spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Pati, te filmy są do ściągnięcia, to w tych linkach ich nie ma?? Ja mam 3 filmy na kompie: brzuch, ciało i pośladki. W linkach nie było do ściągnięcia? Jak nie, to jutro coś wykombinuję, żebyście nie kupowały. Dobranoc, buziak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 11, 2009 Ewika, ja mówiłam coś na ten temat. Podejrzewam zapylenie. Jeżeli już doszło do jakichkolwiek czynów lubieżnych, to tylko bez mojej wiedzy i zgody. Proszę sobie zakonotować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 Pati poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 pati dziekuje:-) A teraz zmykam spc.dobranoc. papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 11, 2009 Spacerku____ poszukam tych filmów, może uda mi się coś ciągnąć, choć nie wiem czy z tym moim netem dam rady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 11, 2009 dzieki i ja ide spac:( dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 12, 2009 Witajcie laseczki.W koncu jestem PIERWSZA:D:D:D A to tylko dlatego ze musimy jechac na 7 do pracy bo mamy troche roboty ale pewnie tylko jeszcze jutro i znowu wolne hehe. Takze zycze wszystkim Milego dnia i do wieczorka odezwe sie jak wroce zjem pocwicze i ukapie sie. Pozdrawiam.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 12, 2009 Witajcie Laseczki!Ale wczoraj miałam dzień nawet mi się opowiadać nie chce cały dzięń w samochodzie...uff.... U mnie dziś deszczyk.Wczoraj mnie tu nie było i zanim przeczytałam to co naskrobałyście to trochę mi zeszło. Fermina____nie martw się bo ja też nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży a jednak w ciąży byłam...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 12, 2009 Nowa spóżnione ale szczere życzenia szczęścia,dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń a zwłaszcza tego naszego wspólnego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 12, 2009 Czesc Babolki. Ja juz po sniadanku i pije teraz kawke. Wczoraj zdaje sie byla owu..a jajniki kluja od kilku dni tak,ze szok.Bzzz bylo i wczoraj i przedwczoraj,a dzis bedzie trzeba jeszcze poprawic.zobaczymy co z tego bedzie ;) Spacerku__mam mame polonistke ;) A gdzie ten Folik??Jak mozna nas na takie nerwy narazac!!Folik melepeto wredna wylaz z nory,bo Cie sila wytargamy!!!!!! Milego dnia Babolki :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 12, 2009 HEJ FOCZKI______________ ale pogoda ble ble... :) co tu taka cisza? FoLIKU____ jak tam norka ? oczka już wyszły, łebek wychodzi opowiadaj szybko ,bo się martwię Spacerku____ jak samopoczucie? nudna marudna, czy dajesz radę :) Chciejka___ gdzieś się znowu zawieruszyła, jak spotkanie z eMem byłym? już po? REA____ i inne foczki chodźcie na kawkę NIKUSIA___- Ty na pewno w pracy, muszę czekać cierpliwie do popołudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 12, 2009 O nie! Nie mam z kim nawet kawy się napić :( ANIA< BEATA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 12, 2009 Pati ja juz Ci kawke podaje! Cukier mleczko?Moze cos slodkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 12, 2009 Mam pyszne czekoladki zapraszam :) Własnie tak wygląda u mnie odchudzanie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 12, 2009 Czesc Nikamo. A ja mam ptasie mleczko-smietankowe :) i czekoladki wedla i milke biala i jakies cukierki i ciastka.A to wszystko dlatego,ze robimy zakupy w polskim sklepie raz na tydzien i zawsze sporo tam wydajemy i wtedy daja nam jakis slodki prezencik;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Maj 12, 2009 hej kobitki.zycze wam wszystkich mlego dnia. KLAUDIA dziekuje za zyczonka.dzisiaj u mnie 18 dc, ale sluzu plodnego to ja w tym cylku w ogole nie widzialam.w ogole jest jakos dziwnie.w niedziele wystapilo u mnie krwawienie, a przeciez jeszcze nie bylo u mnie owulacji.pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 12, 2009 mniam mniam ,Boże ja to jestem na słodycze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 12, 2009 Nikamo ja tez.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 12, 2009 KLAUDIA____ Dziękuje za fotkę wysłałam swoją:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 12, 2009 FOCZKI___________ czy jest jeszcze ta kawa dla mnie? wirtualne ptasie mleczko też bardzo chętnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 12, 2009 Kawka jak najbardziej ,ale czekoladki juz zjadłam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 12, 2009 Na topiku widze cisza..a ja zaraz do pracy ide.. Mam nadzieje,ze sie wieczorem rozkrecicie,bo mi bedzie nudno.. Milego popoludnia Babolki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 12, 2009 NO laski, co się tu dzieje? wieje nudą, halo! Folik, daj już spokój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 12, 2009 a co za rozpusta? anka, pati? a nasza dieta-cud? a marcheweczkę lub jabłuszko nie łaska?! zobaczymy, jak upały przyjdą, jak sie trzeba będzie do rosołu rozebrać, jaki skowyt rozpaczy będzie! wtedy my z lolą wyślemy wam nasze zdjecia w strojach! BABOLE JEDNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 12, 2009 Foliku wyłaź babo, nie dąsaj się, nie ma o co! no! chodź pójdziemy na spacer lepiej, ładna pogoda jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 12, 2009 Ale Reus__ja nic slodkiego nie zjadlam..wszystko w szafie lezy..Dzis jak mi sie slodkiego chcialo to zjadlam bananka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 12, 2009 Zuch dziewczyna! Co tu taki MROK dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 12, 2009 NIKULAM____ gdzie Ty Skarbie się podziewasz ? pewnie korki w W-wie :( a ja tu czekam na Ciebie:) a tak w ogóle to jeszcze tak nie było , żeby przez pół dnia niecałą stronę zapisać, halo!!! gdzie wy wszystkie jesteście? REA___ wołaj tego Folika___ gdzie ona się podziała? FOLIK____ przywołuję Cie do porządku!!! natychmiast wyłaź z norki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 12, 2009 Ja się tak z Wami nie bawię :( zbieram zabawki i zmykam na inną piaskownicę :( hihi przecież żartuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 12, 2009 PATI---jestem, dopiero do domu weszłam. Muszę za jakis obiad się zabrać,a strasznie mi się nie chce. Do tego humor mam nienajlepszy bo odebrałam wyniki i juz nie jestem pewna czy miałam tą owulacje czy nie....;( REA---sama już nie wiem co myślec o tym Kirku czy musi być czy nie. Wyczytałam,że niby nie musi,ale dużo o tym czy owu była czy nie mówi badanie progesteronu na 6-8 dni po owu. No i tak mój lekarz twierdzi,że owu była mimo braku płynu a moje wyniki progesteronu 7 dni po potencjalnej owu to: :9,34 (norma dla tego labolatorium dla fazy lutealnej to 0,95-21,0) CZYTAŁAM,ŻE PRZEBYTĄ OWU POTWIERDZA WYNIK POWYŻEJ 10, CZYLI MI TROCHE BRAKUJE I NIE WIEM JUŻ NIC MIALAM TA OWU CZY NIE :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach