Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mineralka25

Starania z problemami

Polecane posty

Matko ale tu wieje pustką... Wszystkie chyba pieką ciacha i gotuja pyszności siedzą w przygotowaniach do Świąt po same uszy. Sportsmenka - nie płacz kochana, małpa to znak, że można zaczynać nowe starania, więc wszystko przed Tobą!!! Życzę Ci tego z całego serducha, tak samo jak innym dziewczynom!!! Nowy Rok - nowe nadzieje :) Wiem, że mnie może łatwiej teraz tak pisać ale jeszcze do niedawna i ja miałam takie schizy...tylko że ja nawet okresu nie miałam aby móc się normalnie starać... a okres to znak, że organizm działa jak powinien. Na każdą przyjdzie ten czas, ta szczęśliwa chwila, gdy na teście pojawi się druga kreska, nie wolno w to wątpić ani przez moment! Ja dziś byłam w ZUSie na komisji lekarskiej, sprawdzali, czy moje zwolnienie L4 jest uzasadnione, na szczęście wszystko odbyło się gładko i przyjemnie, pani doktor bardzo miła i oczywiście decyzja, że jest ono uzasadnione :) Ale miałam wielki stres aż w nocy mi się to śniło... Dobrze, że już mam to za sobą... Pozdrawiam!!!

hey Shila, wiem że wszystko przede mną i teraz już mi do0ł przeszedł, zresztą najgorsze już za mną, a z nowym rokiem zaczną się nowe starania, choć jak nie jedna z nas tutaj miałam nadzieje że w nowy rok wkroczymy już zafasolkowane... ciesze się ze komisja poszła gładko, jeszcze tego brakowała byś się stresowała takimi rzeczami, nie ma co, odpoczywaj teraz i ciesz się zbliżającymi świętami i pomyśl że już kolejne będą z dzidzią na rękach

🖐️ Byłam dziś u ginki! mam 3 piękne pęcherzyki. jutro mam dostać zastrzyk na ich pęknięcie, bo w tamtym cyklu same nie pękły! no i mamy się starać, starać i jeszcze raz starać! zaczynając od dziś, kończąc w czwartek ;) mój mąz się cieszy, ja trochę gorzej, bo cztery dni z rzędu to dla mnie dużo ;) no, ale czego się nie robi dla dzidziolka! Shila cieszę się, że komisja przeszła gładko! Sportsmenka przykro mi, ale wierzę,że początek 2009 będzie łaskawszy dla każdej z nas starających się ;) Resztę serdecznie pozdrawiam i już dziś życzę Wesołych Świąt!

Gawit - trzymam kciuki!!! Mam nadzieję, że Wam sie uda a przecież przytulanka to sama przyjemność! Ja miałam tak samo jak TY, Pregnyl na pęknięcie i do dzieła! Nam lekarz \"kazał\" w dniu po podaniu pregnylu i na następny dzień no i jak byśmy mieli możliwości to poprawić jeszcze raz :) Także kochana, wiesz, że pęcherzyki są, pękną to teraz tylko działaC!!!!!!! I pupa do góry po bzykanku na 15 minut :) Nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam z tego, co napisałaś :) bo daje to nadzieję na następnego Szkrabika na naszym topiku! Buziolki

Shila to ja nie podziękuję za to co mi napisałaś, bo przesądna jestem ;) a chciałabym i to bardzo,żeby się udało!

witam spomiędzy kompa a garów!!! :) jakis taki mły Świąteczny nastrój mnie dopadł juz wczoraj i jestem cała w skowronkach...mimo, że roboty mam od groma na dzisiaj... właśnie zmieliłam ser na sernik, zaraz go będę kończyć, potem zrobienie pasztetu i sosu śmietanowego do sledzika (śledziki już się marynują od ub środy)... wczoraj upiekłam dwa placki do \"pijaka\", dziś go będe kończyła..potem jeszcze barszczyk i rybka po grecku i tyle... jutro gotowanie szyneczki :) ale sie w tym roku nakręciłam na prace kuchenne...ale uwielbiam pichcić (i nieskromnie powiem, że umiem!) więc sama radość! Ostatnie Święta we dwójkę, za rok będziemy już z maleństwem świętować...chcemy ten czas wykorzystać do maksimum. Wigilia najpierw u mojej rodzinki, potem u mojego mena, pierwszy dzień na obiad idziemy do mojego brata a w drugi do mena mamy, więc pozostanie nam tylko leżeć brzuszkami do góry i wsuwanie pyszności :) Pozdrawiam serdecznie i składam gorące życzenia Świąteczne, spokoju ducha, miłoćsi, ciepła i rodzinnej atmosfery!!! Zmykam już do kuchni bo sernik wzywa :) papa kochane!

