Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mineralka25

Starania z problemami

Polecane posty

Gawit, przepraszam ze się wtrącam, ale czy mozesz napisać ilu dniowe masz cykle? i czy lekarz który ci zapisał luteinę wie dokładnie kiedy przypada owulacja? Luteina zazyta zbyt wczesnie zahamuje owulację, i starania wtedy są bez sensu. Czy chodzisz na monitoring cyklu? Pozdrawiam

amebameba chodzę na monitoring cyklu, więc dokładnie wiadomo kiedy u mnie przypada owulacja :) Pozdrawiam

uf, to kamień z serca :). Mi własnie kiedyś ginka kazała brać luteinę od 16 dc, bo założyła z góry ze przy cyklach 28 d owu jest na bank w 14 dc. a u mnie była ok. 18-19, więc luteina by ja po prostu zahamowała.

Gość Dosia30
Co tak tu cicho sie zrobiło, jak wasze staranka. Nadchodzi wiosna, wiec trzeba szykować gniazdka :)))

ja jak co miesiąc teraz cieprliwe czekam po starankach... ale jeszcze mi tydzień został i dopiero wtedy się dowiem czy znowu nic nie wyszło czy może tym razem zdażył się cud...

hej dziewczyny... tak sobie myślę, że ja to już nie bardzo pasuję do tego topiku - choć mam wielki sentyment, bo jak zaczynałam staranka, to on akurat powstał i jestem tu od samiutkiego początku... jak jeszcze brałam zastrzyki i tablety na wywołanie owulki... ja własnie minęłam połowę ciąży, sama nie wiem, kiedy to zleciało :) czuję już bardzo wyraźne ruchy Bobaka, zwłaszcza jest ruychliwy rano, potem po moim obiedzie no i na wieczór, jak kładę się spać... normalnie beczałam, jak pierwszy raz je poczułam :) zaczęliśmy też z mężusiem kupować ciuszki, po prostu nie sposób się powstrzymać... 9 marca idziemy na kolejne USG, dowiemy się już pewnie, kto zamieszkał w brzuszku... już nie mogę się doczekać...jeśli chadzi o jakieś przeczucia, to jestem tak 60% na dziewczynkę...ale niedługo się okaże pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam jak zawsze barrrdzo mocno kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość iwuss
shila co Ty wygadujesz! musisz tu byc!!!! jestes żywym przykładem ze nie wolno tracić nadziei i miec cierpliwość... ja zrobiłam juz ostatnie badania. poczekam sobie na nie jaies 3,5 tygonia a potem znowu do kliniki. juz sie nie moge doczekac:) Buziaczki dla wszystkich staraczek!

shila ja też sobie nie wyobrażam, że nas opuścisz :( Ja czekam na @. ma być w środę i jestem pewna na 100%, że przyjdzie, bo robiłam badania hormonów, w piątek odebrałam wyniki i wyniki nie są absolutnie ciążowe, więc czekam na @, a potem idę do ginki ustawić mi od nowa leki, bo po wynikach widzę, że biorę za duże dawki :( za bardzo spadła mi prl :( jutro pierwszy dzień do nowej pracy. ciekawe jak będzie? czy dam radę? Pozdrawiam 😘

🖐️ Pytacie jak w nowej pracy ?? na razie nie mam za bardzo zdania :( bardziej jestem na nie niż na tak. nie widzę się tam, ale ponieważ dzis był dopiero mój drugi dzień, więc się nie zrażam ;) może później będzie lepiej ? 😘

pierwsze wrażenie bywa omylne, wiec może się w tej pracy jeszcze rozkręci ici się spodoba Gawit :) moje małe nadzieje dzisiaj rano legły wraz z okresikiem... ale i tak były nie wielkie, więc mam troszke wiekszą chandre jak i tak zawsze w czasie okresu... za to zastanawiam się kiedy będzie właściwy czas na decyzje o inseminacji, czy już się starać, czy jeszcze liczyć na cud... z jednej strony mam dopeiro 25 lat i nie muszę się aż tak śpieszyć z dzidzią, moge dać sobie jeszcze troche czasu na naturalne metody, z drugiej zaś zegar biologiczny tyka i bardzo bym chciała, a to że staramy się już ponad dwa lata, i nadal nic się nie udało, nie napawa mnie nadzieją, że jak będe czekać kolejne dwa to akurat się uda... do tego jak rozmawiałam z lekarzem o inseminacji to mówi aby od razu wywołać owulacje i cykl wpomagany hormonami, a teo się troche boje, i nie widze do końca potrzeby bo miałam robione monitoringi i cykle mam w porządku, zawsze jest owulacja, hormony są okej, więc nie chce się na siłę szprycować hormonami, jeśli nie trzeba... nie wiem co mam robić, może doradzicie - chętnie wysłucham opinii

Czesc:)sportsmenka a robiliscie z ukochanym badanie nasienia?ja sie staram 9 miesiac.Biore clo.

tak i właśnie są słabe wyniki, zwłaszcza ruchliwości, ale mimo roku leczenia, niewiele się poprawiły i nie znają przyczyny problemu...

