Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWI臉KSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰Milka
Melka my ju偶 jutro :-) Jak samopoczucie? Ja zaj臋艂am si臋 generalnym sprz膮taniem domu, gotowaniem (robi臋 zupy do s艂oik贸w) i jako艣 nie czuj臋 stresu :) Gosc P te偶 mam operacj臋 po 15tej. O 15 mam byc w klinice. Mo偶e stres przyjdzie dopiero jutro... Mog艂a艣 dzisiaj zje艣膰 艣niadanie? Daj zna膰 jak jy偶 b臋dziesz po. Trzymam mocno kciuki :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Milka
NataliaNiki23 jak u Ciebie? W domu ju偶 normalnie funkcjonujesz? Jeste艣 w stanie sama np uszykowa膰 obiad?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maliboox3
b贸l po operacji jest znosny zjesz ketonal zajmiesz si臋 czym艣 i po sprawie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moli85
Przygotowanie si臋 na kilka dni urlopu od domowych obowi膮zk贸w to super sprawa. Warto posprz膮ta膰, zrobi膰 zakupy, mo偶e jakie艣 obiady do podgrzania, 偶eby m贸c spokojnie wypoczywa膰. Ja po tygodniu wr贸ci艂am do kuchni, oczywi艣cie w spowolnionym tempie, bez d藕wigania i 艣ci膮gania rzeczy z g贸rnych p贸艂ek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 P
Dziewczyny juz jestem przebrana, po wszystkich badaniach. O 15 jade na blok. Stres jest!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 ANA ANA
Nom ja tez tak sobie wszystko porobilam. Obiady zamrozone,zakupy,mycie okien. Wczoraj pierwszy raz zrobilam obiad. Tempo spowolnione ale delikatne ogarniane domu jest ok. Powoli i bez dzwigania oraz g***townych ruchow. Nawet delikatnie odkurzam ale bez szalenstw. Najbardziej daje mi w kosc spanie na plecach. A wam? Zaraz beda 2 tyg od operacji a ja juz mam dosc spania na 3 poduchach i na plecach. Kiedy mozemy na boku chociaz pospa? Ktos jest juz dluzej po opracji? Jak sypiacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maliboox3
tak sypialnie na plecach to jaka艣 masakra! ja ostatnio po艂o偶y艂am si臋 na chwilk臋 na prawym boku i tak usnelam.... ale nic mi si臋 nie sta艂o nic nie bola艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 NataliaNiki23
Tak normalnie juz gotuj臋 obiady :). Bez problemu:) . Zakupy tez nie sprawiaja mi problemu . Np zgrzewke wody nie podnosze.ale biore po butelce np . Wszystko.inne nie mam problemow :). Auto te偶 juz prowadzilam bez problemu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Paula
Dziewczyny ja dzisiaj 14 dzie艅 po. Wczoraj zdj臋te szwy, ba艂am si臋 spojrze膰 na nie bez opatrunk贸w dopiero wieczorem jak szykowa艂am si臋 pod prysznic to zobaczy艂am je. Jestem przeszcz臋艣liwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Go艣膰milka .. jem jeszcze normalnie ale na sama my艣l 艣ciska mnie brzuch .. jestem bardzo ju偶 zestresowana i mam takie JeszCse my艣lenie czy napewno dobrze robi臋 .. jutro o 12:30 mam si臋 wstawic .. pewnie o tej porze b臋d臋 po ... strasznie prze偶ywam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Benia
Szwy 艣ci膮gni臋te mam smarowac dwa razy na dzien Alantanem. Przyk艂ada膰 gaze i zak艂ada膰 stanik. Po odpodnieciu strupa masowa膰 punktowo okr膮g艂ymi ******** Za 3 tygodnie kontrola kolejna i nast臋pne wskaz贸wki. Dzisiaj m贸j pierwszy prysznic super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eee111
Dziewczyny trzymam za was jutro kciuki dajcie zna膰 po, wiadomo ze jest stres to normalne :) ja dopiero za miesi膮c :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 si臋 zacina to forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Eee111 dzi臋ki .. napewno b臋d臋 dawa艂a zna膰 tez niedawno JeszCse m贸wi艂am a miesi膮c a to ju偶 .. gdybym nie mia艂a synka kt贸rym musz臋 si臋 zaj膮膰 sama s膮 2 tygodnie bo m膮偶 marynarz to napewno stres by艂by o polowe mniejszy .. mam nadzieje ze za 3 tygodnie b臋d臋 mog艂a powiedzie膰 ze by艂a to najlepsza decyzja w 偶yciu ze wszystko p贸jdzie g艂adko .. Jeszcze musz臋 si臋 zaraz spakowa膰 .. i wiem tylko ze bior臋 szlafrok i bluz臋 ba zamek by co艣 ubra膰 po .. mam pustk臋 w g艂owie co warto zabra膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Lys