Dziewczynki ja też pichcę! mam jeszcze do zrobienia karpatkę i sałatkę! na 18.00 idę do fryzjera. rano byłam na zastrzyku! być może nie uda mi się już zajrzeć, dlatego Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli dużo śniegu napada. Pozdrawiam serdecznie i Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!

Gość iwuss
wesołych Swita Dziewczyny!!! oby nastepne były juz dzidziusiem albo pokaźnym brzuszkiem! :))

Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki. Jola mikołaj super:):)

halo, halo!!!! Jest tu kto???? Jak po Świętach, dużo na plusie :) ja objadałam się ciastami jak nigdy dotąd ale dziś już powrót do normalnego menu... juz nawet nie mam ochoty na słodkości... Pozdrufffka

Gość jola3
Hej dziewczyny , jak po swietach? Zbliza sie chyba moja kolej na dola w tym miesiacu , niestety.Choc caly czas mam jeszcze nadzieje , ale moje samopoczucie wskazuje na kolejny miesiac niepowodzen.Do bani! Pozdrawiam.

hey dziewczyny, ja juz po świętach i po @ więc chumor mi zaczyna dopisywać, u mnie dużo na głowie, mam zjazd całej, licznej, rodzinki na święta, a jutro zostanę chrzestną mojego kuzynka, a ponoć chrześniak przynosi szczeście we własnych staraniach o dzidzie, więc myślę pozytywnie :)

Gość bbirtkaaa27
dziewczyny ile mniej wiecej kosztuje badanie nasienia

🖐️ No ja jestem tak objedzona, że mam mega wyrzuty sumienie :( i zaczyna dopadać mnie stres :( bo bardzo bolą mnie plecy w krzyżu :( i głupia sobie wytłumaczyłam, że ciąża mi obumiera (no idiotka ze mnie, bo nawet jak doszło do zapłodnienia to od owulacji minęło dopiero 5 dni, więc za wcześnie na jakiekolwiek objawy 😡 ) tyle, że kobiety po poronieniach tak już maja, że wszystko je stresuje w kolejnej ciąży, nawet domniemanej! Badanie nasienia - to zależy od labolatorium. my raz zapłacilśmy za spermogram + posiew 130 zł, a potem znaleźliśmy labolatorium w którym to samo zrobili nam za 47 zł!!! Pozdrawiam i dobrej nocy życzę 😘

Gość iwuss
hej Dziewczyny! mam dziś super humor! w styczniu idziemy do kliniki poznańskiej leczącej bezpłodność. wiąże z nią wielki nadzieje!!! może w przyszłym roku zostanie mamusia?????:) było by świetnie!!!;) Buziaczki!

oj dziewczyny coś wszystkie strasznie zabiegane i na forum nie mają czasu wejść, jak tam świeże mamy się trzymają po świętach ? ja mam nastroik dopisujący bo już dzisiaj 11 dz.c. i chyba po pracy polecę po nową paczkę teścików owulacyjnych i już się nie mogę doczekać, chociaż mój mężuś miał gorzej, bo byłam w tym cyklu okrutna i kazał pościć aż do owulki :p ale jest dzielny i mam nadzieje że starania i poświęcenia nie pójdą na marne i ten nowy rok zaczniemy owocnie, czego wielu z was również życzę :D iwuss powodzenia w klinice, ja ten cykl się zdaję na naturę, w poprzednim się wycierpiałam przy badaniach, okazało się ze wszystko gra, więc teraz tylko dużo wiary, a po świętach dostałam nowy zastrzyk tej pozytywnej energii, i mogę się nim dzielić z wszystkimi które łapią doła, jola powodzenia w kolejnym, a gawit trzymam kciuki by się okres nie zaczął, i któryś z pęcherzyków zafasolkował :) shila trzymaj się zdrowo i trzymaj za nas kciuki byśmy wkrótce dołączyły do grona szczęśliwych mamuś 🌼

W pracy sukcsów, w łózku codziennych ekscesów, wolnego czasu bez liku i dzidziusia w beciku! W Nowym roku życzę wszsytkim naszym forumowiczką :) ps. ja już wczoraj i dziś podjełam ku temu stosowne kroki :p i teraz pozostaje mi czekać z nadzieją

