Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość 26martynkaaa26
Ja tez waze 45kg,ale mam wzrostu 162, chudzinka ze mnie, dzis nie wytrzymalam i podnioslam ten pancernik najpierw troche do gory,a potem calkiem do gory:D ,bo nie chcialam go odpinac hihi i jestem w szoku!super te piersi wyszly, idealne,rowne,ksztaltne,uff jak ulzylo mi:P , ale tez sa wielkie nieziemsko hihi ale to tez pewnie opuchlizna;)

26martynkaaa26 à ty mówiłaś dla doktorka jakie piersi chcesz mieć pokazywalas mu zdjęcia innych dziewczyn? Czy zdałas się na doktorka? he he ja pewnie też nie wytrzymam i.zobaczę kilka dni po operacji :-D

Gość 26martynkaaa26
Martynko nie,nie pokazywalam doktorkowi jakie chce piersi, i tak u kazdej z nas efekt wyjdzie inny u jednej te 365 by sie zgubily, a u innej sa to duze piersi jak np u mnie, ja sie ciesze ze nie dalo sie wiekszych juz dac ,bo dla mnie to max co mam, z wiekszymi bym sie czula dziwnie, a doktorek to chyba mi w myslach czyta bo o takich zawsze marzylam, nie macie sie co martwic,wam tez cuda zrobi:)!

Gość gość
Tak ja jestem tego pewna :) ale wiedziałam że wcześniej czy później podejrzysz jak to wygląda , ja zrobię to samo :) no ze mnie też niema wielkiej baby :) jeszcze troszkę i ja będę mieć swoje :) już się doczekać nie mogę :) a lepiej już się czujesz ? Magda

hej dziewczynki ja to nie moge uwierzyc,ze czas tak szybko zlecial jeszcze niedawno wplacalam zaliczke a tu juz zaraz czas klasc sie na stol :D :D :D czas mi leci jak szaloOony :D Magda a Tobie tez czas szybko leci? Martyneczkaaa26 jestem przekonana,ze doktorek dla nas tez zrobi cudenka :) nie ma innej opcji :) tylko czy te 370 nie beda za duze ??? :) ja mam 160 cm i waga 51/53 ale jakas tam gruba nie jestem tak mi sie przytylo przez te 8 miesiecy siedzenia w domku na zwolnieniu powypadkowym :) :) :) a pytalyscie moze po jakim czasie mozna chodzic na basen? nie koniecznie plywac ale wejsc i sie ochlodzic :) :) :)

Gość gość
No właśnie też pamiętam jak w czerwcu płaciłam zaliczkę , a tu już nie cały tydzień i na stół zleciało nie wiem kiedy :) ale dobrze cieszę się z tego powodu :) wiesz mnie się tam wydaje że będzie dobrze , po resztą będziemy miały jeszcze konsultacje , wtedy dopiero będziemy wiedziały ile tam konkretnie będziemy mieć , ja liczę na to że Doktor włoży tyle ile pisał , nie będę narzekać na większe :) Magda

Gość gość
Niestety nie pytałam się o takie rzeczy , ale pewnie będzie to zależeć od gojenia , też naszego samopoczucia , też lubię pływać ale na dłuższy czas się wstrzymam , a pozatym i tak pewnie z 3 miesiące będziemy chodzić w pancerzu :( Magda

Gość gość
A Martynka to chyba dziś kontrol ma ? hmm , a tak na marginesie to ciekawi mnie jedno , kiedy będę mogła kochać się z mężem po operacji :) :) hehe Magda

Gość 26martynkaaa26
Czesc laseczki,no ja po kontroli ,wszystko okey,moge od jutra sie normalnie wykapac ,szwy powyciagane,a reszte we wt o 10 mam byc na 2 kontroli,to wy juz bedziecie po operacji, czyli jakby nie patrzec to bedziemy w jednym budynku w trojke. :P hihh wieczorem sie odezwe bo dzis duzo odwiedzin mam i nie nadazam w sumie

Gość gość
No i super :) czyli to już najgorsze za tobą :) za pare dni nasza kolej.. no więc może będziemy się widzieć :) stres już mnie dopada , chętnie napiłabym się lampki wina , ale nie można nie ? :( Magda

Gość zkrzywymnosem
Hej dziewczyny, czy któraś z was operowała sobie nos u tego lekarza? Bo niestety widzę tu niemal same opinie o piersiach. Mam asymetrię nosa, zbyt dużo nie trzeba zmieniać, po prostu jest krzywy, zniekształcony, chciałabym go wyprostować przede wszystkim. Wiecie ile trzeba czekać na operację i czy na konsultację można jechać od razu? Ile zapłaciłyście? Starczy gdzieś 4000 zł?