eee111 ja tez za miesi膮c :-) ale ju偶 mam stresa , tym bardziej ze to przed 艣wietami Dziewczyny czy kt贸ra艣 z Was mia艂a lub planuje operacje w Orthosie we Wroc艂awiu ? U doktora Wac艂awowicza ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maliboox3
melka we藕 najpotrzebniejsze rzeczy:) po operacji nie b臋dziesz mie膰 g艂owy do niczego tylko le偶e膰 plackiem i liczy膰 czas a偶 p贸jdziesz do domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Dziewczyny a po operacji dam rad臋 si臋 lekko pomalowa膰 ? Haha nie m贸wi臋 o jaki艣 cieniach hhe ale o zwyk艂ym bb kremie chocia偶 czy wgl jest sens bra膰 szczoteczk臋 do z臋b贸w dam rad臋 je umy膰 ? Nie chce pakowa膰 zb臋dnych rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Angie
Melka jasne ze tak, mozna ruszac r臋koma tylko jest to w jakim艣 tam stopniu ograniczone.ja wyszlam normalnie z kliniki umyta i na艂o偶ony podk艂ad plus lekko rzesy pozniej pojecha艂am na lunch z kolezanka i zjadlysmy sushi , wpad艂am do Domu i pad艂am na 艂贸偶ko :-) Dzisiaj mi mija 15 dni wyj臋to dreny i moje blizny sa sliczne cieniutkie i jasnor贸偶owe Skierowana zosta艂am do sklepu wsp贸艂pracuj膮cego z klinika z bielizn膮 i dostalam nowy stanik i uwaga! 70D !!!! Aaaa jak sie ciesze, rozmiar juz sie nie zmieni tylko troche opadn膮 i beda bardziej mi臋kkie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Angie
Jestem juz 15 dni po operacji , dzisiaj byla kontrola i wyci膮gn臋li mi dreny , moje blizny s膮 takie cieniutkie i jasnor贸偶owe ladnie sie goi , dostalam ta艣m臋 nieprzemakaln膮 na blizny i wymienia膰 j膮 mam raz na tydzien, po 4 tygodniach smarowac ma艣ci膮 co od nich dostalam, po wizycie dostalam skierowanie do sklepu z bielizn膮 na wybranie pierwszego stanika ktory bede nosi膰 w ci膮gu dnia a ten co wyglada jak pancerz zak艂ada膰 na noc. Po wej艣ciu do sklepu przemi艂e panie kaza艂y mi sie rozebra膰 g贸r臋 oczywiscie i piszcza艂y razem ze mn膮 haha bo powiedzialam im ze 1 raz w zyciu mam ochot臋 pokazac swoje cycki :-) one juz nie jedn膮 tak膮 jak mnie przyjmowa艂y wi臋c chyba zdaj膮 sobie spraw臋 jakie to uczucie. I wtedy przymierzylam rozmiar C ... za maly :-) od razu banan na twarzy przynios艂y mi D !!!!! Aaaaa kocham to uczucie . Rozmiar juz mi sie nie zmieni jedynie troch臋 opadn膮 i stan膮 si臋 bardziej mi臋kkie. Tak偶e ten ...cudowne uczucie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Angie
O i to jest zawiecha:-) Napisalam raz nie przeszlo, drugi raz a okaza艂o sie ze 2 wiadomo艣ci posz艂y :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Angie .. nawet nie wiesz jak ci zazdroszcz臋 inpowiwdz jeszcze jak z drenami funkcjonowa艂a ze posz艂a艣 na sushi ! Szalona .. jednako osobno trzeba jakie艣 woreczki ukry膰 .. ile te dreny nosi艂a艣 ? Mi lekarz m贸wi艂 wst臋pnie ze jakie艣 3 dni .. implanty masz pod mi臋艣niowo ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Angie .. obsypa艂am ci臋 pytaniami ale z tymi drenami najbardziej mnie ciekawi to ze niekt贸rzy maja 3 dni inni 2 tygodnie a czasami wgl ich nie zak艂adaj膮 .. z tego co zrozumia艂am to a偶 15 dni mia艂a艣 ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Angie
