Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mineralka25

Starania z problemami

Polecane posty

sylwinka - wysłałam Ci zaproszenie :) pozdrawiam

Gość iwuss
GWINT!!!! moje naszczersze gratulacje!! ciesze sie bardzo!!! tym razem na p[weno wszystko bedzie dobrze! wszystkie bedziemy sie za Was modlic!

helo, helo! pragnę donieść, że mój Szkrabik to Szkrabikowa!!!!!!!!! :) strasznie się cieszę bo marzyła mi się córcia :))) ech... a śniło mi się tej nocy, że tuliłam do siebie maleństwo i była to dziewczynka, mówiła do mnie mama... :) ale jestem happy!!! Dobranoc...

Shila gratuluję 😘 🌻 Kiedyś też bardzo chciałam córeczkę, a teraz marzę tylko o tym, żeby zobaczyuć maleństwo na usg! żeby było dobrze! Pozdrawiam i znikam do pracy! 😘

Gawit - zobaczysz je na pewno! Wszystko będzie dobrze! MUSI BYĆ!!!!!!!! ja w to wierzę i trzymam mocno kciuki!!!! Pozdrawiam

no to shila gratuluje córeczki, myślę że każda kobieta chce mieć córcie, tak jak każdy mężczyzna myśli o potomku własnej płci, ale najważniejsze że się rozwija ładnie i jest zdrowa :) teraz się zacznie kombinowanie nad imieniem :p

🖐️ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Gawit Koteczek kazała przekazać Ci gratulacje i się bardzo cieszy że się Tobie udało 🌻 Shila jak byłam w ciąży z Madzią to mojej mamie się śniło że urodziłam córkę i to pod koniec lutego no i tak było córka się urodziła 24 lutego :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a teraz się też śniło mojej mamie że urodziłam córkę więc zobaczymy czy ma rację :D:D:D

dziękuję kochane, strasznie się cieszę, bo zawsze marzyłam o córeczce... ale na synka też przyjdzie czas - mam nadzieję :)) najważniejsze aby dziecko było zdrowe i szybciutko się urodziło :) widzę, że nie tylko ja miewam prorocze sny :) pozdrófffka

Witam miłe Panie :-) Trochę mnie tu nie było, bo przechodziłam deliaktne załamanie. Gartuluję wszystkim nowym Mamuśkom! U mnie dalej nic :-( Moja lekarka póki co jest spokojna i chyba ma większą nadzieję niż ja :-( Pozdrawiam Was ciepło :-)

Gość iwuss
Maryna wiem co czujesz. bardzo się ciesze ze sie Wam dziewczyny tak wszystko udaje. trzymam mocno za was kciuki i wiem ze jak przyjdzie pora Wy będziecie trzymać je za mnie. buziaki

czesc gawit bardzo ci gratuluje i trzymam kciukasy zeby tym razem udało ci sie donoscic szczesliwie.... jestem całym serduszkiem z toba zeby wszystko było oki... moj dzidzius ma 19 tc i jest dziewczyn ka:) bede miała parke

Jestem po wizycie u lekarza! jest zarodeczek, bije mu serduszko! tak mi ulżyło! dostałam acard i luteinę dowcipnie ;) to tak profilaktycznie, bo wg. ginki wszystko jest dobrze! mam tez miesiąc zwolnienia! następna wizyta 14.04. do tego czasu mam do zrobienia troszkę badań! dla dzidziusia wszystko! niech tylko zdrowo rośnie!

Strasznie się cieszę, że wszystko z Tobą i dzidziusiem ok... Trzymam kciuki, abyś nie miała dolegliwości i aby wszystko było po Twojej mysli SUPER!!!

Strasznie się cieszę, że wszystko z Tobą i dzidziusiem ok... Trzymam kciuki, abyś nie miała dolegliwości i aby wszystko było po Twojej mysli SUPER!!!

