Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość popielata_Lola
Malinowska tez miałam dość gąbek w stanikach :-) teraz mam taką samą wielkość ale dobrze wiedzieć że to jednak prawdziwy cycek a nie gąbką :-D ja dzieci planuje za jakieś 4-5 lat, chciałabym się fajnym biustem nacieszyć i skupić uwagę tylko na młodym przyszłym mężu :-D

Gość gość
Monika a czy wyślesz mi fotki? Miesiąc po miękkie to b.db,tak tu czytam,że po paru m-cach robią się miękkie. natasza251@autograf.pl

Gość Monika88 już nie goscik
Natasza wyślę fotki oczywiście, tylko dla sprostowania one nie są jeszcze 100% miękkie, natomiast dookoła pierś juz jest miękka, a nie tylko u góry czy z boku. Sa miękkie tak na 60%. LOLA dobra podjęłas decyzję. Ja mam już dwoje dzieci, natomiast wiem ile się męczyłam z tymi małymi piersiami.

Gość popielata_Lola
Marzena, oczywiście że Ci przesle. Myślę że wyjdzie Ci takie C jak chcesz. Ja mam teraz D, ale wyjściówkę miałam B :-), wiec dwa rozmiary spokojnie z takiego implantu wyjdzie. Ale oczywiście to wszystko zależy od budowy i wymiarów. U mnie doktor proponował zwolnienie ale ja zwolniłam się z poprzedniej pracy wiec nie potrzebowałam. Najlepiej weź urlop, jeśli masz prace biurową to wystarczy dwa tygodnie. A jeśli z jakiś powodów nie możesz to poproś o zwolnienie i nie przejmuj się co ktoś pomysli. Zobaczy to tylko bezposredni przełożony a jeśli to jest Twoje marzenie to nikomu nic do tego :-)

Gość popielata_Lola
Monika i Tornado wyslijcie mi proszę te swoje nowe zdjęcia :-D

Gość popielata_Lola
ulala Monika, wyglądają jak naturalne :-) jakbym nie wiedziała że robiłaś to bym nie uwierzyła :-D

Gość Liwia86
Monia, pomyśl nad 390. Moja przyjaciółka ma obwód 80 cm, 162 cm wzrostu i 390. Wygląda to genialnie. Te mogą być za wąskie. Klata dobra, bierz większe.

Gość Izzuu
Monika dziękuję za fotki, bardzo Ci zazdroszczę.Implant niewielki a jest ładny cycek,taki idealny w sam raz.Napisalam Ci maila, możesz jeszcze raz napisać swoje wymiary i wagę ? Czy slyszałyscie od lekarza że im mniejszy implant tym mniejszy ból i lepsza rekonwalescencja? I ponawiam pytanie- co zrobilyscie z pracą i zwolnieniem? Bierze się od lekarza plastyka z kliniki plastycznej, bo to trochę cienko...:( Jak to rozwiązałyście?Paulina jeżeli tu jesteś doslesz mi też fotki? Masz identyczne wymiary i wagę jak moje. natasza251@autograf.pl Dzięki

Gość Liwia 86
Iza rozmawiałam o tym z moją lekarką. Mogę mieć od niej ale to U mnie nie wchodzi w grę, albo wystawi "coś" z czym mam iść do rodzinnego i on wystawi. Ja na 3 dni. 25.04. operacja, do pracy idę 4.05. mam nadzieję, że dam radę. Praca siedząca, łapami nie macham. Segregatorów nie dzwigam.

Gość gośćKarolek
Hej Dziewczyny:) ja juz po. Obudzilam sie i mam cycki;) nie uwierzycie. Czekam juz w tym szpital nym wdzianku z zygzakami narysowanymi na klatce z wielkim 295 a tu lekarz przychodzi i mowi, ze niestety nie ma implantow w tym rozmiarze;( i albo przekladamy na nastepny dzien albo wybieramy alternatywe . bardzo oczywiscie przepraszal itd. Wybralam 330sredni profil anat. Tylko mi cos takiego moglo sie przytrafic:)

Gość Tornado_ad
Dziewczyny wczoraj wogole mi się nie chciało ładować forum :( wieczorem:( dziś jak poczytam co podejście to podpisuje i pirozsylam zdjecia:) Ale się mi poprawiła samoocena:)) az uśmiech z twarzy nie schodzi:))

Wow Karolek niebywale że takie rzeczy zdarzają się jeszcze. Bynajmniej los zadecydował za ciebie i nie będziesz miała do siebie pretensji że mogłaś wybrać inaczej. Jest 330ml jest świetnie. Ciekawi mnie ile cm ma ten średni profil. Gratuluję oczywiście i witaj w gronie cycolin:*

Tornado wczoraj forum strasznie zamulalo.