Gość gość
Dziewczyny gdzie kupuje się winetę ? I

Gość gość
Już znalazłam, podaję dla zainteresowanych. Sprzedażą zagranicznych winiet drogowych do wielu lat zajmuje się Polski Związek Motorowy. Naklejkę uprawniającą nas do poruszania się drogami konkretnego kraju, bez większych problemów, uda nam się kupić w okręgowych biurach PZM. Niestety, wiąże się to jednak z pewnymi niedogodnościami. Wiele tego rodzaju punktów czynnych jest tylko do godziny 15, co więcej, ceny winiet zawierają również usługę pośrednictwa sprzedaży, co oznacza, że są one droższe o marżę i podatek VAT. Dlatego właśnie, najkorzystniejszym, z finansowego punktu widzenia, rozwiązaniem jest zakup winiet bezpośrednio przed wjechaniem na terytorium danego kraju lub zaraz po przekroczeniu jego granicy. Bez problemu kupimy je w przygranicznych sklepikach czy na większości stacji benzynowych. Czechy Winieta wymagana jest na autostradach oraz drogach ekspresowych. Na winiecie wpisać należy numer rejestracyjny pojazdu. Jej brak karany jest mandatem w wysokości 15 000 koron czeskich (2 400 zł!) płatnych na miejscu, u policjanta. Za 10-dniową winietę na auto do 3,5 tony zapłacić trzeba 310 koron (ok. 65 zł), 440 koron (ok 86 zł) kosztuje winieta miesięczna. Podobne, jak w Austrii winiety kupimy na pocztach, stacjach benzynowych lub na granicy. Pozdrawiam.

Gość gość
26martynkaaa26 hej ;-) możesz mi powiedzieć jak wygląda płatność za konsultacje i za badania? Płaci się dla doktorka odrazu z pieniędzmi za operację? Ja już Dziewczyny w drodze jestem Magda nic się nie stresuj będzie dobrze!!! Musi być!!!! ;-) będę was podglądać jak znajdę się w zasięgu WiFi przede mną jeszcze 1600 km :-D pozdrawiam gorąco :-) martyneczkabeauty

Gość 26martynka26
Tak Martynka za konsultacje i badania placi się razem ze wszystkim, najpierw badania potem mnie doktorek obejrzał dobral implanty - rozmowa :) i potem finanse:) Magda ja tam bym lampke wina wypila nic ci nie zaszkodzi, tez się napilam pare dni przed operacja z nerwow:) A mi piersi powoli zaczynają z dolu mieknac, ale dalej czuje napiecie takie jak za dużo pochodze to potem musze odpoczac, auto już prowadziłam, ale ciężko skrecac czy bieg wrzucać, jakbym dopiero co prawo jazdy dostala;/

Gość gość
Martyneczka to Ty już jedziesz ? w sumie podróż też trochę zajmie ech :( Martynka no napiłam się wczoraj do kąpieli :) wypiłam chyba z 3 łyczki wina , ale mi pomogło :) ważne że coraz lepiej się czujesz :) a jak tam kąpiel ? ta pierwsza po operacji ? Magda

Gość 26martynkaaa26
Hey wczoraj zaliczyłam pierwszy prysznic , hehe bardzo ostrożnie, musiałabym tez przeprać ten pancernik i od razu wysuszyć, bez niego to jest taka ulga naprawdę, ale co z tego jak tylko na chwile i trzeba zalozyc z powrotem wiadomo... :| , ja dziś zle noc zniosalam kilka godz siedziałam bo tak mnie sciskal ze nie umiałam wytrzymać i zasnąć eh wcale się nie dziwie ze to tak boli jak mam go w rozmiarze 60A ;( normlanie odciski od stanika mam na ciele, to sobie wyobrazcie;/ ale teraz wstałam i jest okey. A blizny sa dość duże, jak już szwy będę miała posciagane do konca musiałabym się dowiedzieć czym smarować je najlepiej, żeby ladnie się goily.

Gość gość
To może kup jeszcze jeden pancernik ? ale może w większym rozmiarze ? może ci troche ulży ? bo napewno jest za mały i gorzej ciśnie.. a tak to może poczujesz lepszy komfort , to może zadzwoń do Doktora i zapytaj się czy możesz już czymś to smarować ? Wyślesz zdjęcie na emaila ? ciekawa jestem jak wygladają :) Magda

Gość 26martynkaaa26
Hey no moge ci wyslac, ja poczekam z tym smarowaniem blizn jak juz szwy we wtorek mi sciagnie do konca, widze ze mi troche zmalaly juz te piersi opuchlizna schodzi,jedna jest wydaje mi sie bardziej opuchnieta jeszcze i twardsza,ale do mojej figurki to bedzie idealny biuscik ,pozdrowienia a wy jak tam?pare dni i pod noz:)