Gość iwuss
wiecie co? kolejna siostra mojego mężą zaszła w ciążę. tylko nie ja.................:(

🖐️ :):) ale tu pusto się zrobiło :( iwus nie smuć się zajdziesz w ciążę szybko 🌻 co tam u Was słychać bo u mnie tylko tyle że poczułam już takie lekkie ruchy jakby motylek mi w brzuchu latał :D:D do lekarza idę teraz 2 kwietnia i mam nadzieję że dowiem się jakiej płci jest dziecko :D:D

iwuss - na każdą przydzie jej czas :) nie smutaskuj! Sylwinka - gratuluję motylków, przemiłe to, prawda? Przynajmniej czuć, że faktycznie tam wewnatrz ktoś sobie zamieszkał :) Moja mała daje mi czasem ostro popalić, kopie, szturcha, przeciaga sie a ostatnio miewa też czkawki :) podskakuje wtedy rytmicznie co 3-4 sekundy kilka razy z rzędu :) Wzruszam się za każdym razem...to takie nie do opisania uczucie... pozdrawiam

Gawit - Najserdeczniejsze zyczenia urodzinkowe :) STO LAT!!!!!!!!!!! 🌼

Gość iwuss
hej Laseczki. w pryma aprilis mam kolejna wizytę w poradni. juz sie nie moge doczekac! wreszcie cis sie ruszyło :) a co u Was? czemu tu taka cisza? topik na zamiera....?

hej iwuss - w końcu się zaczerniłaś :) u mnie po staremu, ja mam wizytę 7 kwietnia i będę miała robione KTG, przez 30 minut będę słuchała sobie bicia serduszka mojej Księżniczki...nie mogę się doczekać :) Już nikt nie ma wątpliwości widząc mnie na ulicy, że będę mamusią, brzusio rośnie i rośnie...ale jest taki fajny, jak piłeczka...nie mogę się doczekać żeby zrzucić zimową kurtkę i wyskoczę w jakiejś fajnej tuniczce do jeansów, zakupy ubraniowe już nie moga się doczekać pozdrawiam i życzę miłego weekendu - ja z mężulkiem jadę w góry - on nartki a ja spacerki z psiurkiem :) trzeba się dotlenić...

🖐️ iwuss oby ta wizyta natchnęła Cię optymistycznie! shila ale Ci zazdroszczę tego brzuszka! u mnie dopiero początek 7 tygodnia! są dni, że bardzo świruję! wczoraj przestały mnie boleć piersi! ot tak zupełnie! za to miałam mdłosci. dziś bolą mnie piersi, ale nie mam mdłości! czasem pobolewa mnie kręgosłup :( ale ponoć ma prawo, bo mam skoliozę i kifozę bądź lordozę (nigdy nie pamiętam, które z tych dwóch). poza tym czuję się ok! brzuszek mnie nic a nic nie boli! czasem zakłuje! mąż w poniedziałek jedzie do Szczecina na delegację! nie wiadomo czy zdąży wrócić do Świąt :( więc stoimy z przeprowadzką! bo remont już mamy prawie skończony, moglibyśmy się przenosić, ale ja sama nie dam rady! musze na niego zaczekać, więc przeprowadzimy się dopiero po Świętach :( Poza tym siedzę całe dnie w domu, przynajmniej do 16.00, bo mam L4 1B, czyli muszę leżeć i boję sie kontroli z ZUS, bo dość krótko pracowałam i poszłam na l4, więc jestem więcej niż pewna, że będą mi robić jakieś problemy! ale tego się nie boję, bo moje zwolnienie nie jest naciągane! niestety po 2 poronieniach musze na siebie uwazać, a praca w markecie budowlanym do lekkich nie należy! czasem musiałam dźwignąć 25 kg worek z jakimś klejem itp! tyle tylko, że jak ZUS zechce się do mnie pofatygować to dobrze by było, żebym była w domu! skoro powinnam leżeć! Dobrej nocki 😘

hej Dziewczyny wizyta w klinice mnie załamała :( wyniki i moje i męża są wzorowe.lekarz zaproponował inseminacje lub in vitro. do inseminacji (koszt 1 000zł) się trzeba przygotować badaniem które kosztuje 3 500zł natomiast do in vitro tego badania nie potrzeba ale koszt jest 10 000 zł. co na to powiecie? dlaczego 2 zdrowych ludzi nie może mieć dziecka? kara Boska????? czy któras z Was miała inseminacje lub in vitro?

🖐️:):) Gawit jak się czujesz 🌻 iwuss 🌻 Shila🌻 ja wczoraj byłam u gina dziecko zdrowo rośnie jest ruchliwe jeszcze płci nie poznałam bo coś sie maluszek wstydzi i nie chce pokazać może dowiem się 30 kwietnia jaka jest płeć bo będę mieć robione usg 4 D dzisiaj kończę 16 tydz :D:D:d