Melka tak podmi臋艣niowo mam, a sushi? G艂odna bylam i na lekach przeciwb贸lowych :-) wyszlam z kliniki o 10 a 艣niadanie bylo o 7 tak偶e juz zd膮偶y艂am zg艂odnie膰 :-) poza tym w domu maz czeka艂 z corcia 11m-czn膮 i napisa艂 ze wlasnie zasnela i mysli kimn膮膰 sie razem z ni膮 wiec niewiele my艣l膮c z kole偶ank膮 ktora mnie odebra艂a musialam jej wszystko opowiedzie膰 jak bylo i zatrzymalysmy sie na sushi pozniej kawa i do domku na偶arta spac :-) dreny mialam az do dzisiaj czyli 15 dni balam sie ze bedzie bolec na 偶ywca ale bardziej nieprzyjemne bylo 艣ci膮gni臋cie plastr贸w niz dreny i po k艂opocie , szybko poszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Angie
Ja nawet nie wiedzialam ze mam te dreny myslalam ze to strupy po prostu , teraz jest g艂adziutko fajnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Angie TZn ze nie mia艂a艣 偶adnych woreczk贸w do tego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja9823
Cycolinkaaaa89 2018.10.20 Hej dziewczyny! Czy kt贸ra艣 ma nowe implanty Mentor Xtra? Jestem po drugiej konsultacji i wybrali艣my z doktorem 425ml okr膮g艂e mentora xtra high profile, metoda pod powi臋藕. Mam do艣膰 wysportowana sylwetk臋, 174cm 62kg hej, wlasnie niedawno widzialm na ich fanpejd偶u te implanty. zastanawiam sie jak to wyglada, chociaz do tej pory bylam zdecydowana na anatomiczne. ide za tydzien na druga konsultacje podpytac chirurga nt. tych implantow xtra. podobno sa mega miekkie w dotyku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Milka
Angie a napisz prosz臋, jak sobie dajesz rad臋 z c贸reczk膮? Ca艂y czas jest kto艣 z Tob膮 czy zdarza si臋, 偶e j膮 podnosisz? Ze mn膮 tydzie艅 b臋dzie m膮偶, potem sama z dw贸jk膮, i o ile synek ju偶 jest na tyle du偶y, 偶e daje rad臋 sam, tak w艂a艣nie z c贸reczk膮 mo偶e by膰 problem...niby ma prawie 3 latka ale uwielbia by膰 noszona na r臋kach, zasypia te偶 wtulona we mnie, cz臋sto te偶 w nocy przychodzi do naszego 艂贸偶ka. Boj臋 si臋, 偶e np w nocy mi naci艣nie na pier艣 i co艣 si臋 stanie... No nic, trzeba i艣膰 spa膰. To ju偶 dzi艣. Melka, dzi艣 nasz wielki dzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰melka
Milka .. tak nadszed艂 czas na nas .. dawaj zna膰 co u ciebie si臋 dzieje ;) widz臋 ze masz te same obawy chocia偶 3 letnie dziecko to zawsze mniejsza przylepa ni偶 1,5 roczne .. m贸j prawie co wiecz贸r wdrapuje si臋 na mnie i zasypia na klatce piersiowej .. i cz臋sto podbiega si臋 przytuli膰 .. tez mam obawy chocia偶 m贸j m膮偶 b臋dzie ze mn膮 20 dni .. ale mama to mama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Angie
Nie ,nie mialam zadnych torebek . Maz byl w domu przez 10dni przez ten czas ja spa艂am w salonie na sofie , bardzo t臋skni艂am za ni膮 mimo ze bylam caly czas z ni膮 ale bolalo mnie i marzy艂am tylko o tym zeby juz min臋艂y te najgorsze dni. Ona jest jeszcze malutka wiec za duzo nie rozumie i bawi艂am sie z ni膮 na pod艂odze. Twoja 3 latka to juz rozumna dzidzia i mozesz naklei膰 sobie plasterki na pas lub stanik i pokazac ze mama ma kuku i ze boli i mama nie moze podnosi膰 do gory. Popro艣 o przytulasa i w tym momencie zas艂on piersi i niech dzidzia tuli jesli roz艂o偶ysz rece dzidzia moze sie za bardzo wtuli膰 . Jak juz zosta艂am sama moja niunia chodzi juz sama od miesiaca i wspina sie na 艂贸偶ko wiec tylko pomagam jej popychaj膮c jej pupci臋. 艢ci膮gn膮膰 z 艂贸偶ka nie ma problemu , rece sa w dole i tylko przytrzymujesz zeby zesz艂a a nie spad艂a , bro艅 boze podnosi膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 P
Dziewczyny jestem juz po. Wszystko poszlo ok. Bolu w nocy praktycznie nie czulam mialam podawana morfine i pyralgine co 4 godz. Znieczulenie wszystko ok tylko mialam mdlosci i w nocy mialam 3 takie ataki mdlosci ale jakos wszystko stlumilam w sobie. Pierwsze wstanie z lozka kreci sie w glowie i jak tylko sie polozylam atak mdlosci. Ostatnio morfine dostalam o 5 wiec juz pomalu czuje bol, ale nie jest tak zle. Mam 365 ml w staniczku wygladaja bosko. Czekam na doktora by zmienic opatrunki i zobaczyc moje nowe cuda

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