Gość gośćKarolek
Marzenaja,ja mam 330 mentor ale jestem dopiero 15h po operacji wiec nie wiem czy zdjecie Ci cos da bo sa mocno spuchniete. Cytrunia, jutro OP? Trzymam kciuki:)

Gość gośćKarolek
Moniczka 295ml mial profil 4,9cm a 330 ml ma 5,1cm takze szalonej roznicy nie ma. W szerokosci implanta jest 0.5 cm kazda i troche sie obawialismy czy za daleko w strone pachy nie pojdzie ale wczoraj wszystko pomierzyl Doktorek i chyba dobrze wyszlo:) w ramach rekompensaty drugi zestaw stanik+ pas gratis;) tyle, ze oba czarne.

Gość gośćKarolek
Izuu ja bede zwolnienie na dziecko brala bo mialam tak samo jak Ty. Troche slabo zwolnienie od chirurga plastyka

Gość gość PannaMigotka
gośćKarolek - nie wiem co Ty za klinikę wybrałaś, ale z całym szacunkiem, dla mnie to skandal i totalne zlekceważenie, że w dniu operacji lekarz nie ma implantów w Twoim, ustalonym rozmiarze. Jest to nie do pomyślenia, że za takie pieniądze w prywatnych klinikach, pacjentki są tak olewane! Operacja nie ma miejsca z dnia na dzień, a jest planowana z dużym wyprzedzeniem więc w psim obowiązku lekarza jest zadbanie o sprowadzenie implantów do kliniki. Ja osobiście, zastanowiłabym się nad kompetencjami takiego lekarza i kliniki i nikomu innemu bym jej nie poleciła za stawianie mnie tuż przed operacją przed (dla niektórych) trudnym wyborem. Myślę, że nie będziesz żałować wyboru, a może nawet poczujesz "niedosyt rozmiaru" (sama mam 700cc), ale dla mnie to skandal...

Gość gośćjmjulka
Dziewczyny ogromną prosba czy któras miala 260 lub 295 ? Mam bardzo male A chciałabym zobaczyć jaki jest efekt po 260 lub 295 czy nie będą malutkie lekarz mi mówił ze wyjdzie dspore b lub c . Mógłbyście przesłać zdjęcia jeżeli robilyscie podobne ? Z góry dziękuję Justysiabir@wp.pl

Gość gośćKarolek
Panna Migotka zgadzam sie z Toba ale bylam na kilku spotkaniach wczesniej z lekarzem i gdyby nie to to bym myslala dokladnie jak Ty. Zamowione zostaly 2 tyg temu i z jakis przyczyn zniknely/ nie dotarly. Tak jak juz wspominalam lekarz jest naprawde cudownym czlowiekiem i swietnym chirurgiem i tylko to uratowalo cala sytuacje. Wczesniej dosc mocno zastanawialam sie pomiedzy 295 a 330 wiec moze dobrze wyszlo chociaz zgadzam sie,ze powinni dzien wczenij upewnic sie czy wszystko jest na kolejne zabiegi

Karolek kurcze to świetnie że 5,1cm niby nieduża różnica ale chciałabym tyle, ja mam 4,9cm i 315 jest ok,ale ciut więcej nie zaszkodzi. Będziesz jeszczr dziękować że lekarz nie miał twojego implantu. No cóż zdarza się najlepszym. Jesteśmy tylko ludźmi, a zobaczysz że będzie pięknie. Z fotkami nie szalej, pokażesz na spokojnie po trzech dniach chociaż lub po tygodniu :)

Gość gośćjmjulka
Dzieczyny czy któras z was miała taką sytuację ze zrobiła biust a później zaszła w ciążę ? Czy piersi się nie znieksztalca?