Gość gość
Cześć dziewczyny , napisałam jeszcze dziś do Doktora , przełożył mi operacje na wtorek :( ale w poniedziałek będę już w Ostrowie ech , mam nadzieje że i tak będziemy się widzieć , to mój email magdale@vip.onet.pl , taki do głupot bo prawdziwego podać tu się nie da :( Magda

Gość 26martynkaaa26
A ja dziś mam przełomowy dzień! W koncu :) Jeszcze rano dalej wszystko mnie bolało,nic nie umiałam zrobić, miotalam się,a od południa jak reką odjął, przestalam się garbic, szybciej wszystko robic nareszcie! bo już mnie meczyl ten stan w jakim bylam:( teraz to już będzie tylko lepiej:) Może nawet dziś zaryzykuje i poloze się na prosto spac, a nie tak polsiedzaco:) Magda jutro rano ci wysle,zrobilam wczoraj fotke,ale one ciagle się zmieniają A dziś po kapieli z jednej strony zaczely odpadac mi strupki i powiem szczerze ze tej blizny to kompletnie nie widać Brawa dla doktorka!

Gość gość
Ha ! a widzisz czyli wszystko dobrze :) a opuchlizna już schodzi ? A ja już dziś ostatnie pod drygi sprzątam dom , bo później nie wiem w jakim stanie będę więc , wole się zabezpieczyć heh :) w poniedziałek już wyjazd :) mimo tego że operacja dopiero w piątek ale będę już na miejscu :) Magda

Gość juleczka88
Witam jestem po operacji nosa u Dr Polak w Osrtavie po ciezkim tygodniu wrocilam do domu ,czeka mnie jeszcze wizyta wiec musze znowu jechac szczerze Polecam jestem zadowolona z podejscia Mieszkalam w pensjonacie u Pani Halinki na przeciwko kliniki tanio bardzo kobieta z sercem jkerzeli ktos chcialby wiecej info prosze pisac na e maila juleczka1881@onet.pl

Gość 26martynkaaa26
Hey Magda dopiero teraz ci wysylalam zdjęcia z braku czasu:| razem z moja wyjsciowka zebys sobie porównała... daj znac czy doszly te zdjęcia.. opuchlizna schodzi ciagle,czasami tylko robia się jakby takie napięte bardzo wtedy mnie uciskają, ale mam na to patent po prostu odpinam stanik z przodu i pas sciagam na chwile i po chwili mi przechodzi, tylko te spanie mnie meczy;/ ja tak lubie na boku spac a nie mogę;( nic tylko teraz ja trzymam kciuki za was zebyscie lepiej ode mnie ten bol zniosły, dajcie również znac jak będziecie mogly jak się czujecie, będę czekac na jakies wieści od was:)

Gość 26martynkaaa26
To fajnie Juleczka ze zadowolona jesteś, o to wlasnie chodzi;) Ja tez myslalam żeby swoja rodzinke u P. Halinki przenocować jak miałam operacje , ale w końcu jednak zrezygnowałam bo do domu nie tak daleko,a po operacji i tak myslalam ze umre z tego bolu wiec dobrze ze po mnie przyjechali tylko i odebrali z kliniki, a nie oglądali od rana jak się meczylam.oszczedzilam im tego widoku:) ja jestem 11 dzień od operacji i jest oka

Gość gość
Hey dziewczynki , Magda a co Ty przełożyłas termin operacji? Czy to doktor sam przelozyl nie za bardzo chce mi sie stronka zaladowac i nie moge wszystkiego przeczytac , ja już jestem po zwiedzaniu krakow wieliczka auchwitz itd:) takze nie mialam czasu myslec o operacji ;) martynkaa26 moglabts mi wyslac tez fotki ? martyneczkabeauty@gmail.com ..... fajnie, ze juz sie lepiej czujesz :* dzielna jestes :) pozdrawiam goraco z zimnego Cieszyna brrrr martyneczkabeauty

Gość gość
No właśnie napisałam żeby się jeszcze upewnić , i Doktor odpisał że na 26.. ale ja od jutra i tak będę już w Ostrawie.. u Pani Halinki i będę czekać , jakoś zbytnio mi to nie przeszkadza :( chociaż będę mieć chyba większy stres ech , napiszę jeszcze wieczorem. Magda

Gość gość
Martynka właśnie widziałam rewelacyjne :) no teraz to są stożki :)) Gratuluje , myślę że są warte bólu , jaki się przechodzi :)) mam nadzieję że i moje takie będą :* Pozdrawiam Magda.

Gość gość
Ma ktoras namiary na pania halinke ? Adres nr telefonu martyneczkabeauty

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się