Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

Gość asia piotrusia
Cześć dziewczyny! Tak myślicie? Powinnam iść do lekarza? :((( Pewnie jak mi się skończy okres:( Zaczęłam się bać :(

paczusiu ja nie wysyłałam swojego na badania ale podejrzewam ze jakby do roku czasu nam by się nie udało to bym na pewno go wysłała...

asiu nie bój sie moja kolezanka wlasnie miala takie poronienie samoistne ..pewnie pujdziesz do lekarza i powie ze wiekszosc kobietom to sie zdarza..czyscic ciebie nie będą bo to była bardzo wczesna ciąża organizm sam sie wyczyścił:) wiekszosc kobiet niewiem nawet ze mileli kiedys poronienia samoistne bo nie robily zadnych testo tylko czekaly naokres ..a kiedy doszlo do oczyszczenia sie organizmu mysla ze to zwykly okres...

moj mial bardzo duzo plemnikow ale duzo tez oslabionych i troche o zlej budowie:(((ale dostal jakies tabletki na tydzien.Teraz witaminki lyka.

paczusiu ja tez slyszalam ze wplyw na jakosc plemnikow ma tez miejsce pracy...jak facet prauje np jako lakiernik albo tam gdzie musi wdychac jakas chemia ....

asiu mi lekarz tez tak powiedzial jak mowi karmelek.Czasami kobieta nawet nie wie ze byla w ciazy.

karmelku wlasnie jak bylismy u urologa to lekarz pytal sie gdzie maz pracuje.Zrobimy jeszcze raz badanie ale jakos za 2 miesiace.

Gość asia piotrusia
:( Czyli to jeszcze nie koniec świata? Okropnie się czuję :( Oki, dosyć o mnie, nie chcę Wam przeszkadzać w konwersacjach na, zgoła inne tematy. Trzymam kciuki!

asiu to nie koniec swiata:) a moze to i nawet plus bo wiesz ze mozesz zajsc w ciaze..ale najlepiej jak bys poszla do lekarza...i sie zapytala czy jak bedzie nastepna taka sytuacja ze beda na tescie dwie kreski to czy mozesz odrazu przyjmowac luteine...na wszelki wypadek.

Dziekuje karmelku:):):):* Asiu nie przeszkadzasz nam:)no cos ty...:)Ale lepiej jak pojdziesz do lekarza i mu powiesz co sie stalo.

asiu paczus ma racje ty nam nie przeszkadzasz ..przeciez nasz topik polega na tym zeby wymieniac sie problemami i sobie doradzac:)

asik nie opuszczaj nas :) po to jest ten topik zeby sobie spokojnie o wszystkim klachac :)

Gość asia piotrusia
Dzięki dziewczyny. jakoś mi się sympatyczniej zrobiło. Zapisze się do tego lekarza... Qrdę, a było już tak pięknie... :(

asiu wyobrazam sbie co teraz przezywasz pewnei do tej pory nie mozesz sie pogodzic ze tak sie stalo...ale niestety to taka nasza matka natura...nie ma na to reguly...

Gość asia piotrusia
Co do nasienia to: Tytoń, alkohol i stres maja wpływ na jakość i ilość nasienia. Wysoka temperatura może również stanowić problem dla plemników, częste wizyty w saunie lub gorączka mogą powiększyć problemy z płodnością, a także przegrzanie jąder poprzez trzymanie na nich laptopa. Zbyt obcisła bielizna lub spodnie. Nie jest wskazane picie kawy, Coli oraz innych napojów zawierających kofeinę w okresie, kiedy para stara się zajść w ciążę. Trawka, kokaina oraz narkotyki o podobnym składzie nie tylko drastycznie obniżają ilość i ruchliwość plemników produkowanych przez organizm mężczyzny, ale przyczyniają się również do produkcji wadliwych plemników.

Gość asia piotrusia
Nie wiem już... Jak przytulę sie do Męża, to napewno mi się polepszy. Poza tym---> chce mi się płakać ;(

asiu płacz... może tego Ci właśnie potrzeba. Wypłacz się i działaj dalej ale na pewno nie poddawaj!

asiu jak to?? kto mi dzisiaj kazal sie uśmiechac??kto mowil ze wszystko bedzie dobrze?? a ty mi sie tutaj dolujesz?? kochana a od jakiego czasu sie staracie??

tez troszke poczytalam w necie o plemniczkach.Teraz nawet nie pozwalam jemu chodzic na solarium:)wszystkie obcisle gatki poszly do smieci:)bedzie dobrze,wyzdrowieja:)Dobrze ze jest ich duuuuzo... Asiu glowa do gory.Wiem ze jest Ci ciezko ,ale uda nam sie wszystkim!!cmoki

ja rozumiem ze czasami nasza psychika sie poddaje ale wlasnie ona tez jest brdzo wazna w tej sytuacji...nie mozna si poddawac albo sie dolowac trzeba optymistycznie myslec...

Gość asia piotrusia
No już. Fakycznie. Zapomniałam, co dziś pisałam... Pojadę może na jakieś zakupki na polepszenie nastroju ;) To chyba zawsze na wszystko pomaga, nie? ;) Dziekuję Wam dziewczynki! :*

asiu a jak dlugo sie staracie?a ja sie zastanawiam czy zrobic sobie badania hormonalne...

Dziewczyny ja Was chyba zamecze...:)Tak sobie czytam o cyklach bezowulacyjnych.Mi lekarz w 11dc powiedzial ze prawdopodobnie owulacji nie bedzie:(ale skok temp.byl w 30dc i nadal sie utrzymuje.Moze to wlasnie owulacja byla.

Bardzo możliwe jest przesunięcie owu i wydłużenie cyklu. Który tu dc?