Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda mineralna*

kafeteria to najbardziej przygnębiające miejsce jakie znam

Polecane posty

komiczne, ależ niczego nie musimy ustalać, drogi komiczne ; - ja doskonale wiem, jaki ma być kolor, fason i częsci składowe. Sztuką by było tutaj tego nie wiedzieć :P

"może kiedyś, bo fajna z Ciebie babeczka, ale nie teraz " nadal klauduś babeczki budujesz w piaskownicy? ;P

Klaudka ja też proszę o fotę:)wiem co mi odpiszesz ale spróbowac można :classic_cool:

shit Klaudi - czytasz we mnie jak Stevie Wonder w gazecie porannej :P robie sie przewidywalny

Gość kerkrade
komiczny podobno masz dziewczyne, czy ona wie, ze masz takie fajne hobby - kolekcjonowanie zdjec lase z kafe w bieliznie? :O

nie nie jest to najbardziej przygnębiające miejsce .to poprostu życiowe miejsce kafe- to odzwierciedlenie wszystkich możliwych i niemożliwych ludzkich problemów.jest tu wszystko co człowiek jest w stanie wymyśleć :D widać problemy i sposoby jak ludzie sobie w rózny sposób radzą.

"nadal klauduś babeczki budujesz w piaskownicy? " Kwiatku - nie kazdy bawi sie tak jak Ty, zrozum to wreszcie :P

komik - wymyśl coś nowego bo płyta cis ie zdarła. ciagle ten Stevie Wonder :P żenada kolego :P

"komiczny podobno masz dziewczyne, czy ona wie, ze masz takie fajne hobby - kolekcjonowanie zdjec lase z kafe w bieliznie?" sama mnie do tego namawia - lubi wiedzic jaki laski chodzą po rynku :P

"nadal klauduś babeczki budujesz w piaskownicy?" chciałbys, kwiatek, co??? :P - podniecająca perspektywa dla Ciebie by była :D

"nadal klauduś babeczki budujesz w piaskownicy?" chciałbys, kwiatek, co??? - podniecająca perspektywa dla Ciebie by była " no jkabys w fajnej seksownej bieliźnie była to perspektywa byłaby pewnie podniecajaca ;)

"komik - wymyśl coś nowego bo płyta cis ie zdarła. ciagle ten Stevie Wonder" Kwiatku, problem Twoj polega na tym, ze nie znasz pojecia ever green'ów :D do kóreych wlasnie Stevie należy... on zawsze bedzie na topie

kwiatek, ale nie podlizuj się, po wiesz że Cie i tak już nie lubię :P - czy w bieliźnie czy z wiaderkiem i łopatką, nie pobawisz się ze mną za tamto :D

"czy w bieliźnie czy z wiaderkiem i łopatką, nie pobawisz się ze mną za tamto" szczerze mowiac to nie wiem czy bym w ogole chcial sie z toba bawic... jeszcze bys sie mnie spytala czy nie dokooptowac jakiegos faceta do zabawy :P :P

"jeszcze bys sie mnie spytala czy nie dokooptowac jakiegos faceta do zabawy" aleś sobie pochelbił teraz :D kogo jak kogo, ale Tobie bym tego na pewno nie zaproponowała, cieniasie :P

\" jeszcze bys sie mnie spytala czy nie dokooptowac jakiegos faceta do zabawy\" chodzi Ci to po głowie cooooooo? :P

"kogo jak kogo, ale Tobie bym tego na pewno nie zaproponowała, cieniasie " no klauduś, nie musiałabyś bo ja bym ci wystarczyl po prostu :D