Czyżbyś była w ciązy Gawit ? Bo coś mi się tak zdaje - mam rację?Jełśi tak to gratuluje z całego serca :)

Sportsmenka, czyżbyś miała jakieś miłe przecieki????

nic się przed Wami nie ukryje ;) Właściwie to jeszcze Wam nie mówiłam, a wpadłam z wieściami jestem w ciąży nadal nie mogę w to uwierzyć nadal się boję, jestem przerażona, ale jednocześnie tak bardzo szczęśliwa! dziewczyny błagam Was módlcie się za nas! trzymajcie kciuki! boję się bardzo! ale staram się nie dopuszczać do siebie złych myśli! musi się nam udać! przecież ciągle nie może być źle! mam też problem z pracą od 1.03 zaczęłam nową robotę i za chwilę będę szła na L4 (jeżeli zobaczę dzidzię na usg) i miałam wyrzuty sumienia względem pracodawcy, ale już mi życzliwe osoby doradziły co zrobić i tak zrobię! najważniejsza jestem ja i moja dzidzia! Pozdrawiam

🖐️:D:D:D:D:D Gawit jakie super wieści 🌻Gratuluję🌻 będę się za Was modlić będzie dobrze :D:D ja wczoraj byłam u lekarza miałam robione usg i moje dziecko się schowało w prawym boku że nie było go widać lekarz mi kazał wyżej pupę podnieść no i się w końcu pokazało :D:D:D:D:D:D:D maluszek ma 12 tyg i 6 cm :D:D:D a jesteście może na nk :)

Sylwinka ja jestem na nk ;) no jakże by miało być inaczej ;) napisz mi na maila swoje dane to wyślę Ci zaproszenie, albo napisz mi maila to ja wyślę Ci swoje dane ;) mój e-mail to: iskierka1979@o2.pl 😘

hi hi :) to gratuluje jeszcze raz, i nie martw się będzie dobrze :) powiem Ci że zastanawiam się czy się nie przepisac do tej twojej pani doktor, ona zajmuje się też problemami obojga partnerów, czy tylko damskimi ?

Gawit MEGA WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!! SUPERRRRRRR WIADOMOść NA ZAKOńCZENIE DNIA!!!!!!!!!!!!!! CHUCHAJ NA SIEBIE I DMUCHAJ!!! jesteście z maleństwem teraz naj naj najważniejsze!!! Strasznie się cieszę Twoim szczęściem, nie masz pojęcia jak bardzo!!! Wysłałam Ci mailem namiary na mnie na NK :) pozdrawiam i życzę wszystkim Staraczkom tej szczęśliwej chwili, kiedy druga kreseczka pojawi się na teście - a wierzę, że teraz będzie ich przybywało :) Aż mój Szkarbik własnie szaleje mi w brzuszku, mama ma super humor to i jemu/je się udziela :) W poniedziałek dowiemy się czy ona czy on - oby tylko dobrze się wypieło pupką :) miłe nocki!!!

Gość mylenka_79
gawit_79 !!!!!!!! Kochana gratuluję i bardzo się ciesze że ci się udało:) :) :) parę dni mnie nie było na topiku a tutaj takie wieści, oby takich jak najwięcej, życzę wam powodzenia i uważajcie na siebie :) :) :) :) :)

Sylwinka - podaj swoje namiary na NK, mój mail asiek.a78@vp.pl :)

Sylwinka - podaj swoje namiary na NK, mój mail asiek.a78@vp.pl :)

Sylwinka dostałam i wysłałam Ci właśnie zaproszenie :) Shila 😘 mylenka79 chciałabym, abyście do mnie dołączały jak najszybciej! wszystkie! tego Wam życzę z całego serducha !

Gawit właśnie przyjęłam :) Shila wysłałam Ci namiary :) acha na mojej stronie na nk można zobaczyć zdjęcie dziecka z usg :D:D:D:D

Gawit właśnie w nawiasie to moje panieńskie nazwisko a Słupca jest wpisana bo ja tam się urodziłam i mieszkałam a mój mąż pochodzi z Jarocina i już 5 lat mieszkam w Jarocinie :D:D