Gość iwuss
Ja tez zaczełam rok od starań:P sportsmenka robiłam wszystkie badania u ginekologa i sa w porzadku a dzidzi nadal nie ma wiec postanowiliśmy ze zajma sie nami fachowcy:) moze oni cos zdziałaj:))))

Gość iwuss
Dziewczyny jak myslicie? skoro mam cykle tak najczesciej 25 dniowe a teraz mam 9 dzien i boli mnie jajnik. czy to moze byc juz owulacja? gin. powiedział mi ze owulacja trwa od 12 do 24 godz wiec jesli uda mi sie jutro po południu ,,spotkac :p" z męzem to mam szanse???? hm......

🖐️ My jesteśmy na sylwestrowym wyjeździe! nie wiem czy udało mi się zaciążyć :( nie mam żadnych objawów, ani żadnych przeczuć :( muszę cierpliwie czekać jeszcze tydzień do testu :( chyba, że @ przyjdzie wcześniej 😘 i szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buuu :( jestem zawiedziona max! nic nie piszecie kochane staraczki... czyżbyście były aż tak pochłonięte staraniami :) ??? ja własnie na 20 jadę do gina, na pewno zobaczę znowu moje maleństo, dowiem się ile ma już cm itp... nie mogę się doczekać... piszcie co tam u Was, jak Sylwester, jak wejście w Nowy Rok i w ogóle! Kiki, a ty to już w ogóle zamilkłaś, mam nadzieję, że wszystko ok! Gawit, jak staranka u Ciebie? czekamy na wieści o braku @!!! Sportsmenka - u Ciebie też ida pełna parą:) iwuss - co u Ciebie???? masz już umówiona wizytę w tej klinice? Maryna - jak u Ciebie ze strzelaniem ;) piszcie babki, bo nam topik zamiera...

Gość iwuss
Shila!!! wizytę mam już na ta sobotę! jestem bardzo podekscytowana! czuje ze sprawa się szybko zakończy i będę miała swoja fasolkę:) w końcu to fachowcy i głownie w tym się specjalizują!!!! cisze sie strasznie! a w sylestra czytali horoskop dla mojego znaku zodiaku i powiedzieli ze powiekszy mi sie rodzina!!!! buziaki !!!

iwuss, czyżbyś była Wodnikiem? Bo ja tak i mam to samo w horoskopie na 2009rok :) Niestety odwołano mi wizytę bo lekarz został wezwany do porodu i mam przełożona na czwartek na 18. Chyba się nie doczekam...

hej shla, ja na razie staram się nie myśleć zbytnio o wszystkim, ale nadzieje mam dużą i się doszukuję już lekkich objawów, oczywiście są one na razie tylko w mojej głowie... jeszcze mi sporo czekania zostało, bo prawie dwa tygodnie, ale w tym roku przyjęłam nastawienie na luzie, bez presji i rozpaczy, za to z duża dozą nadziei i wiary i mam nadzieje że to dobra taktyka i się nareszcie uda :) a jak tam u ciebie brzusio rośnie, już cokolwiek się zaokrąglił ? iwis i na kiedy wizyta ?

Witaj Sportsmenka!!! Wiesz, brzusio mi juz się leciutko zaokrągla, widać to zwłaszcza pod wieczór po całym dniu. Najbardziej to mi piersi urosły, noszę teraz C, przedtem B... Wczoraj niestety mój gin został wezwany do porodu i nie mógł mnie przyjąć, przełożono mi wizytę na czwartek na 18, już wymiękam, chciałabym zobaczyć znowu maleństwo na USG aby ponownie uwierzyć, że ono faktycznie tam jest i rośnie... Odliczałamo poniedziałku a tymczasem jeszcze 3 dni :( Mam nadzieję, że zleci... Trzymam kciuki za Twój test!!!

ja nie zaglądałam, bo byłam u znajom,ycxh i nie chciałam, u nioch siedzieć na necie! co do staranek to w tym miesiącu klapa :( właśnie mam plamienie przed @ ale czułam, że tak będzie :( no cóż przed nami kolejny miesiąc starań ;) żebyście widziały jaki mąż szczęśliwy ;)

Gość Martynka_255
Hej U mnie 25 d.c. moze tym razem się udało... Boze proszę!!! :(

Gość iwuss
Shila nie jestem bykiem. jestem spod blizniat. sportsmenka wizyte mam juz w ta sobote!! nie moge sie doczekac:)