdzic czy coś sie nie odnawia i zawsze mamy takiego stresa jak czekamy na wyniki...wrrrryy trzymajcie kciuki oprócz tego chyba wszytsko w porzadku bo przez to obżarstwo mam taki brzuch spuchniety ze nawet maleństwa za bardzo nie czuje wiec mam nadzije ze z nia/nim wszytsko ok za tydzien mam wizyte i usg połówkowe( tzn to bedzie 23 tc )wiec znou sie stersuje-kuźwa ja nic nie robie tylko sie stresuje:(:(:( miłego dnia koniec świetowania!!!! wracac mi na forum!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Bercia trzymam kciuki za powodzenie cesarki:D super że tak mało przytyłaś w ciąży Basiamm co z tego że basen jak na 2 dni sobie odpuściłam dietę i wątroba nie wytrzymała zmiany żywienia dwie noce w plecy tak mnie bolało dzisiaj dalej czuję się jak słoń i boję się wejść na wagę:( więcej nie będę taka głupia słodkości nie są tego warte… daj znać jak będą wyniki zamiast się stresować pośpiewaj maleństwu to potańcuje haha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucyna 79 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 HEjka! Jestem o 1 kg cięższa po Świętach :( hmm? byłam w Bieszczadach jeden dzionek bez deszczu a tak lało i lało !:( ale ogólne Święta udane . Co u WAs ? _______halooooooooooo______ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 patianka z tą ciążą to raczej wątpie od kiedy dowiedziałam się ze niemogę zajść rzadziej się kochamy... z tą luteiną to faktycznie wezmę jeszcze przez 2,3 dni a nuż dostane okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
23latkapco 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Bercia-28 Jesteś na jeszcze jakimś forum dla ciężarówek?? Trzymam kciuki za to by tak bardzo nie bolało i przedewszystkim by było wszystko dobrze z toba i maleństwem. Ja jakos na obżarstwo nie narzekam w te święta tylko nikt z rodzinki mojej i mężusia nie mógł zrozumieć dlaczego ulubienica czerwonego pół wytrawnego wina na propozycje picia mówi NIE. Witam wszystkich po świętach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiamm 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 dziewczynki mam pytanie czy mogłybyście doradzić co kupić kolezance takiej bliższej na 30? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 patiana o co chodzi z tą temperaturą?zmierzyłam sobie mam 37...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 basiamm może jakiąś fajną wodę toaletową??jakąś orginalną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 14, 2009 Hej Witam po swietach :) Nanetka, podwyzszona temperatura moze swiadczyc o ciazy, ale..to sprawa indywidualna. Trzeba mierzyc caly miesiac rano przed wstaniem z lozka i tylko wtedy ma to sens. I jesli podwyzszona utrzymuje sie dluzej niz 18 dni i nie ma @ to mozna podejrzewac ciaze. Pojedynczy i popludniowy pomiar o niczym nie swiadczy. ale do ciazy nie trzeba wspolzyc codzinnie ;) My kochalismy sie na 2 dni przed owulacja a potem gdzies za tydzien znowu. .. i jest Ninka ;) Basia, to zalezy co ta dziewczyna lubi ? Bizuteria? Kosmetyki? Ksiazki? Filmy? Obrazek na sciane ? A moze bedzie zadowolona z karneciku do kosmetyczki ? Albo z biletow na koncert ? Naprawde trudno doradzic jak sie kogos nie zna. Buziole !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 nanetka surfitka mnie wyręczyła;P:P fakt tempka według mnie to żyje swoim życiem i u nas nie ma ona większego znaczenia, aczkolwiek fakt zdarza się często że ta tempka jest podwyższona przy ciąży życzę ci tego z całego serca sobie zresztą również:P basiamm hmmmm co by tu kupić....może jakaś biżuteria?? kolczyki albo jakaś fajna piżamka alb o jakiś perfum:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucyna 79 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 basiamm - w związku ,ze sama w tym roku koncze 30 stke to z doswiadczenia proponuje krem przeciwzmarszczkowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nanetka84 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 dzieki za odpowiedź........ załamka dzisiaj mój kuzyn miał wypadek na motorze :( chciał sobie spróbować pojeździć na naszym motorku :( efekt - uszkodzony kręgosłup długa rekonwalescencja w szpitalu a później w domu i motor do kasacji :(buuuuuuuu.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 nanetka ważne że kuzyn stanie na nogi!!!!!!! ale tu cisza matko gdzie się podziewacie nie ma co czytać:P lucynka z tym kremem to już w wieku 25 lat też nie jest głupi pomysł:P a ta twoja matylda jest superrrrrr a mój kotek to jak anorektyk wygląda przy matyldzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucyna 79 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 patiana- krem przeciwzamrszczkowy to ja juz stosuje od 23 roku zycia!! ale przy tym ile lat korzystam z solarium to efekty sa marne:( wiem ,ze te laski ktore nie korzystaja z solarium to uzywaja nawilzajachy ale ok.30 tki to juz mus na przeciwzmarszczkowy! moja Matylda jest chyba ciężarna i stąd taka spasiona:):) basiamm -tylko zeby sie nieobraziła :) ja bym sie cieszyła z kremu bo chyba nic nie sprawia mi takiej przyjemnosci jak dobre kosmetyki:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikiO Napisano Kwiecień 15, 2009 witajcie kochane babulce po świętach u mnie w 30dc przyszla@ małpa a juz mialam kolejną cichą nadzieję na ludzika babki co wy tak z tymi kremami przeciwzmarszczkowymy hihi chyba nie jest tak żle ale powiedzcie szczerze czy wyglądacie na swój wiek?? bo ja nie mam w tym roku 31 a wyglądam przynajmniej o 5 lat młodziej jak mówie ile mam stażu pracy to każdemu oczy wychodzą serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 miki my siebie widzimy przecież na naszej klasie;P lucynka hehe matyldzia się puściła;P a ja swoją faszeruje tabletkami antykoncepcyjnymi i w ciąży to już 7 lat nie byłA;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach