Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 Ja n ie wiem już co powinien a czego nie powinien zrobić... mam do niego zaufanie, jest bardzo dobrym gin w mieście , więc chyba on wie najlepiej co robi.... Dziewczyna Bonda____ wiesz Kochana każda mówi co innego... ale skoro ja czuje od wczoraj taki wewnętrzny spokój to chyba jest najważniejsze...kazał poczekać to poczekam.... a faszerowanie się tabsami i ingerencja w @ nie jest zawsze dobra... jak coś będzie nie tak , to na pewno coś mi zapisze myslę, że przez dwa tyg bez @ jeszcze nikt nie umarł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 2, 2009 Patrycja to co ja to wybryk natury.... niee!!! w innych cyklach skakała a tereaz mi wybryk natury sugerujesz.... buuuuu ja juz cala jestem jak ten wybryk..... buuuu Patrycha..... babolu powiedz zem normalna.... wiesz co to znaczy: dziwoląg, dziwak.... buuu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Październik 2, 2009 Patrycja, luteina to nie faszerowanie się lekami, bo to w czystej postaci progesteron, który jest dobroczynny dla kobiet. Progesteron (luteina) – steroidowy żeński hormon płciowy wytwarzany przez ciałko żółte i łożysko (w czasie ciąży). Najważniejszy hormon wydzielany przez gonady (jajniki i jądra). Dlatego uważam, że i tak i tak byłyby dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 FOLICZKU___ kochana ... nie... no dziwoląg warszawski :) co Ty wcale nie pasuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 Ale ...ale... Foliku___ za ewenement na skale światową hihi możemy obie robić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 NIKAMO___ a Ty Słońce...jedziesz dziś do eMa ? na urodzinki ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 DZiewczyna Bonda___ ale ja wiem co to jest Luteina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 Dziewczyna Bonada-___ hahaha Kochana i teraz kogo ja mam słuchać Ciebie czy mojego gina ????...ence pence... wybieram gina ;) ale na pewno on przy kolejnej wizycie poda mi Luteine na wywołanie @ więc jestem spokojna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 2, 2009 Partycja... babolu ciekawe co sie dalej wydarzy z naszymi cyklami... ja tam czuje tez dlugodystansowca.... a Twój.... ciekawe. ciekawe... u mnie gin powiedzial ze endo mam jak po ow. i tez wyglada jak ciazowe piekne ale to rozwnoznaczne jest z tym ze w tej fazie jest wlasnie taka niewiadoma... ale to dopiero okaze sie za 2 tygodnie bo pewnie wtedy dostane @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 2, 2009 ... zeby nie bylo ze w takiej samej sytuacji jestem jak ty mi nie powiedzial ze w ciazy jestem tylko ze jest ladnie .... i na tym etapie wlasnie tak wyglada ze albo cos jest albo nie... ale to ponoc normalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Październik 2, 2009 słuchaj się mnie he he, zaraz Ci recepte wyśle :) co gin to opinia, mój zachwalał lutine, powiedział, że w środku rośnie jak chciałoby się powiedzieć na drożdżach a to dzięki luteinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 2, 2009 wiesz u Ciebie ta temp. cos mowi a u mnie bida.... i wybryk natury... tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 FOLIKU___ powtarzam hihi po raz 100 , że gin nie mówił, że piękne ciążowe rozwarstwienie , powiedział , że... "NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST PANI W CIĄŻY... bardzo ładna wyściółka i śluz" TYYYYYYLLLEEEE... Bondowa>>> a ciul...dawaj tą receptę... może z Ciebie lepszy gin... i na dodatek darmowy ... hihi a darmowy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 aaaaa.... i powiedział, że jeśli tempa utrzymuje się wysoka( dla danej kobiety) przez 21 jest to prawie pewne , że kobieta jest w ciąży.... ale to aż... albo 99% :) znając życie i moją wyjątkowość...hihi jestem w tej drugiej grupie...wyjątkowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 FOLIKU____ to co ....zmieniamy Nicki ? WYBRYK Warszawski I WYBRYK Rzeszowski :) :) :) :) ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Październik 2, 2009 poszła :) a swoją drogą, co ma być to będzie, pewnie gdzieś to zapisane :) Oby było tylko po Twojej myśli. Takie wyczekiwanie jest najgorsze ... wiem coś o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Październik 2, 2009 moja stopka jest jak najbardziej