Gość gośćjmjulka
Dziewczyny jak to u Wss wyglądało z ciążą po zrobieniu biustu ? Lekarz mówił ze nie powinno być żadnych problemów ale zastanawiam się czy np piersi się nie zdeformuja nie okładka po ?

Gość Izzuu
Karolek nie do uwierzenia, ale cóż, zdaża się, ale lekarz wie co robi więc na pewno zamienili Ci n podobne.Bardzo gratuluję ,że masz to już po.Czy bardzo Cię boli?Ile byś dała w skali 10? Tornado czy prześlesz mi fotki? natasza251@autograf.pl Jakiego lekarza polecacie z Lasermedu?Mysle o umówieniu się dodatkowo i tam.

Gość Izzuu
Karolek nie do uwierzenia, ale cóż, zdaża się, ale lekarz wie co robi więc na pewno zamienili Ci n podobne.Bardzo gratuluję ,że masz to już po.Czy bardzo Cię boli?Ile byś dała w skali 10? Tornado czy prześlesz mi fotki? natasza251@autograf.pl Jakiego lekarza polecacie z Lasermedu?Mysle o umówieniu się dodatkowo i tam.

Tornado czy mogłabym prosić o przesłanie mi zdjęć, ja mam operacje za niecały miesiąc, wiec potem odwdzięczę się tym samym. kryska2323@wp.pl

Gość gośćKarolek
Moniczka Twoje sa najpiekniejsze na swiecie;) przynajmniej dla mnie. Dokladnie takie chcialabym miec. Super Ci pasuja. Sa idealne!!!

Gość melka871
u mnie operacjaza 1.5 tygodnia, troche sie boje, ale jednoczesnie nie moge doczekac sie rezultatow i tego jak wlasciwie beda wygladac moje piersi ;D razem z chirurgiem dobralismy konturowe mentor cpg 313 (jestem dosc wysoka i szeroka, wiec lekarz mowil, ze taki bardziej wypukly implant bedzie proporcjonalny do mojej sylwetki). mam nadzieje, ze bedzie super, w sierpniu urlop, bede mogla smigac po plazy bez kompleksów :D

Wow dzięki Karolek. Każda z nas ma inne poczucie estetyki. Dziewczyny mają również piękne piersi. Ja z kolei chciałam mieć takie jak LIDIA i uważam, że same piersi takie mam,no może ciut mniejsze. Jednak do ideału musiałabym mieć Jeszcze talię taka jak LIDIA, żeby te piersi całościowo dały ten sam efekt heheh. Teraz liczę, że Twoje wyjdą, w moich oczach na prowadzenie heheh Tornado ma z tygodnia na tydzień coraz piękniejszy biust. Karla ma znacznie większy ode mnie, ale wygląda obłędnie. Lola wysłała zamazane fotki, ale wypatrzylam że jest cyc, ma się czym chwalić !! Ola ma chyba najmniejsze, ale jednocześnie najbliższe właśnie mojemu poczuciu estetyki. Ada domyślam się że ma piękne, jednak chroni swojej prywatności bardziej niż wszystkie, co oczywiście szanuje. Nie domaga się od nas fotek, więc sama nie daje:). A jeszcze Janess, czas zrobił swoje jeżeli chodzi o same piersi, co nie znaczy że jest źle, natomiast Ciało ekstra. Reszty nie pamiętam, lub po prostu wyleciało mi z głowy.

Gość MarzenaJa
gośćKarolek jeśli możesz to chętnie zobaczę Twoje "na świeżo" - wiesz, dla mnie każde info jest ważne :) zresztą chyba dla każdego :)

Paulinka zapomniałam o Tobie. Jak wysłałaś byłaś krótko po operacji. Ciężko ocenić, bo wiem co u mnie było po trzech dniach MASAKRA, jednak u ciebie to wygląda na pewnio lepiej niż u mnie w tym czasie. JAK Będziesz miała nowe fotki podeślij. Jak się już czujesz??? monika7777@onet.pl KRYSKA a jak to możliwe że Ja nie mam twoich fotek???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się