Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

dostawałam na skurcze, które nie musza extra bolec, dostawałam rano , o 16 i 22

Gość HANKA81
Kurcze Beti, oszczędzaj się ile możesz. Takie krwawienie z żywą krwią to już powód do niepokoju. Szkoda, że człowiek nawet idąc do szpitala nie ma pewności czy dobrze się nim zajęto...... a ten szpital w któym byłaś ma oddział ginekologiczny????? Powinni Cię przyjąć na oddział ginekologiczny, czy na patologię ciąży. Nóż się w kieszeni otwiera jak człowiek pomyśłi o tych konowałach.....wrrrrrr!!!! Mam nadzieję, że jak się dodzwonisz do Twojego lekarza to coś poradzi lub chociaż Cię uspokoi jeśli to rzeczywiście nie jest nic poważnego....trzymaj się Beti:*

gin na razie nie odbiera...a szpital ma jak najbardziej oddział ginekologiczny, same babki w ciąży na izbie przyjęć, do porodów, cięć i innych.

Haniu wiem,że to powód do niepokoju, przepłakałam ze trzy godziny rano, bo myślałam, że to koniec, tylko mnie teraz głowa boli, ale już się troszkę lepiej czuję psychicznie,jeśli w ogóle można się dobrze czuć w takiej sytuacji.od piątku odchodzę od zmysłów...

e, ginekologiczny (do 28-30tyg)czy polozniczy(+patologia)? to są dwa rozne ddziały wis na tym tel moze on cos zadziala jeszcze...bo ja na Twoim miejscu wolałabym sie położyc na oddziale

wiem,ze mowienie,ze nerwy tu nie pomga, jest tylko irytujac e...ale sama to dobrze wiesz mialam krwiaka, laska obok miala krwiaka wiekszego niz dziecko i u niej lalo sie...dostawałysmy te same leki-doopek/lutka+nospa+ łóżko=obie wyszłysmy Wy tez dacie rade-tylko lez

dodzwoniłam się i mówi,że nic nie pomogą, różnica taka,ze leże w domu albo w szpitalu.tylko lutka. mówi,że najważniejsze,że wciąż bije serduszko. a, i u mnie nie znają przyczyny krwawienia.

Gość HANKA81
Beti, jak się już nie modlę to zaraz to zrobię, żeby z Twoją Dzisdzią wszystko OK było. Tylko leż i się oszczędzaj, mam nadzieję, że masz kogoś w domu, kto Ci pomoże???

dzięki Haniu, oby Bóg Cię wysłuchał. a w domu jestem sama, mąż ma sezon w pracy i musi zostawać po godzinach.ehh

Ojeny, Beti współczuję :( Leż i wstawaj tylko na siusiu. Jesteśmy z Tobą

wróciłam z wizyty w czwartek ide na dobe do szpitala na krzywa cukrzycowa i mam uważac, aby łożysko sie nie wpadło na pomysł, by sie odkleic, bo jest nisko poza tym ok...i tego sie trzymamy

Beti, leż leż leż i oszczedzaj się! napewno wszystko będzie w porządku! trzymam za Was z całych sił kciuki!! Justysia, Foka! życzę zobaczenia 2 kreseczek ;)

Beti melduj się co jakiś czas trzymam kciuki Znam podobną sytuację, która dobrze się skończyła, nie bede pisać szczegółów bo nie o to chodzi Asia :) zaczynam odliczać do wizyty, udziela mi się starch, nie czuję ruchów jeszcze... dziś zaczełam 18 tydz Czytałam dzisiaj że Maleństwo odczuwa moje nastroje i miałam super humor i nastawienie, ale ten stach jak drzazga, o którj można na chwile zapomnieć, ale trudno ją wyjąc

noooo Agula dobrze jest na tu i teraz modle sie tylko aby dotrwac do 36 tyg i zeby łozysko nie wpadlo na pomysl odklejenia sie

chwila,Wanda to skonczylas 17...ja poczułam w17t5d, a potem w 18t1d (liczac skonczone)

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Te czerwone plamienie już się nie powtórzyło.Dziś rano tylko taka brązowa maź. Brzuch nie boli. Oby do 18-tej, zobaczymy co i jak.

Beti - kochana leż i się nie ruszaj - będzie dobrze - trzymam kciuki !!!! Wanda - pamiętaj, że 18 tc to wcześnie jak na ruchy w pierwszej ciąży. Poza tym pisałas, że masz nieco tłuszczyku więc może trochę poczekasz co nie ma wpływu na rozwój dzidzi - życzę Ci jak najszybciej - uspokoi Cię to. Asia - to uważaj na Julcię i oszczędzajcie się !!! Zorka jak tam samopoczucie - już jeden dzień mniej do wizyty :)

Foka widzę, że nie tylko ja mam straszny apetyt po lekach. Przez duphaston chodzę non stop głodna. Tak się cieszyłam niedawno, że udało mi się trochę schudnąć :( Jak tak dalej pójdzie to będę wyglądać jak taka mala tłuściutka kulka, bo wysoka nie jestem. Wolałabym dzidzie niż zaawansowaną ciążę spożywcza :( Dzisiaj idę w końcu do gina z wynikami. Mam nadzieje, że wreszcie mi powie co jest nie tak i coś z tym zrobi.

witam wszystkie! netta- to życze powodzenia u gina. Pytaj co Ci przyjdzie na myśl żebyś miała wszystko czarno na białym. Ja niestety jak idę do gin to głowa pusta a zawsze mam tyle pytań do niej i później nic nie wiem ;)

Cześć, Beti oby wszystko było w porządku, leż i tak jak dziewczyny mówią tylko wyjście do toalety. Asia super, że jest ok. Ja wizytę mam mieć po moich urodzinach. A wypadają w tym roku w poniedziałek:) Wanda kreacja na wesele wybrana? My wczoraj z M dostaliśmy zawiadomienie o ślubie mojego kuzyna, 2 tygdonie przed terminem. Ubrałam się ciepło, bo czeka mnie dzisiaj wizyta u Mamy i parasol też już czeka w kącie żeby wyjśc z domu;) Miłego dnia:)

Byłam u krawcowej i mamy odmienne wizje!!! Ona twierdzi że sukienka powinna mieć zakładki żeby się dobrze układała bo pomijając brzuch jestem drobna a ja chciałam prostą sukienkę, która mogę założyc jeszcze na inne okazje 15 września mam przymiarkę ale o tym nie myśle bo mam tez wizytę

Lovekrove pisałaś kiedyś że słuchacie Mozarta Jedyne co mi sie z nim kojarzy to wesele Figara i że czegoś tam nie dokończył Czytałam, słyszałam że dzidzia lubi muzyke poważną, mam szukać czegos konkretnego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się