na miejscu :D był cel 57 a jest 65 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 Dziewczyna Bonda___ wiem Kochana , że wiele przeszłaś :( ale najważniejsze jest, że jest już dobrze :) a za receptę dziękuje, już dotarła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 2, 2009 Patrycja - jakos zle mnie chyba rozumiesz..... ja o Twojej ciazy to raczej 90% pewna juz jestem.... tyle tylko ze ten test glupi nie wyszedł..... ale wiesz mozesz byc wybryk natury i Twoja ciaza jednak go dlugo nie pokaze a jednak jest.... w srodku fasola.... faktycznie to my 2 wybryki ale wolalabym byc na Twoim miejscu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 2, 2009 FOLICZKU____ rozumiem rozumiem... tylko może źle myśli przelałam na papier hihi... wiesz co do testów....dlatego gin nie kazał na razie robić , nie stresować się i nie przezywać....że testy nie wychodzą.... ale wiesz jak to z nami babami jest :) pisałam już , że miałam koleżankę w liceum , której się wpadło ...i... była już w 6 m-cu a testy wychodziły negatywnie.... a ostatnio...moja znajoma opowiadała, że jej testy wyszły dopiero w 9 tyg .... Tak czy siak Foliczku... nie wiem czyja sytuacja lepsza... najlepiej byłoby , żebyśmy razem były w ciąży....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 2, 2009 Oj Wy wybryki natury:) he he .Zdrowe z was Kobity tylko musicie troche dłużej sie starac ot i cała tajemnica!!! A potem jak poleci to nadrobicie za Nas wszystkie:) Pati niestety nie jadę do eMa bo to 350 km a On ma dobra opieke i w przyszłym tygodniu juz mi go przywiozą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 2, 2009 Oj, Pati, pochrzaniło się... Człowiek chciałby się już cieszyć, a tu nadal nic nie wiadomo. Jak się teraz czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 2, 2009 Orcio, jak się masz? Co u Ciebie? Rea, poczta. Mam Twojego kociaka na tapecie w komputerze, nie mogłam się oprzeć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 2, 2009 czesc dziewoje :) ja tylko na chwile i po jakas porade:o jakies przeziebienie mi sie przyplatalo wiec czuje sie jakos tak wiecie....,co moge brac??? drapie mnie w gardle ale nie czuje sie jakas polamana czy cos tam, no ale wole nie dopuscic do dalszego przebiegu sprawy, tym bardziej ze w przyszlym tyg jedziemy z mezem do polski :):):) na prawie trzy tygodnie:) Nikamo-pytalam cie wczoraj czy twoj chlop lezy na parkitce? czy gdzie?bo pisalas ze w cz-wie i pytanie moje bylo skad pochodzicie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 2, 2009 Pani Bondowa:) gratuluje 14 stego tygodnia!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Spacerku -jak sie czujesz??? dzidzia szaleje w brzucholu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 2, 2009 Kate, ja brałam tantum verde. To chyba jedyne, co możemy brać na gardło w ciąży. Czuję się ogólnie dobrze, dziękuję:) Znowu śpię jak dziecko, ale to akurat mi odpowiada. Dzidzia raczej dużo się wypina, przesuwa rączki wzdłuż siebie. Najczęściej czuję jej pupę:D A jak Ty się czujesz? Ciąża ciąży nierówna, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 2, 2009 o matko skad ja tu wezme tantum verde, musze zakupic jak pojade do PL, a jak to wyglada?? tabletki ? saszetki? Spacerku, u mnie tak ogolnie jest ok, nie moge narzekac, choc w tej ciazy bylo inaczej niz w tamtej(wczoraj pisalam) ta ciaza jest bardziej "kaprysna" co do jedzenia .. a imie juz wybralas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 2, 2009 Wczoraj spałam, więc jestem z Wami na bieżąco tylko tak ogólnie. Wstałam, zrobiłam małą przerwę i dalej poszłam spać:) Jedz to co chcesz, bo przy karmieniu już tak dobrze nie będzie:) Tak mi powtarzają. Ja lubię babeczki kajmakowe, jem je często. Nazwiemy malutką Klaudia. To jedyne imię, co do którego była zgoda:) A Wasze typy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Październik 2, 2009 A tantum verde to zielone pastylki do ssania. Mi bardzo pomogły. Może pij herbatę z miodem? Ja lubię. Albo z ciepłym mlekiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 2, 2009 Kate___ mój M lezy w częstochowie w szpitalu bo tam pracuje natomiast mieszkamy w Rzeszowie. Spacerku _____ja mam nadzieje że dzis poznam płec i bedzie Amelka albo Michał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach